dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Ο Έλληνας κινδυνεύει να καταντησει όπως στις ΗΠΑ λόγω παγκοσμιοποίησης θα χάσει την πρόσβαση στο λευκό μουνι.
Ο Έλληνας κινδυνεύει να καταντησει όπως στις ΗΠΑ λόγω παγκοσμιοποίησης θα χάσει την πρόσβαση στο λευκό μουνι.
Σιγα ρε και συ ... κοψε κατιΑφού είπαμε....οι σλαβες είναι σκατοψυχες
ΣυμφωνωΣιγα ρε και συ ... κοψε κατι
οι ελληνιδες ειναι καλυτερες δηλ? μπορει και χειροτερες
Ο Έλληνας έχει χάσει γενικά την πρόσβαση στο μουνίΟ Έλληνας κινδυνεύει να καταντησει όπως στις ΗΠΑ λόγω παγκοσμιοποίησης θα χάσει την πρόσβαση στο λευκό μουνι.
Καλησπέρα φίλεΗ Ελλαδα ειναι η πιο συντηρητικη χριστιανικη χωρα
αν γνωριζει κανεις καποια αλλη ας το πει , δεν μου ερχεται πραγματικα καμια στο μυαλο ...
Αυτό το είχα επισημάνει και εγώ σε προηγούμενη αναφορά επί του θέματος...Εκεί όντως ισχύει το white privilege που σε συνδυασμό με την φτώχεια,έχεις ένα boost που δεν το έχεις αλλού,οπότε είναι ότι πρέπει για Ευρωπαίους πουρέιτζερ ερωτήλους που όμως άμα τους
ρωτήσεις τι σου βρήκε το 20χρονο νέτο,θα σου απαντήσουν:"Tη γοητεία μου"
Καλησπερα mindΚαλησπέρα φίλε
Η πιο συντηρητική απο σεξουαλικής άποψης χριστιανική χώρα είναι η Ιρλανδία.
Αν βρω χρόνο θα γράψω αργότερα για τα θέματα που συζητήθηκαν πρόσφατα.
Σχεδον 400 χρονια σκλαβιας κατω απ τα κομπλεξικα μεμετια και την βρωμοσπαθα του μαλακ ισλαμ. Αφησαν ανεξιτηλο τοΗ Ελλαδα ειναι η πιο συντηρητικη χριστιανικη χωρα
αν γνωριζει κανεις καποια αλλη ας το πει , δεν μου ερχεται πραγματικα καμια στο μυαλο ...
Ο Έλληνας έχει χάσει γενικά την πρόσβαση στο μουνί
Ξέρω άτομα στην Ελλάδα που είναι 30+,χωρίς ποτέ να έχουν τραβηχτεί με κάποια γκόμενα και είτε λόγω χαρακτήρα ή οικονομικής κατάστασης,
δεν πάνε ούτε μπουρδέλα
ΦιλιππινεςΚαλησπερα mind
ωραιος ,δεν την ειχα σκεφτει αυτην ας πουμε οτι ειμαστε η δευτερη λοιπον.
Η μόνη λύση είναι τα σλαβικά μουνολιβαδα.Το λέμε και το ξαναλέμε.
Συμφωνω
Αλλα
Oi σλαβες είναι σκατοψυχες ομως
Ξέρω άτομα στην Ελλάδα που είναι 30+,χωρίς ποτέ να έχουν τραβηχτεί με κάποια γκόμενα και είτε λόγω χαρακτήρα ή οικονομικής κατάστασης,
δεν πάνε ούτε μπουρδέλα
Κουκια τρως.. και κουκια μαρτυραςΜια χαρά είναι οι Σλάβες.Τελούν σε προοργασμικη κατάσταση όταν μυρίζονται παραδάκι.Φανταστείτε εναν κόσμο χωρίς Σλάβες.Θα βάραγες ενέσεις από τη βαρεμαρα. Σλαβικο κόσμο νιώθεις αίσθηση ελευθερίας.
Αρμενια και Γεωργια υπαρχει μια στενοτης στο θεμα μουνιουΗ Ελλαδα ειναι η πιο συντηρητικη χριστιανικη χωρα
δε νομιζω να μιλας για τη σημερινη ΙρλανδιαΗ πιο συντηρητική απο σεξουαλικής άποψης χριστιανική χώρα είναι η Ιρλανδία.
η επιρροη απο την ανατολή δεν ειναι μονο θρησκευτικη αλλα πολυεπιπεδη καθοτι και φυλετική ,για να ξεπεραστει θα πρέπει η Ελλαδα να επικρατησει απέναντι στην Τουρκια σχεδόν παντούΣχεδον 400 χρονια σκλαβιας κατω απ τα κομπλεξικα μεμετια και την βρωμοσπαθα του μαλακ ισλαμ. Αφησαν ανεξιτηλο το
στιγμα τους στην κοινωνια μας μεχρι σημερα . Και αυτο αποτυπωνεται στις σχεσεις μεταξυ των δυο φύλων, που εχουν παθει αγκυλωση και ειναι ακαμπτες..
Όλα αυτά στο Κίεβο τα νιώθεις ;brat?Μια χαρά είναι οι Σλάβες.Τελούν σε προοργασμικη κατάσταση όταν μυρίζονται παραδάκι.Φανταστείτε εναν κόσμο χωρίς Σλάβες.Θα βάραγες ενέσεις από τη βαρεμαρα.
Σλαβικο κόσμο νιώθεις αίσθηση ελευθερίας.
δεν πάνε ούτε μπουρδέλα
o μεσος γερμανος μπορει να τις εχει στο φτυσιμοΑφού είπαμε....οι σλαβες είναι σκατοψυχες