Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Τάσο αυτά τα λέμε εδώ που κάνουμε καφενείο, δεν είπε κανείς ότι πιάνουμε από τα μούτρα τους ουκρανούς-ές ή τους μολδαβούς-ές και τους βρίζουμε για τους ίδιους και τις χώρες τους.
Να γαμεύσουμε θέλουμε, όχι να χαλάσουμε το κλίμα :)
Ναι αλλα το να τονιζουμε τα αρνητικα (και εγω το εχω κανει) αυτων των χωρων κατα κορον νομιζω κατανταει πληκτικο και εχουν χιλιοειπωθει ... στο κατω κατω σωστα το θετεις να γαμησουμε θελουμε και να περναμε καλα , τους "βριζουμε" εδω μεσα ομως ολο κατα εκει τριγυρναμε οι πιο πολλοι ,ειναι και λιγο υποκριτικο.

Αν δεις στα αντιστοιχα θρεντ ας πουμε της Ταυλανδης δεν συμβαινει αυτο , και εκει ομως τα ιδια πανω κατω γινονται στους ξενους , πουθενα δεν ειναι ειδυλλιακα πλεον.

Αυτο θελω να πω :wink:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
pYVy7l.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Ναι αλλα το να τονιζουμε τα αρνητικα (και εγω το εχω κανει) αυτων των χωρων κατα κορον νομιζω κατανταει πληκτικο και εχουν χιλιοειπωθει ... στο κατω κατω σωστα το θετεις να γαμησουμε θελουμε και να περναμε καλα , τους "βριζουμε" εδω μεσα ομως ολο κατα εκει τριγυρναμε οι πιο πολλοι ,ειναι και λιγο υποκριτικο.

Αν δεις στα αντιστοιχα θρεντ ας πουμε της Ταυλανδης δεν συμβαινει αυτο , και εκει ομως τα ιδια πανω κατω γινονται στους ξενους , πουθενα δεν ειναι ειδυλλιακα πλεον.

Αυτο θελω να πω :wink:
χαλάσανε και οι τάι? από θέμα συμπεριφοράς έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα, be that as it may ; they are not my cup of tea

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
ο Χάρης λέει θα τον παίξει τον Αντισθένη. Τι σημαίνει αυτό ρε Midas69/redpaintz ? Θα συμφιλιωθούνε και θα τον παίξουνε μαζί σα την πίπα της ειρήνης ? Είναι ρε παιδιά κανείς από Κύπρο???
Σημαίνει ότι τον έχει, είναι του χεριού του μάλλον
Τώρα, δεν ξέρεις πότε, γιατί έχει κάνει κ παλιά παρέα με τον λορδομεταναστη κι ίσως του μείναν κάποιες συνήθειες ομαδικού σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο κμαν μοιράζει τέτοιες φώτο
Ρισπεκτ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Εχω τώρα τη Λευκορωσίδα στο δωμάτιο.Απιστευτες βυζαρες τρομερο μπουκι,εχω παθει πλακα.Δεν αφήνει φωτό μονο.

6unKya.jpg
Δώσε γκάζι αρχηγέ

χαλάσανε και οι τάι? από θέμα συμπεριφοράς έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα, be that as it may ; they are not my cup of tea
Μάθανε οτι γαμιομαστε και πλάκωσαν και οι μαϊμούδες που λεν

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Μια φορα πηγα και δεν μου αρεσε ... πονηρια ,εκμεταλλευση και οι τιμες στο πληρωμενο πανακριβες για την ποιοτητα που διαθετουν εκει.
Το μονο καλο οτι ειναι υποτακτικες αλλα τι να το κανεις , προτιμω σλαβα και ας ειναι αγριμι :grin:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μια φορα πηγα και δεν μου αρεσε ... πονηρια ,εκμεταλλευση και οι τιμες στο πληρωμενο πανακριβες για την ποιοτητα που διαθετουν εκει.
Το μονο καλο οτι ειναι υποτακτικες αλλα τι να το κανεις , προτιμω σλαβα και ας ειναι αγριμι :grin:
ακούω ότι τα τελευταία χρόνια πάνε και κάποια καλά ανατολικά κομμάτια για να συμπληρώσουν την σεζόν τους χειμερινούς μήνες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.742
Πόντοι
2.606
Μπράβο ρε άρχοντα ανταπόκριση λάιβ από την πρώτη γραμμή του μετώπου

• Like
Αντιδράσεις: akala

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Μπράβο ρε άρχοντα ανταπόκριση λάιβ από την πρώτη γραμμή του μετώπου
θα βρεθούν κάποιοι να σχολιάσουν ότι το κωλόχαρτο δεν είναι ροζ, η γκόμενα έχει ψαλίδα στις άκρες στο μαλλί και άλλα τέτοια.

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
θυμαμε δασκαλε κιεβ ενα φιλο συριο που γαμουσε μια χοντρελα.
αυτη μια μερα εφερε τον γκομενο της ενα 15 χρονο που ζει γερμανια!
πηγε στο παζαρι και βρηκε τον συριο στην δουλεια του.
τυχαια ημουνα εκει,ημουν φιλος με τα δυο αδερφια του συριου.
εκανε μαγκιες ο ουκρανος πιτσιρικας,πειραξες την γκομενα μου ελεγε
ελα να σε δειρω και αλλες μαγκιες.του λεει ο συριος μα γιατι την πιστευεις αυτην.
την εχω γαμησει εγω και αλλοι 3 συριοι απο την δουλεια μου.χαχαχα
του μιλησα και εγω,την ξερω την γκομενα σου ειναι πουτανα ειχα γκομενα φιλη της αληθεια.
αλλη φωρα δασκαλε που ημουν οδυσσο το 2008-9 που ηταν καλες εποχες
γαμησα μια γκομενα που γνωρισα στο λειλα τουρκικο μπαρ ρεστοραν με πουτανακια
που ηθελαν κερασματα σρι απο τους τουρκους.
την επομενη μερα υρθε με γκομενα ενα πιτσιρικα στο ραντεβου και εφυγα και την αφησα.
πριν 6-7 χρονια αλλη παλι πληρωσα ταξι να βρεθουμε και εμφανιστηκε ενα βαπορακι
γκομενος να του δωσω λεφτα να παρουν μαζι ναρκοτικα

δασκαλε ευτυχος που μου τα θυμισες για να κλισω βελιγραδι
Χαρη τεστ για αλτσχαιμερ έχεις κάνει?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
ακούω ότι τα τελευταία χρόνια πάνε και κάποια καλά ανατολικά κομμάτια για να συμπληρώσουν την σεζόν τους χειμερινούς μήνες
Ισχυει , γιορτες χριστουγεννων ειχα παει και το τρελο ειναι οτι πετυχα μολδαβη στη walking street της Παταγια που την ηξερα ... πολυ μικρος ο κοσμος τελικα.
300αρες ομως ζητανε εκει , κατω απο το "russian girls" την ειχα δει

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
η αλλη με εστειλε να της παρω γαριδες πριν 6-8 χρονια εδωσα 150 ευρο 3 κιλα!
απο σουπερμαρκετ ειχε 500 γριβνα το κιλο ηταν 50 ευρο τοτε.
γορασα πιτσες,σαμπανιες,ποτα και πηγα σπιτι της.
αυτη 4 πρωι με εστειλε με ταξι να φερω και αλλα ποτα σαμπανιες.
ηταν ετοιμη για γαμηση και μεθυσμενη και τι κανει η μαλακο.
ανοιξε την πορτα της κουζινας που πιναμε και μπικε ο σκυλος της.
αρχισε να τον φιλα στο στομα και να την γλειφη ο σκυλος στο πρωσωπο.
αηδιασα που εφυγα αμεσως απο αυτο το σκηνικο και γαμησα με 70 ευρο την
επομενη μερα.απο τοτε δεν ξαναπηγα σε αυτην ουτε την καλεσα
Τις γαρίδες τις έφαγε αυτή η ο σκύλος?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
JPWYx5.jpg

Αυτή είναι η γκόμενα.Πάω τώρα να κοιμηθώ μαζί της.Αύριο θα πέσουν πολλά πουτσίδια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
JPWYx5.jpg

Αυτή είναι η γκόμενα.Πάω τώρα να κοιμηθώ μαζί της.Αύριο θα πέσουν πολλά πουτσίδια.

JPWYx5.jpg

Ψιλό πουρη φαίνεται αρχηγέ
Ποσω ετών δήλωσε
Δώσε και πληροφορίες ύψος ταρίφα κλπ
Απορώ πως τα ξέχασες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Επειδή παραμένω ως παλαιός πρωταθλητής(Ολυμπιακός πχ) και γνωστης των νοηματων των ανατ θρεντ από 12ετιας, να λύσω την παρεξήγηση μεταξύ ΒΠ και Τζοσεεφ ακα Μάκη
Αν και έχει φάση το ξεκατινιασμα
Ο ΒΠ νομίζει ότι ο Μάκης 52,συν αλλά 20, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορια
Νομίζει λοιπόν ότι ο μακης 72, είναι το μέλος μακουλης που έγραφε παλιά ωραία ποστ για ανατολικές περιοχές κι ειδικά για Μολδαβία και τρανζνιστρια όπου είχε την ατυχία να παντρευτεί μια πουρη από το τιρασπολ με δύο παιδιά που μεγάλωνε ως συνήθως αυτός
Εκ τούτου πήγαινε συχνά Μολδαβία κ Τρανζνιστρια
Ο μακουλης ήταν δικηγόρος, μάλλον χαμηλού βεληνεκούς και υψηλού βάρους, καθόσον έμοιαζε κατά δήλωσή του προέδρου με τον οβελιξ
Πράγμα που φαινόταν κι από τα ποστ που ήταν βασικα πόσα καλά τρως κ γαμας στην Μολδαβία
Οι τιμές ήταν ακριβώς για το φαγητό και καμμια σχέση με το Γαμησι, λογικό αφού μόνο έτρωγε
Ο Τάσος3 τον ξέρει κ προσωπικά, καθόσον αρχαιολογία και ο ιδιος
(Χαχαχαχα)
Επανανηψας ο τζοε μπλασκο ακα δάσκαλος, είχε την φαινη ιδέα να επιλέξει το Μάκης σαν νιμ
Οποτε ο ΒΠ έκανε τον συνειρμό κ νομίζει ότι είναι ο μακουλης, δηλ ναυάγιο μεγαλύτερο και του αρχηγού κμαν, και δικαιολογημενα αγανακτει, αλλά δεν είναι το άτομο που έχει στο μυαλό του
Ολα θα ήταν πιο ωραία κ γλαφυρά, αν συμμετείχε ο λορδομεταναστης ακόμα στω θρεντ, που λόγω εξαιρετικής εμφάνισης, κάτι σαν τον Ριζο με φάτσα Αυλωνίτη, ήταν πολύ αυστηρός με την εμφάνιση κ το Λουκ των συναγωνιστων
Ο δε ΒΠ για μια ακόμη φορά δικαιολογεί αυτό που του σ πει παλια
Καλός είσαι, μου θυμίζεις ενίοτε τον εαυτό μου στα 35 μου
,αλλα κλάνει το μυαλό σου μεντες, κάποιες φορές...
Αυτιά...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom