Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.311
Πόντοι
5.506
Μέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.

Τρέχα για dna test...:cool2:
Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούς

:headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1:
Τα παιδιά του λακη νομίζετε πως είναι δικά του;

Τυπε Κυριακο δειχνεις να ξερεις πολλα! :confused:
Θα εξαρτηθούν πολλά από τη διαγωγή του από την εμφάνισή μου και μετά

Τι βομβα ειναι αυτη που εριξες Κυριακατικο.....

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

:headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1::headbaning2::headbaning1:

Όσοι έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με ιδιωτικά στοιχεία άλλων μελών μπορούν άφοβα να χάσουν τον ύπνο τους.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.311
Πόντοι
5.506
Μολις γυρισω απο την ιππασια θα πρεπει να κανω ενδελεχη ερευνα. :confused:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τύποι, όσο φάουλ και να ήταν κάποιος στο παρελθόν, οσον αφορά προσωπικά στοιχεία, το θεωρώ απόλυτη μαλακία να ανακατεύετε παιδιά και οικογένειες στα ξεκατινιάσματα.

Υπάρχουν και όρια. Σεβαστήτε τα.

Συνέρθετε !!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Τύποι, όσο φάουλ και να ήταν κάποιος στο παρελθόν, οσον αφορά προσωπικά στοιχεία, το θεωρώ απόλυτη μαλακία να ανακατεύετε παιδιά και οικογένειες στα ξεκατινιάσματα.

Υπάρχουν και όρια. Σεβαστήτε τα.

Συνέρθετε !!
Έχει δίκιο ο μιντ
Και για τον Πορδομιτσο που γράφει ο δάσκαλος μλκιες είναι απαράδεκτο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656

Όσοι έχουν ασχοληθεί στο παρελθόν με ιδιωτικά στοιχεία άλλων μελών μπορούν άφοβα να χάσουν τον ύπνο τους.
Ρε μαλακα κμαν κι ΑΛΛΟ ΚΛΩΝΟ έκανες? Δεν σε φτάνει ο ΒΠ??

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Δε καταλαβαίνω γιατί 1-2 παιδιά εδώ μιλούν για αποκαλύψεις. Για να είμαι ξεκάθαρος, τα μηνύματα με τάνα άπλυτα όλων τα έστειλαν μέλη που ουδεμία σχέση έχουν με τους αιώνιους αντιπάλους σας στο φόρουμ. Καταρχήν, μέχρι και γω είχα διαφωνησει με τον Δημήτρη σε ένα πολύ παλιό ποστ.

Αυτό που δεν αντέχω είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όλα τα θύματα μου (κμαν, τροβαδούρος, βαλκανιος, ουρλαουμπερ, φυβιολος, κτλ) είναι άνθρωποι που από επιλογή είπαν ψεμματα όχι μόνο για να εξυψωσουν το εγώ τους αλλά προσπάθησαν να πληγώσουν και άλλα μέλη. Αυτό είναι ψευτιά καο υποκρισία στο μέγιστο βαθμό.

Όποιος είναι αληθινός και ακομπλεξαριστος όπως εγώ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανεναν.

Ενήργησα ως τιμωρός εκτελεστής και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μακέλεψα ένα τσούρμο από δήθεν τυπακια που μιλάνε πολύ και λένε πολλά. Σας άφησα όνομα, οδό και οδηγίες για τα ψώνια σας αν ποτέ ο δρόμος σας βγάλει προς τα λημέρια μου. Σας το έκανα ξεκάθαρο ότι εφόσον δουλεύω ασφάλεια, μου κάνετε όλοι αέρα στα παπάρια διότι πολύ απλά ΔΕΝ με αγγίζει τίποτα σε αυτή την όμορφη και ερωτεύσιμη πόλη της βόρειας Ελλάδας.

Επομένως αν κάποιοι θέλουν να βγάλουν άπλυτα στη φόρα για διάφορους άσχετους με μένα, μπορούν να το κάνουν ελεύθερα. Εγώ θα συνεχίσω να εξοντώσω καθένας μορφής ψευτιά και πονηριά και να κρατώ το σάιτ καθαρό.

Σημειωτεον ότι κάτι παιδάκια τύπου μιδας, αβε και δε συμμαζεύεται, είναι απλά κουτάβια που γαβγίζουν. Δεν ενδιαφέρομαι.

Στον φίλτατο μπαρόκ, έχω να πω ότι δεν ασχολούμαι αλλά αν δω ότι προμοτάρει διχασμό, ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς. Σιλανς λοιπόν.

Στον Μαιντριντερ που έχει ζαλίσει αρχιδια με το τι είναι πρέπον και το όχι, να πω φιλικά πως όλα αυτά που έγραψα είναι στοιχεία που έχουν γραφτεί ξανά παλιότερα σκόρπια σε διάφορους διαπληκτισμούς, διασταυρωμένα και πικάντικα. Αυτός που είναι αληθινός και σωστός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Άσε μας λοιπόν να κάνουμε το κομμάτι μας φίλε. Βάλε και ένα search να δεις να εν λόγω νήματα όπως και άλλα παλιότερα προ 2010 να δεις εκεί το γινόταν. Με άλλα λόγια, μη σπάτε αρχιδια.

Και επανέρχομαι κύριοι...

Η ψευτιά και η υποκρισία θα τιμωρηθεί πάραυτα. Πώς;

Ακριβώς Τάκη. Έτσι...

Συνημμένα

• A9779041-5AE3-4B21-8ADB-9564327858C8.gif
    A9779041-5AE3-4B21-8ADB-9564327858C8.gif
    315,3 KB · Εμφανίσεις: 26

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Αυτοί που έχουν λερωμένη φωλιά και ξέρουν ποιοι είναι, επιστράτευσαν το βαρύ χαρτί για να τους σώσει.
Αλλά ακόμα και ο ίδιος ο αξιοσέβαστος αναγνώστησκέψεων να γνωρίζει πως έχει αδύναμα σημεία όταν ασχολείται με εμμονή για άτομα που δεν ασχολήθηκαν μαζί του.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι ζόρι τραβάνε μερικοί με το σπόνσορινγκ απίστευτο.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Προσέξτε την κάειτε ο ίδιος κύριε
Το βίο και την ιστορία σου σε Ρουμανία και Μολδαβία την ξέρω καλύτερα και από εσένα όπως και τους κολλητούς σου και τα στέκια σου.
Ένα όνομα μόνο θα σου πω και κάνε τα κουμάντα σου, ΛΕΩΝΙΔΑΣ:wink:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Δε καταλαβαίνω γιατί 1-2 παιδιά εδώ μιλούν για αποκαλύψεις. Για να είμαι ξεκάθαρος, τα μηνύματα με τάνα άπλυτα όλων τα έστειλαν μέλη που ουδεμία σχέση έχουν με τους αιώνιους αντιπάλους σας στο φόρουμ. Καταρχήν, μέχρι και γω είχα διαφωνησει με τον Δημήτρη σε ένα πολύ παλιό ποστ.

Αυτό που δεν αντέχω είναι οι ψεύτες και οι υποκριτές. Όλα τα θύματα μου (κμαν, τροβαδούρος, βαλκανιος, ουρλαουμπερ, φυβιολος, κτλ) είναι άνθρωποι που από επιλογή είπαν ψεμματα όχι μόνο για να εξυψωσουν το εγώ τους αλλά προσπάθησαν να πληγώσουν και άλλα μέλη. Αυτό είναι ψευτιά καο υποκρισία στο μέγιστο βαθμό.

Όποιος είναι αληθινός και ακομπλεξαριστος όπως εγώ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανεναν.

Ενήργησα ως τιμωρός εκτελεστής και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μακέλεψα ένα τσούρμο από δήθεν τυπακια που μιλάνε πολύ και λένε πολλά. Σας άφησα όνομα, οδό και οδηγίες για τα ψώνια σας αν ποτέ ο δρόμος σας βγάλει προς τα λημέρια μου. Σας το έκανα ξεκάθαρο ότι εφόσον δουλεύω ασφάλεια, μου κάνετε όλοι αέρα στα παπάρια διότι πολύ απλά ΔΕΝ με αγγίζει τίποτα σε αυτή την όμορφη και ερωτεύσιμη πόλη της βόρειας Ελλάδας.

Επομένως αν κάποιοι θέλουν να βγάλουν άπλυτα στη φόρα για διάφορους άσχετους με μένα, μπορούν να το κάνουν ελεύθερα. Εγώ θα συνεχίσω να εξοντώσω καθένας μορφής ψευτιά και πονηριά και να κρατώ το σάιτ καθαρό.

Σημειωτεον ότι κάτι παιδάκια τύπου μιδας, αβε και δε συμμαζεύεται, είναι απλά κουτάβια που γαβγίζουν. Δεν ενδιαφέρομαι.

Στον φίλτατο μπαρόκ, έχω να πω ότι δεν ασχολούμαι αλλά αν δω ότι προμοτάρει διχασμό, ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς. Σιλανς λοιπόν.

Στον Μαιντριντερ που έχει ζαλίσει αρχιδια με το τι είναι πρέπον και το όχι, να πω φιλικά πως όλα αυτά που έγραψα είναι στοιχεία που έχουν γραφτεί ξανά παλιότερα σκόρπια σε διάφορους διαπληκτισμούς, διασταυρωμένα και πικάντικα. Αυτός που είναι αληθινός και σωστός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Άσε μας λοιπόν να κάνουμε το κομμάτι μας φίλε. Βάλε και ένα search να δεις να εν λόγω νήματα όπως και άλλα παλιότερα προ 2010 να δεις εκεί το γινόταν. Με άλλα λόγια, μη σπάτε αρχιδια.

Και επανέρχομαι κύριοι...

Η ψευτιά και η υποκρισία θα τιμωρηθεί πάραυτα. Πώς;

Ακριβώς Τάκη. Έτσι...
Δεν ξερω τι απο αυτα που γραφεις ειναι αληθεια ή ψεμματα.
Η μοναδικη ομως σιγουρη αληθεια περιγραφεται σε δυο λεξεις.....

"EL ARABI"

(1 καυτο γκολακι και δυο ζουμερες συστημενες ασιστ):cheesy: :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom