Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
βγαζεις συμπερασματα ευκολα εσυ, αλλα καμια φορα εχεις χιουμορ. εκει μ τη γαλαζια γλωσσα ξεραθηκα στα γελια
σκάω να ρωτήσω τον άρχοντα από τι είναι εκείνο το blue marine χρώμα στα στολίδια του αλλά είναι και προσωπικό το θέμα και σέβομαι.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
σκάω να ρωτήσω τον άρχοντα από τι είναι εκείνο το blue marine χρώμα στα στολίδια του αλλά είναι και προσωπικό το θέμα και σέβομαι.
ειναι απλα το σημα κατατεθεν του.

καθε στρατος/αυτοκρατορια εχει και ενα coat of arms. ετσι και εκεινος.

Δε ξερω με εσας τους Ρωσους τι εγινε , με τοσα κομμουνια, ισως ολοι ειχαν την ιδια κονκαρδα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ειναι απλα το σημα κατατεθεν του.

καθε στρατος/αυτοκρατορια εχει και ενα coat of arms. ετσι και εκεινος.

Δε ξερω με εσας τους Ρωσους τι εγινε , με τοσα κομμουνια, ισως ολοι ειχαν την ιδια κονκαρδα
πως δεν έχουμε, δες το αβατάρ μου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Άσε που χλωμό να ξαναπάω με τα χάλια που συνάντησα λβιβ τον Μάρτιο
Βρε μαλεα και συ ... το ξερεις οτι οι καταδρομικες τελειωσαν ,πηγαινε κατσε ενα τριμηνο να το ευχαριστηθεις
λες και γαμας περισσοτερο εκει που εισαι η εμεις εδω που ειμαστε χαχα

Το μπλοκ μας φταιει τωρα ,που αλλου δηλ στην Ευρωπη μπορει καποιος 40+ να γαμησει την ιδια ποσοτητα/ποιοτητα οπως εκει? Πουθενα
φυσικα πρεπει να ξοδευουμε κατι παραπανω αλλα στο κατω κατω δεν καταλαβα μαζι μας θα τα παρουμε? :2funny:

Πουτανες και μπουρδελα υπαρχουν παντου, στην Γερμανια χιλιαδες με οργανωμενη πορνεια στην εντελεια τολμω να πω ... να καβλαντιζεις ομως με τοσο πολλες γκομενες και επιπλεον με σεμιπρος 5αρια-7αρια που απο 30 εως 60 ευρω μπορουν και ερχονται στον χωρο σου μονο moldova-ukraine ακομη και σημερα

Για τους μονογαμικους να βρεις μια και να παντρευτεις υπαρχει και η Αιγυπτος που ελεγε ο πανσοφος Μητσος :grin:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Βρε μαλεα και συ ... το ξερεις οτι οι καταδρομικες τελειωσαν ,πηγαινε κατσε ενα τριμηνο να το ευχαριστηθεις
λες και γαμας περισσοτερο εκει που εισαι η εμεις εδω που ειμαστε χαχα

Το μπλοκ μας φταιει τωρα ,που αλλου δηλ στην Ευρωπη μπορει καποιος 40+ να γαμησει την ιδια ποσοτητα/ποιοτητα οπως εκει? Πουθενα
φυσικα πρεπει να ξοδευουμε κατι παραπανω αλλα στο κατω κατω δεν καταλαβα μαζι μας θα τα παρουμε? :2funny:

Πουτανες και μπουρδελα υπαρχουν παντου, στην Γερμανια χιλιαδες με οργανωμενη πορνεια στην εντελεια τολμω να πω ... να καβλαντιζεις ομως με τοσο πολλες γκομενες και επιπλεον με σεμιπρος 5αρια-7αρια που απο 30 εως 60 ευρω μπορουν και ερχονται στον χωρο σου μονο moldova-ukraine ακομη και σημερα

Για τους μονογαμικους να βρεις μια και να παντρευτεις υπαρχει και η Αιγυπτος που ελεγε ο πανσοφος Μητσος :grin:
αχαριστια , εχουμε φαει τοσο ψωμι και εμεις και οι ντεβουσκες (μεταφορικα εμεις, κυριολεκτικα αυτες).

Ολα τα καλα τελειωνουν, για αυτο στροφη προς καραιβικη, με τιμες κατοικιων μικροτερες απο Ελλαδα, καλο φαι, και αφθονες πιτσιρικες

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η γκομενα.Μιλαμε για πιπα πολωνικής σχολής.

JxHIsu.jpg

Την άφησα ξενοδοχείο και βγαινω για τη δομετρη.Εντωμεταξυ οι δίδυμες περιμένουν με αδημονία.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
αχαριστια , εχουμε φαει τοσο ψωμι και εμεις και οι ντεβουσκες (μεταφορικα εμεις, κυριολεκτικα αυτες).

Ολα τα καλα τελειωνουν, για αυτο στροφη προς καραιβικη, με τιμες κατοικιων μικροτερες απο Ελλαδα, καλο φαι, και αφθονες πιτσιρικες
Καραιβικη αν θελει ας γραψει ο βολκανο τι περιπετειες εζησε στον αγιο δομηνικο ... για κοστα ρικα μου ειχε πει οτι ειναι ασφαλης παντως απο οτι θυμαμαι.

Σιγουρα υπερτερει σε φυσικη ομορφια/καιρο αλλα η εγκληματικοτητα σε ολη την Ευρωπη ειναι παιδικη χαρα αν την συγκρινουμε με την Αμερικανικη ηπειρο γενικα ...

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Καραιβικη αν θελει ας γραψει ο βολκανο τι περιπετειες εζησε στον αγιο δομηνικο ... για κοστα ρικα μου ειχε πει οτι ειναι ασφαλης παντως απο οτι θυμαμαι.

Σιγουρα υπερτερει σε φυσικη ομορφια/καιρο αλλα η εγκληματικοτητα σε ολη την Ευρωπη ειναι παιδικη χαρα αν την συγκρινουμε με την Αμερικανικη ηπειρο γενικα ...
αντε ρε, περασε απο εκει ?

να μοιραστουμε εμπειριες, εγω καλα περασα.

@sex volcano τι σου κανανε πασα μου?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Εδώ η γκομενα.
Την άφησα ξενοδοχείο και βγαινω για τη δομετρη.Εντωμεταξυ οι δίδυμες περιμένουν με αδημονία.

Tο Λαμπραντορ που μας έλεγες ότι το ηθελες για επιβήτορα το πήρες μαζί σου;

Συνημμένα

• IncredibleFocusedAlbatross-size_restricted.gif
    IncredibleFocusedAlbatross-size_restricted.gif
    2,4 MB · Εμφανίσεις: 20

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266
αντε ρε, περασε απο εκει ?

να μοιραστουμε εμπειριες, εγω καλα περασα.

@sex volcano τι σου κανανε πασα μου?
Νοίκιασα βίλα κ κούρσα με. Πολλά. Άλογα

Το έπαιζα ο ωραίος του χωριού sossoua(,pattaya λατινικής Αμερικής)
Κ μια μέρα πριν πάω στους 27 καταρράκτες που κατεβαίνεις. 27 καταρράκτες με τσουλήθρα κ μέσα στο ποτάμι. Βγαίνω για ποτό κ πάω να καυλαμτιζω με πιατσοβια

Μου. Έφαγε το. Κινητό κ χαμπάρι δεν. Πήρα χα ΧΑ
Σαβουρα κινητό αλλά. Έτρεχα να αλλάξω κωδικούς μέσω λαπ τοπ

Γενικά όμως τέλεια. Πέρασα κ πολύ ανώτερη από μουνια άπο Πατάγια

Αυτή η βίλα 30 ευρώ
Το αμαξι kia. Cadema 3,3 300 άλογα
Ντεμεκ μόνιμος εκεί κ έφαγα αρκετο μουνι

Μαυριδερό μουνι :confused:

received_907988819617149.jpeg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266

Τάσο3 στα. Τουριστικά μέρη της. Λάτιν Αμέρικα δεν ένιωσα ποτέ. Κίνδυνο

Πάρε κ μία από φανέλα rochiʼna τη μεγαλύτερη φανέλα στην Βραζιλία

Μπηκα μέσα με πυραύλους προστασίας kman2

Συνημμένα

• IMG_20210504_193553.jpg
    IMG_20210504_193553.jpg
    335,5 KB · Εμφανίσεις: 34
  • IMG_20170617_140408.jpg
    IMG_20170617_140408.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 30

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266
Μου αρέσει που Κρύβουμε κ τα προσωπα :confused: :confused:

Με ενα πμ ο Ένας στον Άλλον εδώ μέσα έχουμε τη φωτό του άλλου κ από το νηπιαγωγείο ακόμα:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Απο αγιο δομηνικο ειχα γαμησει κανα δυο πουτανες τελη 80's ,ειχε τοτε αρκετες απο αυτες πριν μπουκαρουν οι ανατολικες στην χωρα :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Μου αρέσει που Κρύβουμε κ τα προσωπα :confused: :confused:

Με εν πμ ο Ένας στον Άλλον εδώ μέσα έχουμε τη φωτό του άλλου κ από το νηπιαγωγείο ακόμα:confused:
Χαχα σωστα
εγω παντως μπορω να ποσταρω και το ινσταγκραμ μου δημοσια σβηνοντας μονο το επιθετο ...
ουτε παντρεμενος ειμαι , ουτε ελευθερος επαγγελματιας/δημοσιος υπαλληλος και δεν χρωσταω ουτε ενα ευρω στην εφορια :cheesy:

Garit

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2021
Like
181
Πόντοι
1
Η Απλ, πεφτει 3% ευκαιρια για αγορα, η παγκοσμια ελλειψη μικροτσιπ θα χτυπησει αρκετα τις τεχνολογικες μετοχες. ειναι απλα θεμα χρονου
Δεν είναι θέμα έλλειψης μικροτσιπ. Ολες οι τεχνολογικές πέφτουν σήμερα, ακόμα και αυτές που είναι SW εταιρίες (Palantir). Ο λόγος είναι άλλος

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ασιατοειδές με λευκορώσικο μουνάκι στο Μινσκ :sad2:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Κάνεις από εδώ τάκλιν έχει πάει;;;;;
Σκέφτομαι τάκλιν ρίγα Μινσκ για 15 μαϊου αρκεί να ακυρώσει τη δεκαήμερη καραντινα η Λευκορωσία
Ταλίν Εσθονία η μόνη χώρα από της 52 της Ευρώπης για να συμπληρώσω το παζλ :rockon:

Ρίγα πήγα προπερσυ κ Βίλνιους Κάουνας 1999 και 2000 άραξα από ένα μήνα κ βάλε την κάθε φορά

Τότε είχε πολλές λευκορωσιδες το Βίλνιους
προς το παρον ριγα δεν μπορεις να πας για τουρισμο, μονο για ειδικους λογους

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266
Δεν είναι θέμα έλλειψης μικροτσιπ. Ολες οι τεχνολογικές πέφτουν σήμερα, ακόμα και αυτές που είναι SW εταιρίες (Palantir). Ο λόγος είναι άλλος

Τυπε εσκασε το λάστιχο (φουιτ) από την νταλίκα μου !! :cry:

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266
προς το παρον ριγα δεν μπορεις να πας για τουρισμο, μονο για ειδικους λογους
Aυτοι νομίζω σήμερα που μιλάμε έχουν την χώρα τους στον αποκλεισμό από την υπόλοιπη ευρ ένωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom