Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Σεκιουριτάς είναι ο παναγιώτης.δεν σε ειπα εγω μπατσο εσυ το ειπεςΔυο ώρες έλειψα... δυο ώρες σας άφησα...
Γυρίζω, τι να δω... ένας τυπος44 με λέει μπάτσο. Ο τροβαδούρος ακόμα ωρύεται γιατί δε βρίσκει κροσακι να τον γαμησει. Ο ουρλαουμπερ-νάνος έχει ανεβάσει πάλι 20αρα πίεση ενώ ετοιμάζεται για βάρδια. Ο βαλκανιος ζάρωσε. Ένας άκυρος Κυριάκος έχει αμολήσει δέκα άτοπα ποστ για προσωπικές βεντέτες. Ο Μαιντριντερ ακόμα κάνει το διαιτητή αν και γουστάρει φουλ το τι γίνεται. Ο κμαν-νεκροτόμος πάλι άρχισε να μιλάει για ότι να νε. Εν τω μεταξύ με έχουν βγάλει από Σαβιδη-Ρωσομπλιάτ μέχρι κάτι μέλη 50-60 ετών. Σας είπα πριν ποιος είμαι αλλά τόσο ντουγανια που είστε αμφιβάλω αν το βρήκατε. Ένα λογαριασμό είχα, τον έσβησα εγώ τότε γιατί με τύλιξε ένα θηλυκό.
Έχει ένα 48ωρο που έχω βιάσει λεκτικά και ψυχικα γύρω στα δέκα μέλη-ψεύτες. Δηλαδή...
Μπράβο Κυριακο. Άμα βρεις και πού σε παραδέχομαι. Το μυστικό είναι στο ότι είμαι αλλά ταυτόχρονα δεν φοράω κίτρινα γιλέκα αλλά πολιτικά. Υπάρχει ένα και μόνο ποστ που έχω κάνει ως τώρα που αν το βρεις, θα καταλάβεις πού δουλεύω.