Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Τα ντοκουμέντα για Βαλκανιο-κλώνο συνεχίζουν.

Για να σε έκανε ρόμπα το πουλί πάει να πει ότι όντως έλεγες μαλακιες.

Αλήθεια το πουλί πέθανε; Δεν τον βλέπω.

Συνημμένα

• 2A642764-DBAD-4FBE-ACDC-4D8E48F53270.jpeg
    2A642764-DBAD-4FBE-ACDC-4D8E48F53270.jpeg
    216,3 KB · Εμφανίσεις: 38
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Συνημμένα

• D31C4442-F2FA-4FB1-B1DE-8C44074EF7F5.jpeg
    D31C4442-F2FA-4FB1-B1DE-8C44074EF7F5.jpeg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 34

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Πρωτον:
ο κμαν ποτέ δεν ανεφερε τι δουλεια κανει. Αλλα κ εσέ ψυγειο οπως λετε να δουλευει, ειναι μια δουλειά αξιοπρεπη, δεν κλεβει κ δεν κοροιδευει κανεναν.

Δευτερον
Το να μεγαλωνεις παιδι αλλου δεν ειναι απαραιτητα κακό.
Κακο ειναι να το παιζεις playboy, αποκατεστημενος, αυτοδημιουργητος, να πρισβαλεις κ να εκθετεις προσωπικα στοιχεια αλλων που δεν ετυχε να εχουν δοσιλογους προγόνους, να το παιζεις σκληρος χωρις αισθηματα, αλλα κατα βαθος να εισαι ενα ανθρωπακι, μετριου αναστηματος, με μηδεν ικανοτητες,που του ετυχε κ η φάση με το παιδί αλλου.

ΥΓ μην ασχολειστε με τρολ που απλα σκοτωνουν την μοναξιά τους εν μεσω λοκνταουν.

Αν το προφιλ δεν ειναι τουλαχιστον 6 μηνων ,με ικανοποιητικο αριθμο απαντησεων ,χωρις προκλησεις, χωρις προσβολές,εμεις οι παλιοτεροι πρεπει να το αγνοουμε. (Σνομπαρισμα)
Καποτε πρεπει να γινει αυτο...

Εγω είμαι ένας ψυχρός εκτελεστής. Έχω εκτελέσει και εσένα απλά δε το θυμάσαι. Εκεί να δεις σνομπαρια που έδειξες. 20αρα πίεση είχες ανεβάσει. Γι’ αυτό, άραξε. Έχουμε άλλη θεματολογία τώρα. Επίσης δε μπαίνω εδώ να χτίσω. Μπαίνω να χεσω, να σας κατούρησω και φεύγω κύριος. Όπως πάντα.

Δηλαδή τυπε Παναγιώτη κλαιμαιν τι είσαι που χέζεις κατουρας κλπ?
Ο νέος πορδομεταναστης??

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Είναι αυτή η ανετιά.Σου λέει ρε φίλε εγώ τι να σπονσοράρω,εγώ είμαι απένταρος,δε θα μιλήσουμε για σπόνσορινγκ εδώ θα πούμε για γάμο.Γκόμενα?Ποια γκόμενα να κοιτάξει εμένα?Θα μιλήσουμε για τραβέλια που με προσέχουν και έχω επιτυχία.Ουκρανία?Πας καλά?Εκεί έχουν απαιτήσεις.Θα μιλήσουμε για Κουρδιστάν που είναι υποτακτικές.
Ωραία άμα θες να αλλάξεις το αντικείμενο από σπόνσορινγκ Ουκρανία σε γάμους,τράβελους και Κουρδιστάν ανοίγεις τα αντίστοιχα θρεντ.Σα να πάει ο άλλος σε θρεντ ποδοσφαιρόφιλων και να τους λέει τι μαλάκες είστε ρε,το μπάσκετ είναι πολύ ανώτερο από τη μπάλλα.

Απολαυστικός κμαν
Ρισπεκτ

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Άρα

Ο βαλκάνιος είναι ρεζίλι στο σάιτ και ξεμπροστιάστηκε γιατί πιάστηκε να ποστάρει φωτό πουτάνας για γκομενα του και γραφείο ως διαμέρισμα του. Έγινε ρεζίλι, εξαφανίστηκε.

Ο Τροβαδούρος είναι κλώνος του μέλους Hustler που τον παίρνουν γυναίκες με στραπ και ψάχνει σε άλλο σάιτ (ιερ.κομ) για κρος. Φαλακρος και χοντρός σάπιος σε υπόγειο στη Νέα Μακρη με τη μάνα του / πατέρα του.

Ο κμαν είναι νοσταλγός του Χιτλερ. Μεταφύτευση αποτυχημένη. Πόσταρε Airbnb για δικά του. Έλεγε ότι ταξίδεψε Αμερική. Δε μιλάει γρι ξένες γλώσσες. Δεν είχε ποτέ αυτοκίνητο, δε ξέρει να οδηγάει. Αποδεδειγμένα κοπρολάγνος. Πληρώνει για βίζιτες που τον κλανουν και τις γαμάνε άλλοι. Δουλειά του να κουβαλάει πτώματα σε νοσοκομείο της επαρχίας στη Γερμανία και ισχυρίζεται ότι βγάζει 5 χιλιάρικα σε μεγαλοεταιρεια της Γερμανίας. Μένει σε διαμορφωμένο γκαράζ σαν υπόγειο με κοινή τουαλέτα.

Νομιζω ότι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι και οι τρεις είστε τα πουτανάκια μου. Τέτοιο διασυρμό σπάνια βιώνει το σάιτ. Δεν αξίζει περαιτέρω συζήτηση ούτε απάντηση στην απελπισμένη σας προσπάθεια να το σώσετε. Κύριοι... ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ.

ΥΣ: το πρόβατο και τον φυβιολο τους χαριζομαι γιατί απείχαν από το νήμα.

Λοιπόν... κύριοι... αποχωρώ από το νήμα, δεν περιγράφω άλλο!

Φίλε λόγω ταξιδιού δεν σε είχα ανακαλύψει
Μιλάμε είσαι κορυφή
Τέτοιες μαλακας έχει καιρό να σκάσει
Κρίμα που λείπει ο πορνομιτσος να σε γλεντήσει

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Έχω νέες πληροφορίες για μια τυπισσα που τάιζε ο ταριχευτης-νάνος-ραμολιμεντο-κμαν

Μαλακες με δουλεύετε... δε παίζει να είστε αληθινοί. Δε παίζει... είστε ρομπότ που έβαλε ο Αντισθένης γιατί άδειασε το σάιτ μετά το νέο layout. Δε παίζει σε καμία περίπτωση να υπάρχετε στ’ αλήθεια και να κυκλοφορείτε ανάμεσα μας...

Αυτοσυνταξιοδοτούμαι από το παρών εμετικό νήμα. Πουτάνα όλα, σας χάραξα στο ρόπαλο μου.

Δες εδώ φωτό που τράβηξε ο Τεντ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! Μιστερ Μπούτια, πες τους....

Ρε μεγάλε τι είναι αυτό το σίχαμα που ανέβασες ;;

Γκόμενα του kman2 ;;
Σοβαρά τώρα ;;

Πάτε καλά όλοι σας ;;

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Έχω νέες πληροφορίες για μια τυπισσα που τάιζε ο ταριχευτης-νάνος-ραμολιμεντο-κμαν

Μαλακες με δουλεύετε... δε παίζει να είστε αληθινοί. Δε παίζει... είστε ρομπότ που έβαλε ο Αντισθένης γιατί άδειασε το σάιτ μετά το νέο layout. Δε παίζει σε καμία περίπτωση να υπάρχετε στ’ αλήθεια και να κυκλοφορείτε ανάμεσα μας...

Αυτοσυνταξιοδοτούμαι από το παρών εμετικό νήμα. Πουτάνα όλα, σας χάραξα στο ρόπαλο μου.

Δες εδώ φωτό που τράβηξε ο Τεντ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! Μιστερ Μπούτια, πες τους....

Ρε μεγάλε τι είναι αυτό το σίχαμα που ανέβασες ;;

Γκόμενα του kman2 ;;
Σοβαρά τώρα ;;

Πάτε καλά όλοι σας ;;

Γαμησετα φίλε. Εμετός.

Συνημμένα

• DC4ECD37-8591-4483-9325-D312E2731898.gif
    DC4ECD37-8591-4483-9325-D312E2731898.gif
    3,4 MB · Εμφανίσεις: 32

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.693
Πόντοι
2.606
Aρχηγέ,μάλλον είσαι ακόμη σε αναρρωτική και σπας πλάκα εδώ μέσα.
Εγώ ξαναδουλεύω 15Φλεβάρη (και αν) και μπορεί να έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο αλλά είναι κάπως κουραστικό να ασχολούμαι με στραποναρισμένες κωλόπουστες.

Οντως μας γάμησε ο κορωναιός.Μεγάλη πούτσα.
Εξεγείρονται οι άλλοι,έχουμε επιβάλει κυριαρχία,καμία σχέση με τον έξω κόσμο και ο άλλος αγανακτεί.Δικαιολογημένα από τη δική του τη σκοπιά,σου λέει τι σπόνσορινγκ Ουκρανία να μιλήσουμε για τράβελους,για Κουρδιστάν κτλ κάτι άνετο,ανοιχτό να ακουστούν όλες οι γνώμες και του γκαίυ και του Παπαφλέσσα κτλ.
Εμείς το περιορίζουμε ο άλλος το διευρύνει.Θα πιάσει και γάμο και Ελληνίδες και ψώλινγκ και τα πάντα όλα.Σου λέει αυτά αφορούν τους περισσότερους είναι τα καυτά θέματα και όχι τα γαμήσια στο μπλοκ.Ενώ είναι απλό,άνοιξε ένα θέμα για τα τραβελάκια,άνοιξε για γάμους για Κουρδιστάν,Αρμενία κτλ και γράψε εκεί.Ασε τους άλλους να ασχολούνται με σπόνσορινγκ με μπλοκ κτλ.
Αυτό που με εκνευρίζει είναι οτι δεν είχα αρπάξει τον ιό θα ήμουν τώρα Κίεβο με τη Λευκορρωσίδα ή τη Ρωσίδα.Το σκέφτομαι και τρελαίνομαι με τα παιχνίδια της μοίρας.Αδικία πραγματικά να την πατάς έτσι.
σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μοίρα αρχηγέ :grin:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Άρα

Ο βαλκάνιος είναι ρεζίλι στο σάιτ και ξεμπροστιάστηκε γιατί πιάστηκε να ποστάρει φωτό πουτάνας για γκομενα του και γραφείο ως διαμέρισμα του. Έγινε ρεζίλι, εξαφανίστηκε.

Ο Τροβαδούρος είναι κλώνος του μέλους Hustler που τον παίρνουν γυναίκες με στραπ και ψάχνει σε άλλο σάιτ (ιερ.κομ) για κρος. Φαλακρος και χοντρός σάπιος σε υπόγειο στη Νέα Μακρη με τη μάνα του / πατέρα του.

Ο κμαν είναι νοσταλγός του Χιτλερ. Μεταφύτευση αποτυχημένη. Πόσταρε Airbnb για δικά του. Έλεγε ότι ταξίδεψε Αμερική. Δε μιλάει γρι ξένες γλώσσες. Δεν είχε ποτέ αυτοκίνητο, δε ξέρει να οδηγάει. Αποδεδειγμένα κοπρολάγνος. Πληρώνει για βίζιτες που τον κλανουν και τις γαμάνε άλλοι. Δουλειά του να κουβαλάει πτώματα σε νοσοκομείο της επαρχίας στη Γερμανία και ισχυρίζεται ότι βγάζει 5 χιλιάρικα σε μεγαλοεταιρεια της Γερμανίας. Μένει σε διαμορφωμένο γκαράζ σαν υπόγειο με κοινή τουαλέτα.

Νομιζω ότι είναι ξεκάθαρο πλέον ότι και οι τρεις είστε τα πουτανάκια μου. Τέτοιο διασυρμό σπάνια βιώνει το σάιτ. Δεν αξίζει περαιτέρω συζήτηση ούτε απάντηση στην απελπισμένη σας προσπάθεια να το σώσετε. Κύριοι... ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ.

Μιλάμε είσαι κορυφή

Σου είπα τώρα με την καραντίνα να μην απομακρύνεσαι, οι μαλάκες πολλαπλασιάζονται σαν τα μανιτάρια και χάνεις επεισόδια.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Άρα

Μιλάμε είσαι κορυφή

Άλφα ρε γαβγαβ!

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1
Αλλη ιδέα είχα για τον Κman2.

Κρίμα.

Τώρα κάνει νόημα γιατί κάποιοι του τη πέφτουν.

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.916
Πόντοι
2.406
Αδέλφια ναυάγια αγαμητα Μην ΜΑΣ εγκαταλείψετε :glasses:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Πρωτον:
ο κμαν ποτέ δεν ανεφερε τι δουλεια κανει. Αλλα κ εσέ ψυγειο οπως λετε να δουλευει, ειναι μια δουλειά αξιοπρεπη, δεν κλεβει κ δεν κοροιδευει κανεναν.

Δευτερον
Το να μεγαλωνεις παιδι αλλου δεν ειναι απαραιτητα κακό.
Κακο ειναι να το παιζεις playboy, αποκατεστημενος, αυτοδημιουργητος, να πρισβαλεις κ να εκθετεις προσωπικα στοιχεια αλλων που δεν ετυχε να εχουν δοσιλογους προγόνους, να το παιζεις σκληρος χωρις αισθηματα, αλλα κατα βαθος να εισαι ενα ανθρωπακι, μετριου αναστηματος, με μηδεν ικανοτητες,που του ετυχε κ η φάση με το παιδί αλλου.

ΥΓ μην ασχολειστε με τρολ που απλα σκοτωνουν την μοναξιά τους εν μεσω λοκνταουν.

Αν το προφιλ δεν ειναι τουλαχιστον 6 μηνων ,με ικανοποιητικο αριθμο απαντησεων ,χωρις προκλησεις, χωρις προσβολές,εμεις οι παλιοτεροι πρεπει να το αγνοουμε. (Σνομπαρισμα)
Καποτε πρεπει να γινει αυτο...

Εγω είμαι ένας ψυχρός εκτελεστής. Έχω εκτελέσει και εσένα απλά δε το θυμάσαι. Εκεί να δεις σνομπαρια που έδειξες. 20αρα πίεση είχες ανεβάσει. Γι’ αυτό, άραξε. Έχουμε άλλη θεματολογία τώρα. Επίσης δε μπαίνω εδώ να χτίσω. Μπαίνω να χεσω, να σας κατούρησω και φεύγω κύριος. Όπως πάντα.

Δηλαδή τυπε Παναγιώτη κλαιμαιν τι είσαι που χέζεις κατουρας κλπ?
Ο νέος πορδομεταναστης??

Μπα, προτιμαει τραβελια

Γουσταρει μαλαπερδες:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom