Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.243
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν έχω δει κάποιον που να λέει οτι δείχνει μεγαλύτερος.Συνήθως όλοι δηλώνουν οτι δείχνουν 10 χρόνια νεώτεροι.Οπως και η ψεύτικη ηλικία που βάζουν στο τίντερ.Βέβαια και οι γκόμενες τα ίδια κάνουν.Ηλικία,βάρος ακόμα και τοποθεσία είναι συχνά μούφες.
Ε βέβαια
Αν δεν είναι μέχρι 22,23 η ντεβουσκα κλεβει
Μου λεν μερικοί άσχετοι από ανατολικές, γνώρισα μια 36...
Τπυ λέω υπολόγισε ηληκια από 42 μέχρι 46
Αν ήταν 36 θασουλεγε το πολύ 31

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.861
Πόντοι
34.478
Καποτε μια γκομενα στην τιρασπολ μου ειπε ...
ξερω οτι εσεις οι ελληνες τρωτε πολυ συχνα ψαρια και για αυτο δειχνετε νεοτεροι :confused:
γιατι στα τρικαλα που τρωνε ψαρια; τα φερνουν απο μαυρη (μπλιαχ) θαλασσα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγώ δεν έχω δει κάποιον που να λέει οτι δείχνει μεγαλύτερος.Συνήθως όλοι δηλώνουν οτι δείχνουν 10 χρόνια νεώτεροι.Οπως και η ψεύτικη ηλικία που βάζουν στο τίντερ.Βέβαια και οι γκόμενες τα ίδια κάνουν.Ηλικία,βάρος ακόμα και τοποθεσία είναι συχνά μούφες.
χωρίς να θέλω να επηρρεάσω την σχολή Κμανισμού, αν όμως δοκίμαζες να δώσεις μικρό μπάτζετ σε μια shopping assistant για ντύσιμο και σε ένα κομμωτήριο, θα έτριβες τα μάτια σου με τις αντιδράσεις και τις υπηρεσίες που θα σου απέφερε εξτρά.
Αλλά δεν θα ήσουν ο Κμαν αν αποχωριζόσουν την καλτίλα σου.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ο αλλαν εχασε τριαντα κιλα και εγινε τεκνο τωρα :cheesy:
έχω άλλη μια απορία. Στα τόσα χρόνια, υπάρχει κάποιος που να τον παραδέχτηκε ο Δημητράκης? που να είπε για έναν να, αυτός είναι player, χαλάει λεφτά, παίρνει πολλές και όμορφες κοπέλες?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
χωρίς να θέλω να επηρρεάσω την σχολή Κμανισμού, αν όμως δοκίμαζες να δώσεις μικρό μπάτζετ σε μια shopping assistant για ντύσιμο και σε ένα κομμωτήριο, θα έτριβες τα μάτια σου με τις αντιδράσεις και τις υπηρεσίες που θα σου απέφερε εξτρά.
Αλλά δεν θα ήσουν ο Κμαν αν αποχωριζόσουν την καλτίλα σου.
Κμαν χωρις ντυσιμο οτι ναναι, ορειβατικο μποτακι , βρακί μινερβα κ μισοξυρισμενος απλα δεν ειναι κμαν.

Να τα χιλιασεις εεεεεε να τα εκατομυριασεις

Συνημμένα

• images.jpeg-15.jpg
    images.jpeg-15.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 30
Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
έχω άλλη μια απορία. Στα τόσα χρόνια, υπάρχει κάποιος που να τον παραδέχτηκε ο Δημητράκης? που να είπε για έναν να, αυτός είναι player, χαλάει λεφτά, παίρνει πολλές και όμορφες κοπέλες?
Οχι φυσικα , οπως και ο κμαν αλλωστε ...
αντιθετως εγω , ο μιδας , ο βολκανο και αλλοι που μπορει να μου διαφευγουν δεν εχουμε προβλημα οταν κατι μας αρεσει να το παραδεχτουμε , ο αντρας που ταχει καλα με τον εαυτο του ετσι πραττει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
αντιθετως εγω , ο μιδας , ο βολκανο και αλλοι που μπορει να μου διαφευγουν δεν εχουμε προβλημα οταν κατι μας αρεσει να το παραδεχτουμε , ο αντρας που ταχει καλα με τον εαυτο του ετσι πραττει.
ούτε μισή καλή κουβέντα για άνθρωπο ρε φίλε...έστω για κάποιον που δεν έχει σχέση με το σάιτ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
σαββιδη νομιζω. ελεγε οτι ειχε δει και τη μπεεμβε του

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
σαββιδη νομιζω. ελεγε οτι ειχε δει και τη μπεεμβε του
δεν είναι το πρώτο ψέμμα που λέει. Παρ'όλα αυτά είναι εντυπωσιακό ότι βρέθηκε καλή κουβέντα να πει για άνθρωπο.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ο sex volcano είναι international.
Ο Μίδας δεν κατάλαβα πού παίζει μπάλα. Ελβετία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, πού;
Εσύ Μολδαβία ή και αλλού;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
δεν είναι το πρώτο ψέμμα που λέει. Παρ'όλα αυτά είναι εντυπωσιακό ότι βρέθηκε καλή κουβέντα να πει για άνθρωπο.
Το ενδιαφερον ειναι οτι ο Σαββιδης ποτε δεν το αντεκρουσε. Γεγονος που με εκανε να σκεφτομαι οτι ο Σαββιδης ηταν η πετυχημενη περσονα του Δημητρακη.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Ο sex volcano είναι international.
Ο Μίδας δεν κατάλαβα πού παίζει μπάλα. Ελβετία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, πού;
Εσύ Μολδαβία ή και αλλού;
Ναι επισης Οδησσο , οταν εφυγα απλα ταξιδια και τον τελευταιο χρονο πουθενα.
παλιοτερα εγραφαν και πολλοι αλλοι στα ανατολικα νηματα οπως moldolagnos,shinoharas,flowers lover,drlove κτλ
Τον λογαριασμο τον ειχα ανοιξει πανω για να δινω live ανταποκριση ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
O Σαββίδης όντως είχε BMW,είχε συναντήσει κάποια μέλη,ο δημητράκης την είδε μέσω βιντεοκλήσης με τον Σαββίδη.

Ο δημητράκης έχει παραδεχθεί μόνο τον πίτσι.

Ο kman νομίζω μόνο εμένα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Το ενδιαφερον ειναι οτι ο Σαββιδης ποτε δεν το αντεκρουσε. Γεγονος που με εκανε να σκεφτομαι οτι ο Σαββιδης ηταν η πετυχημενη περσονα του Δημητρακη.
Γιατί να το αντικρούσει, αφού βρήκε ανέλπιστο στήριγμα.
Ο σαββίδης είναι ο καλόγερος, γιαυτό και βρίζει τον Κμαν. Για τον δημητράκη τσιμουδιά. Εκτός και Δημητράκης=σαββίδης=καλόγερος.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγραφε και καλα ,οταν ειχε παει ο πιτσι στην αγια πετρουπολη.
οκ κατάλαβα, εγώ έχω διαβάσει τις αναφορές της επιστροφής από αγία πετρούπολη όπου έπεσε τρελό τρολάρισμα στον Δημητράκη για αυτά που είδανε και κάνανε και τη....βοήθεια του οικοδεσπότη. Λογικό μετά να ανάψανε τα λαμπάκια του πορδομετανάστη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom