Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Για έναν άλλον μου είπαν ότι πηγαινε σε fkk της κολωνιας με τα ποδια για να βρει τα τραβελια του επανω οροφου.
Επισης ειναι κρυμμενος σε μια πολη γεροντων της γερμανιας στο τρίερ, και παιρνει ταμειο ανεργιας απο την Μερκελ.

Καλα εσυ πρεπει να εισαι ο Νιο, τοτε που τσακωνομουν με αυτον (οπως και με τον μπαρμπαπηδουλα) μου ελεγε για την κριτικη που ειχα γραψει οταν ειχα παει στο Πασα, που ηταν τοτε το μεγαλυτερο πουταναδικο στην Ευρωπη. Σαν ταξιδιωτης, ειχα παει στους μεταλικα, πρεπει να ηταν Παρασκευη η Συναυλια και Σαββατο πηγα στο Πασα, η Πεμπτη και Παρασκευη στο Πασα (μαλλον αυτο). Ιουνιος, αρχες ιουνιου του 2019. Την Κυριακη πηγα κροατια διακοπες, οποτε επρεπε να παω με τα ποδια για να γλυτωσω κανα εξοδο, μιας και ολοι οταν παμε για πρωτη φορα σε πολη, πληρωνουμε οδηγο με ρολς ροισ και πουτανες μεσα και βλεπουμε την πολη απο το αυτοκινητο). Ετσι ενω ημουν εκει, και ειχε μερικες (και ειδικα μια ξανθια) μουναρες, ανεφερα οτι ειχε και οροφο με τραβελια, στον οποιο δεν πατησα καν αλλα μου εκανε εντυπωση. Κριμα που δε μπορεις να πας τυπε λογω ιου.

Και επιμενω οτι εισαι παλιο μελος, γιατι αναφερεις την πολη τριερ, που την ειχα αναφερει τοτε που εγινε το ατυχημα και σκοτωθηκαν κατι Ελληνες και το ανεφεραν η στο νημα των λαθρομεταναστων η σε ενα αλλο (μιας και λεγανε οτι ισως ειναι τρομοκρατικο). Αλλα οπως εχω αναφερει εγω Λουξεμβουργο μενω, απλα πηγαινα καποτε συχνα τριερ γιατι πηδαγα μια μολδαβεζα που λογω βιζας δε μπορουσε να μενει Λουξ (βυζαρες). Και το χειροτερο τυπε, δε μπορουσα να παω με τα ποδια γιατι ηταν μακρια, και επρεπε να πληρωσω λεωφορειο (10 ευρω) γιατι αν με πιανανε θα μου κοβανε το επιδομα.

Ο μπαρμπαπηδουλας δεν εισαι, γιατι αυτος καβλωνει μονο αν παιρνει ματι πιτσιρικες και κυριως με Μητσοτακη/Γεωργιαδη, οποτε δε διαβαζει καν το νημα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Πληροφορίες για τύπους που ήταν 20+++ χρόνια στην ιταλία για σπουδές, δεν πέρασαν ούτε ένα μάθημα
και γύρισαν στο παιδικό τους δωμάτιο για να γίνουν άεργοι λεχρίτες 50++ που ψάχνουν γκόμενα στο μπου.κομ ,
έχουμε ;;

Ρε τυπε για ποιον λες, εχω σκασει να μαθω. Διδαξε και εμας τους νεοτερους να σιγονταρουμε στο τρολαρισμα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.018
Πόντοι
3.556
τύπε ο τραβελακιας παιζει να ειναι κλωνος καραμανη. στο νήμα του σαββιδη γραφει πάψε βρε εσυ βρε κλπ

ο μονος που θυμαμαι που ελεγε αντε βρε νουμερο βρε βρε κλπ ειναι η γαμιολα ο καραμανης. καραμανη αν διαβάζεις σε γαμαω ρε ξεφτιλα.:sunglasses: μας έλειψες μωρη κιουρια:confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μέντορα σε γλεντάει το μισό σάιτ των πουτανιάριδων :2on1: αλλά δεν έχεις πάρει χαμπάρι τίποτα, σαν τις τσουλίτσες στη δουλειά σου είσαι...άβγαλτη και αφελής.:grin:
Κι εγώ γλεντάω εσένα. Κακομοίρη που το παίζεις και άνετος. Ό,τι και να γράψω θα τρέξεις στο κατόπι να σχολιάσεις.

Εσύ μάλλον δεν έχεις πάρει χαμπάρι πόσο μίζερος είσαι. Εγώ θα φύγω κάποια στιγμή, όταν βρώ καλύτερο site να περνάω την καραντίνα μου και δεν θα έχω να συναναστρέφομαι κοπρίτες σαν εσένα. Ξέρεις γιατί είσαι κοπρίτης, έτσι; Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

Άθλιο καθίκι, δεν έχει όριο η σκατοψυχιά σου. Σίχαμα της κοινωνίας. Να τα γράφουμε κι αυτά για να μην ξεχνάνε οι χρήστες τι κωλοπαιδαράς είσαι, όταν πας να παραστήσεις το μάγκα.

Δεν σε παίρνει μαζί μου, ρε αποτυχημένε. Πότε θα το πάρεις χαμπάρι; Ένα άθλιο ξοφλημένο παλιοτόμαρο είσαι, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Λεφτά έχεις μαλάκα για την επόμενη βίζιτα σου; Πήρες γουρουνάκι να βάζεις τα πεντόλεπτα από το σούπερμαρκετ να μαζευτούν να πας να γαμήσεις;

Τι διεύθυνση έχει η τρώγλη σου να σου στείλω κανένα τσεκ, να χαρείς και σύ λίγο με πληρωμένο έρωτα; Γιατί την τελευταία φορά που πήγες με κανονική γκόμενα η Ελλάδα είχε βασιλιά.

Δυστυχισμένη ύπαρξη...

Καταρχας, τροβαδουρος σας γαμαει και δερνει. Ειδικα κατι καλογερους και παναγιωτες.

Αλλα οφειλω να παραδεχτω οτι με το γουρουνακι και τα πεντολεπτα εσκασα στα γελια

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτός είναι ο λόγος που τον δουλεύει ένα ολόκληρο σαιτ τον κμαν.
Υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ένας είναι οι βαλκανικοί πύραυλοι, η εξαέρωση των γόνων/ψωλάδων και λοιπές θεωρίες. Ο άλλος είναι η ζήλεια. Ο ΚΜΑΝ μπορεί να παίζει άτσαλο παιγνίδι, αλλά γαμάει κιόλας. Το πόσο και με τι κόπο αυτός το ξέρει, αλλά άμα έσκαγε συνέχεια χιλιάρικα και δεν γαμούσε καμμία θα είχε ήδη εγκαταλείψει. Αυτό κάνει κάποιους να ζηλεύουν.

Το παχνίδι του ΚΜΑΝ σε λίγα χρόνια θα τελειώσει. Δεν θα βγαίνουν τα νούμερα. Αν είναι έξυπνος μπορεί να γίνει μέντορας. Έρχεται πιο οικονομικά. Αν ήμουν Γερμανία θα δοκίμαζα να γίνω μέντορας σε σλάβες. Θα ψάρευα σε πανεπιστήμια, job centers κλπ όπου βρίσκεις νεοφερμένες. Δεν χρειαζεται να έχεις πάντα ένα expertise. Νεαρή κοπέλλα τώρα σε ξένο κράτος που δεν ξέρει τα κατατόπια θα πει ΟΧΙ σε κάποιον που θα προθυμοποιηθεί να τη βοηθήσει χωρίς να γίνεται φορτικός; Οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες έξω από την comfort zone τους και πολλές πάνε με τον οποιονδήποτε που θα τους δώσει μία ανακούφιση. Γίνεσαι το αποκούμπι, ο «διαθέσιμος θείος» στη δυσκολία και σίγουρα θα γαμάς πότε πότε, γιατί οι νεαρές έχουν συνέχεια κάβλες. Χρειάζεται όμως αυτοκίνητο και να μπορείς να ανταποκριθείς σε κάποια διαδικαστικά στην αρχική εγκατάσταση. Άμα έχεις αρκετά φράγκα και μπορείς να προσφέρεις περισσότερες υπηρεσίες αυξάνονται οι ευκαιρίες.

Για ταξιδιωτικες πληροφοριες,μεταφρασεις, μεσιτες, υδραυλικους, ταξι, 11888 η καλογερος

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Το παχνίδι του ΚΜΑΝ σε λίγα χρόνια θα τελειώσει. Δεν θα βγαίνουν τα νούμερα. Αν είναι έξυπνος μπορεί να γίνει μέντορας. Έρχεται πιο οικονομικά. Αν ήμουν Γερμανία θα δοκίμαζα να γίνω μέντορας σε σλάβες. Θα ψάρευα σε πανεπιστήμια, job centers κλπ όπου βρίσκεις νεοφερμένες. Δεν χρειαζεται να έχεις πάντα ένα expertise. Νεαρή κοπέλλα τώρα σε ξένο κράτος που δεν ξέρει τα κατατόπια θα πει ΟΧΙ σε κάποιον που θα προθυμοποιηθεί να τη βοηθήσει χωρίς να γίνεται φορτικός; Οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες έξω από την comfort zone τους και πολλές πάνε με τον οποιονδήποτε που θα τους δώσει μία ανακούφιση. Γίνεσαι το αποκούμπι, ο «διαθέσιμος θείος» στη δυσκολία και σίγουρα θα γαμάς πότε πότε, γιατί οι νεαρές έχουν συνέχεια κάβλες. Χρειάζεται όμως αυτοκίνητο και να μπορείς να ανταποκριθείς σε κάποια διαδικαστικά στην αρχική εγκατάσταση. Άμα έχεις αρκετά φράγκα και μπορείς να προσφέρεις περισσότερες υπηρεσίες αυξάνονται οι ευκαιρίες.

Για ταξιδιωτικες πληροφοριες,μεταφρασεις, μεσιτες, υδραυλικους, ταξι, 11888 η καλογερος
:2funny: :thumbsup:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356
Κενταει το νημα βλεπω ...

Μου θυμιζει την προ δεκαετιας μαχη στο μολδαβικο νημα μεταξυ davarits - soritas
ο πρωτος παλαιστης μεσαιου αναστηματος προκαλει τον δευτερο (θα σε γαμησω θα κατουρησω στον ταφο σου κτλ) που τελικα αποδεικνυεται οτι ειναι διμετρος και πρωην βατραχανθρωπος :D: οπου φυγει φυγει μετα ...
Ειχα την μεγαλη τιμη λιγο καιρο αργοτερα απο το συμβαν να τους γνωρισω και τους δυο :grin: η διαμαχη ειχε ξεκινησει για το ποιος γαμουσε τοτε τις καλυτερες

Διαχρονικες αξιες στα ανατολικα θρεντ :tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ο μέντορας βγήκε πολύ συνεσταλμένος και συμπονετικός σχετικά με την κατάντια του Δημητράκη να μεγαλώσει εν αγνοία του ξένο παιδί.
Μάλλον και αυτός έχει πέσει θύμα κάποιου Κυριάκου και έχει αναθρέψει κάποιο μικρό μπασταρδακι, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
τύπε ο τραβελακιας παιζει να ειναι κλωνος καραμανη. στο νήμα του σαββιδη γραφει πάψε βρε εσυ βρε κλπ

ο μονος που θυμαμαι που ελεγε αντε βρε νουμερο βρε βρε κλπ ειναι η γαμιολα ο καραμανης. καραμανη αν διαβάζεις σε γαμαω ρε ξεφτιλα.:sunglasses: μας έλειψες μωρη κιουρια:confused:

Ο Στράτος τραβελολαγνος, μεγάλη απογοήτευση.

Μπορεί να έχεις δίκιο όμως γιατί γράφει και στο νήμα για τον Άρη και ως γνωστόν ο Καραμανης είναι σκουλίκι...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Ο μέντορας βγήκε πολύ συνεσταλμένος και συμπονετικός σχετικά με την κατάντια του Δημητράκη να μεγαλώσει εν αγνοία του ξένο παιδί.
Μάλλον και αυτός έχει πέσει θύμα κάποιου Κυριάκου και έχει αναθρέψει κάποιο μικρό μπασταρδακι, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει.:confused:

Βγήκε πάλι από την τρύπα του ο κοπρίτης.
Πάρε τα χάπια σου επιτέλους, ρε γαμημένε, και μη μας ζαλίζεις συνέχεια με τις εμμονές σου.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356

Μπορεί να έχεις δίκιο όμως γιατί γράφει και στο νήμα για τον Άρη και ως γνωστόν ο Καραμανης είναι σκουλίκι...
Ο Στραταρος εκτος απο αρειανος ηταν και δεξιος ...
ο αγαπητος Παναγιωτης δηλωσε μπαοκτζης και αριστερος (εκτος αν το εκανε για να θολωσει τα νερα) :grin:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Ο Στραταρος εκτος απο αρειανος ηταν και δεξιος ...
ο αγαπητος Παναγιωτης δηλωσε μπαοκτζης και αριστερος (εκτος αν το εκανε για να θολωσει τα νερα) :grin:

Να γαμησω, είπαμε να μπει κανας κλώνος αλλά εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τον Κυριάκο...:confused:

ΥΓ.Τελικά ρε μέντορα εσύ ποιανού κώλος είσαι;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Μέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.

Τρέχα για dna test...:cool2:

Κάνε test dna εσύ, ρε κοπρίτη, μπας κι ανακαλύψεις ποιανού μπάσταρδο είσαι.
Και πάρε και τα χάπια σου επιτέλους για να μη μας ζαλίζεις συνέχεια με τις εμμονές σου.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Μέντορα εγώ μια χαρά είμαι, εσένα σε βλέπω κάπως μποσικο και νευρικό πολύ.

Αν έχει πέσει ξέρα με τις μεντορέτες να πεις στον Παναγιώτη να σου γνωρίσει τραβελομαλαπερδες...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Μέντορα εγώ μια χαρά είμαι, εσένα σε βλέπω κάπως μποσικο και νευρικό πολύ.

Αν έχει πέσει ξέρα με τις μεντορέτες να πεις στον Παναγιώτη να σου γνωρίσει τραβελομαλαπερδες...

Ναι, μια χαρά είσαι, μια χαρά είσαι, μια χαρά είσαι, μια χαρά είσαι...
(Αλλά να παίρνεις και τα χάπια σου, έτσι;)

Ε ρε δύστυχε...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Έχεις κόλλημα με τα χάπια μέντορα.

Βοηθός φαρμακοποιού είσαι ρε κωλοπαιδο; :2funny:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Έχεις κόλλημα με τα χάπια μέντορα.

Βοηθός φαρμακοποιού είσαι ρε κωλοπαιδο; :2funny:

Ε ρε φουκαρά, τώρα θα καταλάβουν κι όλοι αυτοί που σε θαύμαζαν πως εκτός από καθίκι, είσαι και ψυχικά άρρωστος.

Ξέρω ακριβώς τι σου συμβαίνει: ήσουνα συνηθισμένος να παριστάνεις το μάγκα εδώ μέσα και βρήκες το μάστορή σου.
Δεν το σηκώνει ο πληγωμένος σου εγωισμός ότι βρέθηκε κάποιος που σε πετσόκοψε και τρέχεις συνέχεια ξοπίσω μου να πάρεις ρεβάνς.
Έχεις αρρωστήσει κυριολεκτικά και δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις.

Στόχος σου είναι να με διώξεις από δω μέσα για να καυχιέσαι πως νίκησες και να συνεχίσεις να παριστάνεις το μάγκα.
Αυτή είναι η μίζερη ζωούλα σου: να κάνεις το μάγκα σε αγνώστους του ιντερνέτ για να αισθάνεσαι κάποιος απέναντι σε άλλους άγνωστους του ιντερνέτ. Προσπαθείς να αποκτήσεις εδώ μέσα τη ζωή που δεν έχεις εκεί έξω.

Φυσικά και θα φύγω, αρκετά κάθησα σε ένα φόρουμ που έχει καταντήσει βόθρος με σκατά σαν και σένα.
Εγώ έχω και ζωή έξω από δω.

Αλλά θα φύγω αφού σε ταπεινώσω πρώτα, όχι γιατί με νοιάζει ένας κοπρίτης σαν εσένα, αλλά για να σου φύγει η μαγκιά.
Μεγαλύτερη ταπείνωση σου θα είναι να τρέχεις ξοπίσω μου σαν σκυλάκι και να βλέπουν οι άλλοι τα χάλια σου...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom