Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.231
Πόντοι
22.266

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.231
Πόντοι
22.266
  • Ουάου
Αντιδράσεις: ave.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν τα καμάκια του 80,70 έβλεπαν τα χάλια των σημερινών Ελληνων θα έτριζαν τα κοκκαλα τους.

Να τα'βλεπα τώρα τα καμάκια του 70,80 πώς θα πιαναν τ'αρχίδια τους

Και μας αν μας έρχονταν οι τουρίστριες για να πηδηχτούν όπως γινόταν τότε,θα κάναμε τους μάγκες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.231
Πόντοι
22.266
Βάλτε να δείτε τώρα Σκάι Γιουκατάν να δείτε ζωή αν. Κ αυτός παντρεύτηκε τον ελληνικό λύκο

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η Ελλαδα ειναι η πιο συντηρητικη χριστιανικη χωρα
αν γνωριζει κανεις καποια αλλη ας το πει , δεν μου ερχεται πραγματικα καμια στο μυαλο ...

Εγώ θα΄λεγα είναι η πιο υποκριτικά συντηρητική

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Φανταστείτε να πήγαινε ένας τύπος στα καμάκια του 80 και να τους ελεγε παιδιά εγώ δε γαμαω,είμαι Mgtow.Θα τον είχαν ξεσκίσει στο δούλεμα.
Βέβαια και οι γκόμενες ηταν διαφορετικές τοτε δεν ηταν όλες με τον κωλο εξω στο ινσταγκραμ να ψάχνουν σπόνσορες.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αυτη η γενιά των 50+ έχει ζήσει τα καλύτερα χρόνια.Ανδρέας,καμάκια,πτώση ανατολικού μπλοκ,τί άλλο να ζητήσεις;

Κι εμεις οι μιλενιαλς θα τον πίνουμε μέχρι να πεθάνουμε

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Διαφωνω με τον ορο disneyland για τον αντρα απο την στιγμη που η μεγαλη πλειοψηφια των γυναικων δεν ειναι αντικειμενικα ωραιες στην Παταγια , ενα διαφορετικο μερος για να διασκεδασεις γενικα ναι συμφωνω.
Προσωπικα δεν εχω πετυχει πουθενα αλλου τοσο πολλες κοντες,ακωλες,αβυζες μαζεμενες σε ενα μερος

Οδησσο καλοκαιρι παρομοια θαλασσα εχει ,κλαμπαρες με καλα μουνια ,το κεντρο της ομορφο και περιποιημενο
για gfe μπορεις να βρεις σεμιπρος αλλα θελει χρονο σιγουρα , οπως την βρισκει ο καθενας φυσικα.

υγ. ειχα περασει και απο το ρωσικο που λες ...
Στο amsterdam red light distriction εχει ανεκαθεν αντικειμενικα πολυ ωραιες γυναικες.
Εχει και "χόρτο" φαγητο και στριπτηζαδικα.
Γιατι ομως δεν λεγετε disneyland των ανδρων?

Ο λογος ειναι η παγωμενη, ψυχρη επαγγελματικη, βιομηχανοποιημενη, αποστειρωμενη συμπεριφορα των γυναικων.

Καποιος που εζησε καποια χρόνια στο μπλοκ ειναι πολυ λογικο να τις βλεπει "καπως" τις ασιατισες ενω το αντιθετο δεν μπορει να συμβει ποτέ.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτό το είχα επισημάνει και εγώ σε προηγούμενη αναφορά επί του θέματος...
Εκεί όντως ισχύει το white privilege που σε συνδυασμό με την φτώχεια,
έχεις ένα boost που δεν το έχεις αλλού,
οπότε είναι ότι πρέπει για Ευρωπαίους πουρέιτζερ ερωτήλους που όμως άμα τους
ρωτήσεις τι σου βρήκε το 20χρονο νέτο,θα σου απαντήσουν:"Tη γοητεία μου" :confused:

Οι Αμερικάνοι δε, έχουν ελεύθερο πεδίο...

Κάποτε έτσι ήταν και το μπλοκ. Δεν είναι πλέον και κάποτε και αυτα τα μέρη που λέμε θα αλλάξουν.
Οι ΚΜΑΝιστες του μέλλοντος θα τη βγάζουν στο Καμερούν και θα αναπολούν ότι βρίσκουν γραμμένο εδώ μέσα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όλα αυτά στο Κίεβο τα νιώθεις ;brat?
Κίεβο,Πολωνία,Τσεχία παντού όπου υπάρχουν Σλάβες είναι παρτυ.Έχεις μια αίσθηση ελευθερίας ηδονισμού.
Νιωθεις οτι αν απλώσεις το χέρι σου θα γραπωσεις μουνι,είναι όλα απλά και εύκολα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.566
Πόντοι
1.706
Φανταστείτε να πήγαινε ένας τύπος στα καμάκια του 80 και να τους ελεγε παιδιά εγώ δε γαμαω,είμαι Mgtow.Θα τον είχαν ξεσκίσει στο δούλεμα.
Βέβαια και οι γκόμενες ηταν διαφορετικές τοτε δεν ηταν όλες με τον κωλο εξω στο ινσταγκραμ να ψάχνουν σπόνσορες.
Αντε παλι....

Ποιος λεει οτι ο mgtow δεν γαμαει?
Απλα δεν καθεται να τον τσουρομαδησουν,

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κάποτε έτσι ήταν και το μπλοκ. Δεν είναι πλέον και κάποτε και αυτα τα μέρη που λέμε θα αλλάξουν.
Οι ΚΜΑΝιστες του μέλλοντος θα τη βγάζουν στο Καμερούν και θα αναπολούν ότι βρίσκουν γραμμένο εδώ μέσα

Ποιο Καμερούν?Εγω είμαι φανατικός σλαβογαμεας.Άλλοι πάνε για αραπινες,μαύρες ερωτιαρες.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στο amsterdam red light distriction εχει ανεκαθεν αντικειμενικα πολυ ωραιες γυναικες.

Ο λογος ειναι η παγωμενη, ψυχρη επαγγελματικη, βιομηχανοποιημενη, αποστειρωμενη συμπεριφορα των γυναικων.

Καποιος που εζησε καποια χρόνια στο μπλοκ ειναι πολυ λογικο να τις βλεπει "καπως" τις ασιατισες ενω το αντιθετο δεν μπορει να συμβει ποτέ.

Γιατι η Ολλανδία ανήκει στο γερμανικό κόσμο και έχει για όλα κανόνες.Πρέπει να σέβεσαι τα δικαιωματα της πουτανας κτλ.
Σλαβικο κόσμο έχεις αίσθηση ελευθερίας δεν υπάρχουν καθόλου κανόνες,δικαιωματα μερών κτλ,κανεις ο,τι γουστάρεις φεύγοντας από τα δεσμά του δυτικού κόσμου.Νιώθεις υπεργαμεας φάση είναι ωραία αίσθηση.Όσο κρατάνε τα λεφτά βέβαια μετά όπου φύγει φύγει,μένεις χωρίς δικαιωματα.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αυτη η γενιά των 50+ έχει ζήσει τα καλύτερα χρόνια.Ανδρέας,καμάκια,πτώση ανατολικού μπλοκ,τί άλλο να ζητήσεις;

Κι εμεις οι μιλενιαλς θα τον πίνουμε μέχρι να πεθάνουμε
Δε συμφωνώ.

η τότε γενιά είχε κάποιες ευκαιρίες αν ψαχνόταν. Λες για πτώση του μπλοκ.

επειδή έχουν μαζευτεί εδώ μέσα όλοι οι πουτανιαρηδες δε σημαίνει πως όλοι έτσι ήταν.
Υπηρχαν κάποιοι τολμηροί που κυνηγούσαν το πράγμα. Επίσης τότε ήταν πιο δύσκολο να πας πχ Ρουμανία σε σχέση με σήμερα (το Ίντερνετ σε βοηθάει να τα βρεις όλα)

οι εποχές άλλαξαν,αλλά τα Ελντοράντο μουνιού ακόμα υπάρχουν. Απλά θέλει έξτρα σκιλς και προσπάθεια ,π όπως και τότε έτσι και σήμερα δε τα έχουν /προσπαθούν οι πολλοί.

επειδή έχεις πει αν θυμάμαι καλά ότι είσαι 35-40 ,και 30 να ήσουν ,μέχρι πριν μια δεκαετία υπήρχαν δυνατές χώρες στην ΕΕ για να ρίξεις μουναρες. Όποτε αν ψαχνόσουν κάτι θα προλάβαινες.

επιπλεον ακόμα και σήμερα ,τύπος στα 26-35 τυπικά προσεγμένος/γυμνασμένος κλπ και όχι μαμουχαλος έχει περιθώρια να ρίξει γκόμενες σε συγκεκριμένες πόλεις χώρες.

αλλα εκεί είναι το πρόβλημα το 90% των μιλενιαλς είναι βιγκαν,αριστεροί,φεμινίστες η μαμουχαλοι πυρφόροι

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Αντε παλι....
Ποιος λεει οτι ο mgtow δεν γαμαει?
Απλα δεν καθεται να τον τσουρομαδησουν,
Μην ασχολείσαι.. πολύ ασπεργκερ η κατάσταση.. Το βιολί βιολακι.. Τα ίδια και τα ίδια.. Η ψυχοθεραπεια του κμν έπρεπε να λεει..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όντως στα 90s ας πούμε Ουκρανία δεν πήγαινε κανεις χωρίς λόγο.Κυριαρχούσε η μαφία τότε ήταν όλοι χεσμένοι.Ενημέρωση για τη χώρα μηδαμινή.Θυμαμαι το 1999 Τσεχία ήμουν ψιλοψαρωμενος όταν έφτασα.Ακούγονταν πολλά αρνητικά για το μπλοκ από το οτι γυρίζεις χωρίς νεφρά μέχρι δεν ξέρω και ‘γώ τι.
Τοτε μόνο Βουδαπέστη ταξίδευαν και Πράγα άντε και Βαλτική.Οι πιο τολμηροι να πήγαιναν Μόσχα και αυτό ήταν όλο.Η Πολωνία ήταν παντελώς άγνωστη και οι Πολωνέζες θεωρούνταν άχαρες καθολικές παρθενοπιπιτσες.Κανείς δεν είχε ενημέρωση τι έπαιζε πραγματικά.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Ρεντ λαιτ μια απάτη είναι.

έχει και φοβερές μουναρες κάποιες φορές,αλλά μερικές σε βάζουν να πληρώσεις έξτρα για να βγάλουν σουτιεν

Έλληνας που να μπορεί να γαμησει στο τζάμπα(ντόπια) Ολλανδία ,όπως και Γερμανία είναι εξαίρεση. Πόσοι κάνουν ποδηλασία ,μαθαίνουν γλώσσα,έχουν μια κάποια εμφάνιση ; Τρίχες ,οι πιο πολλοί του εξωτερικού τις Ελληνίδες του εξωτερικού κυνηγάνε. Εκεί να δεις μύτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όντως στα 90s ας πούμε Ουκρανία δεν πήγαινε κανεις χωρίς λόγο.Κυριαρχούσε η μαφία τότε ήταν όλοι χεσμένοι.Ενημέρωση για τη χώρα μηδαμινή.Θυμαμαι το 1999 Τσεχία ήμουν ψιλοψαρωμενος όταν έφτασα.Ακούγονταν πολλά αρνητικά για το μπλοκ από το οτι γυρίζεις χωρίς νεφρά μέχρι δεν ξέρω και ‘γώ τι.
Τοτε μόνο Βουδαπέστη ταξίδευαν και Πράγα άντε και Βαλτική.Οι πιο τολμηροι να πήγαιναν Μόσχα και αυτό ήταν όλο.
Το φεης και τα σχετικά ανέβηκαν μετά το 2010. Μέχρι τότε ήταν πιο περιπέτεια και ευκαιρίες υπήρχαν. Όχι όπως καποτε αλλά και πάλι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Ρε τυπε ο mgtow θέλει να γ@μει με τη μαγκιά του και με λιγοτερα χρήματα όσο το δυνατό.. Οχι να δώσει το ένα του νεφρο για να γ@μησει μια ταρίφο γκομενα, και μετα να του τρώνε και να γελάνε με τον νταβα της- πίσω από την πλατη του, εις υγεία του κοροιδου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom