Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
H γκόμενα θέλει να έρθει Γερμανία επικαλούμενη σοβαρή σχέση με σκοπό το γάμο για να πάρει βίζα να έρθει παρά το καθεστώς κορωνοιού.
Σήμερα καταφτάνει η βυζαρού Λευκορρωσίδα και αύριο η δίμετρη Ρωσίδα.
Θα έρθει Γερμανία,θα παντρευτεί,θα κάνει παιδί,θα χωρίσει και μέχρι το παιδί της να ενηλικιωθεί θα την ζει το κράτος.
Μας έχουν πάρει χαμπάρι και στο τελευταίο χωριό της Ρωσίας...

Ο λαός απαιτεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από βυζολευκορωσίδα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Kαι εγώ αυτό παρατήρησα..
Πέρα από κανά περουκίνι(πράγμα που δε θα έβαζε ποτέ)
είναι πλέον αργά,δεν έχει τα μοσχεύματα να καλύψει την έκταση,
εκτός αν αρχίσει και παίρνει και από γένια,αλλά και πάλι δεν...
Και ο μογγολάκης ήταν ακατάλληλος για μεταμόσχευση,αλλά τον είδαν βλάκα και τον εκμεταλλεύτηκαν.
Άσε που αντί να πάει σε κλινική,πήγε σε κέντρο αισθητικής...
Πιο βλάκας πεθαίνεις..
έχω γνωστό που φοράει περουκίνι όπως ο φουρθιώτης, μια χαρά είναι το τοποθετούνε με εποξική κόλλα ξέρω γω και δεν κουνάει ρούπι βουτιές στη θάλασσα όλα κομπλέ. Κάθε τρεις μήνες τόσο το κάνει σέρβις και το ξανακολλάει. Εμφανισιακά είναι απείρως καλύτερο από το φαλακρό.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
έχω γνωστό που φοράει περουκίνι όπως ο φουρθιώτης, μια χαρά είναι το τοποθετούνε με εποξική κόλλα ξέρω γω και δεν κουνάει ρούπι βουτιές στη θάλασσα όλα κομπλέ. Κάθε τρεις μήνες τόσο το κάνει σέρβις και το ξανακολλάει. Εμφανισιακά είναι απείρως καλύτερο από το φαλακρό.
'Exω μείνει ακόμη στην ψόφιο κουνάβι στο κεφάλι εποχή,που κάτι μπαρμπάδια βήχανε και έφευγε η περούκα μπροστά :confused:

Ο Αρχηγός δε θα έβαζε ποτέ περούκα,ούτε θα έκανε καμία κίνηση να βελτιώσει αισθητικά την εικόνα του.
Την βρίσκει με το mismatch,όσο μεγαλύτερη αντίθεση,τόσα περισσότερα βλέμματα,όσο μεγαλύτερη προσοχή,τόσο μεγαλύτερη καύλα.

Ο Αρχηγός μας είναι λιγάκι attention whore και θέλει να προκαλεί το κοινό αίσθημα.
Εμένα αν μου έριχνε γκόμενα σε ύψος,κάθε πόντος θα ήταν οδυνηρός,παίζει να φορούσα πάτους ψηλότερους από το σαρκοζί.
Αρχηγάρα με 30 πόντους διαφορά,νιώθει βασιλιάς,με 40 πόντους πλανητάρχης:rockon:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
'Exω μείνει ακόμη στην ψόφιο κουνάβι στο κεφάλι εποχή,που κάτι μπαρμπάδια βήχανε και έφευγε η περούκα μπροστά :confused:

Ο Αρχηγός δε θα έβαζε ποτέ περούκα,ούτε θα έκανε καμία κίνηση να βελτιώσει αισθητικά την εικόνα του.
Την βρίσκει με το mismatch,όσο μεγαλύτερη αντίθεση,τόσα περισσότερα βλέμματα,όσο μεγαλύτερη προσοχή,τόσο μεγαλύτερη καύλα.

Ο Αρχηγός μας είναι λιγάκι attention whore και θέλει να προκαλεί το κοινό αίσθημα.
Εμένα αν μου έριχνε γκόμενα σε ύψος,κάθε πόντος θα ήταν οδυνηρός,παίζει να φορούσα πάτους ψηλότερους από το σαρκοζί.
Αρχηγάρα με 30 πόντους διαφορά,νιώθει βασιλιάς,με 40 πόντους πλανητάρχης:rockon:
και γω στο ψόφιο κουνάβι είχα μείνει και έπαθα πλάκα μου λέει τραβα μαλλί να δεις δεν κουνάει ρούπι. Λούσιμο κούρεμα τα πάντα κανονικά.

Ισχύει αυτό που λες για τον αρχηγό, είναι το μόνο που διαφωνώ ότι αρνείται το σουλούπωμα για να ρουφάει με ικανοποίηση τα κίτρινα από ζήλια βλέματα όπου περνάει.
Αλλά είναι το στυλ του, τι να του πεις

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
γράφει εδώ αυτός?
Εγραφε ,τωρα που και που ... εχει κλεισει τριετια στο Κιεβο ως μονιμος πλεον

Προσωπικα οταν εμενα Κισιναου εδινα ας πουμε μηνιαιο ρεπορταζ .
τω καιρω εκεινω βεβαια γενικα η πληροφορηση για ex-soviet states ηταν ελλιπης , ινσταγκραμ δεν υπηρχε και το φατσοβιβλιο καμια σχεση με το σημερα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εγραφε ,τωρα που και που ... εχει κλεισει τριετια στο Κιεβο ως μονιμος πλεον

Προσωπικα οταν εμενα Κισιναου εδινα ας πουμε μηνιαιο ρεπορταζ .
τω καιρω εκεινω βεβαια γενικα η πληροφορηση για ex-soviet states ηταν ελλιπης , ινσταγκραμ δεν υπηρχε και το φατσοβιβλιο καμια σχεση με το σημερα
είναι αυτός που είχε γίνει το θέμα με το αυτοκίνητο σε ποδηλατόδρομο? Μια euro2 θυμάμαι είχε στο βίντεο, βρήκε καλύτερη τώρα?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα τις φέρω στο ίδιο ξενοδοχείο που μένω τη βυζαρού Λευκορρωσίδα και τη δίμετρη Ρωσίδα σε διαφορετικά δωμάτια.Προφανώς θα κουφαθούν.Τι λέτε?Να ζητήσω τριολέ ή θα φρικάρουν?
Αν φέρω και τις δίδυμες έχουμε κουαρτέτο.

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με τη Ρωσίδα παίζει μακροχρόνια σχέση και μου έχει πει οτι θα της άρεσε να μου γλύφει τα αρχίδια ενώ γαμάω άλλη γκόμενα.Αν είναι η βυζαρού bi,το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως.Για να δούμε.
Πολύ ωραίο το Κίεβο,χάνεις τη μπάλλα με τις άπειρες ευκαιρίες.Το μοναστήρι να είναι καλά.Με επαρκή ποσότητα κασεριού νιώθεις ημίθεος και βάλε.
Πώς μου ξέφυγε η 190 το Σάββατο απίστευτο,τα έκανα τελείως σκατά.Νόμιζα οτι κατευθυνόμασταν ξενοδοχείο και αυτή λίγο πριν μπούμε μέσα αποχαιρέτησε.Βέβαια δεν ήταν του χώρου,τελείως άλλο στυλ πιο ελευθέριο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Με τη Ρωσίδα παίζει μακροχρόνια σχέση και μου έχει πει οτι θα της άρεσε να μου γλύφει τα αρχίδια ενώ γαμάω άλλη γκόμενα.Αν είναι η βυζαρού bi,το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως.Για να δούμε.
όχι ρε άρχοντα τέτοιες ώρες φαγητού :confused: με ανακάτεψες τώρα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
lightbox_fbb34f900a5211ea8b5d9fb68324d3b2-Slide1.png

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.979
Πόντοι
22.266
Αλήθεια ο pink floyd dr love που είμαι χαμένοι;;;
Σοβαρά άτομα με όλη τη Σημασία της λέξης
Ο Χεχες2;;;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι σεξοτουρίστες που βλέπω τώρα είναι τελείως για τον πούτσο.Αφραγκοι δυτικοί νεαροί φωνακλάδες και κάτι μπαρμπάδες θεοπάλαβοι.Χάθηκαν οι ευειδείς Τούρκοι και τα πάκια έχει μείνει η πλέμπα.Μηδενικός ανταγωνισμός.
Αν ήταν ανοιχτό το Carribean το Σάββατο θα έκανα θραύση.Είναι όμως αργία σήμερα και δεν έχει τόσο κόσμο στους δρόμους.Αποκλείεται να σταυρώσω ινσταφακ αν βγω έξω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπετε πόσο κόστισε το ένα κρασί.Αλλο τόσο κόστισε το άλλο και μια χιλιάρα τα μπριζολίδια.

5OZYjd.jpg

Φαντάζομαι η Λευκορωσίδα δε θα είναι της μάσας,έχει ωραία σιλουέτα οπότε θα αρκεστεί στα σούσια και τις σαμπάνιες.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
συγνώμη που διακόπτω αυτήν την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που εδημιούργησε ο άρχοντας φέρνοντας ανταπόκριση από το μέτωπο αλλά φοβούμαι ότι θα έχουμε ραγδαίες εξελίξεις...
-το παρόν δεν αποτελεί προσωπική άποψη-
Από κ . Χάρη :

ΚΟΥΜΠΑΡΕ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΩΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΠΟΥΣΤΗΚΑ ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΕ ΕΝΩ ΤΟ ΑΛΕΞΟΥΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΝΗΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ. ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Εδώ βλέπετε πόσο κόστισε το ένα κρασί.Αλλο τόσο κόστισε το άλλο και μια χιλιάρα τα μπριζολίδια.

5OZYjd.jpg

Φαντάζομαι η Λευκορωσίδα δε θα είναι της μάσας,έχει ωραία σιλουέτα οπότε θα αρκεστεί στα σούσια και τις σαμπάνιες.
σούμα ρέστα χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom