Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Ο Παναγιωτης εχει καημο που δεν γεννηθηκε γυναικα να τον σπονσοραρουν
Διαβαζει εδω τα ταξιδια που κερναει ο Αρχοντας ενω ο ιδιος πληρωνει για να τον γαμησουν αγορακια με περουκα:confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ο Παναγιωτης εχει καημο που δεν γεννηθηκε γυναικα να τον σπονσοραρουν
Διαβαζει εδω τα ταξιδια που κερναει ο Αρχοντας ενω ο ιδιος πληρωνει για να τον γαμησουν αγορακια με περουκα:confused:

Εγώ διακρίνω ειδύλλιο Παναγιώτας με Kalogero....παίζει να την μεντοράρει. :grin:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Πα-ρα-λη-ρη-μα

Συνημμένα

• 01AE9DAF-96DD-40EA-9C42-28E0782B5805.gif
    01AE9DAF-96DD-40EA-9C42-28E0782B5805.gif
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 24

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Πρωτον:
ο κμαν ποτέ δεν ανεφερε τι δουλεια κανει. Αλλα κ σέ ψυγειο οπως λετε να δουλευει, ειναι μια δουλειά αξιοπρεπη, δεν κλεβει κ δεν κοροιδευει κανεναν.

Δευτερον
Το να μεγαλωνεις παιδι άλλου δεν ειναι απαραιτητα κακό.
Κακο ειναι να το παιζεις playboy, αποκατεστημενος, αυτοδημιουργητος, να προσβαλεις κ να εκθετεις προσωπικα στοιχεια αλλων που δεν ετυχε να εχουν δοσιλογους προγόνους, να το παιζεις σκληρος χωρις αισθηματα, αλλα κατα βαθος να εισαι ενα ανθρωπακι, μετριου αναστηματος, με μηδεν ικανοτητες,που του ετυχε κ η φάση με το παιδί αλλου,παρά την θεληση του.

ΥΓ μην ασχολειστε με τρολ που απλα σκοτωνουν την μοναξιά τους εν μεσω λοκνταουν.

Αν το προφιλ δεν ειναι τουλαχιστον 6 μηνων ,με ικανοποιητικο αριθμο απαντησεων ,χωρις προκλησεις, χωρις προσβολές,εμεις οι παλιοτεροι πρεπει να το αγνοουμε. (Σνομπαρισμα)
Καποτε πρεπει να γινει κι αυτο...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Άρα είσαι ο κλώνος του μέλους Hustler που μπήκες μετά από δέκα χρόνια σε δεύτερο λογαριασμό να κοροϊδεύεις και να κράζεις, είσαι στανταρισμενο 30-45 καράφλας και κοιλιάς σε υπόγειο πιθανως με τη μάνα σου που πληρώνει ακόμα ΔΕΗ και νερό, είσαι χρόνια σε αγωγή, και τώρα μαθαίνουμε ότι εσυ είσαι στην πραγματικότητα το πουστράκι με τους δονητές.

Μάλιστα. Από μας έχεις το ελεύθερο να κρεμαστείς. Καλό ΣΚ.

Δείξε λίγο έλεος, τύπε. Φουκαράς είναι. Άστον να ζήσει... :2funny:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Πρωτον:
ο κμαν ποτέ δεν ανεφερε τι δουλεια κανει. Αλλα κ εσέ ψυγειο οπως λετε να δουλευει, ειναι μια δουλειά αξιοπρεπη, δεν κλεβει κ δεν κοροιδευει κανεναν.

Δευτερον
Το να μεγαλωνεις παιδι αλλου δεν ειναι απαραιτητα κακό.
Κακο ειναι να το παιζεις playboy, αποκατεστημενος, αυτοδημιουργητος, να πρισβαλεις κ να εκθετεις προσωπικα στοιχεια αλλων που δεν ετυχε να εχουν δοσιλογους προγόνους, να το παιζεις σκληρος χωρις αισθηματα, αλλα κατα βαθος να εισαι ενα ανθρωπακι, μετριου αναστηματος, με μηδεν ικανοτητες,που του ετυχε κ η φάση με το παιδί αλλου.

ΥΓ μην ασχολειστε με τρολ που απλα σκοτωνουν την μοναξιά τους εν μεσω λοκνταουν.

Αν το προφιλ δεν ειναι τουλαχιστον 6 μηνων ,με ικανοποιητικο αριθμο απαντησεων ,χωρις προκλησεις, χωρις προσβολές,εμεις οι παλιοτεροι πρεπει να το αγνοουμε. (Σνομπαρισμα)
Καποτε πρεπει να γινει αυτο...

Εγω είμαι ένας ψυχρός εκτελεστής. Έχω εκτελέσει και εσένα απλά δε το θυμάσαι. Εκεί να δεις σνομπαρια που έδειξες. 20αρα πίεση είχες ανεβάσει. Γι’ αυτό, άραξε. Έχουμε άλλη θεματολογία τώρα. Επίσης δε μπαίνω εδώ να χτίσω. Μπαίνω να χεσω, να σας κατούρησω και φεύγω κύριος. Όπως πάντα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Είναι αυτή η ανετιά.Σου λέει ρε φίλε εγώ τι να σπονσοράρω,εγώ είμαι απένταρος,δε θα μιλήσουμε για σπόνσορινγκ εδώ θα πούμε για γάμο.Γκόμενα?Ποια γκόμενα να κοιτάξει εμένα?Θα μιλήσουμε για τραβέλια που με προσέχουν και έχω επιτυχία.Ουκρανία?Πας καλά?Εκεί έχουν απαιτήσεις.Θα μιλήσουμε για Κουρδιστάν που είναι υποτακτικές.
Ωραία άμα θες να αλλάξεις το αντικείμενο από σπόνσορινγκ Ουκρανία σε γάμους,τράβελους και Κουρδιστάν ανοίγεις τα αντίστοιχα θρεντ.Σα να πάει ο άλλος σε θρεντ ποδοσφαιρόφιλων και να τους λέει τι μαλάκες είστε ρε,το μπάσκετ είναι πολύ ανώτερο από τη μπάλλα.

• Like
Αντιδράσεις: ave.
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Πρωτον:
ο κμαν ποτέ δεν ανεφερε τι δουλεια κανει. Αλλα κ σέ ψυγειο οπως λετε να δουλευει, ειναι μια δουλειά αξιοπρεπη, δεν κλεβει κ δεν κοροιδευει κανεναν.

Δευτερον
Το να μεγαλωνεις παιδι άλλου δεν ειναι απαραιτητα κακό.
Κακο ειναι να το παιζεις playboy, αποκατεστημενος, αυτοδημιουργητος, να προσβαλεις κ να εκθετεις προσωπικα στοιχεια αλλων που δεν ετυχε να εχουν δοσιλογους προγόνους, να το παιζεις σκληρος χωρις αισθηματα, αλλα κατα βαθος να εισαι ενα ανθρωπακι, μετριου αναστηματος, με μηδεν ικανοτητες,που του ετυχε κ η φάση με το παιδί αλλου,παρά την θεληση του.

Καποτε πρεπει να γινει κι αυτο...

Είναι το pet μας. :grin:

• Like
Αντιδράσεις: ave.
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πρωτον:
ο κμαν ποτέ δεν ανεφερε τι δουλεια κανει. Αλλα κ εσέ ψυγειο οπως λετε να δουλευει, ειναι μια δουλειά αξιοπρεπη, δεν κλεβει κ δεν κοροιδευει κανεναν.

Δευτερον
Κακο ειναι να το παιζεις playboy, αποκατεστημενος, αυτοδημιουργητος, να πρισβαλεις κ να εκθετεις προσωπικα στοιχεια αλλων που δεν ετυχε να εχουν δοσιλογους προγόνους, να το παιζεις σκληρος χωρις αισθηματα, αλλα κατα βαθος να εισαι ενα ανθρωπακι, μετριου αναστηματος, με μηδεν ικανοτητες,που του ετυχε κ η φάση με το παιδί αλλου.

Εγω είμαι ένας ψυχρός εκτελεστής. Έχω εκτελέσει και εσένα απλά δε το θυμάσαι. Εκεί να δεις σνομπαρια που έδειξες. 20αρα πίεση είχες ανεβάσει. Γι’ αυτό, άραξε. Έχουμε άλλη θεματολογία τώρα. Επίσης δε μπαίνω εδώ να χτίσω. Μπαίνω να χεσω, να σας κατούρησω και φεύγω κύριος. Όπως πάντα.

Nα κλάνεις συχνά τύπισσα,γιατί μπορεί να σου έχει μείνει το strapon στον πάτο και να μην το έχεις πάρει χαμπάρι

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Πρωτον:

Δευτερον

Αμεσως σε καταλαβα, για αυτο λεω δεν αξιζει να ασχοληθω. Παλι ηρθες να πεις τις βλακειες σου κ να σε ξαναδιαγραψουν..

Διαρκεις οσο οι πεταλουδες ,δυο τρεις μερες

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Πάει και ο ουρλάμπερ... τον πήραν τα σκάγια... άλλη μια γραμμή στο ρόπαλο μου.

Πού πάτε έτσι ρε μαλακες...

Συνημμένα

• 90BA5A94-0202-4B34-A791-1A27036C4C06.jpeg
    90BA5A94-0202-4B34-A791-1A27036C4C06.jpeg
    323,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • 99BC1754-5C74-41BC-A257-398A8DF2912D.jpeg
    99BC1754-5C74-41BC-A257-398A8DF2912D.jpeg
    352,9 KB · Εμφανίσεις: 32
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Έχω νέες πληροφορίες για μια τυπισσα που τάιζε ο ταριχευτης-νάνος-ραμολιμεντο-κμαν

Μαλακες με δουλεύετε... δε παίζει να είστε αληθινοί. Δε παίζει... είστε ρομπότ που έβαλε ο Αντισθένης γιατί άδειασε το σάιτ μετά το νέο layout. Δε παίζει σε καμία περίπτωση να υπάρχετε στ’ αλήθεια και να κυκλοφορείτε ανάμεσα μας...

Αυτοσυνταξιοδοτούμαι από το παρών εμετικό νήμα. Πουτάνα όλα, σας χάραξα στο ρόπαλο μου.

Δες εδώ φωτό που τράβηξε ο Τεντ, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ! Μιστερ Μπούτια, πες τους....

Συνημμένα

• 8394E801-1B8E-48FE-A4EC-9044BBEDB282.jpeg
    8394E801-1B8E-48FE-A4EC-9044BBEDB282.jpeg
    2 MB · Εμφανίσεις: 31
  • 5FA7C344-4D62-4DE1-80DB-2804CD6CBE25.gif
    5FA7C344-4D62-4DE1-80DB-2804CD6CBE25.gif
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 33

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.543
Πόντοι
1.706
Στο διαλο τωρα κ να μας ξαναρθεις σε κανα 6μηνο παλι.
Εγω σου ειχα προτεινει καφε στο todaylicious , στην πιατσα, στην γιαννιτσων να σου μαθω κανονες καλης συμπεριφορας κ να μου πεις τις εξυπναδες σου στο ενα μετρο αν θελεις αλλα εσυ προτιμησες ως γνησιος δειλος να εξαφανιστεις.
Ολα τα αλλα ειναι λογια του αερα.
Σιγα να μην χτυπαμε τα κουδουνια του κοσμακη.

Δημητρακη γιατι δεν μπαινεις κανονικα που σε ξεκατινιαζουμε με την ησυχια μας.
Τι κακό σου καναμε?

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Εγω σου ειχα προτεινει καφε στο todaylicious , στην πιατσα, στην γιαννιτσων να σου μαθω κανονες καλης συμπεριφορας κ να μου πεις τις εξυπναδες σου στο ενα μετρο αν θελεις αλλα εσυ προτιμησες ως γνησιος δειλος να εξαφανιστεις.

Τι κακό σου καναμε?

Με συγχωρείς ουρλαουμπερ, εγώ σου είχα πει οδό και όνομα να έρθεις όπως τώρα στον άλλο τον βλάκα και μου είπες «σε μερικούς μήνες αν κατέβω να πάμε για καφέ» και σου είπα «είσαι ηλίθιος;» και κάπου εκεί κλαιγόσουν στα report. Μην είστε μαλακες... παρακαλάω κάθε φορά να δείρω έναν από σας, θα ακούω μαλακιες τώρα; Σε βγάζουν κάρτα τα ίδια τα μέλη, μου στέλνουν ότι είσαι ένας νάνος αποτυχημένος στη Γερμανία που κοιμάται σε ράντζα με άλλους και έχει πρώην γυναίκα που του τρώει λεφτά και παρτουζώνεται με μουσλίμια... και βγαίνεις και λες τέτοιες μαλακιες;

Όνομα έχετε οδό έχετε όροφο έχετε δουλειά έχετε. Τι θέλετε δλδ για να έρθετε; Αφμ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Ο Δημητράκης έχει δυο καλούς φίλους, την Μαρκέλλα και την Παναγιώτα...:confused:

Γιατί ρε Μήτσο;...:(

Συνημμένα

• ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    376,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Τραβελατος.png
    Τραβελατος.png
    414,4 KB · Εμφανίσεις: 21

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Μεταφέρει πτώματα σε ψυγεία, δηλώνει στέλεχος γερμανικής εταιρείας...
Ρε αρχηγιέ τί λέει αυτός;
Εγώ σε είχα για κουστουμάτο σε πολυεθνική στο μυαλό μου, όχι για μαυρο-κουστουμάτο σε γραφείο τελετών. :think:
:D::D::D:Πνίγηκα απο το γέλιο.:D::D::D:
το bou ειναι μαγικο.. :)

Συνημμένα

• images (5).jpg
    images (5).jpg
    8,1 KB · Εμφανίσεις: 22

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506

Τι κακό σου καναμε?

παρακαλάω κάθε φορά να δείρω έναν από σας

Τύπε, βρήκες τοίχο, νου σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom