Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ποια ντίσκο, αυτοί που πήγαν Πετρούπολη είπαν ότι ένα σαλόν και ένα σουπερμάρκετ ήταν η συνεισφορά του χαζού. Δεν του μιλάει κανείς στην πόλη και δεν ξέρει κανεναν και καμία, γιαυτό κατέληξε να αγκαλιάζει τα τρένα.
Η μόνη γυναίκα που του μιλάει είναι η μογγόλα από το σαλόν την οποία όποτε την πετυχαίνει μαστουρωμένη στην ηρωίνη στον δρόμο να τρώει σάντουιτς τη φωνάζει σπίτι για να το μοιραστούνε.
έχεις χάσει πολλά τεύχη.
Η "μογγόλα" τον έχει κλάσει εδώ και 4-5 χρόνια γιατί της έβαλε τις φωνές επειδή του 'φαγε ένα πιροσκί που'χε για να βγάλει την ' βδομάδα.
όντως τον πούστη δεν το ξέρει κανείς εκεί γιατί φυλάγεται μη φάει κάνα μπερντάκι κι άμα τον ρωτήσουν τι κάνει εκεί λέει "τουρίστας"

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
μ΄αρέσει που ο Δημητράκης έλεγε ότι μπαίνει λέει τζάμπα στη ντίσκο με την VIP κάρτα . Άμα είσαισ την παρέα του Χάρη και σε δούνε, δε σ'αφήνουν να πληρώσεις πουθενά στο Κουμπαριστάν ούλα κερασμένα από το μαγαζί...
Χάρης δεν είναι να παίζεις μαζί του
Ειδικά τώρα που είναι κι από λοκνταουν έχει αγριέψει
Μην τα πάρει κάνα βράδυ και να ανακαταλάβει τα κατεχόμενα μόνος του
Ακιντζι φυλαξου
Σε ψάχνει ο Χάρης ΟΥΚας (ΚΑΝΑΠΈ) τσέπης

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
έχεις χάσει πολλά τεύχη.
Η "μογγόλα" τον έχει κλάσει εδώ και 4-5 χρόνια γιατί της έβαλε τις φωνές επειδή του 'φαγε ένα πιροσκί που'χε για να βγάλει την ' βδομάδα.
όντως τον πούστη δεν το ξέρει κανείς εκεί γιατί φυλάγεται μη φάει κάνα μπερντάκι κι άμα τον ρωτήσουν τι κάνει εκεί λέει "τουρίστας"
καλά του έκανε του φιδιού. Εδώ τον τάιζε ο μόλντο τσάμπα στο κισινάου και το ευχαριστώ είναι να γυρίζει και να τους βρίζει εδώ μέσα. Πρέπει να ασχοληθεί κάποτε ο χάρης να του ρίξει ένα μπερντέ.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
καλά του έκανε του φιδιού. Εδώ τον τάιζε ο μόλντο τσάμπα στο κισινάου και το ευχαριστώ είναι να γυρίζει και να τους βρίζει εδώ μέσα. Πρέπει να ασχοληθεί κάποτε ο χάρης να του ρίξει ένα μπερντέ.
Ο Δημητράκης δε θα ξαναγράψει,ούτε θα βρίσει ξανά κανέναν εδώ μέσα.
Η μακροχρόνια περίοδος χάριτος λόγω αναπηρίας στο μυαλό,εξέπνευσε πριν μερικούς μήνες.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
αυτοί οι δυό μ@λ@κες τσακωθήκανε μεταξύ των διότι κάτι τον εκορόιδευε ο πρόεδρος δε θυμάμαι γιατί και για να του την μπήξει ανακάτεψε εμένα ο μαλέβρας ο Χάρης :(

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
κι αυτός ο μ@λ@κ@ς ο άρχοντας πταίει μαζί με τον Χάρη τον παπάρα, που έχασα το γέλιο μου, γιατί είχε κολλήσει στο πρόεδρο ότι ήταν στο στυλ το δικό του, δεν είχε να φάει και του γιόμιζε ο γκόμενος της μάνας του την κάρτα. Που πας ρε Καραμήτρο Δημητράκη...
Εγώ πιστεύω ότι ο μιτσοσ είχε παθητικό εισόδημα
Όχι πολλά, κάνα 500αρικο το μήνα συν τα έξτρα από Ελλάδα
Τώρα την κοπανισε από το σαιτ όχι τόσο, γιατί του κάνατε ομαδικό μπουλινγκ όσο για το ότι έγινε φανερό ότι έχει να του κάνει κούκου από το 2005,αντε23007 το πολυ
Αυτό το πλήγμα δεν μπορεσε να το αντέξει ο μεγας Πορδος, εξ ου κ μας παράτησε
Ελπίζω να αμανηψει με τθποτα κρουστικό κύματα κλπ κ να χουμε νέα εποχή

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
αυτοί οι δυό μ@λ@κες τσακωθήκανε μεταξύ των διότι κάτι τον εκορόιδευε ο πρόεδρος δε θυμάμαι γιατί και για να του την μπήξει ανακάτεψε εμένα ο μαλέβρας ο Χάρης :(
Δάσκαλε το παραγαμησες κι εσύ
Ειπαμε της γριάς να χεζει κι εκείνη ξεκολιαστηκε

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Όχι πολλά, κάνα 509αρικοντο μήνα συν τα έξτρα από Ελλάδα
Τώρα την κοπανισε από το σαιτ όχι τόσο, γιατί του κάνατε ομαδικό μπουλινγκ όσο για το ότι έγινε φανερό ότι έχει να του κάνει κούκου από το 2005,αντεω3007 το πολυ
έχει αναφερθεί αναλυτικώς ο δάσκαλος. Ξέρει καλύτερα από όλους τα προσωπικά του χαζού.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
παθητικό εισόδημα που να το βρει ο Δημητράκης, εκτός αν εννοείς ότι είχε κανέναν που του τον έριχνε και τον έτρωγε παθητικά, αλλά ποιός θα πλήρωνε ένα πεντακοσάρι να γαμήσει τον πρόεδρο?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
έχει αναφερθεί αναλυτικώς ο δάσκαλος. Ξέρει καλύτερα από όλους τα προσωπικά του χαζού.
Δεν είναι αντικειμενικά ο δάσκαλος
Έχει έξη προς ουκα χάρη κ πυροβολεί τον λορδομεταναστη υπερβολικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τον έχω άχτι το πούστη το Χαρη διότι έχασα την γελωτοθεραπεία μου
Δάσκαλε το κατάλαβες αργά
Βρες τρόπο να επαναορθωσεις

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Τώρα την κοπανισε από το σαιτ όχι τόσο, γιατί του κάνατε ομαδικό μπουλινγκ όσο για το ότι έγινε φανερό ότι έχει να του κάνει κούκου από το 2005,αντε23007 το πολυ
ο χαζός έφυγε αποκλειστικά λόγω του δάσκαλου όταν έφτασε στα όριά του και μπήκε κάνοντας ακτινογραφία τα άπαντα του χαζού. Φαντάσου τι άλλα ξέρει ο δάσκαλος και προτίμησε να πάρει τα μάτια του να φύγει μπας και κατευνάσει τον δάσκαλο.

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δάσκαλε το κατάλαβες αργά
Βρες τρόπο να επαναορθωσεις

μάρτυς μου ο Θεός, για να εξιλεωθώ του επρότεινα του προέδρου να του στείλω κονσέρβες κι ένα πενηντάρι για να μην πεθάνει της πείνας. Του επρότεινα να βρω και να βάλω την φωτογραφία του Χάρη για να γελάσουμε , αλλά αυτός τίποτα :(

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
μάρτυς μου ο Θεός, για να εξιλεωθώ του επρότεινα του προέδρου να του στείλω κονσέρβες κι ένα πενηντάρι για να μην πεθάνει της πείνας. Του επρότεινα να βρω και να βάλω την φωτογραφία του Χάρη για να γελάσουμε , αλλά αυτός τίποτα :(
στήνεις παγίδα να ξεγελαστεί να επιστρέψει και να συνεχίσεις τις αποκαλύψεις :rockon:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
ενω ο Χάρης τον εκορόιδευε αυτός ντε και καλά είχε κολλήσει με τον άρχοντα. Να του πω ποιός είναι, να του στείλω φωτογραφίες κλπ Ρε άσ' το ανθρωπάκι στην ησυχία του , βρες κάτι να φας κι ασ' τον αυτόν, που ν ακουσει ο πρόεδρος....

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
5ch-jpg.521846

Μετακόμισε έμαθα ο Δημητράκης.
Ισχύει ???

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
στήνεις παγίδα να ξεγελαστεί να επιστρέψει και να συνεχίσεις τις αποκαλύψεις :rockon:
ο κ. πρόεδρος έχει κάνει κι άλλα χοντρά αλλά δυστυχώς είναι τραγικες μαλακείες και δε βγάζουν πλάκα οπότε δεν έχει και νόημα να σας τα διηγηθώ

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom