πολλες φωρες μου κλαιγωνταν γιδροπαρκ να δωσω για ταξι πεθενε η μανα τους
αρωστησε η γατα τους και μετα ζωντανευαν αμα εμπαιναν στο ταξι και πηγαιναν
σε γυφτους
το θεωρώ τελείως απίθανο. Αυτές άμα θέλουν να παντρευτούν δεν έχουν πρόβλημα , παίρνουν τον πρώτο τυχαίο μαλάκα που θα βρούνε (συνήθως τον πλέον πειθήνιο)
το θεωρώ τελείως απίθανο. Αυτές άμα θέλουν να παντρευτούν δεν έχουν πρόβλημα , παίρνουν τον πρώτο τυχαίο μαλάκα που θα βρούνε (συνήθως τον πλέον πειθήνιο)
ο κακομοιρης με θυμωσε γιατι εκτος απο ασχετος απο το θεμα εδω
μου απαντουσε με υφακι και παλαιοτερα σε αλλο θεμα.
συνηθως ειμαι σεμνος και ταπεινος λογο εκπεδευσης
στην προσωπικη μου ζωη συχωρω ατομα που δεν με γνωριζουν
και ορισμενες περιπτωσεις κανω πισω ,ξερει ο δασκαλος.
αλλα αν με προσβαλει,κανει μαγκιες ,ειναι αγενεις και αξεστος
οπως αυτον και μου πουλα υφακι αυτα δεν περνανε με εμας
όχι αυτό το πράγμαέχει αλλάξει δεν παντρεύονατι πλέον από τα 18-20 όπως παλια, τώρα το πουλοβαράνε μέχρι τα 30+ οπως στην ελλάδα ή μέχρι να γκαστρωθούνε από κάποιον. Υπ' όψιν ότι αυτες πάντοτε έυρισκαν και κάτι τύπους μικρότερους και δεν αναφερομαι σε 40άρες αλλά για 25 με εικοσάρι κλπ
θυμαμε δασκαλε κιεβ ενα φιλο συριο που γαμουσε μια χοντρελα.
αυτη μια μερα εφερε τον γκομενο της ενα 15 χρονο που ζει γερμανια!
πηγε στο παζαρι και βρηκε τον συριο στην δουλεια του.
τυχαια ημουνα εκει,ημουν φιλος με τα δυο αδερφια του συριου.
εκανε μαγκιες ο ουκρανος πιτσιρικας,πειραξες την γκομενα μου ελεγε
ελα να σε δειρω και αλλες μαγκιες.του λεει ο συριος μα γιατι την πιστευεις αυτην.
την εχω γαμησει εγω και αλλοι 3 συριοι απο την δουλεια μου.χαχαχα
του μιλησα και εγω,την ξερω την γκομενα σου ειναι πουτανα ειχα γκομενα φιλη της αληθεια.
αλλη φωρα δασκαλε που ημουν οδυσσο το 2008-9 που ηταν καλες εποχες
γαμησα μια γκομενα που γνωρισα στο λειλα τουρκικο μπαρ ρεστοραν με πουτανακια
που ηθελαν κερασματα σρι απο τους τουρκους.
την επομενη μερα υρθε με γκομενα ενα πιτσιρικα στο ραντεβου και εφυγα και την αφησα.
πριν 6-7 χρονια αλλη παλι πληρωσα ταξι να βρεθουμε και εμφανιστηκε ενα βαπορακι
γκομενος να του δωσω λεφτα να παρουν μαζι ναρκοτικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δασκαλε ευτυχος που μου τα θυμισες για να κλισω βελιγραδι
δεν πρόλαβες τα παλιότερα γραπτά του? αυτός είναι δημητράκης στα γεράματα, όλο βλακείες και ψέμματα και από λεφτά της πείνας. Μένει σε γκαρσονιέρα υπογείου γέρος άνθρωπος και γκρέμισε τον τοίχο της κουζινας για να μπαίνει φως από το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι. Δικά του λεγόμενα, όχι δικά μου.
δεν πρόλαβες τα παλιότερα γραπτά του? αυτός είναι δημητράκης στα γεράματα, όλο βλακείες και ψέμματα και από λεφτά της πείνας. Μένει σε γκαρσονιέρα υπογείου γέρος άνθρωπος και γκρέμισε τον τοίχο της κουζινας για να μπαίνει φως από το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι. Δικά του λεγόμενα, όχι δικά μου.
και όμως αυτή την γκαρσονιέρα όποια γκόμενα μπει μέσα την λιμπίζεται και μετά δε μπορεί να την ξεφορτωθεί ο πρόεδρος. Πρέπει να παίζει βεβαίως και κάποιο ρόλο το αξιωμά του....
και όμως αυτή την γκαρσονιέρα όποια γκόμενα μπει μέσα την λιμπίζεται και μετά δε μπορεί να την ξεφορτωθεί ο πρόεδρος. Πρέπει να παίζει βεβαίως και κάποιο ρόλο το αξιωμά του....
αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Χαρης φταίει που έχασα τόσο γέλιο, διότι για να τον προγγίξει επειδή τσακωθήκανε, από την μία του είπε ο ηλίθιος ότι βρισκόμασταν στην Κύπρο και στην Αθήνα και απ' ότι την άλλη ότι τον δούλευα -εάν είναι δυνατόν- κι έχασα την καθημερινή μου διασκέδαση
αυτός ο μ@λ@κ@ς ο Χαρης φταίει που έχασα τόσο γέλιο, διότι για να τον προγγίξει επειδή τσακωθήκανε, από την μία του είπε ο ηλίθιος ότι βρισκόμασταν στην Κύπρο και στην Αθήνα και απ' ότι την άλλη ότι τον δούλευα -εάν είναι δυνατόν- κι έχασα την καθημερινή μου διασκέδαση
μάλλον πλάκα θα μας έκανε και με το σπίτι παλάτι με τους τρύπιους αστοκάριστους τοίχους την εξώπορτα κοτετσόπορτα και τις ορείχαλκες σωληνώσεις γύρω γύρω στη μέση του τοίχου.
Και βρύση νιπτήρα στην μπανιέρα, λόγω απουσίας νιπτήρα.
Γελάσαμε.
μάλλον πλάκα θα μας έκανε και με το σπίτι παλάτι με τους τρύπιους αστοκάριστους τοίχους την εξώπορτα κοτετσόπορτα και τις ορείχαλκες σωληνώσεις γύρω γύρω στη μέση του τοίχου.
Και βρύση νιπτήρα στην μπανιέρα, λόγω απουσίας νιπτήρα.
Γελάσαμε.
κοίτα να δεις υπάρχουν πολιτικοί που εζούσαν στην χλιδή όπως ο Σταυρόπουλος κι ο Μητσοτάκης και άλλοι όπως ο Παπάγος που εκοιμόταν στο ράτζο. Έτσι είναι ο πρόεδρος, λιτός.
αυτοί όλοι που αναφέρεις είναι όλοι κακοί επαγγελματίαι.
στην ουκρανία σε κλέβανε και οι ερασιτέχναι. Τον ιταλό τον κάλεσε μια γκόμενα σπίτι της και πριν μπούνε μέσα στην είσοδο του διαμερίσματος, του πήρε την τσάντα του και του' κλεισε την πόρτα! Δεν γίνονται ρε παιδιά αυτά στην ελλάδα...
Βρε μακη τετοιες ιστοριες γνωριζω και μαλιστα πολλες , οπου υπαρχει φτωχεια ειναι συνηθες αυτο.
ρωτα και το βολκανο τι γινεται στην Κεντρικη/Λατινικη Αμερικη σε καποιες χωρες ,μην το εστιαζεις μονο στις σλαυικες και στο μπλοκ
Εμενα μου αρεσει να βγαζω το αχτι μου τα νευρα μου πες το οπως θες στον δυνατοτερο και οχι στον αδυνατο που εκ των πραγματων ειναι απο κατω ...
Το να κακολογω και να την λεω συνεχως σε εναν/μια μολδαβη η ουκρανη για τους ιδιους και τις χωρες τους (οι πιο πολλοι ελληνες αυτο εκαναν καθημερινα) δεν μου λεει και τιποτα ,τουναντιον να τα χωσω σε εναν/μια αγγλιδα η γερμανιδα με ευχαριστει περισσσοτερο
ΥΓ. ο ΒΠ νομιζω το καταλαβαινει,δεν ξερω γιατι ομως εχω την διαισθηση οτι καπως ετσι σκεφτεται και αυτος χωρις να τον εχω γνωρισει αλλα συμφωνα με τα γραφομενα του
Βρε μακη τετοιες ιστοριες γνωριζω και μαλιστα πολλες , οπου υπαρχει φτωχεια ειναι συνηθες αυτο.
ρωτα και το βολκανο τι γινεται στην Κεντρικη/Λατινικη Αμερικη σε καποιες χωρες ,μην το εστιαζεις μονο στις σλαυικες και στο μπλοκ
Εμενα μου αρεσει να βγαζω το αχτι μου τα νευρα μου πες το οπως θες στον δυνατοτερο και οχι στον αδυνατο που εκ των πραγματων ειναι απο κατω ...
Το να κακολογω και να την λεω συνεχως σε εναν/μια μολδαβη η ουκρανη για τους ιδιους και τις χωρες τους (οι πιο πολλοι ελληνες αυτο εκαναν καθημερινα) δεν μου λεει και τιποτα ,τουναντιον να τα χωσω σε εναν/μια αγγλιδα η γερμανιδα με ευχαριστει περισσσοτερο
ΥΓ. ο ΒΠ νομιζω το καταλαβαινει,δεν ξερω γιατι ομως εχω την διαισθηση οτι καπως ετσι σκεφτεται και αυτος χωρις να τον εχω γνωρισει αλλα συμφωνα με τα γραφομενα του
Τάσο αυτά τα λέμε εδώ που κάνουμε καφενείο, δεν είπε κανείς ότι πιάνουμε από τα μούτρα τους ουκρανούς-ές ή τους μολδαβούς-ές και τους βρίζουμε για τους ίδιους και τις χώρες τους.
Να γαμεύσουμε θέλουμε, όχι να χαλάσουμε το κλίμα