Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Συμπερασματικως.

Για να μην ασχολούμαι, εμονικά κιόλας, με αυτούς που δεν ασχολούνται μαζί μου. Οπερ μεθερμηνευόμενον για να μην φυτρωνω εκεί που δεν με σπέρνουν.

Και για να μην σας ενοχλω στην επανάληψη ασχημιών του παρελθόντος, ζαλίζοντάς σας τα αρχίδια.

Τη κάνω για να μην χαλάσω το ξεκατίνιασμα. Βγάλτε ελεύθερα τους σκελετούς από τα ντουλάπια του καθενός και κατουρήστε τους. Επίσης ανακατέψτε παιδιά, μάνες, οικογένειες, και ότι άλλο προκύψει.

Εγώ σε αυτό το παιχνιδάκι δεν θα παίξω.

Υ.Γ. Ούτε τώρα με επιστράτευσε ούτε στο μέλλον θα με επιστρατεύσει κανείς.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Εγώ και ο κλώνος μου ο Δημήτρης αποκαληπταμε συνεχώς την ναυαγιαση και την μιζέρια όλων αυτών :2funny::2funny: το θέμα είναι ότι το σάιτ πριν 10-15 χρόνια είχε άτομα τα οποία είχαν μια οικονομική άνεση αλλά έψαχναν χώρες που οι γυναίκες είναι γλυκές και ποίο εύκολες από της ελλεινιδες :jerking: ήρθε η ημέρα που στο φόρουμ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο , άνεργοι, χρεωκοποιμενοι στην Ελλάδα βρήκαν καταφύγιο στο εξωτερικό γιατί Στην Ελλάδα θα καταντουσαν άστεγοι και ζητιάνοι :2funny: δεν έχω θέμα με τους φτωχούς ,έχω θέμα με ναυάγια ψεύτες που κοιτάνε να σε θάψουν , λογικό κιόλας η χρονια φτώχεια σε κάνει κακό και ρουφιάνο , αφήστε της φιλοσοφίες των αρχαίων που λέγανε η φτώχεια σε κάνει άνθρωπο, αυτά σήμερα δεν υσχιουν :headbang: όσα ναυάγια γνώρισα και έβλεπαν ότι έχω άνεση ζητούσαν δανεικά και με μισούσαν :2funny::2funny: το θέμα είναι ότι το παίζουν άρχοντες και γαμιαδες οπότε όλα στον Πάνο να σας ξεμπροστιασει :2funny: η μεγαλύτερη κωμωδία είναι ο πουσταδουρος που τον παίρνει δεξιά και αριστερά και το παίζει Αντρας :2funny::2funny::2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.754
Πόντοι
6.030
Mindreader μην τρελαθουμε τωρα. Γιατι να φυγειςνεσυ?Εισαι το πιο ποιοτικο μελος εδω μεσα. Πρεπει να γινει θεμα με τα μηνυματα σου ,για το ποσο βοηθαει η εμπειρια που εχεις αποκτησει και μας εχεις μεταδοσει κατα καιρους

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Mindreader μην τρελαθουμε τωρα. Γιατι να φυγειςνεσυ?Εισαι το πιο ποιοτικο μελος εδω μεσα. Πρεπει να γινει θεμα με τα μηνυματα σου ,για το ποσο βοηθαει η εμπειρια που εχεις αποκτησει και μας εχεις μεταδοσει κατα καιρους
Μην ανυσηχεις. Λέει θα φύγει και πάντα γυρίζει:wink:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.017
Πόντοι
3.556
ρε μαλακα δημητράκη εσυ εισαι πισω απο τον τραβελακια; εμεις νομίζαμε οτι εισαι αρσενικός τοσο καιρο. εχεις βαλει τον τρύπιο μπροστινό σου μωρη γαμιολα; :confused:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Συνημμένα

• kelly-sikkema-hSPVuakrJqs-unsplash.jpg
    kelly-sikkema-hSPVuakrJqs-unsplash.jpg
    158,5 KB · Εμφανίσεις: 27

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Εγώ και ο κλώνος μου ο Δημήτρης αποκαληπταμε συνεχώς την ναυαγιαση και την μιζέρια όλων αυτών :2funny::2funny: το θέμα είναι ότι το σάιτ πριν 10-15 χρόνια είχε άτομα τα οποία είχαν μια οικονομική άνεση αλλά έψαχναν χώρες που οι γυναίκες είναι γλυκές και ποίο εύκολες από της ελλεινιδες :jerking: ήρθε η ημέρα που στο φόρουμ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο , άνεργοι, χρεωκοποιμενοι στην Ελλάδα βρήκαν καταφύγιο στο εξωτερικό γιατί Στην Ελλάδα θα καταντουσαν άστεγοι και ζητιάνοι :2funny: δεν έχω θέμα με τους φτωχούς ,έχω θέμα με ναυάγια ψεύτες που κοιτάνε να σε θάψουν , λογικό κιόλας η χρονια φτώχεια σε κάνει κακό και ρουφιάνο , αφήστε της φιλοσοφίες των αρχαίων που λέγανε η φτώχεια σε κάνει άνθρωπο, αυτά σήμερα δεν υσχιουν :headbang: όσα ναυάγια γνώρισα και έβλεπαν ότι έχω άνεση ζητούσαν δανεικά και με μισούσαν :2funny::2funny: το θέμα είναι ότι το παίζουν άρχοντες και γαμιαδες οπότε όλα στον Πάνο να σας ξεμπροστιασει :2funny: η μεγαλύτερη κωμωδία είναι ο πουσταδουρος που τον παίρνει δεξιά και αριστερά και το παίζει Αντρας :2funny::2funny::2funny:

Μια φορά ρουφιανος ,παντα ρουφιάνος.

Οτι σιχαμεροτερο σε ανθρωπο

Δοσιλογοι παπουδες ρουφιανοι τα εγγονια.

Τιμη και δοξα στο τρενο και στον τυνησιο που σε διακορευε

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τύποι, όσο φάουλ και να ήταν κάποιος στο παρελθόν, οσον αφορά προσωπικά στοιχεία, το θεωρώ απόλυτη μαλακία να ανακατεύετε παιδιά και οικογένειες στα ξεκατινιάσματα.

Υπάρχουν και όρια. Σεβαστήτε τα.

Συνέρθετε !!

:hi::hi:

προκειται για ανωνυμο σαητ και οπως σωστα εχεις πει τα γραφομενα εδω εχουν αξια χρηματων μονοπολης
αυτο αλλαζει οταν καποιοι δημοσιοποιουνε στοιχεια ταυτοποιησης αλλων μελων οπως εκανε ο πορνομεταναστης στον kman

αυτο περναει την οποια κοκκινη γραμμη
ριχνει τον θυτη στην αρενα με τα λιονταρια και ο κοσμος γουσταρει το ξεσκισμα του..γιατι το αξιζει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.253
Πόντοι
12.756
ρε Παναγιωτη αν εσυ εισαι μπατσος εγω ειμαι ο Χρυσοχο.Ευτυχως που καποιοι απο εμας ξερουμε και 5 πραγματα.Αν παρολα αυτα εισαι μπατσος δωσε μου τα στοιχεια σου να τα προωθησω αρμοδιως να δουμε αν θα εχεις ντραβαλα η οχι:grin:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
ρε μαλακα δημητράκη εσυ εισαι πισω απο τον τραβελακια; εμεις νομίζαμε οτι εισαι αρσενικός τοσο καιρο. εχεις βαλει τον τρύπιο μπροστινό σου μωρη γαμιολα; :confused:

Μαρκέλλα-Παναγιώτα, η αγάπη τους για τραβελομαλαπέρδες και στραπόν :alivedick::alivedick::alivedick: τους ενώνει...:confused:
:( :( :(

Συνημμένα

• ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    376,6 KB · Εμφανίσεις: 29
  • Στραπονάτος.png
    Στραπονάτος.png
    328,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Τραβελατος.png
    Τραβελατος.png
    414,4 KB · Εμφανίσεις: 31

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τύποι, όσο φάουλ και να ήταν κάποιος στο παρελθόν, οσον αφορά προσωπικά στοιχεία, το θεωρώ απόλυτη μαλακία να ανακατεύετε παιδιά και οικογένειες στα ξεκατινιάσματα.

Υπάρχουν και όρια. Σεβαστήτε τα.

Συνέρθετε !!

:hi::hi:

προκειται για ανωνυμο σαητ και οπως σωστα εχεις πει τα γραφομενα εδω εχουν αξια χρηματων μονοπολης
αυτο αλλαζει οταν καποιοι δημοσιοποιουνε στοιχεια ταυτοποιησης αλλων μελων οπως εκανε ο πορνομεταναστης στον kman

αυτο περναει την οποια κοκκινη γραμμη
ριχνει τον θυτη στην αρενα με τα λιονταρια και ο κοσμος γουσταρει το ξεσκισμα του..γιατι το αξιζει
Έχεις επιλεκτική μνήμη. Ξέρεις πολύ καλά ποιοι έχουν δημοσιοποιήσει στοιχεία ταυτοποίησης άλλων μελών εκτός του Πορνομετανάστη πολύ πρόσφατα και το χώνεις κάτω από το χαλί. Εδώ πληρώνονται όλα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
ρε Παναγιωτη αν εσυ εισαι μπατσος εγω ειμαι ο Χρυσοχο.Ευτυχως που καποιοι απο εμας ξερουμε και 5 πραγματα.Αν παρολα αυτα εισαι μπατσος δωσε μου τα στοιχεια σου να τα προωθησω αρμοδιως να δουμε αν θα εχεις ντραβαλα η οχι:grin:
Τι ειναι?? Χαχσχα

Ενα 15χρονο ειναι που του κοβει η μαμα του το ιντερνετ στης 12 το βραδυ.

Μην ασχολειστε, δεν αξιζει, σε λιγο θα ξαναφυγει .

Αν παρολα αυτα ειναι μπατσος ασφαλίτης ,αμασητος, γαμαω και δερνω, δεν μασαω τα αντερα μου, αλ πατσίνο κτλ φουμαρα

Ας μας βαλει σε ΜΙΑ φωτογραφία
-την υπηρεσιακη του ταυτοτητα ,αφηνοντας να φαίνεται μονο το ονομα του , κ η διευθυνση του αν υπαρχει ,
-το οπλο του
-και ενα χαρτι που να γραφει Παναγιώτης bourdela

Και τότε θα παω οικιοθελως να με δειρει.

Οσο εβαλε φωτο ο δημητρακης το μπανιο του ολοκληρο, αλλο τόσο θα το κανει κ ο 15χρονος τιμωρός της καρδιας μας

Μπουαχαχαχαχα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.253
Πόντοι
12.756
Τι ειναι?? Χαχσχα

Ενα 15χρονο ειναι που του κοβει η μαμα του το ιντερνετ στης 12 το βραδυ.

Μην ασχολειστε, δεν αξιζει, σε λιγο θα ξαναφυγει
ειπαμε να τρολαρουμε ρε μαν αλλα οχι και ετσι:grin:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.914
Πόντοι
2.406
Παναγιώτη έχεις ρε μαλακα μια φώτο από 2000ευρω?? Έστω ΧΙΛΙΑ ...σε εκατό και πενήντα
Όχι πεντωευρα από τον περιπτερά δανεικά...:glasses:

Ξαναρωτάω
Έχεις ένα ΨΩΡΟΧΙΛΙΑΡΙΚΟ.ΚΑΣ ΡΕ ΒΑΣΑΝΗ????
Αλλιώς αεί στο διαλο ψωφα παραπέρα ,θες και νήμα για σπονσορινγκ τραχανοπλαγια

:glasses:

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.914
Πόντοι
2.406
Μέντορα, πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος.

Τρέχα για dna test...:cool2:
Αν ανοίξω το στόμα μου θα κάψω πολλούς
Προσέξτε την κάειτε ο ίδιος κύριε
Το βίο και την ιστορία σου σε Ρουμανία και Μολδαβία την ξέρω καλύτερα και από εσένα όπως και τους κολλητούς σου και τα στέκια σου.
Ένα όνομα μόνο θα σου πω και κάνε τα κουμάντα σου, ΛΕΩΝΙΔΑΣ:wink:
Έχεις μείνει καμμία δεκαετία πίσω
Ασχολησου με πορδομεταναστη πιο καλα

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.914
Πόντοι
2.406
Μπάτσος είναι ?
Εγώ νόμιζα απλά στισπου...
Κάτσε να χακαρω ip να τον στείλω με RECHTSCHUTZ για διαδικτυακή απειλή να τρέχει και να μην φτάνει
:glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom