Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.

Τρέχα για dna test...:cool2:
Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούς
Προσέξτε την κάειτε ο ίδιος κύριε
Το βίο και την ιστορία σου σε Ρουμανία και Μολδαβία την ξέρω καλύτερα και από εσένα όπως και τους κολλητούς σου και τα στέκια σου.
Ένα όνομα μόνο θα σου πω και κάνε τα κουμάντα σου, ΛΕΩΝΙΔΑΣ:wink:
Έχεις μείνει καμμία δεκαετία πίσω
Ασχολησου με πορδομεταναστη πιο καλα
Τους ασκούς του Αιόλου τους άνοιξε ο Μπλάσκος που σκάλισε ιστορία 30 χρόνων και με έδωσε κανονικά.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Ρε μαγκες γιατι ξεκατινιαζεστε? Η ζωη ειναι μικρη,τα προβληματα πολλα. Καντε πλακιτσα να περασει η ωρα ευχαριστα και αφηστε τα μιση.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τύποι, όσο φάουλ και να ήταν κάποιος στο παρελθόν, οσον αφορά προσωπικά στοιχεία, το θεωρώ απόλυτη μαλακία να ανακατεύετε παιδιά και οικογένειες στα ξεκατινιάσματα.

Υπάρχουν και όρια. Σεβαστήτε τα.

Συνέρθετε !!

:hi::hi:

προκειται για ανωνυμο σαητ και οπως σωστα εχεις πει τα γραφομενα εδω εχουν αξια χρηματων μονοπολης
αυτο αλλαζει οταν καποιοι δημοσιοποιουνε στοιχεια ταυτοποιησης αλλων μελων οπως εκανε ο πορνομεταναστης στον kman

αυτο περναει την οποια κοκκινη γραμμη
ριχνει τον θυτη στην αρενα με τα λιονταρια και ο κοσμος γουσταρει το ξεσκισμα του..γιατι το αξιζει
Έχεις επιλεκτική μνήμη. Ξέρεις πολύ καλά ποιοι έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία ταυτοποίησης άλλων μελών εκτός του Πορνομετανάστη πολύ πρόσφατα και το χώνεις κάτω από το χαλί. Εδώ πληρώνονται όλα.

προσφατα και ο βενεδικτος εβγαλε την μουτσουνα του dirty
αναμενουμε το κουφαρι του στην αρενα:wanker::wanker::wanker:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Φευγω να παω να κανω μπανιο και να δω θρυλο που παιζει σε μια ωριτσα. Ελπιζω οταν γυρισω να σας βρω καλα και οχι σκοτωμενους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Με το dirty έχουν θυμώσει πολλοί δεν ξέρω γιατί.Μάλλον επειδή γαμάει.Αν κάποιος θέλει μπορεί να κάνει αυτό που έκανε ο dirty να βρει μια δουλειά στο Κίεβο και να μείνει μονιμάς δεν καταλαβαίνω το μίσος.
Εγώ έγραφα εδώ και 15 χρόνια για το Κίεβο,ο Dirty και ο Dr. Love έγραφαν οτι είναι μια μαλακία και μισή μια πόλη γεμάτη ακριβές πουτάνες και ανέραστες και τελικά αμφότεροι έκρουσαν πρύμναν και έγιναν θιασώτες και φαν του Κιέβου.Παραδέχτηκαν δηλαδή αυτά που έγραφα εδώ και 15 χρόνια.
Και με τα άλλα θέματα το ίδιο.Γράφω πράγματα που επιβεβαιώνονται μετα πενταετία,δεκαετία.Η καταγραφή όμως έχει σημασία,να μη λέει ο άλλος δεν ήξερα,δεν τα έλεγε κανένας κτλ.Να που κάποιος τα έλεγε.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756
ρε Παναγιωτη αν εσυ εισαι μπατσος εγω ειμαι ο Χρυσοχο.Ευτυχως που καποιοι απο εμας ξερουμε και 5 πραγματα.Αν παρολα αυτα εισαι μπατσος δωσε μου τα στοιχεια σου να τα προωθησω αρμοδιως να δουμε αν θα εχεις ντραβαλα η οχι:grin:
Μπάτσος είναι ?
Εγώ νόμιζα απλά στισπου...
Κάτσε να χακαρω ip να τον στείλω με RECHTSCHUTZ για διαδικτυακή απειλή να τρέχει και να μην φτάνει
:glasses:
στις ειδικες μοναδες swat:grin:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
@Kyriakos29

αλλο περιστατικο ηταν τα στοιχεια του aegeanorg απο τον urlauber:glasses:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τύποι, όσο φάουλ και να ήταν κάποιος στο παρελθόν, οσον αφορά προσωπικά στοιχεία, το θεωρώ απόλυτη μαλακία να ανακατεύετε παιδιά και οικογένειες στα ξεκατινιάσματα.

Υπάρχουν και όρια. Σεβαστήτε τα.

Συνέρθετε !!

:hi::hi:

προκειται για ανωνυμο σαητ και οπως σωστα εχεις πει τα γραφομενα εδω εχουν αξια χρηματων μονοπολης
αυτο αλλαζει οταν καποιοι δημοσιοποιουνε στοιχεια ταυτοποιησης αλλων μελων οπως εκανε ο πορνομεταναστης στον kman

αυτο περναει την οποια κοκκινη γραμμη
ριχνει τον θυτη στην αρενα με τα λιονταρια και ο κοσμος γουσταρει το ξεσκισμα του..γιατι το αξιζει
Έχεις επιλεκτική μνήμη. Ξέρεις πολύ καλά ποιοι έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία ταυτοποίησης άλλων μελών εκτός του Πορνομετανάστη πολύ πρόσφατα και το χώνεις κάτω από το χαλί. Εδώ πληρώνονται όλα.

προσφατα και ο βενεδικτος εβγαλε την μουτσουνα του dirty
αναμενουμε το κουφαρι του στην αρενα:wanker::wanker::wanker:
Η κοπέλα του βενέδικτου στο Κίεβο αν δεν παίρνει αντισυλληπτικά θα έχει ήδη τα τρίδυμα του ντέρτι.
Ο urlauber δείχνει μετρημένος, για δώσε λινκ.

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Όντως θεωρούν οτι τους γαμάει ο Dirty τις γκόμενες.Εχει τόσο πολύ μουνί,οι γκόμενες του Dirty τους μάραναν.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Μέντορα πρέζα πίνεις;
Έμεινες άνεργος στην καραντίνα και έχεις σαλεψει;
Ή απλά είσαι τερματισμενος ψυχοπαθής;

Θα σου απαντήσω κάπως σοβαρά αν και δεν σου αξίζει.

Ο γονέας του παιδιού του Κυριάκου ουκ ολίγες φορές έχει δημοσιεύσει προσωπικά δεδομένα μελών και μιλάει απαξιωτικά με λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή και την οικογενειακή τους κατάσταση.
Του αξίζει να γεύεται το ίδιο φάρμακο που κερνάει.

Έκανες εγγραφή πριν μερικές μέρες και μπήκες με σκοπό να προσβάλεις και να κάνεις μπαχαλο.
Γνωρίζεις λεπτομέρειες για πολλά μέλη, μέχρι και ποστ παλιά θυμάσαι απ' έξω.
Πράγμα που σημαίνει πως εσύ ακολουθείς και μπήκες να πάρεις εκδίκηση (στο μικρό σου μυαλουδακι) για ξεφτίλα που έχεις βιώσει παλιότερα (τώρα βιώνεις κι άλλη).

Με λίγα λόγια είσαι κλώνος κάποιου κακομοίρη.

Επειδή όμως είσαι λίγος και συνάμα πολύ καραγκιόζης, όπου σε βρίσκω μποσικο για τις μαλακίες που γράφεις θα σου κρεμάω κουδούνια.

ΥΓ1. Βρίζεις συνέχεια και χάνεις την ψυχραιμία σου ενώ εγώ σε γλενταω, είσαι μεζές. :tooth:
ΥΓ2. Να μας πεις ποιανού κωλος είσαι. :cool2:

Είσαι τρόφιμος 10ετίας εδώ μέσα με προοπτικές για μια ακόμη δεκαετία (τουλάχιστον), δεν γαμάς παρά με αγοραίο κι έχεις την ψευδαίσθηση ότι μπορείς να γλεντάς άτομα που έχουν πραγματική ζωή; Ε το φουκαρά, οι παρενέργειες από τα χάπια... Αν είναι για το καλό σου, γλέντα με όσο θες, να γίνεις γρηγορότερα καλά.

Α και κράτα κανα κουδούνι για πάρτη σου. Μιά μεγάλη κουδούνα από αυτές που βάζουν στα γκεσέμια του κοπαδιού, γιατί σαν αρχιμαλάκας πας μπροστά και σε ακολουθούνε αρκετά γίδια. Επίσης τα γκεσέμια τα ευνουχίζουν συνήθως, αλλά με σένα δεν χρειάζεται γιατί σε έχει ευνουχίσει ήδη η ζωή.

Ά ρε μεγάλε Ουκρανολόγε Ιωσήφ, πώς κατάντησες να παίρνεις λίγη χαρούλα με τις φανταστικές σου νίκες, μια και δεν μπορείς τίποτα άλλο πια. Συνέχισε το έτσι: νικάς, νικάς, νικάς είπαμε.
:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Δυο ώρες έλειψα... δυο ώρες σας άφησα...

Γυρίζω, τι να δω... ένας τυπος44 με λέει μπάτσο. Ο τροβαδούρος ακόμα ωρύεται γιατί δε βρίσκει κροσακι να τον γαμησει. Ο ουρλαουμπερ-νάνος έχει ανεβάσει πάλι 20αρα πίεση ενώ ετοιμάζεται για βάρδια. Ο βαλκανιος ζάρωσε. Ένας άκυρος Κυριάκος έχει αμολήσει δέκα άτοπα ποστ για προσωπικές βεντέτες. Ο Μαιντριντερ ακόμα κάνει το διαιτητή αν και γουστάρει φουλ το τι γίνεται. Ο κμαν-νεκροτόμος πάλι άρχισε να μιλάει για ότι να νε. Εν τω μεταξύ με έχουν βγάλει από Σαβιδη-Ρωσομπλιάτ μέχρι κάτι μέλη 50-60 ετών. Σας είπα πριν ποιος είμαι αλλά τόσο ντουγανια που είστε αμφιβάλω αν το βρήκατε. Ένα λογαριασμό είχα, τον έσβησα εγώ τότε γιατί με τύλιξε ένα θηλυκό.

Έχει ένα 48ωρο που έχω βιάσει λεκτικά και ψυχικα γύρω στα δέκα μέλη-ψεύτες. Δηλαδή...

Συνημμένα

• 124A1932-227B-4D22-A10F-86186549D6D9.gif
    124A1932-227B-4D22-A10F-86186549D6D9.gif
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Το βίο και την ιστορία σου σε Ρουμανία και Μολδαβία την ξέρω καλύτερα και από εσένα όπως και τους κολλητούς σου και τα στέκια σου.
Τους ασκούς του Αιόλου τους άνοιξε ο Μπλάσκος που σκάλισε ιστορία 30 χρόνων και με έδωσε κανονικά.

Κυριάκο τι εννοείς για τον τον Μπάλσκο; :think:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756

Γυρίζω, τι να δω... ένας τυπος44 με λέει μπάτσο. Ο τροβαδούρος ακόμα ωρύεται γιατί δε βρίσκει κροσακι να τον γαμησει. Ο ουρλαουμπερ-νάνος έχει ανεβάσει πάλι 20αρα πίεση ενώ ετοιμάζεται για βάρδια. Ο βαλκανιος ζάρωσε. Ένας άκυρος Κυριάκος έχει αμολήσει δέκα άτοπα ποστ για προσωπικές βεντέτες. Ο Μαιντριντερ ακόμα κάνει το διαιτητή αν και γουστάρει φουλ το τι γίνεται. Ο κμαν-νεκροτόμος πάλι άρχισε να μιλάει για ότι να νε. Εν τω μεταξύ με έχουν βγάλει από Σαβιδη-Ρωσομπλιάτ μέχρι κάτι μέλη 50-60 ετών. Σας είπα πριν ποιος είμαι αλλά τόσο ντουγανια που είστε αμφιβάλω αν το βρήκατε. Ένα λογαριασμό είχα, τον έσβησα εγώ τότε γιατί με τύλιξε ένα θηλυκό.

Έχει ένα 48ωρο που έχω βιάσει λεκτικά και ψυχικα γύρω στα δέκα μέλη-ψεύτες. Δηλαδή...
δεν σε ειπα εγω μπατσο εσυ το ειπες:)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

είπαμε να κρατήσει κάποια πράγματα μεταξύ μας εκτός φόρουμ και να μείνουμε στη καράφλα τις κρέμες το αυτοκίνητο και το διαμέρισμα.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Η λέξη μπάτσος δε γράφτηκε από μένα ούτε μια φορά. Ξαναδιαβασε τι γράφω και βασικά αν ήσουν έξυπνος και έβρισκες ποστ μου σε σοβαρά νήματα θα μπορούσες βαν καταλάβεις ακριβώς πού δουλεύω και με ένα τηλέφωνο και αρκετή μαεστρία να βρεις τα πάντα μέσω της δουλειάς.

;)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Σεκιουριτάς είναι ο παναγιώτης.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

είπαμε να κρατήσει κάποια πράγματα μεταξύ μας εκτός φόρουμ και να μείνουμε στη καράφλα τις κρέμες το αυτοκίνητο και το διαμέρισμα.

Ρε συ Κυριάκο δεν καταλαβαίνω, εσένα με ποιο τρόπο σε εξέθεσε;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.801
Πόντοι
12.756

Η λέξη μπάτσος δε γράφτηκε από μένα ούτε μια φορά. Ξαναδιαβασε τι γράφω και βασικά αν ήσουν έξυπνος και έβρισκες ποστ μου σε σοβαρά νήματα θα μπορούσες βαν καταλάβεις ακριβώς πού δουλεύω και με ένα τηλέφωνο και αρκετή μαεστρία να βρεις τα πάντα μέσω της δουλειάς.

;)
ο σκοπος μου δεν ειναι αυτος.Αλλα για το σκριπτα μανεν εγραψες ειμαι στην ασφαλεια και μετα σε αλλο ποστ ξερετε οτι εμεις οι ενστολοι εχουμε τα τυχερα μας κλπ κλπ.Προσωπικα μιλωντας ουτε απο εξω απο το αστυνομικο μεγαρο δεν εχεις περασει.Μονο για αυτο ηθελα να τοποθετηθω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom