Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Kalogero έχεις χάσει την ψυχραιμία σου βλέπω.

Επειδή είσαι γατάκι άβγαλτο θα σου κάνω ένα δώρο, θα γίνω μέντορας σου.:2funny::2funny::2funny:

Έχεις γίνει ήδη το πουτανάκι μου και τρέξεις ξοπίσω μου. Κοπρίτη...

Ξέρεις γιατί είσαι κοπρίτης, έτσι; Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

Άθλιο καθίκι, δεν έχει όριο η σκατοψυχιά σου. Σίχαμα της κοινωνίας. Να τα γράφουμε κι αυτά για να μην ξεχνάνε οι χρήστες τι κωλοπαιδαράς είσαι, όταν πας να παραστήσεις το μάγκα.

Δεν σε παίρνει μαζί μου, ρε αποτυχημένε. Πότε θα το πάρεις χαμπάρι; Ένα άθλιο ξοφλημένο παλιοτόμαρο είσαι, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Λεφτά έχεις μαλάκα για την επόμενη βίζιτα σου; Πήρες γουρουνάκι να βάζεις τα πεντόλεπτα από το σούπερμαρκετ να μαζευτούν να πας να γαμήσεις;

Τι διεύθυνση έχει η τρώγλη σου να σου στείλω κανένα τσεκ, να χαρείς και σύ λίγο με πληρωμένο έρωτα; Γιατί την τελευταία φορά που πήγες με κανονική γκόμενα η Ελλάδα είχε βασιλιά.

Δυστυχισμένη ύπαρξη...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
-Ρε συ Παναγιώτη εσύ που είσαι μέγας ψυχολόγος κάνε και ένα ψυχογράφημα στον μέντορα να δούμε αν πιάσανε τόπο τα γράμματα που έμαθες....:confused:

-Μέντορα κόλλησε η βελόνα βλέπω.:grin:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Μεταφέρει πτώματα σε ψυγεία, δηλώνει στέλεχος γερμανικής εταιρείας. Μαλακες είστε όλοι για αντιψυχωσικα, τι να πρωτοπεριγραψει κανείς; Τα υπόγεια; Τις ψεύτικες φωτό; Τον εγκέφαλο σας που τον κάψατε; Ο άλλος είναι 40+, σαράντα ετών συν, και τον κοροϊδεύουν για το ότι έβγαζε φωτό από τάνα για γκομενα.

Είστε η απόλυτη τραγωδία του ανδρικού πληθυσμού και της Ελλάδας.

Έφυγα.

Συνημμένα

• 42365535-0B15-462C-B5FA-932267829A28.jpeg
    42365535-0B15-462C-B5FA-932267829A28.jpeg
    146,8 KB · Εμφανίσεις: 24

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Τα φιλαράκια σου είναι κοπρίτες σαν και σένα; Ξέρεις γιατί είσαι κοπρίτης, έτσι; Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Άθλιο καθίκι, δεν έχει όριο η σκατοψυχιά σου. Σίχαμα της κοινωνίας. Να τα γράφουμε κι αυτά για να μην ξεχνάνε οι χρήστες τι κωλοπαιδαράς είσαι, όταν πας να παραστήσεις το μάγκα.
Και να ειναι ετσι οπως ισχυριζεται.. τι τον νοιαζει.. αυτος το μεγαλωσε;; Kαι απο την αλλη θελει μεγαλειο ψυχης για να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Παναγιώτα,κλάσε τις καπότες των τραβελογαμιάδων σου αγράμματο βύσμα,ποιος ξέρει ποιον βουλευτή τσιμπούκωσες για να σε διορίσουν

Σε τρώει η ροδέλα και μας έχεις ζαλίσει τον πούτσο κωλόβυσμα

Φίλε τρως μπλοκ γιατί όταν σε κάνω πουτανα, σου λέω έλα από κοντά να σε κάνω μαύρο, εσυ εξαφανίζεσαι και μετά γράφεις μαλακιες, απλά δεν υπάρχει νόημα. Όταν βρεις τ’ @@ να μιλήσεις σαν άντρας, στείλε μνμ.

Που εξαφανίστηκα μωρή τραβελογαμημένη;
Δηλαδή επειδή εσύ έγραψες μία διεύθυνση πρέπει εγώ να πάρω το πρώτο αεροπλάνο;

Πήγαινε στη Γιαννιτσών ή στο Ωραιόκαστρο να βρεις αυτό που ψάχνεις και μη μιλάς για ανδρισμό, ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• Στραπονάτος.png
    Στραπονάτος.png
    328,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ.
ειναι ετσι οπως ισχυριζεται.. αυτος το μεγαλωσε Kαι απο την αλλη θελει μεγαλειο ψυχης για να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι.

Από τις λίγες φορές που συμφωνούμε.:hi:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Καλόγερο γαμησε το... κάνει μπαμ ότι ο τύπος κουμπώνει χάπια. Άστο, έτσι κι αλλιώς δε γαμαει.
Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία οτι παίρνει χάπια. Μόνο ένας ηλίθιος ή ένας εμμονικός ψυχασθενής δεν καταλαβαίνει πότε να σταματήσει. Έχει πάθει εμμονή μαζί μου.

Ό, τι κι αν γράφει πια, θα παίρνει απάντηση-κονσέρβα, όπου θα βλέπουν οι χρήστες για τι μουνόπανο πρόκειται.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
-Ρε συ Παναγιώτη εσύ που είσαι μέγας ψυχολόγος κάνε και ένα ψυχογράφημα στον μέντορα να δούμε αν πιάσανε τόπο τα γράμματα που έμαθες....:confused:

-Μέντορα κόλλησε η βελόνα βλέπω.:grin:

:think::think::think:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Και δε ντρέπεται να τα πει. Γαμάει και τραβελια, γιατί κωλαράκι βεντούζα δε συγκρίνεται με μουνι πηγάδι. Άμα ξέρατε τι κάβλα είναι να πηδάς τρανς, δεν φάω κοροϊδεύατε. Είπαμε όμως, αρκετά.

και οι γκομενες δινουν κωλο

οι τραβελακηδες πανε για την μαλαπερδα της τρανς ''κοπελας':confused:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Τροβαδούρε μου στέλνουν μνμ για σένα παλιά μέλη που σε ξέρουν καλά. Το ήξερα ότι είσαι κρυφοαδερφή. Αλλιώς γιατί να βγάλεις πούστη με το ζόρι εμένα και να κοροϊδεύεις άτομα που μεγαλώνουν παιδί;

Μιλάμε ότι είστε για κλάμματα...

Συνημμένα

• 6949FBE5-BE6B-48CB-B648-79C5B82D7ECC.jpeg
    6949FBE5-BE6B-48CB-B648-79C5B82D7ECC.jpeg
    150,9 KB · Εμφανίσεις: 31
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Άρα είσαι ο κλώνος του μέλους Hustler που μπήκες μετά από δέκα χρόνια σε δεύτερο λογαριασμό να κοροϊδεύεις και να κράζεις, είσαι στανταρισμενο 30-45 καράφλας και κοιλιάς σε υπόγειο πιθανως με τη μάνα σου που πληρώνει ακόμα ΔΕΗ και νερό, είσαι χρόνια σε αγωγή, και τώρα μαθαίνουμε ότι εσυ είσαι στην πραγματικότητα το πουστράκι με τους δονητές.

Μάλιστα. Από μας έχεις το ελεύθερο να κρεμαστείς. Καλό ΣΚ.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Τα φιλαράκια σου είναι κοπρίτες σαν και σένα; Ξέρεις γιατί είσαι κοπρίτης, έτσι; Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ. Άθλιο καθίκι, δεν έχει όριο η σκατοψυχιά σου. Σίχαμα της κοινωνίας. Να τα γράφουμε κι αυτά για να μην ξεχνάνε οι χρήστες τι κωλοπαιδαράς είσαι, όταν πας να παραστήσεις το μάγκα.
Και να ειναι ετσι οπως ισχυριζεται.. τι τον νοιαζει.. αυτος το μεγαλωσε;; Kαι απο την αλλη θελει μεγαλειο ψυχης για να μεγαλωσεις ενα ξενο παιδι.
Ρε μεγάλε, δεν έπιασες το νόημα.
Ο τύπος είναι κοπρίτης, χωρίς καμμία κόκκινη γραμμή στην ηθική του. Χτύπαγε τον άλλο κάτω από τη μέση σε ένα τόσο προσωπικό ζήτημα, που μπορεί να είναι για τον άλλον δράμα ζωής. Και το έκανε συνέχεια πρωί, μεσημέρι, βράδυ.

Πρέπει να έχουμε και κάποια ηθικά όρια σαν άθρωποι. Ο Τρομπαδούρος είναι ένα αρρωστημένο καθίκι. Ένα δίποδο ζώο.

Foukariaris2020

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2020
Like
928
Πόντοι
96
Μεταφέρει πτώματα σε ψυγεία, δηλώνει στέλεχος γερμανικής εταιρείας...

Ρε αρχηγιέ τί λέει αυτός;

Εγώ σε είχα για κουστουμάτο σε πολυεθνική στο μυαλό μου, όχι για μαυρο-κουστουμάτο σε γραφείο τελετών. :think:

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Εγώ σε είχα για κουστουμάτο σε πολυεθνική στο μυαλό μου, όχι για μαυρο-κουστουμάτο σε γραφείο τελετών. :think:

:D::D::D:

Πνίγηκα απο το γέλιο.

:D::D::D:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Δες τι μου στέλνουν χαχαχα και είναι μέλη σοβαρά, όχι κλώνοι.

Συνημμένα

• 73567CA0-F033-414B-8443-9F6BBB899AD6.jpeg
    73567CA0-F033-414B-8443-9F6BBB899AD6.jpeg
    336,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • 376F4B88-7793-4EEE-B818-F49D6F559525.jpeg
    376F4B88-7793-4EEE-B818-F49D6F559525.jpeg
    146,8 KB · Εμφανίσεις: 29

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.134
Πόντοι
5.506
Kalogero έχεις χάσει την ψυχραιμία σου βλέπω.

Επειδή είσαι γατάκι άβγαλτο θα σου κάνω ένα δώρο, θα γίνω μέντορας σου.:2funny::2funny::2funny:

Έχεις γίνει ήδη το πουτανάκι μου και τρέξεις ξοπίσω μου. Κοπρίτη...

Ξέρεις γιατί είσαι κοπρίτης, έτσι; Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

Άθλιο καθίκι, δεν έχει όριο η σκατοψυχιά σου. Σίχαμα της κοινωνίας. Να τα γράφουμε κι αυτά για να μην ξεχνάνε οι χρήστες τι κωλοπαιδαράς είσαι, όταν πας να παραστήσεις το μάγκα.

Δεν σε παίρνει μαζί μου, ρε αποτυχημένε. Πότε θα το πάρεις χαμπάρι; Ένα άθλιο ξοφλημένο παλιοτόμαρο είσαι, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Λεφτά έχεις μαλάκα για την επόμενη βίζιτα σου; Πήρες γουρουνάκι να βάζεις τα πεντόλεπτα από το σούπερμαρκετ να μαζευτούν να πας να γαμήσεις;

Τι διεύθυνση έχει η τρώγλη σου να σου στείλω κανένα τσεκ, να χαρείς και σύ λίγο με πληρωμένο έρωτα; Γιατί την τελευταία φορά που πήγες με κανονική γκόμενα η Ελλάδα είχε βασιλιά.

Δυστυχισμένη ύπαρξη...

Τύπε καλόγερε, το έχεις γράψει και συ άλλες 30 φορές οτι ο Μητσάρας μεγάλωσε το παιδί του Κυριάκου. Τι είσαι τώρα και συ, κανένας κοπρίτης είσαι;;; Ντροπή.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
ο kman ασχολειται λιγο πιο πριν αναλαβουν οι τυποι με τα μαυρα κουστουμια:glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom