Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ρε θα με τρελάνετε και οι δύο ή να βάλω τις φωνές?
τι είστε ρε και πηγαίνετε λουλούδια, ο βουτσάς με τον καλογήρου και πηγαίνετε να ζητήσετε τη νύφη???? και δεν φτάνει αυτό, τρώτε και καραμούζα και δεν τρέχει και τίποτα, εμπειρία και έτσι να το συζητάμε?
αρνούμαι και να σχολιάσω τέτοιους πιρφορισμούς.
Μην μου χαλάτε την καλή εικόνα που έχω για σας :confused:

Δάσκαλε Ιωσήφ τα διαβάζεις αυτά και δεν έφριξες
λουλούδια στις γκόμενες...
Η πλάκα ήταν που εμφανιζόταν ένας λίγδης με σορτσάκι και σαγιονάρες και κράταγε ένα μπουκέτο να πάει στην γκόμενα. Δεν πήρα ΠΟΤΕ τετοιες μαλακείες.
τ' άλλο τους το' χω γράψει πριν 12-13 χρόνια. Βάζανε αυτές οι πουτάνες το μαλάκα να κρατά την τσάντα τους και τα ψώνια κι ο μαλάκας κυκλοφορούσε σα τράβελος. Ακόμα το κάνουν...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ρε θα με τρελάνετε και οι δύο ή να βάλω τις φωνές?
τι είστε ρε και πηγαίνετε λουλούδια, ο βουτσάς με τον καλογήρου και πηγαίνετε να ζητήσετε τη νύφη???? και δεν φτάνει αυτό, τρώτε και καραμούζα και δεν τρέχει και τίποτα, εμπειρία και έτσι να το συζητάμε?
αρνούμαι και να σχολιάσω τέτοιους πιρφορισμούς.
Μην μου χαλάτε την καλή εικόνα που έχω για σας :confused:

Δάσκαλε Ιωσήφ τα διαβάζεις αυτά και δεν έφριξες
Mας απαξίωσες άσχημα τύπε :confused:
Θυμάσαι που ο Αρχηγός παρομοίασε τα 50ευρα σαν σπίρτα από το κοριτσάκι με τα σπίρτα;
Aφού την θέλουν την ψευδαίσθησή τους και μετά αποδίδουν καλύτερα,γιατί να μην τους τη δώσουμε;
'Εχουμε τραβηχτεί και για μήνες με μερικές από δαύτες.
O άλλος ο θείος καλλιεργεί την ψευδαίσθηση της ιδιόκτητης πισίνας,ο kman της δυτικής βαθιάς τσέπης,
να μη σκάσουμε και εμείς κανά λουλουδικό,πριν περάσουμε στην πουρέιτζερ εποχή που θα σκάμε βαλκανικούς πυραύλους;:confused:

λουλούδια στις γκόμενες...
Η πλάκα ήταν που εμφανιζόταν ένας λίγδης με σορτσάκι και σαγιονάρες και κράταγε ένα μπουκέτο να πάει στην γκόμενα. Δεν πήρα ΠΟΤΕ τετοιες μαλακείες.
Αυτό έλειπε,να έσκαγες στα σαλόν με λουλούδια

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Mας απαξίωσες άσχημα τύπε :confused:
Θυμάσαι που ο Αρχηγός παρομοίασε τα 50ευρα σαν σπίρτα από το κοριτσάκι με τα σπίρτα;
Aφού την θέλουν την ψευδαίσθησή τους και μετά αποδίδουν καλύτερα,γιατί να μην τους τη δώσουμε;
'Εχουμε τραβηχτεί και για μήνες με μερικές από δαύτες.
O άλλος ο θείος καλλιεργεί την ψευδαίσθηση της ιδιόκτητης πισίνας,ο kman της δυτικής βαθιάς τσέπης,
να μη σκάσουμε και εμείς κανά λουλουδικό,πριν περάσουμε στην πουρέιτζερ εποχή που θα σκάμε βαλκανικούς πυραύλους;:confused:
η απόδοση ποιά είναι ακριβώς, ότι το ευχαριστώ ήταν ότι μόνο που δεν σας τα έδωσαν στο στόμα τα λουλούδια να τα φάτε, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας? ευτυχώς που δεν γεύτηκα ποτέ τέτοια απόδοση, εξαφανίζομαι για πολύ λιγότερα. Ίσως και να είμαι εγώ ο περίεργος τελικά :confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Αυτό έλειπε,να έσκαγες στα σαλόν με λουλούδια
εμμμ χμμμ αγαπητέ, ασχέτως με το τι μαλακείες σκέπτεται στ' αραχνιασμένο του μυαλό ο κ. πρόεδρος για το πώς ομοιάζω, όπου εμφανιζόμουν δεν επρολάβαινα να παίρνω τηλέφωνα , μου τα έδιναν οι γκόμενες στο χέρι σε κάτι μικρά χαρτάκια.
Ξημέρωμα δεν ετολμούσα να επιστρέψω στο διαμερισμά μου διότι πάντοτε υπήρχε κάποια που την είχα στήσει και με επερίμενε. Στο γραμματοκιβωτιό μου εύρισκα συνέχεια ραβασάκια. Συνεπώς δια να απαντήσω εις την απορίαν σου, όχι δεν επήγαινα σε σαλόν (άσε που δεν υπήρχανε)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
η απόδοση ποιά είναι ακριβώς, ότι το ευχαριστώ ήταν ότι μόνο που δεν σας τα έδωσαν στο στόμα τα λουλούδια να τα φάτε, σύμφωνα με τα λεγόμενά σας? ευτυχώς που δεν γεύτηκα ποτέ τέτοια απόδοση, εξαφανίζομαι για πολύ λιγότερα. Ίσως και να είμαι εγώ ο περίεργος τελικά :confused:
Μία μου το έκανε αυτό,η οποία ήταν γενικά ξινομούνα αλλά μουνάρα

Κάποιες με το λουλουδικό ζούσαν την παραμύθα τους και σου λέω για περιπτώσεις που τράβηξαν καιρό,
όχι να βγαίνω πρώτα ραντεβού και να σκάω με λουλουδικό.
Άλλωστε άμα σκάσεις σε συγκεκριμένες Σλάβες με λουλουδικό και κουτί σοκολατάκια με σχήμα καρδούλας,
έχεις βάλει ο ίδιος τον εαυτό σου,στη θέση του πυρφόρου,μη σου πω ότι θα σε ρωτήσει αν είσαι παρθένος

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
εμμμ χμμμ αγαπητέ, ασχέτως με το τι μαλακείες σκέπτεται στ' αραχνιασμένο του μυαλό οκ. πρόεδρος για το πώς ομοιάζω, όπου εμφανιζόμουν δεν επρολάβαινα να παίρνω τηλέφωνα , μου τα έδιναν οι γκόμενες στο χέρι σε κάτι μικρά χαρτάκια.
Ξημέρωμα δε ετολμούσα να επιστρέψω στο διαμερισμά μου διότι πάντοτε υπήρχε κάποια που την είχα στήσει και με επερίμενε. Στο γραμματοκιβωτιό μου εύρισκα συνέχεια ραβασάκια. Συνεπώς δια να απαντήσω εις την απορίαν σου, όχι δε επήγαινα σε σαλόν (άσε που δεν υπήρχανε)
Μάκη,σύμφωνα με φωτό(πρέπει να ναι δεκαετίας) που έχουν διακινήσει οι φίλτατοι ρουφιάνοι με τους οποίους επικοινωνείς συχνά ,
τόσο επί ευρώ,όσο και επί δραχμών,δεν μπορούσες να διακρίνεις όρθιος το πουλί σου:confused:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μάκη,σύμφωνα με φωτό(πρέπει να ναι δεκαετίας) που έχουν διακινήσει οι φίλτατοι ρουφιάνοι με τους οποίους επικοινωνείς συχνά ,
τόσο επί ευρώ,όσο και επί δραχμών,δεν μπορούσες να διακρίνεις όρθιος το πουλί σου:confused:
αγαπητό μου παιδί,
πάσχεις από προεδρίτιδα
εάν γνωρίζεις ανάγνωση, διάβασε το νήμα μου και θα αντιληφθείς ότι δια κάποιους περίεργους λόγους είναι πιο εύκολον να εύρεις φωτογραφία εξωγήινου παρά την φωτογραφία την ιδική μου
με γειά τα παπούτσια !

Υ.Γ. δεν την βάζεις ? έχω περιέργειαν να δω πώς είμαι...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
τις ιδεοληψίες του χαζού τις πετρούπολης συζητάμε? που έλεγε μέχρι και τον επίτιμο βολταίρο ότι συχνάζει στο μεταξουργείο για να τρώει κερασμένες τυρόπιτες? έλα τώρα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
τις ιδεοληψίες του χαζού τις πετρούπολης συζητάμε? που έλεγε μέχρι και τον επίτιμο βολταίρο ότι συχνάζει στο μεταξουργείο για να τρώει κερασμένες τυρόπιτες? έλα τώρα
μα όχι είμαι περίεργος να την βάλει την φωτογραφία μου ο Βαλκάνιος Πουσταράς να δω κι εγώ επιτέλους πώς μοιάζω?
ο Καραμάναλής αν και πουσταράς έλεγε ένα σωστό : υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ο χαζός της Πετρούπολης πάντως τους άλλους 2 που ρουφιάνεψε,τους πέτυχε διάνα,τον έναν με φωτό και ονοματεπώνυμο.
Καθόλου τυχαίο που εξαφανίστηκαν.
Σαν γαβ γαβ έφαγε τον έναν,πριν κάτι καλοκαίρια...

μα όχι είμαι περίεργος να την βάλει την φωτογραφία μου ο Βαλκάνιος Πουσταράς να δω κι εγώ επιτέλους πώς μοιάζω?
ο Καραμάναλής αν και πουσταράς έλεγε ένα σωστό : υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται.
Μην βρίζεις μπάρμπα, θα μας πάθεις τίποτα στην ηλικία σου και θα το έχω τύψεις.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Ο χαζός της Πετρούπολης πάντως τους άλλους 2 που ρουφιάνεψε,τους πέτυχε διάνα,τον έναν με φωτό και ονοματεπώνυμο.

Μην βρίζεις μπάρμπα, θα μας πάθεις τίποτα στην ηλικία σου και θα το έχω τύψεις.
εγώ λέγω :

ΒΑΛΕ την φωτογραφία μου γιατί εκτός από ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ είσαι ΚΟΤΑ λυράτη !

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
νομίζω είναι η μοναδική περίπτωσις στα bourdela.com όπου κάποιος παρακαλά ένα πούστη να του βγάλει την φωτογραφία του στον αέρα και αυτός αρνείται. Συνήθως γίνεται το αντίθετον...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
και για τον χαζό λένε ότι εξαφανίστηκε επειδή τον έδειρες στην Αγία Πετρούπολη.
Το θέμα είναι να λέμε και καμιά σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας.
Ο δημητράκης δεν πετυχαίνει διάνα ούτε ορμώντας στο τρένο με το κεφάλι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
εγώ λέγω :

ΒΑΛΕ την φωτογραφία μου γιατί εκτός από ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ είσαι ΚΟΤΑ λυράτη !
Θείο,λες να αποθήκευσα τη φωτό σου μετά από τόσα χρόνια;
Nα την κάνω τι;

Ή μήπως λες να αποθήκευσα τη φωτό των mida,dirty,DR.LOVE,kman και άλλων που όλα αυτά τα χρόνια,
διακινούν κάποιοι και δεν εννοώ μόνο τον πρόεδρο,π.χ. τον kman άλλος τον έδωσε.

Μη μας δείρεις μόνο θείο τώρα που έφυγες ο Χάρης,δείξε λίγο έλεος και πάρε τα χάπια για την πίεση,μην έχουμε άλλα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
νομίζω είναι η μοναδική περίπτωσις στα bourdela.com όπου κάποιος παρακαλά ένα πούστη να του βγάλει την φωτογραφία του στον αέρα και αυτός αρνείται. Συνήθως γίνεται το αντίθετον...
δάσκαλε δεν χρειάζονται ύβρεις, ο καθένας μπορεί να πέσει θύμα των καλοθελητών.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
και για τον χαζό λένε ότι εξαφανίστηκε επειδή τον έδειρες στην Αγία Πετρούπολη.
Το θέμα είναι να λέμε και καμιά σοβαρή κουβέντα μεταξύ μας.
Ο δημητράκης δεν πετυχαίνει διάνα ούτε ορμώντας στο τρένο με το κεφάλι.
Επειδή δεν έχω καταλάβει ποιος είσαι,στην απειροελάχιστη περίπτωση να είσαι νέος εδώ,
με τον έναν από τους δύο έχω μιλήσει και prive,
o μογγολάκης,όντως έβαλε το fb του στο οποίο είναι γραμμένος με το ονοματεπώνυμό του
και φωτογραφίες του

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Θείο,λες να αποθήκευσα τη φωτό σου μετά από τόσα χρόνια;
Nα την κάνω τι;
Για να την βάλεις στον πάτο σου !
Ή μήπως λες να αποθήκευσα τη φωτό των mida,dirty,DR.LOVE,kman και άλλων που όλα αυτά τα χρόνια,
διακινούν κάποιοι και δεν εννοώ μόνο τον πρόεδρο,π.χ. τον kman άλλος τον έδωσε.

Μη μας δείρεις μόνο θείο τώρα που έφυγες ο Χάρης,δείξε λίγο έλεος και πάρε τα χάπια για την πίεση,μην έχουμε άλλα.
Βρε πανηλίθιο πλάσμα , σε 13 χρόνια νομίζεις ότι ήσουν ο μοναδικός ηλίθιος που επροσπάθησε να εύρει την φωτογραφία μου? Εάν είχες μισό δράμι μυαλό θα είχες αντιληφθεί και τον λόγο που δεν υπάρχει.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
δάσκαλε δεν χρειάζονται ύβρεις, ο καθένας μπορεί να πέσει θύμα των καλοθελητών.
όχι το παιδάκι δεν το βρίζω πούστης είναι το χαιδευτικό του αφού ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ είναι τ' ονομά του

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Πως φαίνεται ο άνθρωπας που έχει κάνει το αγροτικό του με Σλάβες

Το καλύτερο ξέρεις ποιο είναι;
Nα βλέπει η άλλη το μπουκέτο και να σου λέει:
"Όλοι οι άντρες είστε ίδιοι,πηγαίνετε στο ανθοπωλείο και είτε σας ετοιμάζει το μπουκέτο η υπάλληλος,είτε απλά αρπάζετε ότι βρείτε" :confused:

Μεγάλη αλήθεια,δυστυχώς...
Κ αν τους πας το έτοιμο φτηνό μπουκέτο τσαντιζονται.
Σε αυτά είναι καλές κ μπορούν να διακρίνουν το φτηνό ή το ακριβό μπουκέτο
Στην ανθοκομία παίρνουν άριστα οι ρουφιάνες

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Επειδή δεν έχω καταλάβει ποιος είσαι,στην απειροελάχιστη περίπτωση να είσαι νέος εδώ,
με τον έναν από τους δύο έχω μιλήσει και prive,
o μογγολάκης,όντως έβαλε το fb του στο οποίο είναι γραμμένος με το ονοματεπώνυμό του
και φωτογραφίες του
ρε βαλκάνιε, σε έχω για τσακάλι. Ξέρεις πόσοι στέλανε και καλά πληροφορίες στον χαζοδημητράκη για να γελάνε, σχετικά με διάφορους που κοντραριζόταν?
και έβγαινε μετά το βλαμένο και έγραφε ξέρω ποιός είσαι ο τάδε έκανες αυτά κλπ.
Ξεκίναγε κάτι για τρολ προς τον δημητράκη και μετά αυτός κάθεται και τα δίνει δεξιά αριστερά σαν σπουδαίες πληροφορίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom