δεν πρόλαβες τα παλιότερα γραπτά του? αυτός είναι δημητράκης στα γεράματα, όλο βλακείες και ψέμματα και από λεφτά της πείνας. Μένει σε γκαρσονιέρα υπογείου γέρος άνθρωπος και γκρέμισε τον τοίχο της κουζινας για να μπαίνει φως από το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι. Δικά του λεγόμενα, όχι δικά μου.
Αφού είναι δικά μου λεγόμενα, βάλε μας λινκ που να λέω ότι μένω σε υπόγειο.
Με 70 πόστς ημερησίως, κλεισμένος όλη μέρα εδώ μέσα, αυτός που ζει με συνθήκες υπογείου είσαι εσύ.
Βγες έξω να δεις ήλιο και να σε χτυπήσει καθαρός αέρας. Βρες και καμμιά κατεστραμμένη σαν εσένα να γαμήσεις γιατί το έχεις κάψει τελείως. Εννοείται ότι για να βρεις γυναίκα πρέπει να έχεις και μια κάποια ευγένεια και να μην την αποκαλείς τσουλί ή να αφήνεις υπόνοιες ότι έχει κονδυλώματα (ξέρεις εσύ).
Δεν έχεις ζωή. Άκου αυτούς που έχουν και κράτα σημειώσεις να αποκτήσεις και συ. Ο καλόγερος γράφει πότε πότε και καμμιά παπαριά για να σπάει πλάκα με πουθενάδες σαν κι εσένα, αλλά μια χαρά τη ζει τη ζωούλα του. Το τι φαντάζεσαι εσύ, είναι απλά για την ψυχολογική σου υποστήριξη. Σόρυ, δεν είμαι αποτυχημένος σαν εσένα, δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Δεν θα αλλάξεις την πραγματικότητα με τη φαντασία σου.
Επί διακόσιες σελίδες (ΔΙΑ-ΚΟ-ΣΙΕΣ) ασχολιόσουν μαζί μου σε ένα μόνο νήμα χωρίς να υπολογίζω και τις άλλες σε άλλα νήματα. Αν νομίζεις ότι αυτοί που προκόβουν σπαταλούν έτσι τον χρόνο τους και την ενέργεια τους είσαι γελασμένος. Θα πεθάνεις άφραγκος και αγάμητος, επειδή είσαι τεμπέλης και μαλακίζεσαι όλη μέρα.
Εγώ τουναντίον και όλη μέρα να κάθομαι εδώ μέσα, τα έχω κάνει τα κουμάντα μου.