Επειδή παραμένω ως παλαιός πρωταθλητής(Ολυμπιακός πχ) και γνωστης των νοηματων των ανατ θρεντ από 12ετιας, να λύσω την παρεξήγηση μεταξύ ΒΠ και Τζοσεεφ ακα Μάκη
Αν και έχει φάση το ξεκατινιασμα
Ο ΒΠ νομίζει ότι ο Μάκης 52,συν αλλά 20, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορια
Νομίζει λοιπόν ότι ο μακης 72, είναι το μέλος μακουλης που έγραφε παλιά ωραία ποστ για ανατολικές περιοχές κι ειδικά για Μολδαβία και τρανζνιστρια όπου είχε την ατυχία να παντρευτεί μια πουρη από το τιρασπολ με δύο παιδιά που μεγάλωνε ως συνήθως αυτός
Εκ τούτου πήγαινε συχνά Μολδαβία κ Τρανζνιστρια
Ο μακουλης ήταν δικηγόρος, μάλλον χαμηλού βεληνεκούς και υψηλού βάρους, καθόσον έμοιαζε κατά δήλωσή του προέδρου με τον οβελιξ
Πράγμα που φαινόταν κι από τα ποστ που ήταν βασικα πόσα καλά τρως κ γαμας στην Μολδαβία
Οι τιμές ήταν ακριβώς για το φαγητό και καμμια σχέση με το Γαμησι, λογικό αφού μόνο έτρωγε
Ο Τάσος3 τον ξέρει κ προσωπικά, καθόσον αρχαιολογία και ο ιδιος
(Χαχαχαχα)
Επανανηψας ο τζοε μπλασκο ακα δάσκαλος, είχε την φαινη ιδέα να επιλέξει το Μάκης σαν νιμ
Οποτε ο ΒΠ έκανε τον συνειρμό κ νομίζει ότι είναι ο μακουλης, δηλ ναυάγιο μεγαλύτερο και του αρχηγού κμαν, και δικαιολογημενα αγανακτει, αλλά δεν είναι το άτομο που έχει στο μυαλό του
Ολα θα ήταν πιο ωραία κ γλαφυρά, αν συμμετείχε ο λορδομεταναστης ακόμα στω θρεντ, που λόγω εξαιρετικής εμφάνισης, κάτι σαν τον Ριζο με φάτσα Αυλωνίτη, ήταν πολύ αυστηρός με την εμφάνιση κ το Λουκ των συναγωνιστων
Ο δε ΒΠ για μια ακόμη φορά δικαιολογεί αυτό που του σ πει παλια
Καλός είσαι, μου θυμίζεις ενίοτε τον εαυτό μου στα 35 μου
,αλλα κλάνει το μυαλό σου μεντες, κάποιες φορές.