Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
εγω φιλικα θα αναφερω ΜΗΝ πιστευετε τα π.μ.8 στις 10 φορες ειναι μαλακιες:)

Διασταυρωμένα είναι όλα. Ξέρω τι μπούφος είναι ο ουρλαουμπερ. Όπως και τα υπόλοιπα. Τον ουρλαουμπερ παλιά τον είχα ανεβάσει 20αρα πίεση έτοιμος για ανεύρυσμα ήταν.
Περα απο τα ποσταρισματα των ιδιων πως μπορεις να διασταυρωσεις αυτα που σου στειλανε;

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Διασταυρωμένα είναι όλα. Ξέρω τι μπούφος είναι ο ουρλαουμπερ. Όπως και τα υπόλοιπα. Τον ουρλαουμπερ παλιά τον είχα ανεβάσει 20αρα πίεση έτοιμος για ανεύρυσμα ήταν.
Περα απο τα ποσταρισματα των ιδιων πως μπορεις να διασταυρωσεις αυτα που σου στειλανε;

Γιατί τους ξεφεύγουν σε διαφορά ποστ ανα μήνες όταν μπουν σε μια συζήτηση. Μια ολόκληρη ομάδα επιστρατεύτηκε για να βρει αυτά τα ποστ και να οδηγηθούμε σε αυτό το απόσταγμα πληροφοριών. Τι είμαστε; Ότι κ ότι;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.254
Πόντοι
12.756
Ενταξει εσυ ξερεις..Παντως τα περισσοτερα δεν τεκμηριωνονται

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Συνημμένα

• E8D63620-C988-41EF-AC10-A9BFA5A994D7.jpeg
    E8D63620-C988-41EF-AC10-A9BFA5A994D7.jpeg
    43,8 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΣΤΑΡΕ ΜΑΣ ΡΕ 1000 ΕΥΡΩ να πιστέψουμε ότι στην χειρότερη δεν είσαι σαν τον ΜΙΤΣΟ
Αν και πιστεύω ο πόρδος αν σε α αναλάβει θα αποκαλύψει ότι.εχεις να καβαλήσεις εκτός ΤΟ ΠΑΠΆΚΙ ΣΟΥ τίποτα άλλο την τελευταία ΔΕΚΑΕΤΙΑ
ΠΟΣΤΑΡΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΘΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΑΠΟ.τον περίπτερα, φουρνιαρη, ΔΑΝΕΙΚΑ πεμηνταρθκα ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ,να δούμε ότι τουλάχιστον έχει; Να φας.. :glasses:

Αμφιβάλλω .... έντονα
Είσαι πιο ναυάγιο κι από τον κμαν

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

o kman ποσταρει συνεχεια φρεσκες σπονσορετες

ο Corso εχει να γαμησει εκτος μεταξιου απο τοτε που τον εστειλαν να σπουδασει βουλγαρια
εσυ γαμιεσαι με αγορακια με περουκα:confused:

Ουτε μια τριχα απο τα μωβ αρχιδια του Αρχοντα δεν εισαι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356

Τιποτα δεν μπορεις να διασταυρωσεις ουσιαστικα αν δεν γνωριζεις τον αλλον προσωπικα και να τον δεις πως ειναι εμφανισιακα και πως μιλαει/κινειται.
τα υπολοιπα που σου στελνουν/γραφονται μπορει καλλιστα να ειναι πιπες ,κουτσομπολια και αερολογιες ...
Εκτος αν εχει συναντηθει με καποιον δικο σου που τον εμπιστευεσαι και σου πει μερικα πραγματα που διαπιστωσε απο κοντα ο ιδιος
πμ απο αγνωστους για αλλους αγνωστους μια τρυπα στο νερο :grin:

Καποιες ενδειξεις γινεται να εχεις απο το γραψιμο του στο σαη αλλα μεχρι εκει ...

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Τιποτα δεν μπορεις να διασταυρωσεις ουσιαστικα αν δεν γνωριζεις τον αλλον προσωπικα και να τον δεις πως ειναι εμφανισιακα και πως μιλαει/κινειται.
τα υπολοιπα που σου στελνουν/γραφονται μπορει καλλιστα να ειναι πιπες ,κουτσομπολια και αερολογιες ...
Εκτος αν εχει συναντηθει με καποιον δικο σου που τον εμπιστευεσαι και σου πει μερικα πραγματα που διαπιστωσε απο κοντα ο ιδιος

Καποιες ενδειξεις γινεται να εχεις απο το γραψιμο του στο σαη αλλα μεχρι εκει ...
Πλέον όλοι γνωρίζονται με όλους εδώ μέσα και τα άπλυτα του κάθε ενός περνάνε από στόμα σε στόμα. Και δεν μιλάω για ότι γράφεται στη σαη αλλά για τη πραγματική ζωή του καθενός :wink:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΣΤΑΡΕ ΜΑΣ ΡΕ 1000 ΕΥΡΩ να πιστέψουμε ότι στην χειρότερη δεν είσαι σαν τον ΜΙΤΣΟ
Αν και πιστεύω ο πόρδος αν σε α αναλάβει θα αποκαλύψει ότι.εχεις να καβαλήσεις εκτός ΤΟ ΠΑΠΆΚΙ ΣΟΥ τίποτα άλλο την τελευταία ΔΕΚΑΕΤΙΑ
ΠΟΣΤΑΡΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΘΚΟ ΟΧΙ ΣΕ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΑΠΟ.τον περίπτερα, φουρνιαρη, ΔΑΝΕΙΚΑ πεμηνταρθκα ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ ,να δούμε ότι τουλάχιστον έχει; Να φας.. :glasses:

Αμφιβάλλω .... έντονα
Είσαι πιο ναυάγιο κι από τον κμαν

Κατα δηλωση του ειναι ΔΥ των 900 ευρω
Η ερωτικη του ζωη περιλαμβανει αγορακια με περουκα η κοπελες τρανς οπως τους αποκαλει:confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
  • Like
Αντιδράσεις: barock

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.004
Πόντοι
2.356

Πλέον όλοι γνωρίζονται με όλους εδώ μέσα και τα άπλυτα του κάθε ενός περνάνε από στόμα σε στόμα. Και δεν μιλάω για ότι γράφεται στη σαη αλλά για τη πραγματική ζωή του καθενός :wink:
Ολοι με ολους λιγακι δυσκολο εκτος αν γινονται ομαδικες συναντησεις μελων καθε βδομαδα :grin:
εγω ας πουμε εχω γνωριστει μονο με καμια εικοσαρια ατομα απο εδω μεσα ,οχι παραπανω ...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Μέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.

Τρέχα για dna test...:cool2:
Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούς

:headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1:
Τα παιδιά του λακη νομίζετε πως είναι δικά του;

Τυπε Κυριακο δειχνεις να ξερεις πολλα! :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.

Τρέχα για dna test...:cool2:
Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούς

:headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1:
Τα παιδιά του λακη νομίζετε πως είναι δικά του;

Τυπε Κυριακο δειχνεις να ξερεις πολλα! :confused:
Θα εξαρτηθούν πολλά από τη διαγωγή του από την εμφάνισή μου και μετά

• Like
Αντιδράσεις: barock
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Βρε χαζούληδες... εμείς οι ένστολοι τις μισές τις παίρνουμε τσάμπα & δε χρειάζεται να τονίσω ότι όσοι γράφουν χιλιόμετρα ξέρουν τι έτσι σεξ με τρανς. Ρωτήστε τον Φακιρη, που είναι και παλιό μέλος με κύρος.

Μη ρωτήσετε ποια & που είναι. Δε θα γίνω κμαν για σας. Δεν είναι βίζιτα (πλέον). Χαζούληδες...

Συνημμένα

• D04EB4C3-3639-4F8E-A29E-22F14442835F.jpeg
    D04EB4C3-3639-4F8E-A29E-22F14442835F.jpeg
    225,5 KB · Εμφανίσεις: 38

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom