Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
αυτές που φέρνανε παλιά και στα παρακμιακά μπουζούκια και ανοίγανε τα κουτιά με τις δωδεκάδες στα πόδια της τραγουδίστριας και της έβαζε ο σερβιτόρος στο ποτήρι για κοκτέιλ μαργαρίτα να σηκώσει στην υγειά του Αριστομένη Μπελέση του άρχοντα της λαχαναγοράς στο πρώτο τραπέζι
αυτή η σοβέτσκο είχε ένα πλαστικό φελό διότι ο πραγματικός είναι ακριβός και ήτανε φουλ στο CO2 έκανε συντριβάνι όταν την άνοιγες. Τότε δεν υπήρχαν πολλά ποτά, βόντκα το Νο 1,αυτές οι "σαμπάνιες", διάφορες μπύρες , ουίσκι που επειδή ήταν εισαγώμενο θεωρείτο πολύ σικ και κάτι κρασιά από την Μολδαβία ή Γεωργία που έπινες και το ποτήρι μετά έμενε κόκκινο από την χρωστική και κονιακ Αραρατ ή Μεταξά.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Ρε μπαγασες ποιοι είστε εσείς
Άντε για το μακης52 ξέρω. Παλιός
Ο σοκολ κ ο prince ποιοι είστε ;;;;;; :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Έχω συναντηθεί με κανένας σας;;;;;;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
με εμενα επισης οχι. πολλοι εχουν πει απειρα νικ, ενω ειμαι απλα ενας Αλβανος Γκιουλιβερ.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Καμμενη γη εχουν αφησει οι καθε λογης αγαπουληδες που για να πιασουν λιγο μπουτι ξεπουλανε τον ιδρωτα μηνων. Αυτοι φταινε, οχι οι γκομενες.
Αυτες απλα παρουσιαζουν τον πραγματικο τους εαυτο.
Pay per touch.
Κι οταν δεν εχεις πια να εκπληρωσεις τις υλικες επιθυμιες της καθε ρουσλανας , τότε λαμπει η αληθεια κ μυξοκλαις στους φιλους σου λεγοντας "η πουτανα με πουλησε"

Τον δημητρακη μην τον υπολογιζεται πλεον , τα εχει χασει τελειως.

Δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του αdmin μετα τον όρκο ξεπλυματος ντροπής απο τον ουκά χαρη.
Ωχ ωχ ωχ.
Αν ημουν ασφαλιστης δεν θα εκανα ασφαλεια ζωης στον admin με τιποτα

Χρονια πολλα στους γιωργηδες του σαητ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Τι έγινε με τον χάρη;;;;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τι έγινε με τον χάρη;;;;
καταδικάστηκε χωρίς αναστολή και στέλνει στα μμε επιστολές τρομοκρατικού χαρακτήρα μέσω του δάσκαλου ιωσήφ. Η ΔΗΕ εξετάζει τα ηλεκτρονικά ίχνη.
Αναμένουμε που θα χτυπήσει η οργάνωση του Χάρη "Οσο Και Να Με Δέρνεις Αντέχω".

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Τις θαψατε τις σλαυες ...
καμια καλη στιγμη δεν εχετε να θυμαστε? εκτος απο το γαμησι φυσικα και δεν κανω πλακα
εμενα μου τυχανε αρκετες με καποιες που ειχαν χιουμορ και δεν εβγαζαν καθολου κομπλεξ σε εστιατορια και κλαμπ
Ενταξει παρα πολλες ειναι γκαου αλλα εσεις το τερματισατε :cheesy:

Απο την εμπειρια μου παντως γνωριζω οτι ο ελληνας εχει κομπλεξ ανωτεροτητας με τις ανατολικες και απιστευτο κομπλεξ κατωτεροτητας με τις δυτικες ... εξαιρουνται οι παροντες φυσικα :grin:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Μα τι έκανε ποιον εβρισεο χαρης;;; :think:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
M
Παιδες επειδη ασχολουμαι με ουκρανια πετυχα γκομενα που της ειπα οικειοθελώς να της στειλω λεφτα και δεν δεχτηκε και ειναι και φτωχεια,δυο φορες το εχω κιολας.
Τωρα τι γινεται ουτε που ξερω.
Ναι συνολικα οι ουκρανες ειναι χρηματορουφηχτρες αν και τελευταια και οι ελληνιδες το ιδιο ειναι
Μλμ πωλ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Οι σεξοτουρίστες που βλέπω τώρα είναι τελείως για τον πούτσο.Αφραγκοι δυτικοί νεαροί φωνακλάδες και κάτι μπαρμπάδες θεοπάλαβοι.Χάθηκαν οι ευειδείς Τούρκοι και τα πάκια έχει μείνει η πλέμπα.Μηδενικός ανταγωνισμός.
Αν ήταν ανοιχτό το Carribean το Σάββατο θα έκανα θραύση.Είναι όμως αργία σήμερα και δεν έχει τόσο κόσμο στους δρόμους.Αποκλείεται να σταυρώσω ινσταφακ αν βγω έξω.
Μονόλογος ναυαγίου νο1

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Από εμφάνιση όντως κατά μέσο όρο είναι οι πιο ωραίες γυναίκες αλλά τα εννιάρια δεκαριά της λατινικής Αμερικής είναι πιο σέξυ κ θηλυκα

Όσο για το κρεββάτι ,,καμία σύγκριση

Κάθεσαι μια ώρα τις μιλάς κ δεν έχουν αίσθηση του χιούμορ
Κοιτας το ρολόι πότε θα φύγεις να πας να τις γαμησεις

Εμ αυτό με τα λουλούδια;;;που το πάτε;;;; Που όλες θέλουν κ λουλούδια λες κ είναι οι δούκισσας τις Κορνουάλης!!!!!!

Προχτές μια Ρωσίδα με μάλωσε που δεν τις πήγα λουλούδια ενώ ξεχνά ότι κοιμάται στο ίδιο κρεββάτι με τον τέως άνδρα της επειδή δεν έχουν άλλο δωμάτιο!!!
Καλές οι λατινες αλλά τάπες γενικώς
Νομίζω μόνο Αργεντινή έχει άλογα αξιώσεων

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Εδώ βλέπετε πόσο κόστισε το ένα κρασί.Αλλο τόσο κόστισε το άλλο και μια χιλιάρα τα μπριζολίδια.

5OZYjd.jpg

Φαντάζομαι η Λευκορωσίδα δε θα είναι της μάσας,έχει ωραία σιλουέτα οπότε θα αρκεστεί στα σούσια και τις σαμπάνιες.
Τζαπεξ την έβγαλες
30ευρα
Βέβαια δεν γαμας αλλά ζεις τον μύθο σου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Παικτης που εγραφε παλιοτερα εδω εχει κλεισει συνεχομενο επταμηνο στο Κιεβο παντως ...

αν δεν μυρισουμε σοβιετιλα δεν γινεται :2funny:

πολυ καλο επισης το καινουργιο αμορε του dirty , αξιος!
Άξιος... Έφαγε κ τον μιτσο από τον σαιτ
Πάει και ο παπάς
Χατ τρικ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Καλές οι λατινες αλλά τάπες γενικώς
Νομίζω μόνο Αργεντινή έχει άλογα αξιώσεων
Νομίζω οι λεύκανσης Αργεντινής οι Ουρουγουανός κ state sao paolo είναι κάπως ψηλές

Στο Μεξικό ένιωθα Φασούλας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Χάρη σ έχει φάει ο πορδομεταναστης
συγνώμη που διακόπτω αυτήν την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που εδημιούργησε ο άρχοντας φέρνοντας ανταπόκριση από το μέτωπο αλλά φοβούμαι ότι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις...
-το παρόν δεν αποτελεί προσωπική άποψη-
Από κ . Χάρη :

ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΩΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΠΟΥΣΤΗΚΑ ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΕ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΕΞΟΥΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΝΗΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣ
Ει νΙ σιγουρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom