Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
βγαζεις συμπερασματα ευκολα εσυ, αλλα καμια φορα εχεις χιουμορ. εκει μ τη γαλαζια γλωσσα ξεραθηκα στα γελιαπαραπονιάρη
βγαζεις συμπερασματα ευκολα εσυ, αλλα καμια φορα εχεις χιουμορ. εκει μ τη γαλαζια γλωσσα ξεραθηκα στα γελιαπαραπονιάρη
σκάω να ρωτήσω τον άρχοντα από τι είναι εκείνο το blue marine χρώμα στα στολίδια του αλλά είναι και προσωπικό το θέμα και σέβομαι.βγαζεις συμπερασματα ευκολα εσυ, αλλα καμια φορα εχεις χιουμορ. εκει μ τη γαλαζια γλωσσα ξεραθηκα στα γελια
ειναι απλα το σημα κατατεθεν του.σκάω να ρωτήσω τον άρχοντα από τι είναι εκείνο το blue marine χρώμα στα στολίδια του αλλά είναι και προσωπικό το θέμα και σέβομαι.
πως δεν έχουμε, δες το αβατάρ μου.ειναι απλα το σημα κατατεθεν του.
καθε στρατος/αυτοκρατορια εχει και ενα coat of arms. ετσι και εκεινος.
Δε ξερω με εσας τους Ρωσους τι εγινε , με τοσα κομμουνια, ισως ολοι ειχαν την ιδια κονκαρδα
Βρε μαλεα και συ ... το ξερεις οτι οι καταδρομικες τελειωσαν ,πηγαινε κατσε ενα τριμηνο να το ευχαριστηθειςΆσε που χλωμό να ξαναπάω με τα χάλια που συνάντησα λβιβ τον Μάρτιο
αχαριστια , εχουμε φαει τοσο ψωμι και εμεις και οι ντεβουσκες (μεταφορικα εμεις, κυριολεκτικα αυτες).Βρε μαλεα και συ ... το ξερεις οτι οι καταδρομικες τελειωσαν ,πηγαινε κατσε ενα τριμηνο να το ευχαριστηθεις
λες και γαμας περισσοτερο εκει που εισαι η εμεις εδω που ειμαστε χαχα
Το μπλοκ μας φταιει τωρα ,που αλλου δηλ στην Ευρωπη μπορει καποιος 40+ να γαμησει την ιδια ποσοτητα/ποιοτητα οπως εκει? Πουθενα
φυσικα πρεπει να ξοδευουμε κατι παραπανω αλλα στο κατω κατω δεν καταλαβα μαζι μας θα τα παρουμε?
Πουτανες και μπουρδελα υπαρχουν παντου, στην Γερμανια χιλιαδες με οργανωμενη πορνεια στην εντελεια τολμω να πω ... να καβλαντιζεις ομως με τοσο πολλες γκομενες και επιπλεον με σεμιπρος 5αρια-7αρια που απο 30 εως 60 ευρω μπορουν και ερχονται στον χωρο σου μονο moldova-ukraine ακομη και σημερα
Για τους μονογαμικους να βρεις μια και να παντρευτεις υπαρχει και η Αιγυπτος που ελεγε ο πανσοφος Μητσος
Καραιβικη αν θελει ας γραψει ο βολκανο τι περιπετειες εζησε στον αγιο δομηνικο ... για κοστα ρικα μου ειχε πει οτι ειναι ασφαλης παντως απο οτι θυμαμαι.αχαριστια , εχουμε φαει τοσο ψωμι και εμεις και οι ντεβουσκες (μεταφορικα εμεις, κυριολεκτικα αυτες).
Ολα τα καλα τελειωνουν, για αυτο στροφη προς καραιβικη, με τιμες κατοικιων μικροτερες απο Ελλαδα, καλο φαι, και αφθονες πιτσιρικες
αντε ρε, περασε απο εκει ?Καραιβικη αν θελει ας γραψει ο βολκανο τι περιπετειες εζησε στον αγιο δομηνικο ... για κοστα ρικα μου ειχε πει οτι ειναι ασφαλης παντως απο οτι θυμαμαι.
Σιγουρα υπερτερει σε φυσικη ομορφια/καιρο αλλα η εγκληματικοτητα σε ολη την Ευρωπη ειναι παιδικη χαρα αν την συγκρινουμε με την Αμερικανικη ηπειρο γενικα ...
Εδώ η γκομενα.
Την άφησα ξενοδοχείο και βγαινω για τη δομετρη.Εντωμεταξυ οι δίδυμες περιμένουν με αδημονία.
Νοίκιασα βίλα κ κούρσα με. Πολλά. Άλογααντε ρε, περασε απο εκει ?
να μοιραστουμε εμπειριες, εγω καλα περασα.
@sex volcano τι σου κανανε πασα μου?
Τάσο3 στα. Τουριστικά μέρη της. Λάτιν Αμέρικα δεν ένιωσα ποτέ. ΚίνδυνοΚαραιβικη αν θελει ας γραψει ο βολκανο τι περιπετειες εζησε στον αγιο δομηνικο ... για κοστα ρικα μου ειχε πει οτι ειναι ασφαλης παντως απο οτι θυμαμαι.
Σιγουρα υπερτερει σε φυσικη ομορφια/καιρο αλλα η εγκληματικοτητα σε ολη την Ευρωπη ειναι παιδικη χαρα αν την συγκρινουμε με την Αμερικανικη ηπειρο γενικα ...
Χαχα σωσταΜου αρέσει που Κρύβουμε κ τα προσωπα
Με εν πμ ο Ένας στον Άλλον εδώ μέσα έχουμε τη φωτό του άλλου κ από το νηπιαγωγείο ακόμα
Δεν είναι θέμα έλλειψης μικροτσιπ. Ολες οι τεχνολογικές πέφτουν σήμερα, ακόμα και αυτές που είναι SW εταιρίες (Palantir). Ο λόγος είναι άλλοςΗ Απλ, πεφτει 3% ευκαιρια για αγορα, η παγκοσμια ελλειψη μικροτσιπ θα χτυπησει αρκετα τις τεχνολογικες μετοχες. ειναι απλα θεμα χρονου
προς το παρον ριγα δεν μπορεις να πας για τουρισμο, μονο για ειδικους λογουςΚάνεις από εδώ τάκλιν έχει πάει;;;;;
Σκέφτομαι τάκλιν ρίγα Μινσκ για 15 μαϊου αρκεί να ακυρώσει τη δεκαήμερη καραντινα η Λευκορωσία
Ταλίν Εσθονία η μόνη χώρα από της 52 της Ευρώπης για να συμπληρώσω το παζλ
Ρίγα πήγα προπερσυ κ Βίλνιους Κάουνας 1999 και 2000 άραξα από ένα μήνα κ βάλε την κάθε φορά
Τότε είχε πολλές λευκορωσιδες το Βίλνιους
Δεν είναι θέμα έλλειψης μικροτσιπ. Ολες οι τεχνολογικές πέφτουν σήμερα, ακόμα και αυτές που είναι SW εταιρίες (Palantir). Ο λόγος είναι άλλος
Aυτοι νομίζω σήμερα που μιλάμε έχουν την χώρα τους στον αποκλεισμό από την υπόλοιπη ευρ ένωσηπρος το παρον ριγα δεν μπορεις να πας για τουρισμο, μονο για ειδικους λογους