barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.311
- Πόντοι
- 5.506
ο Κυριακος ειναι ο γνωστος Κυριακος;
Δεν ξερω αλλα μπορει κιολας.
ο Κυριακος ειναι ο γνωστος Κυριακος;
Θα εξαρτηθούν πολλά από τη διαγωγή του από την εμφάνισή μου και μετάΤα παιδιά του λακη νομίζετε πως είναι δικά του;Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούςΜέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.
Τρέχα για dna test...
Τυπε Κυριακο δειχνεις να ξερεις πολλα!
θα γινουν πολλες αποκαλυψειςο Κυριακος ειναι ο γνωστος Κυριακος;
Δεν ξερω αλλα μπορει κιολας.
Όσοι έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με ιδιωτικά στοιχεία άλλων μελών μπορούν άφοβα να χάσουν τον ύπνο τους.Θα εξαρτηθούν πολλά από τη διαγωγή του από την εμφάνισή μου και μετάΤα παιδιά του λακη νομίζετε πως είναι δικά του;Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούςΜέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.
Τρέχα για dna test...
Τι βομβα ειναι αυτη που εριξες Κυριακατικο.....
Προσέξτε την κάειτε ο ίδιος κύριεΑν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούςΜέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.
Τρέχα για dna test...
Δηλωθηκες μωρήΚλωνοι και παλληκαρια εχετε γινει μαλλια κουβαρια.
Σας βαρεθηκα, παω για ιππασια.
Έχει δίκιο ο μιντΤύποι, όσο φάουλ και να ήταν κάποιος στο παρελθόν, οσον αφορά προσωπικά στοιχεία, το θεωρώ απόλυτη μαλακία να ανακατεύετε παιδιά και οικογένειες στα ξεκατινιάσματα.
Υπάρχουν και όρια. Σεβαστήτε τα.
Συνέρθετε !!
Ρε μαλακα κμαν κι ΑΛΛΟ ΚΛΩΝΟ έκανες? Δεν σε φτάνει ο ΒΠ??Όσοι έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με ιδιωτικά στοιχεία άλλων μελών μπορούν άφοβα να χάσουν τον ύπνο τους.Θα εξαρτηθούν πολλά από τη διαγωγή του από την εμφάνισή μου και μετάΤα παιδιά του λακη νομίζετε πως είναι δικά του;Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούςΜέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.
Τρέχα για dna test...
Τι βομβα ειναι αυτη που εριξες Κυριακατικο.....
Το βίο και την ιστορία σου σε Ρουμανία και Μολδαβία την ξέρω καλύτερα και από εσένα όπως και τους κολλητούς σου και τα στέκια σου.Προσέξτε την κάειτε ο ίδιος κύριεΑν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούςΜέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.
Τρέχα για dna test...
Δεν ξερω τι απο αυτα που γραφεις ειναι αληθεια ή ψεμματα.Δε καταλαβαίνω γιατί 1-2 παιδιά εδώ μιλούν για αποκαλύψεις. Για να είμαι ξεκάθαρος, τα μηνύματα με τάνα άπλυτα όλων τα έστειλαν μέλη που ουδεμία σχέση έχουν με τους αιώνιους αντιπάλους σας στο φόρουμ. Καταρχήν, μέχρι και γω είχα διαφωνησει με τον Δημήτρη σε ένα πολύ παλιό ποστ.
Αυτό που δεν αντέχω είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όλα τα θύματα μου (κμαν, τροβαδούρος, βαλκανιος, ουρλαουμπερ, φυβιολος, κτλ) είναι άνθρωποι που από επιλογή είπαν ψεμματα όχι μόνο για να εξυψωσουν το εγώ τους αλλά προσπάθησαν να πληγώσουν και άλλα μέλη. Αυτό είναι ψευτιά καο υποκρισία στο μέγιστο βαθμό.
Όποιος είναι αληθινός και ακομπλεξαριστος όπως εγώ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανεναν.
Ενήργησα ως τιμωρός εκτελεστής και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μακέλεψα ένα τσούρμο από δήθεν τυπακια που μιλάνε πολύ και λένε πολλά. Σας άφησα όνομα, οδό και οδηγίες για τα ψώνια σας αν ποτέ ο δρόμος σας βγάλει προς τα λημέρια μου. Σας το έκανα ξεκάθαρο ότι εφόσον δουλεύω ασφάλεια, μου κάνετε όλοι αέρα στα παπάρια διότι πολύ απλά ΔΕΝ με αγγίζει τίποτα σε αυτή την όμορφη και ερωτεύσιμη πόλη της βόρειας Ελλάδας.
Επομένως αν κάποιοι θέλουν να βγάλουν άπλυτα στη φόρα για διάφορους άσχετους με μένα, μπορούν να το κάνουν ελεύθερα. Εγώ θα συνεχίσω να εξοντώσω καθένας μορφής ψευτιά και πονηριά και να κρατώ το σάιτ καθαρό.
Σημειωτεον ότι κάτι παιδάκια τύπου μιδας, αβε και δε συμμαζεύεται, είναι απλά κουτάβια που γαβγίζουν. Δεν ενδιαφέρομαι.
Στον φίλτατο μπαρόκ, έχω να πω ότι δεν ασχολούμαι αλλά αν δω ότι προμοτάρει διχασμό, ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς. Σιλανς λοιπόν.
Στον Μαιντριντερ που έχει ζαλίσει αρχιδια με το τι είναι πρέπον και το όχι, να πω φιλικά πως όλα αυτά που έγραψα είναι στοιχεία που έχουν γραφτεί ξανά παλιότερα σκόρπια σε διάφορους διαπληκτισμούς, διασταυρωμένα και πικάντικα. Αυτός που είναι αληθινός και σωστός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Άσε μας λοιπόν να κάνουμε το κομμάτι μας φίλε. Βάλε και ένα search να δεις να εν λόγω νήματα όπως και άλλα παλιότερα προ 2010 να δεις εκεί το γινόταν. Με άλλα λόγια, μη σπάτε αρχιδια.
Και επανέρχομαι κύριοι...
Η ψευτιά και η υποκρισία θα τιμωρηθεί πάραυτα. Πώς;
Ακριβώς Τάκη. Έτσι...