Theoharis(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2020
- Like
- 533
- Πόντοι
- 21
καλησπερα και καλη βραδια χαχαχα
μαλλον ξεπλοκαρα και θα σας πω ιστοριες
Προσπάθησα να βρω φωτογραφία σου;Για να την βάλεις στον πάτο σου !
Βρε πανηλίθιο πλάσμα , σε 13 χρόνια νομίζεις ότι ήσουν ο μοναδικός ηλίθιος που επροσπάθησε να εύρει την φωτογραφία μου? Εάν είχες μισό δράμι μυαλό θα είχες αντιληφθεί και τον λόγο που δεν υπάρχει.
εγω μετανιωνω που δεν τον εβγαλα μια φωτο τον δασκαλο χαχαχαχα.Επειδή δεν έχω καταλάβει ποιος είσαι,στην απειροελάχιστη περίπτωση να είσαι νέος εδώ,
με τον έναν από τους δύο έχω μιλήσει και prive,
o μογγολάκης,όντως έβαλε το fb του στο οποίο είναι γραμμένος με το ονοματεπώνυμό του
και φωτογραφίες του
Λόγω κομμουνισμού γαλουχιδηκαν με θεωρίες ισότητας φύλου κ ιπποτισμούΜία μου το έκανε αυτό,η οποία ήταν γενικά ξινομούνα αλλά μουνάρα
Κάποιες με το λουλουδικό ζούσαν την παραμύθα τους και σου λέω για περιπτώσεις που τράβηξαν καιρό,
όχι να βγαίνω πρώτα ραντεβού και να σκάω με λουλουδικό.
Άλλωστε άμα σκάσεις σε συγκεκριμένες Σλάβες με λουλουδικό και κουτί σοκολατάκια με σχήμα καρδούλας,
έχεις βάλει ο ίδιος τον εαυτό σου,στη θέση του πυρφόρου,μη σου πω ότι θα σε ρωτήσει αν είσαι παρθένος
KO, KO, KO, KOTA !Προσπάθησα να βρω φωτογραφία σου;
Ποιος σε γαμάει ρε μπάρμπα που θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου
Ανάσταση! καλωσήρθες πίσω Θεοχάρη!εγω μετανιωνω που δεν τον εβγαλα μια φωτο τον δασκαλο χαχαχαχα.
μπορω ομως αν θες να σου στειλω φωτο του,μου εστειλε ο ιδιος
εντάξει δεν είναι έτσι, είχαν υποχρέωση να τον προσκαλέσουν εξ αιτίας του αξιωματός του ως υποψηφίου βουλευτούαπό αυτά που έχω καταλάβει οι μόνοι που την πάτησαν με τον ηλίθιο είναι τα παιδιά της μολδαβίας που καταδέχτηκαν να τον καλέσουν και κάτσουν σε τραπέζι μαζί του και μετά τους ξέσκισε ο ηλίθιος, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να αγανακτήσουν και να ερημώσει ένα από τα καλύτερα νήματα, του Κισινάου.
Να λέμε και ευχαριστώ που μας έμεινε ο Τάσος από αυτή την ομάδα.
φρονώ ότι πρέπει να αναιρέσεις τώρα εκείνη την επιπόλαιο ιδέαν που έιχες να παίξεις τον κ. Αντισθένηκαλησπερα και καλη βραδια χαχαχα
τέκνον Βρούτε, εγώ φταίω που καθάρισα με τον Αντισθένη...εγω μετανιωνω που δεν τον εβγαλα μια φωτο τον δασκαλο χαχαχαχα.
χαχαχαχα δασκαλε μου ετυχε οδυσσο αυτο γυρω στο 2011 νομιζω !λουλούδια στις γκόμενες...
Η πλάκα ήταν που εμφανιζόταν ένας λίγδης με σορτσάκι και σαγιονάρες και κράταγε ένα μπουκέτο να πάει στην γκόμενα. Δεν πήρα ΠΟΤΕ τετοιες μαλακείες.
τ' άλλο τους το' χω γράψει πριν 12-13 χρόνια. Βάζανε αυτές οι πουτάνες το μαλάκα να κρατά την τσάντα τους και τα ψώνια κι ο μαλάκας κυκλοφορούσε σα τράβελος. Ακόμα το κάνουν...
καλά αυτό το κάνω παντού χωρίς να το θεωρώ κάτι, ή τις βάζω εγώ σε ταξί και πληρώνω προκαταβολικά τον ταξιτζή ή το uber.Στα sos επίσης πάντα πάντα πρέπει να τις πάρεις από το σπίτι κ να τις αφήσεις σπίτι τους
Ηλίθια πράγματα. Για εμάς. Που για αυτές είναι σημαντικα
η αλλη μου ζητησε να δωσω λεφτα για ταξη και πηγε να βρει τον κακασχημο μπαρμανκαλά αυτό το κάνω παντού χωρίς να το θεωρώ κάτι, ή τις βάζω εγώ σε ταξί και πληρώνω προκαταβολικά τον ταξιτζή ή το uber.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ακόμα το θέμα του γάμου στα 20 είναι must, στα 25 ήδη αισθάνονται κομπλεξικά σαν ελληνίδες 40άρες και δεν κρύβω ότι το εκμεταλλεύομαι σε μεγάλο βαθμό όταν δω ότι πάει να ξεφύγει λίγο στις συμπεριφορές.
Χάρη τον αλλον τον τουλουμιασες τελικα? Ή του την χαρισες αλλα του ειπες να προσεχει?εγω μετανιωνω που δεν τον εβγαλα μια φωτο τον δασκαλο χαχαχαχα.
όχι αυτό το πράγμαέχει αλλάξει δεν παντρεύονατι πλέον από τα 18-20 όπως παλια, τώρα το πουλοβαράνε μέχρι τα 30+ οπως στην ελλάδα ή μέχρι να γκαστρωθούνε από κάποιον. Υπ' όψιν ότι αυτες πάντοτε έυρισκαν και κάτι τύπους μικρότερους και δεν αναφερομαι σε 40άρες αλλά για 25 με εικοσάρι κλπΕκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ακόμα το θέμα του γάμου στα 20 είναι must, στα 25 ήδη αισθάνονται κομπλεξικά σαν ελληνίδες 40άρες και δεν κρύβω ότι το εκμεταλλεύομαι σε μεγάλο βαθμό όταν δω ότι πάει να ξεφύγει λίγο στις συμπεριφορές.
Σωστάκαλά αυτό το κάνω παντού χωρίς να το θεωρώ κάτι, ή τις βάζω εγώ σε ταξί και πληρώνω προκαταβολικά τον ταξιτζή ή το uber.
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ακόμα το θέμα του γάμου στα 20 είναι must, στα 25 ήδη αισθάνονται κομπλεξικά σαν ελληνίδες 40άρες και δεν κρύβω ότι το εκμεταλλεύομαι σε μεγάλο βαθμό όταν δω ότι πάει να ξεφύγει λίγο στις συμπεριφορές.
τι να σου πω ρε χάρη, θα ερχόμουνα μαζί σου αλλά με καταβάλει το ξύλο όταν το τρώω, εσύ τα βάζεις με δέκα άγριους και μετά σηκώνεσαι και ξεσκονίζεσαι σαν να είναι Τρίτη.η αλλη μου ζητησε να δωσω λεφτα για ταξη και πηγε να βρει τον κακασχημο μπαρμαν
απο το μπαρ που πιναμε πιο πριν ενα μπιγκει που φιλωταν με αντρα το προηγουμενο βραδι.
αλλα δεν ηξερε η γκομενα με ποιον ειχε να κανει,πηγα στο μπαρ και την περιμενα!
αυτη νομιζε ο βλακας πηγε να κοιμηθει αφου πετουσε αλλα οταν ειδα οτι κατι ελεγε
στον ταξιτζη καταλαβα θα του ειπε παρε με πισω στο μπαρ να βρω τον γυφτο!
θα πλακωνα τον ταξιτζη και αυτη,λεει το αμαξι μου δεν σου φτεει ο τυπος.
της πηρα πισω τα 200 γριβνα που εδωσα για ταξι και χεστηκε απο τον φοβο.
τι ιστοριες μου θυμησε ο δασκαλος με αυτες τις μαλακισμενες
μεθαυριο θα ξκισω βελιγραδι και γαμα τους χοχολους.
με περιμενει φιλος ελληνας μονιμος εκει
είχε μία λογική αυτό, διότι κυκλοφορούσαν πολλοί μεθυσμένοι, μαλάκες κλπΣτα sos επίσης πάντα πάντα πρέπει να τις πάρεις από το σπίτι κ να τις αφήσεις σπίτι τους
Ηλίθια πράγματα. Για εμάς. Που για αυτές είναι σημαντικα
μέχρι και σήμερα που μιλάμε όσες γνωρίζω το φέρουν βαρέως.όχι αυτό το πράγμαέχει αλλάξει δεν παντρεύονατι πλέον από τα 18-20 όπως παλια, τώρα το πουλοβαράνε μέχρι τα 30+ οπως στην ελλάδα ή μέχρι να γκαστρωθούνε από κάποιον. Υπ' όψιν ότι αυτες πάντοτε έυρισκαν και κάτι τύπους μικρότερους και δεν αναφερομαι σε 40άρες αλλά για 25 με εικοσάρι κλπ
πολλες φωρες μου κλαιγωνταν γιδροπαρκ να δωσω για ταξι πεθενε η μανα τουςείχε μία λογική αυτό, διότι κυκλοφορούσαν πολλοί μεθυσμένοι, μαλάκες κλπ