Θα συμφωνήσω και με ΚΜΑΝισμο και με ουρλαουμπερ και όχι δεν είμαι τρελός.Εξηγώ:
Η Ευρώπη παράγει τα καλύτερα (μέσο όρο)μουνια.Είτε είναι τα μουνολιβαδα ,είτε Σκανδιναβια ,είτε Δυτική Ευρώπη,είτε τα χώματα του Καιζερ. Ο μέσος όρος είναι καταφανέστατα ανώτερος.
η μέση μαυρουλα της καραϊβικής είναι μπιγκ φατ μαμα, η μέση Αφρικανα είναι πιο μαύρη και από το κάρβουνο ,η μέση Ινδή είναι γαμησε τα, η μέση Ασιάτισσα είναι τάπα (όπως λέει και ο ΒΠ δεν είναι καν γυναίκες ,σκαμπό είναι) και η μέση Μαροκανα έχει κωλο που χωράει ελικόπτερο Απάτσι.
Όμως αν πας σε αυτές τις χώρες ,πας πρώτον για το ταξίδι /ομορφιές τοπίων (που ο Σλαβικός κόσμος έχει σε ένα βαθμό, αλλά σίγουρα δεν ειναι τόσο εξωτικός) ,για το vfm (όπως είπε ο ΚΜΑΝ) και για να νιώσεις άρχοντας με τις μάσες σου και την εξυπηρέτηση. Στην Ασία(ειδικά) η στην Καραϊβική σου δίνουν την εντύπωση πως αν τους βαρέσεις θα ζητήσουν συγνώμη.
σε όλες τις παραπάνω περιοχές/χώρες έχω δει μουναρες. Πιο λίγες αναλογικά με Μπλοκ αλλά υπάρχουν και είναι προσβάσιμες με μηδενικά κόστη . Δε μιλάω καν για σπονσορινγκ ,κάποιες σου κάθονται μόνο και μόνο γιατί είσαι λευκός.
Αυτό που εγώ λέω είναι ότι υπάρχουν μουναρες στις χώρες τους ,αναλογικά πολύ περισσότερες από τη σκαρταδούρα που έρχεται Ευρώπη. Οι δε μιξεις που έχω πετύχει στη ζωή μου (Ολλανδέζα-ΝΑ, Ολλανδέζα/Ινδονησια) μου έχουν μείνει σαν τρομερά εντυπωσιακές αναμνήσεις. Δεν θεωρώ ότι οι τοπ από αυτές τις περιοχές υστερούν από τις Σλαβες.
Ίσα ίσα τις θεωρώ και πιο down to earth και ίσως να τις προτιμώ.
ενδεχομένως αυτό που να παίζει ρόλο είναι και οι παραστάσεις του καθενός( και ίσως δεν είμαι αντικειμενικός) λόγω του ότι έχω μάθει ανατολικό ευρωπαϊκή γεωγραφία από τις σλαβες ενώ τέτοιες περιπτώσεις (μιξεις,εξωτικές) μου έχουν τύχει 1-2 από κάθε γεωγραφική περιοχή και ετσι μένουν παραπάνω στις φτωχές αλβανικές αναμνήσεις.
ΥΓ εξαίρεση αποτελούν Ινδία /Πακιστάν που ότι και να κάνουν είναι πατσαβούρες. Ο Αλβανός φίλος σας είχε ,σαν άλλος Μεγαλέξανδρος ,μπει Πακιστάν , σε γκομενα που ήταν τοπ για εκεί αλλα για το σλαβικό κόσμο θα ήταν πεντάρι( Ελλάδα βεβαίως κάτι θα μέτραγε)