Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα
Θα είμαι ειλικρινής. Υπο κανονικές συνθήκες δεν θα γραφόμουν. Συζητάω κανονικά σαν άνθρωπος και δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια. Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε ο αγοραίος με ενδιαφέρει. Λόγω καραντίνας όμως υπάρχει αρκετός χρόνος και η κατάσταση είναι ψυχολογικά πιεστική. Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο. Σαν λαός είμαστε γίδια και ψάχνουμε να ξεσπάσουμε τα προβλήματά μας στους άλλους. Υπάρχει μία περίεργη κορεκτίλα στα sites. Όλο και κάποιο γίδι θα έρθει να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα, με επιτήδειο τρόπο, δηλ. χωρίς να παραβιάζει τον κανονισμό. Λογκάρεις να πεις δύο κουβέντες να χαλαρώσεις και ξελογκάρεις με ένταση, γιατί δεν μπορούσες να στείλεις στο διάολο το γίδι με τα κοσμητικά που του άξιζαν.

Και ναι εδώ γράφτηκα γιατί μπορώ να το κάνω. Η πίεση της καραντίνας είναι μεγάλη και θέλω να έχω τη δυνατότητα να γαμήσω τα πρέκια στο κάθε γίδι που θα μου την πει. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, ρε φίλε. Δεν μπορεί ένα καθίκι να διασύρει άλλο χρήστη σε ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα, ότι μεγαλώνει ξένο παιδί. Δεν μπορεί να γίνεται συνεχές μπουλιγκ σε κάποιους χρήστες. Δεν μπορεί κάποιος να μπαχαλεύει επανειλημμένα τα νήματα και να μην προχωράει μία κουβέντα. Η μοντερεισον είναι ανύπαρκτη (μάλλον κάτι σαν μεταβατικό στάδιο μοιάζει) και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.

Επίσης δεν μπορούσα να φανταστώ πόση δυστυχία υπάρχει εκεί έξω. Πολλά άτομα είναι τελείως σαλταρισμένα από ψυχολογικά προβλήματα και γίνεται ένα μπάχαλο. Παράδειγμα ο ψυχάκιας ο Τρόμπας που του έχω γίνει έμμονη ιδέα. Ο θεός να τον βοηθήσει να βαλει μια τάξη στη ζωή του γιατί θα αποτρελαθεί τελείως.

Τώρα έμαθες πώς βρέθηκα εδώ μέσα. Εσύ, ρε τύπε, πώς βρέθηκες εδώ; Για νορμάλ άτομο μου φαίνεσαι. Εντάξει έχει κι αλλα νορμάλ άτομα, αλλά μάλλον είναι ισχνή μειοψηφεία. Βέβαια και πολλοί θα είναι σαλταρισμένοι και λόγω της καραντίνας.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
καλογερε αφου θες να σου περασει το αγχος της καραντινας γραφε σε θεματα της ελλαδας που σε αφωρουν.
εμεις εδω στο θεμα ουκρανια δεν ζουμε ουτε ελλαδα οι περισοτεροι,ουτε προβληματα οικονομικα εχουμε.
λεμε συμβουλες και εμπειριες σε πραγματικους ταξιδιωτες που πανε η πηγαν πραγματικα ουκρανια.
καθε τοσο εμφανιζωντε τρολ που δεν εχουν σχεση με ταξιδια και ουκρανια και αρχιζουν διαμαχες.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
καλογερε αφου θες να σου περασει το αγχος της καραντινας γραφε σε θεματα της ελλαδας που σε αφωρουν.
εμεις εδω στο θεμα ουκρανια δεν ζουμε ουτε ελλαδα οι περισοτεροι,ουτε προβληματα οικονομικα εχουμε.
λεμε συμβουλες και εμπειριες σε πραγματικους ταξιδιωτες που πανε η πηγαν πραγματικα ουκρανια.
καθε τοσο εμφανιζωντε τρολ που δεν εχουν σχεση με ταξιδια και ουκρανια και αρχιζουν διαμαχες.

Που είσαι ρε ΟΥΚΑ ??:hi:

Εντάξει μη τρελαίνεσαι, και οι υπόλοιποι που έχουμε σχέση με ταξίδια στο μόνιμο ξεκατίνιασμα είμαστε.

Το ξεκατίνιασμα είναι σαν το Junk food. Ολοι λένε ότι το βρίσκουν ανθυγιεινό αλλά όλοι τελικά σε αυτό πέφτουν.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
Ο Δημητράκης έχει δυο καλούς φίλους, την Μαρκέλλα και την Παναγιώτα...:confused:

Γιατί ρε Μήτσο;...:(
ο νιο σιγουρα ειναι ο διμητρακης!ο παναγιωτης δεν ξερω αν ειναι καπειος που κανει πλακα
η ο διμητρακης. δεν του αρεσουν οι ισπανιδες αλλα μονο οι τρανσ πορτογαλοι-ισπανιδες.
τροβαδουρε ειναι σαν να εχεις να διαλεξεις μεταξυ της τζορτζινας ροδρικες του ροναλτο η του νειμαρ με περουκα!
ο παναγιωτης γραφει σε λαθος θεμα για τις προτιμισεις του,ας γραφει στο θεμα που εχουν και αλλοι την ιδια ανωμαλια
φετιχ για να μην προσβαλετε.αν οντος ειναι ο διμητρακης,μετα και τον κλωνο μαρκελα και τις φημες για μαροκινο
και πιτσι λυπαμε για το τελος μια τεραστιας πολιτικης καριερας.πλεον ο προεδρος οδηγειτε στο δαφνι της πετρουπολης.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Μέντορα πρέζα πίνεις;
Έμεινες άνεργος στην καραντίνα και έχεις σαλεψει;
Ή απλά είσαι τερματισμενος ψυχοπαθής;

Θα σου απαντήσω κάπως σοβαρά αν και δεν σου αξίζει.

Ο γονέας του παιδιού του Κυριάκου ουκ ολίγες φορές έχει δημοσιεύσει προσωπικά δεδομένα μελών και μιλάει απαξιωτικά με λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή και την οικογενειακή τους κατάσταση.
Του αξίζει να γεύεται το ίδιο φάρμακο που κερνάει.

Έκανες εγγραφή πριν μερικές μέρες και μπήκες με σκοπό να προσβάλεις και να κάνεις μπαχαλο.
Γνωρίζεις λεπτομέρειες για πολλά μέλη, μέχρι και ποστ παλιά θυμάσαι απ' έξω.
Πράγμα που σημαίνει πως εσύ ακολουθείς και μπήκες να πάρεις εκδίκηση (στο μικρό σου μυαλουδακι) για ξεφτίλα που έχεις βιώσει παλιότερα (τώρα βιώνεις κι άλλη).

Με λίγα λόγια είσαι κλώνος κάποιου κακομοίρη.

Επειδή όμως είσαι λίγος και συνάμα πολύ καραγκιόζης, όπου σε βρίσκω μποσικο για τις μαλακίες που γράφεις θα σου κρεμάω κουδούνια.

ΥΓ1. Βρίζεις συνέχεια και χάνεις την ψυχραιμία σου ενώ εγώ σε γλενταω, είσαι μεζές. :tooth:
ΥΓ2. Να μας πεις ποιανού κωλος είσαι. :cool2:

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
τροβαδουρε δεν μπορω να σου στειλω πμ,πρεπει να σε βαλω στους φιλους?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpeg
    αρχείο λήψης (3).jpeg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.334
Πόντοι
3.936
αν οντος ειναι ο διμητρακης,μετα και τον κλωνο μαρκελα και τις φημες για μαροκινο και πιτσι λυπαμε για το τελος μια τεραστιας πολιτικης καριερας
Χωρίς διάθεση ξιφομαχίας και προσβολής τύπε. Αλλά κάποιο μέλος εδώ μέσα, δεν θυμάμαι ποιός.. Είχε πει ότι, σε ένα ταξίδι σου επάνω, σας έπιασε στα πράσα σε ένα διαμέρισμα τύπου airbnb, με τα σώβρακα που ήσουν παρέα με έναν γεωργιανό μαζί. Δεν μας είπε τι κάνατε, αλλά μόνο για μερικά αμήχανα γελάκια ανέφερε όταν σας είδε. Και ότι το δωμάτιο είχε μόνο ένα κρεβάτι. Την άλλη ημέρα ο αδελφός του γεωργιανού όταν σε συνάντησε σε χαστούκισε, χωρίς να σου πει τον λόγο. Μυστήριο καλύπτει την υποθεση. :sunglasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα
Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.

Kαλά τα λες τύπε.

Theoharis(2)

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2020
Like
533
Πόντοι
21
αν οντος ειναι ο διμητρακης,μετα και τον κλωνο μαρκελα και τις φημες για μαροκινο και πιτσι λυπαμε για το τελος μια τεραστιας πολιτικης καριερας
Χωρίς διάθεση ξιφομαχίας και προσβολής τύπε. Αλλά κάποιο μέλος εδώ μέσα, δεν θυμάμαι ποιός.. Είχε πει ότι, σε ένα ταξίδι σου επάνω, σας έπιασε στα πράσα σε ένα διαμέρισμα τύπου airbnb, με τα σώβρακα που ήσουν παρέα με έναν γεωργιανό μαζί. Δεν μας είπε τι κάνατε, αλλά μόνο για μερικά αμήχανα γελάκια ανέφερε όταν σας είδε. Και ότι το δωμάτιο είχε μόνο ένα κρεβάτι. Την άλλη ημέρα ο αδελφός του γεωργιανού όταν σε συνάντησε σε χαστούκισε, χωρίς να σου πει τον λόγο. Μυστήριο καλύπτει την υποθεση. :sunglasses:
σιγουρα εισαι ο διμητρακης γιατι μονο αυτος σκαρφιζωταν ιστοριες για πουστηδες.ειχαν δικαιο οι φημες πιτσι χαχαχαχα.
τραβα μαρκελα να βρεις μεγαλα μωρια.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
τα 9 στα 10 που γράφονται εδώ μέσα είναι είτε φαντασία, είτε πραγματικά ταξίδια που όμως η τρίχα έχει γίνει τριχιά κατ'ελάχιστο...
επίσης, για το τυπικό τουλάχιστον, η λέξη σπόνσορινγκ θα πρέπει να βγει απο τον τίτλο του νήματος.
"σεξοτουρισμός στην ουκρανία" αρκεί

Ρε φιλε πες εσυ πως εχεις το σπονσορινγκ στο μυαλο σου:glasses:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Κλωνοι και παλληκαρια εχετε γινει μαλλια κουβαρια.

Σας βαρεθηκα, παω για ιππασια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Θα είμαι ειλικρινής. Υπο κανονικές συνθήκες δεν θα γραφόμουν. Συζητάω κανονικά σαν άνθρωπος και δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια. Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε ο αγοραίος με ενδιαφέρει. Λόγω καραντίνας όμως υπάρχει αρκετός χρόνος και η κατάσταση είναι ψυχολογικά πιεστική. Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο. Σαν λαός είμαστε γίδια και ψάχνουμε να ξεσπάσουμε τα προβλήματά μας στους άλλους. Υπάρχει μία περίεργη κορεκτίλα στα sites. Όλο και κάποιο γίδι θα έρθει να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα, με επιτήδειο τρόπο, δηλ. χωρίς να παραβιάζει τον κανονισμό. Λογκάρεις να πεις δύο κουβέντες να χαλαρώσεις και ξελογκάρεις με ένταση, γιατί δεν μπορούσες να στείλεις στο διάολο το γίδι με τα κοσμητικά που του άξιζαν.

Και ναι εδώ γράφτηκα γιατί μπορώ να το κάνω. Η πίεση της καραντίνας είναι μεγάλη και θέλω να έχω τη δυνατότητα να γαμήσω τα πρέκια στο κάθε γίδι που θα μου την πει. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, ρε φίλε. Δεν μπορεί ένα καθίκι να διασύρει άλλο χρήστη σε ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα, ότι μεγαλώνει ξένο παιδί. Δεν μπορεί να γίνεται συνεχές μπουλιγκ σε κάποιους χρήστες. Δεν μπορεί κάποιος να μπαχαλεύει επανειλημμένα τα νήματα και να μην προχωράει μία κουβέντα. Η μοντερεισον είναι ανύπαρκτη (μάλλον κάτι σαν μεταβατικό στάδιο μοιάζει) και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.

Επίσης δεν μπορούσα να φανταστώ πόση δυστυχία υπάρχει εκεί έξω. Πολλά άτομα είναι τελείως σαλταρισμένα από ψυχολογικά προβλήματα και γίνεται ένα μπάχαλο. Παράδειγμα ο ψυχάκιας ο Τρόμπας που του έχω γίνει έμμονη ιδέα. Ο θεός να τον βοηθήσει να βαλει μια τάξη στη ζωή του γιατί θα αποτρελαθεί τελείως.

Τώρα έμαθες πώς βρέθηκα εδώ μέσα. Εσύ, ρε τύπε, πώς βρέθηκες εδώ; Για νορμάλ άτομο μου φαίνεσαι. Εντάξει έχει κι αλλα νορμάλ άτομα, αλλά μάλλον είναι ισχνή μειοψηφεία. Βέβαια και πολλοί θα είναι σαλταρισμένοι και λόγω της καραντίνας.

Είσαι πολύ μυγιάγγιχτος,ε ρε αυτή η παλιά γενιά.Μη γράψει ο άλλος τίποτα αμέσως προσβάλλονται.Εδώ υποστηρίζεις το μέντορινγκ.Θα πρέπει να πείσεις γιατί το μέντορινγκ είναι η βέλτιστη λύση,θα πρέπει να πεις τεχνικές κτλ και κυρίως να είσαι πειστικός.Εδώ βλέπεις εγώ αναλύω τα πάντα για το σπόνσορινγκ ποστάρω φωτός,τεχνικές,ποσά,μέρη τα πάντα όλα και πάλι αμφισβητείται.Εσύ πώς περιμένεις να πείσεις χωρίς στοιχεία και χωρίς εμβάθυνση?Φυσικά θα σου την πέφτουν.Ανάπτυξε πειστικά το μέντορινγκ,μπορείς να το υποστηρίξεις?
Θες διαφορετική μεταχείριση?Εμένα να με αμφισβητούν στα πάντα και εσένα να σου δίνουν φρι πας?Δεν πάει έτσι.Από τη στιγμή που δέχομαι κριτική το ίδιο θα συμβεί και σε εσένα.Πρέπει να αντέξεις,δεν είστε οι παλαιοί τίποτα Αγίες να προστατεύονται στο κοβούκλιο.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Το γαμησατε το νήμα παιδιά...

Αρχικά, δεν είμαι ο κλώνος κλώνου μέλους μέλος οτιδήποτε. Ένα λογαριασμό είχα κάποτε και τον έσβησα μόνος μου γιατί βρήκα - κυριολεκτικά - γκομενα. Μάλιστα είχα κάνει νήμα και όλοι σας θεωρήσατε ότι ήταν «κυριακάτικο». Τα υπόλοιπα είναι πληροφορίες έγκυρες που μου στέλνουν άλλα μέλη και σας εκτελώ παραδειγματικά. Επιλογή σας ήταν κάποτε να είστε ψεύτες, μην κατηγορείτε εμένα που τρίβω στη μούρη σας τα ψεμματα σας.

Τελοσπάντων, αφού τελειώσαμε με το ψευτοσπόνσορινγκ του νάνου-ταριχευτη και με τις δυο κρυφοαδερφες Βαλκανιο & Τροβαδούρο, η υπόθεση πήρε ξαφνικά άλλη τροπή, αφού στο νήμα μπήκαν οι ουρλαουμπερ και μπαρόκ.

Για τον ουρλαουμπερ ενημερώθηκα και ενημέρωσα τι ναυάγιο είναι αν και οφείλω να ομολογήσω ότι τον θεωρούσα πολύ νεότερο. Δεν ήξερα ότι είναι ναυάγιο νάνος με διατροφή. Για τον μπαρόκ δε θα πω κάτι γιατί πρώτον δεν αντέχω τη φλυαρία του και δεύτερον δεν θεωρώ ότι αμάρτησε αρκετά για να τον προσθέσω στο ρόπαλο μου.

ΠΑΜΕ όμως στον ουρλαουμπερ. Αφήνω spicy λεπτομέρειες για τον ΜΤΓΚΟΟΥ δάσκαλο που παροτρύνει τα νέα παιδιά να μισούν και να απαξιούν τις γυναίκες. Διαβαζοντας παρακάτω θα καταλάβετε γιατί.

Επίσης απ’ ότι ακούω καταζητείται από την τράπεζα και την πρώην γυναίκα του όπως και ότι βαράει διπλοβάρδιες.

Συνημμένα

• 2EAEEBC0-E20C-45F5-936E-FB10B5C8FCB0.jpeg
    2EAEEBC0-E20C-45F5-936E-FB10B5C8FCB0.jpeg
    299,3 KB · Εμφανίσεις: 34

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το γαμησατε το νήμα παιδιά...

γιατί βρήκα - κυριολεκτικά - γκομενα. Μάλιστα είχα κάνει νήμα και όλοι σας θεωρήσατε ότι ήταν «κυριακάτικο». Τα υπόλοιπα είναι πληροφορίες έγκυρες που μου στέλνουν άλλα μέλη και σας εκτελώ παραδειγματικά. Επιλογή σας ήταν κάποτε να είστε ψεύτες, μην κατηγορείτε εμένα που τρίβω στη μούρη σας τα ψεμματα σας.

κυριολεκτικά γκομενα εννοεις χωρις πουτσο?:confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Επίσης παραθέτω κείμενο που στάλθηκε με αγάπη για το κακιασμένο πρόβατο, αν και δεν χρειάζεται. Το άτομο μόνο του δηλώνει ότι είναι σε χάπια και αναφέρει ότι «τότε που γαμουσα μια» με το «μια» εννοεί ότι φυλή υπάρχει. Τελοσπάντων, κάποτε νόμιζα ότι ήταν ο Σαβιδης γιατί λένε τις ίδιες παπάντζες. Πάρτε και αυτό να τελειώνουμε και με δαυτον.

Πάρτε άτομο που γαμουσε και έδερνε. Το σάιτ αυτό είναι γεμάτο μυθιστορήματα.

Συνημμένα

• C0AE9CFA-6D1E-4E93-8249-0868D99F337E.jpeg
    C0AE9CFA-6D1E-4E93-8249-0868D99F337E.jpeg
    266 KB · Εμφανίσεις: 38

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
εγω φιλικα θα αναφερω ΜΗΝ πιστευετε τα π.μ.8 στις 10 φορες ειναι μαλακιες:)

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
εγω φιλικα θα αναφερω ΜΗΝ πιστευετε τα π.μ.8 στις 10 φορες ειναι μαλακιες:)

Διασταυρωμένα είναι όλα. Ξέρω τι μπούφος είναι ο ουρλαουμπερ. Όπως και τα υπόλοιπα. Τον ουρλαουμπερ παλιά τον είχα ανεβάσει 20αρα πίεση έτοιμος για ανεύρυσμα ήταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom