makis52
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 1.180
- Πόντοι
- 206
ο Χάρης άλλως ΟΥΚ δεν αστειεύεται...ο Χάρης έφαγε τον Φάνο τι λέει εδώ
ο Χάρης άλλως ΟΥΚ δεν αστειεύεται...ο Χάρης έφαγε τον Φάνο τι λέει εδώ
πρέπει να κυκλοφορούμε και με σωματοφύλακες στο φόρουμ τελικά μου φαίνεται. Θα βάλω τον χακερά μου να μου κάνει ασφάλεια.ο Χάρης άλλως ΟΥΚ δεν αστειεύεται...
ρε τι γράφεις τωρα. Σαμπάνια στην ουκρανία είχε εκείνη την Σοβιέτσκο που έκανε ένα αστείο ποσό 20 ρούβλια και το παίζαμε όλοι μπρούκληδες ανοίγοντας 5 σαμπάνιες , αλλά δεν είχε καμία σχέση με σταφύλια ένα χημικό πράγμα ήταν που το' πινε ςκαι την άλλη μερα ήσουν γκα-γκα. Τα δε ψάρια στην ουκρανία είναι ποταμόψαρα, με κάτι όψεις και δόντια προιστορικού ψαριού και ο πλέον άσχετος μπορει να τα καταλάβειΜία Ουκρανέζα ξεχωρίζει όμως άνετα την ουκρανική από τη γαλλική σαμπάνια.Η το ουκρανικό ψάρι από το ελληνικό.
Μακης52 μη γελάς καθόλου ΧΑ ΧΑ για κλαματα είμαστεΔεν υπάρχει πιο βαρετό αηδιαστικό πράγμα από το να πας με μια ρωσσοουκρανα σε ρεστοραντ
Ουδεμία σχέση με λατίνα
Άσπρο μαύρο στη συμπεριφορα
Από τι θα παραγγείλει λες κ είναι το τελευταίο γευμα της πχ γαρίδες που ενώ είναι αηδιααγειρεμενες ,θα σου πει τέλειες διότι η Βλαχάτα δεν ξέρει από θαλασσινά
Επίσης το κρασί το ακριβό αρκεί να γράφει από Ιταλία κ ας είναι ρετσίνοκρασο
Από το να λέει πίπες ότι κ καλά στην Αίγυπτο είχε πάει σε ένα καλύτερο ρεστοραντ με θέα το Νείλο η την ερυθρά θάλασσα στο πενταστερο ξενοδοχείο
Βγάζουν μοναδικά κόμπλεξ που εμένα με κουράζουν διότι λόγω σπουδών τα έφαγα στη μάπα από κουτάβι
Πιο πολύ βγαίνουν σε ρεστοραντ για να δικαστούν το πορτοφόλι σου παρά για να απολαυσουν Το φαγητό
Ενώ αν τις βάζεις χέρι το παίζουν κυρίες ασχέτως αν την προηγούμενη μέρα κάποιος Άραβας την κατουρουσε για δέκα χιλιάδες ψωρορουβλια
Αρχιδια ξεχωρίζει ,,,,έχω πάρει ψάρια κατεψυγμένα άπειρες φορές κ τις δείχνω φωτό ότι είναι τσιπούρες ενώ αυτά είναι αγορασμενα από ρεστοραντ byala riba. Κ μάλιστα λεν::::::: οοο. Φαίνεται το καλό ψάρι το ελληνικόΜία Ουκρανέζα ξεχωρίζει όμως άνετα την ουκρανική από τη γαλλική σαμπάνια.Η το ουκρανικό ψάρι από το ελληνικό.
είναι από τα ψυχολογικά κόμπλεξ , τάχα μου και δήθεν μου ότι είμαστε κάποιες ενώ ξέρουμε ότι είμεθα κάτω του μηδενός στην αρνητική κλίμακα.Δεν υπάρχει πιο βαρετό αηδιαστικό πράγμα από το να πας με μια ρωσσοουκρανα σε ρεστοραντ
Ουδεμία σχέση με λατίνα
Άσπρο μαύρο στη συμπεριφορα
Από τι θα παραγγείλει λες κ είναι το τελευταίο γευμα της πχ γαρίδες που ενώ είναι αηδιααγειρεμενες ,θα σου πει τέλειες διότι η Βλαχάτα δεν ξέρει από θαλασσινά
Επίσης το κρασί το ακριβό αρκεί να γράφει από Ιταλία κ ας είναι ρετσίνοκρασο
Από το να λέει πίπες ότι κ καλά στην Αίγυπτο είχε πάει σε ένα καλύτερο ρεστοραντ με θέα το Νείλο η την ερυθρά θάλασσα στο πενταστερο ξενοδοχείο
Βγάζουν μοναδικά κόμπλεξ που εμένα με κουράζουν διότι λόγω σπουδών τα έφαγα στη μάπα από κουτάβι
Πιο πολύ βγαίνουν σε ρεστοραντ για να δικαστούν το πορτοφόλι σου παρά για να απολαυσουν Το φαγητό
Ενώ αν τις βάζεις χέρι το παίζουν κυρίες ασχέτως αν την προηγούμενη μέρα κάποιος Άραβας την κατουρουσε για δέκα χιλιάδες ψωρορουβλια
Μόνο το καλκανι αξίζει κ αυτό αν ξέρεις να το μαγειρεύεις καλά.ρε τι γράφεις τωρα. Σαμπάνια στην ουκρανία είχε εκείνη την Σοβιέτσκο που έκανε ένα αστείο ποσό 20 ρούβλια και το παίζαμε όλοι μπρούκληδες ανοίγοντας 5 σαμπάνιες , αλλά δεν είχε καμία σχέση με σταφύλια ένα χημικό πράγμα ήταν που το' πινε ςκαι την άλλη μερα ήσουν γκα-γκα. Τα δε ψάρια στην ουκρανία είναι ποταμόψαρα, με κάτι όψεις και δόντια προιστορικού ψαριού και ο πλέον άσχετος μπορει να τα καταλάβει
αυτές που φέρνανε παλιά και στα παρακμιακά μπουζούκια και ανοίγανε τα κουτιά με τις δωδεκάδες στα πόδια της τραγουδίστριας και της έβαζε ο σερβιτόρος στο ποτήρι για κοκτέιλ μαργαρίτα να σηκώσει στην υγειά του Αριστομένη Μπελέση του άρχοντα της λαχαναγοράς στο πρώτο τραπέζιρε τι γράφεις τωρα. Σαμπάνια στην ουκρανία είχε εκείνη την Σοβιέτσκο που έκανε ένα αστείο ποσό 20 ρούβλια και το παίζαμε όλοι μπρούκληδες ανοίγοντας 5 σαμπάνιες
το μεγάλο καλαμπούρι είναι όταν τις πας σε εστιατόρια που της δίνουν κατάλογο χωρίς τιμές και δεν ξέρει τι να παραγγείλει γιατί δεν ξέρει ποιό είναι το πιο ακριβό και κάνει μορφασμούς δυσαρέσκειαςΜακης52 μη γελάς καθόλου ΧΑ ΧΑ για κλαματα είμαστε
Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι νιώθω σε ρεστοραντ με σλαβα ότι μπαίνω σε δοκιμασία
Δλδ πως θα παραγγείλω πως θα δει τις αντιδράσεις αν πάρει ακριβό φαγητό κ αΝ αγχονεσαι αν ζητάει ποτό κρασί ξένο!!!!
Εν τω μεταξύ όταν μιλάν για κυριλέ καταστάσεις κ ενώ ξέρω ότι μένει στη χρουσοβκα των 50 τμ με το ασανσέρ που βρωμάει θάνατο από κάποιο παππού του πρώτου ορόφου ,,με εκνευρίζει τα μάλα
Θεωρούν δεδομένο να ανοίξεις την πόρτα ,να τραβήξεις την καρέκλα ,να της βγάλεις τη συνθετική γούνα κ άμα δεν τα κάνεις σε θεωρούν μπαεκλας κ μπορεί να σου την πουν κιολλας ενώ ξεχνάνε ότι ο πρώην τους τις γκσατρωσε κ τις φορτώσε ένα παιδί κ δίχως διατροφή
Ξεχνάνε ότι στο σπίτι τους κρεβετκι βλέπουν μόνο σε ντοκυμαντέρ του animal planet
Ξεχνάνε ότι το πάτωμα του διαμερίσματος έχει γεμίσει από την ξεπουπουλιασμενη γούνα που όμως θέλουν από εμένα να της την βγάλω ιπποτικά
Κατερρευσε η τουρκικη λιρα, εξουδετερωθηκαν οι τουρκοι σπονσορεςΟι σεξοτουρίστες που βλέπω τώρα είναι τελείως για τον πούτσο.Αφραγκοι δυτικοί νεαροί φωνακλάδες και κάτι μπαρμπάδες θεοπάλαβοι.Χάθηκαν οι ευειδείς Τούρκοι και τα πάκια έχει μείνει η πλέμπα.Μηδενικός ανταγωνισμός.
Αν ήταν ανοιχτό το Carribean το Σάββατο θα έκανα θραύση.Είναι όμως αργία σήμερα και δεν έχει τόσο κόσμο στους δρόμους.Αποκλείεται να σταυρώσω ινσταφακ αν βγω έξω.
ναι γιατι στο καταγωγι του χαρκοβου τη μεγαλωσαν με σαμπανια.Μία Ουκρανέζα ξεχωρίζει όμως άνετα την ουκρανική από τη γαλλική σαμπάνια.Η το ουκρανικό ψάρι από το ελληνικό.
K μη τολμήσεις κ κοιτάξεις από τον κατάλογο των οίνων την πρώτη σελίδα!! Σε μπαναρε οι Βλαχάρα!!!! Ξεχνάει που ο πατέρας της την μεγάλωσε με kutskova kai standart κ έξτρα γεύση το μπουκάλι στο μουνι τηςτο μεγάλο καλαμπούρι είναι όταν τις πας σε εστιατόρια που της δίνουν κατάλογο χωρίς τιμές και δεν ξέρει τι να παραγγείλει γιατί δεν ξέρει ποιό είναι το πιο ακριβό και κάνει μορφασμούς δυσαρέσκειας
αυτο που χρειαζεται, αφου εχεις κανει μια επιδειξη πυραυλων ειναι να τη βαλεις στη θεση της.K μη τολμήσεις κ κοιτάξεις από τον κατάλογο των οίνων την πρώτη σελίδα!! Σε μπαναρε οι Βλαχάρα!!!! Ξεχνάει που ο πατέρας της την μεγάλωσε με kutskova kai standart κ έξτρα γεύση το μπουκάλι στο μουνι της
Γερο στομάχι χρειάζεται για αυτές τις σλαβες για dating
Μία Ουκρανέζα ξεχωρίζει όμως άνετα την ουκρανική από τη γαλλική σαμπάνια.
Πως, αμέ;Η το ουκρανικό ψάρι από το ελληνικό.
Λογικο δεν ειναι? εχουν μια σκατα ζωη εκτος αν βρουν καποιον να πληρωσει κατι. Οποτε αυτα τα διαστηματα θελουν να ζησουν το ονειρο. Λες και εχουν τον Μπολκονσκι διπλα τουςΑπό εμφάνιση όντως κατά μέσο όρο είναι οι πιο ωραίες γυναίκες αλλά τα εννιάρια δεκαριά της λατινικής Αμερικής είναι πιο σέξυ κ θηλυκα
Όσο για το κρεββάτι ,,καμία σύγκριση
Κάθεσαι μια ώρα τις μιλάς κ δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ
Κοιτας το ρολόι πότε θα φύγεις να πας να τις γαμησεις
Εμ αυτό με τα λουλούδια;;;που το πάτε;;;; Που όλες θέλουν κ λουλούδια λες κ είναι οι δούκισσας τις Κορνουάλης!!!!!!
Προχτές μια Ρωσίδα με μάλωσε που δεν τις πήγα λουλούδια ενώ ξεχνά ότι κοιμάται στο ίδιο κρεββάτι με τον τέως άνδρα της επειδή δεν έχουν άλλο δωμάτιο!!!