Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Μπραβο, για αυτο εισαι πριγκηπαςο πρίγκηπας είναι σίγουρος ότι είσαι ο εξής ένας κουτσομπολάκο μου.
Μπραβο, για αυτο εισαι πριγκηπαςο πρίγκηπας είναι σίγουρος ότι είσαι ο εξής ένας κουτσομπολάκο μου.
Ουκας τσέπης ήθελα να πωκοροιδευε εσυ τον κμαν αλλα σκασε μυτη οδυσσο και θα σε φωτογραφισω.
μην νομιζεις οτι ξεχασα η ξεχνω αυτο που εγραψες για καναπε χαχαχαχα.
την προηγουμενη φωρα θα εβαζα να σε βουτησουν τα μπραβονια του θειου.
αλλα σε γλιτυσε ο τασος,ειπε οτι αστειευετε μην του κανεις τιποτα.
ασε να τελιωσουν οι μαλακιες να ταξιδευουμε κανονικα και θα σε περιμενω
να περασειςαπο οδεσσα με το αμαξι.θα βγαλω και φωτο την γκομενα που κανεις
τον ταξιτζη.αν και δεν χρειαζετε να την δω,ειδα τι γαμανε οι ελληνες χαχαχαχαχα.
καπιους ειδα με χειροτερες απο αυτες που φανταζομε και πολλοι ηταν και μονιμοι χρονια.
Δεν κρύβεται ο μιτσοσο Δημητρακης βρισκεται πισω απο αλλα νικ, ειμαι σιγουρος. δεν εχει εξαφανιστει. περιμενει με υπομονη σαν κομπρα που δειχνει κοιμισμενη
Δηλαδή τι να βρει ο κμαν αλλά και ο καθε 50+???Μια ακομη ιντερνετικη π@υτανα δηλαδή, όπως τοσες αλλες.. Δεν είναι γκομενα
πρόσεξε μη σκάσει μύτη ο Χάρης με την ομάδα του διότι ούτε να τρέξεις δε θα προλάβειςΟυκας τσέπης ήθελα να πω
Όχι καναπέ
Ανακαλώ
Δεν με προλαβαίνεις Οδησσό γιατί όταν τα γράφω έχω ήδη αλλάξει πολη
Άσε που χλωμό να ξαναπάω με τα χάλια που συνάντησα λβιβ τον Μάρτιο
Οι φώτο είναι μες στο πακετοΤι φάση δηλαδή. Μια ιντερνετικη ταρίφα μοστραρεις που ασχολείταιι με το κινητό της, και δεν σου δίνει σημασια. Τις φώτο σου τις χρεώνει με το κομμάτι , ή στις τρεις η μία παει δώρο..
σόρρυ γιατί στην φαντασία του δεν την έχει?Δηλαδή τι να βρει ο κμαν αλλά και ο καθε 50+???
30αρα γκόμενα να τον καψουρευτει? Βέβαια το πούρο της φώτο ειναιν30 στα 35 οπότε θα μπορούσε υπό όρους να την έχει γκόμενα ο κμαν, αλλά ως ναυάγιο το μυαλό του κλανει κ
Ο Χάρης είναι όντως επικίνδυνο να σε αιφνιδίασε λόγω έχει το πάτημα της γάτας, επίσης κρύβεται άνετα πίσω από παγκάκι η σκουπιδοτενεκέ κ δεν μπορείς να τον εντοπίσειςπρόσεξε μη σκάσει μύτη ο Χάρης με την ομάδα του διότι ούτε να τρέξεις δε θα προλάβεις
ρε δεν είναι μόνος, εδώ έχει κάνει σημεία και τέρατα στο ΚουμπαριστάνΟ Χάρης είναι όντως επικίνδυνο να σε αιφνιδίασε λόγω έχει το πάτημα της γάτας, επίσης κρύβεται άνετα πίσω από παγκάκι η σκουπιδοτενεκέ κ δεν μπορείς να τον εντοπίσεις
Δάσκαλε απογοήτευσες, αλλά δικσολοωεισαι λόγω απουσιώνσόρρυ γιατί στην φαντασία του δεν την έχει?
Τρώει κι εκεί ξύλο?????ρε δεν είναι μόνος, εδώ έχει κάνει σημεία και τέρατα στο Κουμπαριστάν
μου αρέσει εκεί που κάνει περιγραφή του θέματος πώς το λέει "τεχνική ανίχνευσης θηράματος"...Δάσκαλε απογοήτευσες, αλλά δικσολοωεισαι λόγω απουσιών
Διάβασε κεφάλαια κμαν
Η θεωρία επιβολής στο πεδιο
Και Η διαχρονική διαφορά της σπόνσορας κμαν έναντι πουτανας χρεσατικ
Έχεις κενα κ δεν μπορείς να ερμηνεύσεις τις γραφές Αρχηγού - ναυγιου
ρε έχει ένα βύσμα μεγάλο εκεί και τον βγάζει κάθε φορά απ' τη φυλακή , το έχω συναντήσει δε κάνω πλάκαΤρώει κι εκεί ξύλο?????
Νόμιζα Κύπρο έχει ασυλία
μα είναι ο μοναδικός που πηγαίνει στην Ουκρανία για να παίξει ξύλο. Τον κρατάει λέει σε φόρμα, για να μπορεί να αντιμετωπίσει οτιδήπουε στο Κουμπαριστάν.ο Χάρης είναι επικίνδυνος γιατί έχει ένα σπάνιο χαρακτηριστικό. Όλοι μπορούν να παιζουν ξύλο αν είσαι ένας με έναν, αλλά άμα στην πέφτουν τέσσερις ξαπλώνεις και παρακαλάς να ζεις όταν σταματήσουν. Η επικινδυνότητα του χάρη είναι ότι δεν τον βάζεις κάτω με τίποτα.
Μπορούν να τον δέρνουν είκοσι και να συνεχίζει όρθιος.
Πολλοί παίζουν ξύλο λίγοι αντέχουν ξύλο. Εγώ δεύτερη μπουνιά δεν αντέχω ας πούμε.
Δεν τα βγάζεις πέρα με τέτοιους τύπους, πρώτα θα κουραστείς να βαράς και μετά θα κουραστεί να δέρνεται, δηλαδή ποτέ.
Ο Λολό ο Βίκιγκ έχει πάει με δύο γκόμενες ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ.Ο Ραγκναρ, ειναι μονογαμικος, επειδη δε του καθεται καμια αλλη. Ειπα οτι ο Ραγκναρ εχει παει με 2 γκομενες δεν ειπα για σενα.
ποια ντίσκο, αυτοί που πήγαν Πετρούπολη είπαν ότι ένα σαλόν και ένα σουπερμάρκετ ήταν η συνεισφορά του χαζού. Δεν του μιλάει κανείς στην πόλη και δεν ξέρει κανεναν και καμία, γιαυτό κατέληξε να αγκαλιάζει τα τρένα.μ΄αρέσει που ο Δημητράκης έλεγε ότι μπαίνει λέει τζάμπα στη ντίσκο με την VIP κάρτα . Άμα είσαισ την παρέα του Χάρη και σε δούνε, δε σ'αφήνουν να πληρώσεις πουθενά στο Κουμπαριστάν ούλα κερασμένα από το μαγαζί...