kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Για έναν άλλον μου είπαν ότι πηγαινε σε fkk της κολωνιας με τα ποδια για να βρει τα τραβελια του επανω οροφου.
Επισης ειναι κρυμμενος σε μια πολη γεροντων της γερμανιας στο τρίερ, και παιρνει ταμειο ανεργιας απο την Μερκελ.
Καλα εσυ πρεπει να εισαι ο Νιο, τοτε που τσακωνομουν με αυτον (οπως και με τον μπαρμπαπηδουλα) μου ελεγε για την κριτικη που ειχα γραψει οταν ειχα παει στο Πασα, που ηταν τοτε το μεγαλυτερο πουταναδικο στην Ευρωπη. Σαν ταξιδιωτης, ειχα παει στους μεταλικα, πρεπει να ηταν Παρασκευη η Συναυλια και Σαββατο πηγα στο Πασα, η Πεμπτη και Παρασκευη στο Πασα (μαλλον αυτο). Ιουνιος, αρχες ιουνιου του 2019. Την Κυριακη πηγα κροατια διακοπες, οποτε επρεπε να παω με τα ποδια για να γλυτωσω κανα εξοδο, μιας και ολοι οταν παμε για πρωτη φορα σε πολη, πληρωνουμε οδηγο με ρολς ροισ και πουτανες μεσα και βλεπουμε την πολη απο το αυτοκινητο). Ετσι ενω ημουν εκει, και ειχε μερικες (και ειδικα μια ξανθια) μουναρες, ανεφερα οτι ειχε και οροφο με τραβελια, στον οποιο δεν πατησα καν αλλα μου εκανε εντυπωση. Κριμα που δε μπορεις να πας τυπε λογω ιου.
Και επιμενω οτι εισαι παλιο μελος, γιατι αναφερεις την πολη τριερ, που την ειχα αναφερει τοτε που εγινε το ατυχημα και σκοτωθηκαν κατι Ελληνες και το ανεφεραν η στο νημα των λαθρομεταναστων η σε ενα αλλο (μιας και λεγανε οτι ισως ειναι τρομοκρατικο). Αλλα οπως εχω αναφερει εγω Λουξεμβουργο μενω, απλα πηγαινα καποτε συχνα τριερ γιατι πηδαγα μια μολδαβεζα που λογω βιζας δε μπορουσε να μενει Λουξ (βυζαρες). Και το χειροτερο τυπε, δε μπορουσα να παω με τα ποδια γιατι ηταν μακρια, και επρεπε να πληρωσω λεωφορειο (10 ευρω) γιατι αν με πιανανε θα μου κοβανε το επιδομα.
Ο μπαρμπαπηδουλας δεν εισαι, γιατι αυτος καβλωνει μονο αν παιρνει ματι πιτσιρικες και κυριως με Μητσοτακη/Γεωργιαδη, οποτε δε διαβαζει καν το νημα.