Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Πουτανιάρη Κμαν μην ακούς κανέναν.Λες και αυτοί που βγάζουν τις ξινομούρες τις ελλεηνίδες στα σούσι και στις αράχωβες πληρώνουν λιγότερα.Ή τέτοιες γκόμενες τις γαμάνε χωρίς λεφτά.Αν το κάνει κάποιος να σηκώσει το χέρι.Δλδ να γαμάει 1,80 ξανθές με σωματάρες χωρίς φράγκα.την χείρα με τα πέντε ορφανά μάλλον θα εννοούν

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Εδώ βλέπετε πόσο κόστισε το ένα κρασί.Αλλο τόσο κόστισε το άλλο και μια χιλιάρα τα μπριζολίδια.

5OZYjd.jpg

Κοιτα τον ευατο σου καλύτερα, και κράτα τα χρηματα σου για καποια εμφυτευση. Ασε τις νηστικιες, κάποιο άλλο θύμα θα βρουν..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Πουτανιάρη Κμαν μην ακούς κανέναν.Λες και αυτοί που βγάζουν τις ξινομούρες τις ελλεηνίδες στα σούσι και στις αράχωβες πληρώνουν λιγότερα.Ή τέτοιες γκόμενες τις γαμάνε χωρίς λεφτά.Αν το κάνει κάποιος να σηκώσει το χέρι.Δλδ να γαμάει 1,80 ξανθές με σωματάρες χωρίς φράγκα.την χείρα με τα πέντε ορφανά μάλλον θα εννοούν
Υπαρχει και η μεση λυση δηλ με οχι τοσα πολλα λεφτα αλλα με λιγοτερα ...
συνεχεια τα ακρα πιανεται (δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα ,γενικα μιλαω)

Στο μπλοκ φυσικα , για ελλαδα οπως τα λες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τις θαψατε τις σλαυες ...
καμια καλη στιγμη δεν εχετε να θυμαστε? εκτος απο το γαμησι φυσικα και δεν κανω πλακα
εμενα μου τυχανε αρκετες με καποιες που ειχαν χιουμορ και δεν εβγαζαν καθολου κομπλεξ σε εστιατορια και κλαμπ
Ενταξει παρα πολλες ειναι γκαου αλλα εσεις το τερματισατε :cheesy:

Απο την εμπειρια μου παντως γνωριζω οτι ο ελληνας εχει κομπλεξ ανωτεροτητας με τις ανατολικες και απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας με τις δυτικες ... εξαιρουνται οι παροντες φυσικα :grin:
πολλές καλές στιγμές έχουμε να θυμόμαστε αλλά καμία που να έχει σχέση με τον χαρακτήρα τους.

Ας μην γελιόμαστε, δεν είναι καλή πάστα ανθρώπων. Βλέπεις και τη νέα γενιά τους στους άντρες, δύο περιπτώσεις γιουτιούμπερς πρόσφατες ο ένας τη γέμισε κουτουλίδια και μπουνιές στην κάμερα και ο άλλος την κλείδωσε έξω και πέθανε από κρυοπληξία.

Αυτά δεν θα τα δεις ποτέ στο δικό μας αστυνομικό δελτίο.

Δεν έχουν ελπίδα, δεν γράφτηκε στους έλικες του dna τους η φιλοξενία, η ευγνωμοσύνη, η ενσυναίσθηση. Αυτά που έχουμε κληρονομίσει γονιδιακά εμείς και μας κάνει εντύπωση η έλλειψη στους άλλους.

Αν καταφέρεις να κατανοήσεις τα χούγια τους και να τα προσπεράσεις αδιάφορα, φυσικά και θα περάσεις καλά.

Από τη στιγμή που οι απόψεις του δάσκαλου ιωσήφ που έφαγε 30 χρόνια εκεί συγκλίνουν με τις δικές μου, δεν έχω ούτε τις ελάχιστες αμφιβολίες.

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Υπαρχει και η μεση λυση δηλ με οχι τοσα πολλα λεφτα αλλα με λιγοτερα ...
συνεχεια τα ακρα πιανεται (δεν αναφερομαι σε σενα προσωπικα ,γενικα μιλαω)

Στο μπλοκ φυσικα , για ελλαδα οπως τα λες
Φίλε Τάσο νομίζω ότι 8αρι ελλεηνίδα πάνω κάτω τα ίδια θα πληρώσεις.Αντε ο Κμαν να πλήρωνει ελαφρώς παραπάνω απτον μέσο όρο για τέτοιου είδους γκόμενες και αυτό όχι πάντα.Αντίστοιχη δικιά μας δλδ δε θα πρέπει να χεις budget ένα 1200-1500 για τρίημερο - τετραήμερο?θεωρείς τις σλάβες λιγότερο αρπακτικά από τις ελληνίδες σε σόλο διακοπές ή συντήρηση?με ενδιαφέρει η απόψη σου, μετά από τόσες εξορμήσεις σου στο μπλοκ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Φίλε Τάσο νομίζω ότι 8αρι ελλεηνίδα πάνω κάτω τα ίδια θα πληρώσεις.Αντε ο Κμαν να πλήρωνει ελαφρώς παραπάνω απτον μέσο όρο για τέτοιου είδους γκόμενες και αυτό όχι πάντα.
φθηνότερα πληρώνει ο Κμαν. Που θα φας εδώ t-bone μπριζόλα με τα κρασιά και τα λοιπά δείπνο για δύο άτομα με αυτά τα λεφτά? Ακόμα και τσάμπα να γαμήσεις τη γκόμενα, η διαχείριση θα κοστίσει παραπάνω από ότι κοστίζει του άρχοντα.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
πολλές καλές στιγμές έχουμε να θυμόμαστε αλλά καμία που να έχει σχέση με τον χαρακτήρα τους.

Ας μην γελιόμαστε, δεν είναι καλή πάστα ανθρώπων. Βλέπεις και τη νέα γενιά τους στους άντρες, δύο περιπτώσεις γιουτιούμπερς πρόσφατες ο ένας τη γέμισε κουτουλίδια και μπουνιές στην κάμερα και ο άλλος την κλείδωσε έξω και πέθανε από κρυοπληξία.

Αυτά δεν θα τα δεις ποτέ στο δικό μας αστυνομικό δελτίο.

Δεν έχουν ελπίδα, δεν γράφτηκε στους έλικες του dna τους η φιλοξενία, η ευγνωμοσύνη, η ενσυναίσθηση. Αυτά που έχουμε κληρονομίσει γονιδιακά εμείς και μας κάνει εντύπωση η έλλειψη στους άλλους.

Αν καταφέρεις να κατανοήσεις τα χούγια τους και να τα προσπεράσεις αδιάφορα, φυσικά και θα περάσεις καλά.

Από τη στιγμή που οι απόψεις του δάσκαλου ιωσήφ που έφαγε 30 χρόνια εκεί συγκλίνουν με τις δικές μου, δεν έχω ούτε τις ελάχιστες αμφιβολίες.
Εχω διαφορετικη αποψη ειδικα στο σημειο του dna που γραφεις , το συστημα και η φτωχεια που επικρατουσε τους εκανε ετσι η να στο πω πιο απλα τους γαμησε πραγματι τα μυαλα ...
αν συνεχιστει η οικονομικη κατασταση στην πατριδα μας μπορει να δουμε και χειροτερα.

Καλο ειναι να διαφωνουμε ,αλλιμονο να συμφωνουσαμε σε ολα θα ηταν τοσο βαρετο και ανιαρο.

ΥΓ. τριακονταετια φαγαμε και αλλοι στο μπλοκ ειτε με ταξιδια ειτε με παραμονες οπως ο μιδας ο βολκανο κτλ
δεν ειναι μονο ο δασκαλος που φυσικα η γνωμη του εχει και αυτουνου ιδιαιτερη αξια λογω εμπειριας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Φίλε Τάσο νομίζω ότι 8αρι ελλεηνίδα πάνω κάτω τα ίδια θα πληρώσεις.Αντε ο Κμαν να πλήρωνει ελαφρώς παραπάνω απτον μέσο όρο για τέτοιου είδους γκόμενες και αυτό όχι πάντα.Αντίστοιχη δικιά μας δλδ δε θα πρέπει να χεις budget ένα 1200-1500 για τρίημερο - τετραήμερο?θεωρείς τις σλάβες λιγότερο αρπακτικά από τις ελληνίδες σε σόλο διακοπές ή συντήρηση?με ενδιαφέρει η απόψη σου, μετά από τόσες εξορμήσεις σου στο μπλοκ
Με την ελληνιδα πιστευω σιγουρα περισσοτερα ...
ο κμαν πληρωνει πολλα γιατι και συχνα πηγαινει και την γλωσσα ξερει εστω σε καποιο επιπεδο που να μπορει να συννενοειται σχετικα ανετα , βεβαια καποτε ειχε γραφτει εδω μεσα οτι δεν ειναι αυτα τα ποσα που ξοδευει αλλα τα φουσκωνει επιτηδες για να προκαλει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εχω διαφορετικη αποψη ειδικα στο σημειο του dna που γραφεις , το συστημα και η φτωχεια που επικρατουσε τους εκανε ετσι η να στο πω πιο απλα τους γαμησε πραγματι τα μυαλα ...
αν συνεχιστει η οικονομικη κατασταση στην πατριδα μας μπορει να δουμε και χειροτερα.

Καλο ειναι να διαφωνουμε ,αλλιμονο να συμφωνουσαμε σε ολα θα ηταν τοσο βαρετο και ανιαρο.

ΥΓ. τριακονταετια φαγαμε και αλλοι στο μπλοκ ειτε με ταξιδια ειτε με παραμονες οπως ο μιδας ο βολκανο κτλ
δεν ειναι μονο ο δασκαλος που φυσικα η γνωμη του εχει και αυτουνου ιδιαιτερη αξια λογω εμπειριας
φτώχεια κακουχίες περάσαμε και εμείς σαν χώρα με το τσουβάλι. Πρέπει να αποδεχτούμε κάποια στιγμή ότι οι λαοί έχουν διαφορετικές κουλτούρες και τα ίδια ερεθίσματα θα τα αφομοιώσουν διαφορετικά.
Αυτό είναι και το τεράστιο λάθος της δύσης με τους άραβες , τους αντιμετωπίζουν με δυτικό μυαλό αντί να μπουν στο δικό τους.
Εννοείται σας παρακολουθώ όλους και εσύ έχεις τεράστια αξιοπιστία λόγου, αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι η μόνιμη κατοικία και ανέφερα τον δάσκαλο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
φτώχεια κακουχίες περάσαμε και εμείς σαν χώρα με το τσουβάλι. Πρέπει να αποδεχτούμε κάποια στιγμή ότι οι λαοί έχουν διαφορετικές κουλτούρες και τα ίδια ερεθίσματα θα τα αφομοιώσουν διαφορετικά.
Αυτό είναι και το τεράστιο λάθος της δύσης με τους άραβες , τους αντιμετωπίζουν με δυτικό μυαλό αντί να μπουν στο δικό τους.
Εννοείται σας παρακολουθώ όλους και εσύ έχεις τεράστια αξιοπιστία λόγου, αυτό που είχα στο μυαλό μου είναι η μόνιμη κατοικία και ανέφερα τον δάσκαλο.
Για τους αραβες συμφωνω ,μιλαμε βεβαια για μουσουλμανους που λογω της θρησκειας εχουν εντελως διαφορετικη κοσμοθεωρια.

Για τους ελληνες θα σου δωσω ενα απλο παραδειγμα που εζησα το 88 βρισκομενος μεσα στο Βελιγραδι με οπαδικο πουλμαν ,σχεδον ολοι ειχαν σηκωθει στα παραθυρα οταν ειμασταν μεσα στην πολη και πικαρανε τους σερβους δειχνοντας τους μπουκαλια απο ουισκι και τσιγαρα απο πακετα marlboro ... εκει τους σιχαθηκα καθως οπως εγραψες και εμεις σαν λαος εχουμε περασει φτωχεια και μεγαλη μαλιστα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
τα έχω γράψει 10 φορές...
1. Στην ελλάδα είναι ηρωικό γεγονός να σώσεις κάποιον από πνιγμό, να βοηθήσεις έναν τουρίστα κλπ
Σε δαυτους θεωρείτο κατόρθωμα να κοροιδέψεις έναν ξένο ! Το εδιηγούντο μεταξύ των και επαίρωντο συγχαίροντας ο ένας τον άλλο
2. έχω βρεθεί σ ε οικογένειες όπου το κάθε μέλος έιχε διαφορετικό επίθετο από τον άλλον κι ό ένας ήτο ετεροθαλής αδερφός του άλλου όπως στους μάυρους στην αμερική ή στους γύφτους στην ελλάδα
3. και λέγοντας για γύφτους υπήρχε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού το 15% θα έλεγα, το οποίο εστερείτο θεμελιωδών αξιών, ήτοι ποιό είναι σωστό ποιό είναι λάθος, ή να το πω αλλιώς οι αξίες των ήσαν ακριβως οι αντίθετες ,εσκέπτοντο πώς να κλέψουν, πώς να κοροιδέψουν, να σακατέψουν κλπ Ηθική αλλοτρίωσις

Άσχετο αλλά σχετικό, οι άραβες στις παραδόσεις των έχουν κρατήσει πάρα πολλές από τις αρχαίες πανανθρώπινες αξίες τις οποίε ςοι δυτικες κοινωνίες έχασαν στις αρχές του 20 αιώνος. Για σκεφτείτε εψήφιζαν οι γυναίκες στην αρχαία ελλάδα ή βγαίναν για καφέ μόνες τους? έβγαινε η γιαγιά μου ?

Τελευταία τροποποίηση:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Χάρη σ έχει φάει ο πορδομεταναστης

Ει νΙ σιγουρο
ο Χάρης λέει θα τον παίξει τον Αντισθένη. Τι σημαίνει αυτό ρε Midas69/redpaintz ? Θα συμφιλιωθούνε και θα τον παίξουνε μαζί σα την πίπα της ειρήνης ? Είναι ρε παιδιά κανείς από Κύπρο???

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Τις θαψατε τις σλαυες ...
καμια καλη στιγμη δεν εχετε να θυμαστε? εκτος απο το γαμησι φυσικα και δεν κανω πλακα
εμενα μου τυχανε αρκετες με καποιες που ειχαν χιουμορ και δεν εβγαζαν καθολου κομπλεξ σε εστιατορια και κλαμπ
Ενταξει παρα πολλες ειναι γκαου αλλα εσεις το τερματισατε :cheesy:

Απο την εμπειρια μου παντως γνωριζω οτι ο ελληνας εχει κομπλεξ ανωτεροτητας με τις ανατολικες και απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας με τις δυτικες ... εξαιρουνται οι παροντες φυσικα :grin:
μου ετυχαν αρκετες καλες. Καμια δεν ηταν Ρωσομπλιατ, ουκρανη η Ρουμανα.

Καλες κοπελες οι Βουλγαρες αλλα και απο αλλες εθνικοτητες.

Ο ελληνας εχει το ιδιο κομπλεξ και με τους αντρες. Ειναι καταλοιπα αυτα, ακομα και αν το μισο μπλοκ εχει πλεον περασει την Ελλαδα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
2. έχω βρεθεί σ ε οικογένειες όπου το κάθε μέλος έιχε διαφορετικό επίθετο από τον άλλον κι ό ένας ήτο ετεροθαλής αδερφός του άλλου όπως στους μάυρους στην αμερική ή στους γύφτους στην ελλάδα
3. και λέγοντας για γύφτους υπήρχε ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού το 15% θα έλεγα, το οποίο εστερείτο θεμελιωδών αξιών, ήτοι ποιό είναι σωστό ποιό είναι λάθος, ή να το πω αλλιώς οι αξίες των ήσαν ακριβως οι αντίθετες ,εσκέπτοντο πώς να κλέψουν, πώς να κοροιδέψουν, να σακατέψουν κλπ Ηθική αλλοτρίωσις
Μεγαλες κουβεντες και οι δυο. Μπολιασαν οι γυφτοι, κανανε πολλα παιδια, και η γυφτια εξαπλωθηκε ακομα και να πλενονται καπως

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Του ΚΜΑΝ μια χαρα φτηνα του ερχεται.

Και αν καμια φορα πληρωνει και του τη σκανε ειναι η φυσικη φυρα που καθε μπιζνα εχει.

Ελλαδα η Γερμανια θα του πηγαινε ο κουκος αιδονι. Ελλαδα δε, η γκομενα δε θα ηταν ψηλη.

Αν και γνωμη μου, ειναι πως καλυτερα να εριχνε τα ιδια λεφτα να πηγαινε καραιβικη, με μαυρουλες και τη διαφορα να την ετρωγε για την παρτη του σε εμπειριες, αστακους, κοκτειλ.

Αλλα ο Κμανιος Ποτσος ειναι ρατσιστης

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εμ αυτό με τα λουλούδια;;;που το πάτε;;;; Που όλες θέλουν κ λουλούδια λες κ είναι οι δούκισσας τις Κορνουάλης!!!!!!
Πως φαίνεται ο άνθρωπας που έχει κάνει το αγροτικό του με Σλάβες

Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι;
Nα βλέπει η άλλη το μπουκέτο και να σου λέει:
"Όλοι οι άντρες είστε ίδιοι,πηγαίνετε στο ανθοπωλείο και είτε σας ετοιμάζει το μπουκέτο η υπάλληλος,είτε απλά αρπάζετε ότι βρείτε" :confused:

Μεγάλη αλήθεια,δυστυχώς...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
1. Στην ελλάδα είναι ηρωικό γεγονός να σώσεις κάποιον από πνιγμό, να βοηθήσεις έναν τουρίστα κλπ
Σε δαυτους θεωρείτο κατόρθωμα να κοροιδέψεις έναν ξένο ! Το εδιηγούντο μεταξύ των και επαίρωντο συγχαίροντας ο ένας τον άλλο
Το ιδιο και σε εμας , απο τον απλο τουριστα που τον γδερνουν ταξιτζηδες ,μαγαζατορες - σερβιτοροι στα νυχτερινα στεκια μεχρι επενδυτες που τους ξαφριζουν οι δικοι μας κοστουμαρισμενοι ...
θεωρειται και μαγκια αλλωστε οταν τα τρωνε απο τον ξενο :wink:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Το ιδιο και σε εμας , απο τον απλο τουριστα που τον γδερνουν ταξιτζηδες ,μαγαζατορες - σερβιτοροι στα νυχτερινα στεκια μεχρι επενδυτες που τους ξαφριζουν οι δικοι μας κοστουμαρισμενοι ...
αυτοί όλοι που αναφέρεις είναι όλοι κακοί επαγγελματίαι.
στην ουκρανία σε κλέβανε και οι ερασιτέχναι. Τον ιταλό τον κάλεσε μια γκόμενα σπίτι της και πριν μπούνε μέσα στην είσοδο του διαμερίσματος, του πήρε την τσάντα του και του' κλεισε την πόρτα! Δεν γίνονται ρε παιδιά αυτά στην ελλάδα...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πέρα από τα κλασσικά με ταξί στο αεροδρόμιο ή να σερβίρουν στον τουρίστα λευκό τυρί αντί για την φέτα που πλήρωσε,
πόσες φορές έχουμε δει να κοροϊδεύουν στα ελληνικά τουρίστες,λες και οι ξένοι είναι μαλάκες και δεν
καταλαβαίνουν γλώσσα σώματος ή ότι λες μαλακίες για πάρτη τους..

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Πως φαίνεται ο άνθρωπας που έχει κάνει το αγροτικό του με Σλάβες

Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι;
Nα βλέπει η άλλη το μπουκέτο και να σου λέει:
"Όλοι οι άντρες είστε ίδιοι,πηγαίνετε στο ανθοπωλείο και είτε σας ετοιμάζει το μπουκέτο η υπάλληλος,είτε απλά αρπάζετε ότι βρείτε" :confused:

Μεγάλη αλήθεια,δυστυχώς...
ρε θα με τρελάνετε και οι δύο ή να βάλω τις φωνές?
τι είστε ρε και πηγαίνετε λουλούδια, ο βουτσάς με τον καλογήρου και πηγαίνετε να ζητήσετε τη νύφη???? και δεν φτάνει αυτό, τρώτε και καραμούζα και δεν τρέχει και τίποτα, εμπειρία και έτσι να το συζητάμε?
αρνούμαι και να σχολιάσω τέτοιους πιρφορισμούς.
Μην μου χαλάτε την καλή εικόνα που έχω για σας :confused:

Δάσκαλε Ιωσήφ τα διαβάζεις αυτά και δεν έφριξες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom