Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Δυο ώρες έλειψα... δυο ώρες σας άφησα...

Γυρίζω, τι να δω... ένας τυπος44 με λέει μπάτσο. Ο τροβαδούρος ακόμα ωρύεται γιατί δε βρίσκει κροσακι να τον γαμησει. Ο ουρλαουμπερ-νάνος έχει ανεβάσει πάλι 20αρα πίεση ενώ ετοιμάζεται για βάρδια. Ο βαλκανιος ζάρωσε. Ένας άκυρος Κυριάκος έχει αμολήσει δέκα άτοπα ποστ για προσωπικές βεντέτες. Ο Μαιντριντερ ακόμα κάνει το διαιτητή αν και γουστάρει φουλ το τι γίνεται. Ο κμαν-νεκροτόμος πάλι άρχισε να μιλάει για ότι να νε. Εν τω μεταξύ με έχουν βγάλει από Σαβιδη-Ρωσομπλιάτ μέχρι κάτι μέλη 50-60 ετών. Σας είπα πριν ποιος είμαι αλλά τόσο ντουγανια που είστε αμφιβάλω αν το βρήκατε. Ένα λογαριασμό είχα, τον έσβησα εγώ τότε γιατί με τύλιξε ένα θηλυκό.

Έχει ένα 48ωρο που έχω βιάσει λεκτικά και ψυχικα γύρω στα δέκα μέλη-ψεύτες. Δηλαδή...
δεν σε ειπα εγω μπατσο εσυ το ειπες:)
Σεκιουριτάς είναι ο παναγιώτης.

Μπράβο Κυριακο. Άμα βρεις και πού σε παραδέχομαι. Το μυστικό είναι στο ότι είμαι αλλά ταυτόχρονα δεν φοράω κίτρινα γιλέκα αλλά πολιτικά. Υπάρχει ένα και μόνο ποστ που έχω κάνει ως τώρα που αν το βρεις, θα καταλάβεις πού δουλεύω.

Συνημμένα

• C5C37236-7BD0-4A68-8DA2-DB54809CD02F.gif
    C5C37236-7BD0-4A68-8DA2-DB54809CD02F.gif
    3 MB · Εμφανίσεις: 32

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.251
Πόντοι
12.756
α ιδιωτικη ασφαλεια ωραια.Παω πασο:hi:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Γυρίζω, τι να δω... ένας τυπος44 με λέει μπάτσο. Ο τροβαδούρος ακόμα ωρύεται γιατί δε βρίσκει κροσακι να τον γαμησει. Ο ουρλαουμπερ-νάνος έχει ανεβάσει πάλι 20αρα πίεση ενώ ετοιμάζεται για βάρδια. Ο βαλκανιος ζάρωσε. Ένας άκυρος Κυριάκος έχει αμολήσει δέκα άτοπα ποστ για προσωπικές βεντέτες. Ο Μαιντριντερ ακόμα κάνει το διαιτητή αν και γουστάρει φουλ το τι γίνεται. Ο κμαν-νεκροτόμος πάλι άρχισε να μιλάει για ότι να νε. Εν τω μεταξύ με έχουν βγάλει από Σαβιδη-Ρωσομπλιάτ μέχρι κάτι μέλη 50-60 ετών. Σας είπα πριν ποιος είμαι αλλά τόσο ντουγανια που είστε αμφιβάλω αν το βρήκατε. Ένα λογαριασμό είχα, τον έσβησα εγώ τότε γιατί με τύλιξε ένα θηλυκό.

Το θηλυκό που σε τύλιξε είχε και παπάρι,όπως οι "κοπέλες τρανς" ή σου κανόνιζε τη σούφρα με το στραπόν;

Τραβελογαμημένη πουστάρα που βγάζεις και γλώσσα

Προχθές δούλευες σε αραχτή θέση στο δημόσιο,χθες ήσουν ασφαλίτης που σε ξέρουν και οι αναρχικοί και σήμερα μας βγήκες σεκιουριτάς.

Παναγιώτα από τις πολλές τραβελόπουτσες,έχεις πάθει κρίση ταυτότητας

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.

Τρέχα για dna test...:cool2:
Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούς
Προσέξτε την κάειτε ο ίδιος κύριε
Το βίο και την ιστορία σου σε Ρουμανία και Μολδαβία την ξέρω καλύτερα και από εσένα όπως και τους κολλητούς σου και τα στέκια σου.
Ένα όνομα μόνο θα σου πω και κάνε τα κουμάντα σου, ΛΕΩΝΙΔΑΣ:wink:
Έχεις μείνει καμμία δεκαετία πίσω
Ασχολησου με πορδομεταναστη πιο καλα
Τους ασκούς του Αιόλου τους άνοιξε ο Μπλάσκος που σκάλισε ιστορία 30 χρόνων και με έδωσε κανονικά.

Κυριάκο τι εννοείς για τον τον Μπάλσκο; :think:
είπαμε να κρατήσει κάποια πράγματα μεταξύ μας εκτός φόρουμ και να μείνουμε στη καράφλα τις κρέμες το αυτοκίνητο και το διαμέρισμα.

Ρε συ Κυριάκο δεν καταλαβαίνω, εσένα με ποιο τρόπο σε εξέθεσε;
Την πολιτική καριέρα του Δημητράκη εξέθεσε, έστω και άθελα του. Είπαμε δεν θέλουμε το κακό του.

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86
Παναωτη μην ανοίγεσαι πολύ τυπε, θα σε ξετρυπωσει κανένας πουτανιαρης ανώτερος σου και σε κόβω στις επόμενες τραβελοτσαρκες σου να δίνεις εσύ κωλο μπας και βγει ο μήνας :2funny::2funny::2funny:

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Διαβαζω σπασμωδικα τις τελευταιες μερες
Ο Περικλης ο Μπαγκλαντεζος εχει προβλημα με το γου-φι

Να πω και γω και να ρωτησω

Κυριε Παναγιωτη δεν σας πονουν οι αμυγδαλες?

Κυριε Κυριακο ντροπη σας, ο Δημητρης δυσκολα τα φερνει βολτα.τοσα στοματα εχει να θρεψει

Αγιου βαλεντινου εχω προσφορα για ζευγαρακια
Όλων των προτιμησεων των σεξουαλικων
Θα ειστε για παντα μαζι!

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.541
Πόντοι
1.706

Προχθές δούλευες σε αραχτή θέση στο δημόσιο,χθες ήσουν ασφαλίτης που σε ξέρουν και οι αναρχικοί και σήμερα μας βγήκες σεκιουριτάς.

Το οτι ειναι μπαοκαντζης (ανακουφιση) δικαιολογει την τρικυμια στο κρανιο.
Ξεχναει τι γραφει χαχαχαχ
Την μια δυ την αλλη ασφαλιτης , τωρα σεκιουριτας κρυφος, αυριο?
Οταν ζητησα φωτο με υπηρεσιακη ταυτοτητα κτλ εγινε μπουχός χαχχαχχ

Εγω το ηξερα, ας το δειτε και οι αλλοι.
Μην δινετε αξια στο τρολ

Μπουααααχαχαχ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.692
Πόντοι
1.706
Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα
Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.

Kαλά τα λες τύπε.

Α βλέπω έκανες κοπτοραπτική στο πόστ μου. Δεν σε ήξερα για μοδίστρα, τύπε.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Παναωτη μην ανοίγεσαι πολύ τυπε, θα σε ξετρυπωσει κανένας πουτανιαρης ανώτερος σου και σε κόβω στις επόμενες τραβελοτσαρκες σου να δίνεις εσύ κωλο μπας και βγει ο μήνας :2funny::2funny::2funny:

Ούτε καν αγορινα. Οι συναδελφικές σχέσεις μου είναι ακέραιες. Επίσης δεν έχω καν προϊστάμενο με το πώς το ευνοούν οι υπόλοιποι. Είπα ήδη πολλά όμως, γαμησε το. Όλα καλά. Θα αποχωρήσω απόψε όπως είχα πει άρα θα μείνουν με την απορία.

Ο ουρλαουμπερ ο ζουμπάς πάλι πίεση ανέβασε.

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Καλόγερος μαστορεψες κανα καζανάκι σήμερα? :sunglasses:

Ποιος ο υδραυλικος?
Παρακαλω την βοηθεια του
Εβουλωσε η χεστρα μου με τροφαντες κουραδες
Να ερθει αμεσα εδω μην εχουμε μπελαδες

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Μην δινετε αξια στο τρολ

Μπουααααχαχαχ

Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια τραβελογαμημένη πουστάρα
και πολύ ασχοληθήκαμε...

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Μην δινετε αξια στο τρολ

Μπουααααχαχαχ

Δεν ζήτησες ποτέ κάτι τέτοιο, απλά κρυφτηκες μαζί με τον Σαβιδη για κανα δεκαπενθήμερο ενώ ταυτόχρονα εκλαιγες στον Αντισθένη και λοιπούς Μόντ για μπαν που ποτέ δεν ήρθε. Εφόσον θυμάσαι το ακκ μου πες το. Εγώ και ο Άρης είχαμε ρίξει απίστευτο γέλιο μαζί σου, απλά και μόνο για την παράκρουση που πάθαινες μεταξύ των δικών μας ποστ και του παραληρήματος για τις γυναίκες και τα χαζά μτγκοου-χάπια ή ότι διάολο είναι. Έπειτα τώρα έμαθα - γιατί ποτέ δε ρώτησα - τι ναυάγιο είσαι. Όχι μόνο είσαι ένας αποτυχημένος κοντός στο εξωτερικό με διπλοβάρδιες, αλλά αποφεύγεις να δίνεις διατροφή στη πρώην - και μοναδική - γυναίκα σου (η οποία πλέον γλεντάει) και τις δόσεις δανείων στις ελληνικές τράπεζες από τις οποίες κρύβεσαι.

Μήπως είναι ώρα να σε επαναφέρουμε στην πραγματικότητα και να κατανοήσεις ότι είσαι όχι απλά κοντός και άτοπος σαν τον κμαν αλλά και απένταρος φοροφυγάς;

Εγώ στη θέση σου θα κρεμιομουν. Θα σε αναλάβει ο κμαν μετά.

Wrath_

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2020
Like
588
Πόντοι
86

Ποιος ο υδραυλικος?
Παρακαλω την βοηθεια του
Εβουλωσε η χεστρα μου με τροφαντες κουραδες
Να ερθει αμεσα εδω μην εχουμε μπελαδες

Θα σε φτιάξει ο Καλόγερος:sunglasses:

Μόνο μην τον αργήσεις πολύ... Αύριο έχει πρωινό ξύπνημα, θα στηθεί έξω από την Εθνική Τράπεζα από τις 07.00 για ενημέρωση βιβλιαρίου.

Μπήκε η σύνταξη :2funny::2funny:

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Τέλος για σήμερα. Περνάω αν θες αύριο ... και κάνε και καμιά τυρόπιτα. :2funny:

Εσεις ειστε ο υδραυλικος