Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Το οτι εχει μπαρμπαδιασει λυνεται πολυ ευκολα. Με εναν μηνα γυμναστηριο, βαρη, κολυμπι και λιγο αεροβικη (διαδρομο, ποδηλατο) θα στανιαρει αμεσως, θα γινει αλλος ανθρωπος. Απλα νομιζω οτι το βαριεται και πιστευω οτι το εχει δοκιμασει αλλα δεν ταιριαζει με το βασικο του επαγγελμα, για αυτο και δεν το κανει. Πχ ενας χειρουργος, οδοντιατρος, δικαστης κλπ δε μπορει να ασχοληθει με βαρη, θα χασει ολη του την ευκινησια και δεξιοτεχνια.
Οποτε σου λεει ο Kman αν ασχοληθω με βαρη, gym, κλπ θα κερδισω σε εμφανιση αλλα θα πεσουν οι επιδοσεις μου στη δουλεια, θα γινω πιο αργος, λιγοτερο αποτελεσματικος, κλπ οποτε δεν το κανω, συνεχιζω να μοιαζω με χομπιτ, αλλα να κερδιζω πιο ευκολα τα 5.000 το μηνα που μου αποφερουν το επιπεδο ζωης-σπονσορινγκ που επιθυμω. Εξ αλλου στη φαση που ειμαι το κασερι ειναι που μετραει και οχι η εμφανιση για τα κοριτσια που στοχευω...

Ετσι καπως το σκεφτεται.

Η καλυτερη συμβουλη απο μενα ειναι να βρει εναν personal trainer καλο, που να τον συμβουλεψει τι γυμναστικη να κανει για να στανιαρει. Μπορει πχ για το επαγγελμα του να του ταιριαζει το squash, η κολυμβηση, το τενις, η ξιφασκια, κλπ δε χρειαζεται να παει να σηκωνει βαρη η να τρεχει υποχρεωτικα. Δεν το εχω κανει αλλα το θεωρω καλη κινηση για καποιον που αναρωτιεται τι γυμναστικη να κανει ωστε να ταιριαζει και να μην επηρεαστουν οι επιδοσεις του στο βασικο του επαγγελμα.

Επίσης θα προσθέσω ότι όταν η φθορά του χρόνου προχωρήσει, πρέπει κάθε σπόνσορας να αρχίσει να σκέφτεται και για καμμιά πλαστική (ρυτίδες ματιών, προγούλια κλπ).
Τώρα αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ είναι η δική του μέθοδος που ελάχιστη σχέση έχει με το κλασικό σπόνσοριγκ.
Εκεί θες πολλά λεφτά και για αυτό είπα ότι το 5χίλιαρο είναι οριακό.

Με 5κ μηνιαιως μια χαρα εχεις λεφτα για πλαστικες

4κ πληρωσα πολυ καλο πλαστικο για ρινοπλαστικη
ηθελα να μου την κανει οπως ηταν πριν την σπασω:glasses:
λιγοτερα απο ενα μηνιατικο του k

ο kman απλα αδιαφορει για πλαστικες ρουχα αμαξια γυμναστηρια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μπορείς να φτιάξεις τη ζωή σου αλλά θέλει ΚΑΚΑΛΑ. Όχι λόγια. Αυτά τα κακαλα... δεν τα έχουν όλοι.

...ειπε ο τυπος που κοκορευοταν οτι δεν εχει σπουδασει ποτε τιποτα, εχει μπει στο ελλ δημοσιο με 900 το μηνα, περηφανευομενος οτι δουλευει μαξιμουμ 2 ωρες την ημερα, και οτι δεν εχει καμια ορεξη να τρεχει στο εξωτερικο, κλπ

στο τυπο που ζει εξωτερικο μονος του, βγαζει 5.000 το μηνα με τ αρχιδια του σε γερμανικη εταιρια, και ταξιδευει σε ολη την Ευρωπη εδω και 20 χρονια, πρατοντας και μελετωντας διαρκως.

Τι πινετε ρε παιδια;

Γεωργαλή δουλεύω απ τα 14, Τρίτη λυκείου έμενα μόνος μου με ενοίκιο. Δημόσιο δε μπήκα «έτσι», πέρασα από πολλά σκατοπόστα και αρχιδια πρώτα. Σιλανς.

Πως μπήκες;
Mε ΑΣΕΠ;
Κάτι κωλοβύσματα με μηδέν προσόντα σαν και εσένα κατέστρεψαν τη χώρα.

Άκου εκεί σιλάνς το κωλοβύσμα.
Ευτυχώς θα πάρετε σύνταξη αυτό που σας αξίζει....ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ

Ετσι είναι.Αυτός παίρνει 900 δηλαδή 1500 ακαθάριστα αλλά η δουλειά που κάνει αξίζει για 400.Οπότε τα υπόλοιπα 1000 που παίρνει πρέπει το κράτος να τα δανειστεί.Χειρότερα είναι με τους γόνους που τσιμπάνε π.χ. τριχίλαρα ενώ παράγουν για 500.Εκεί δημιουργείται τρύπα 2500 ευρώ.Ενώ εγώ μπορεί να βγάζω 5000-6000 καθαρά,10000 μικτά αλλά παράγω αξία 20000 οπότε ο Γερμανός έχει κέρδος από εμένα 10000.Κανονικά θα έπρεπε να δουλεύω για να τρέφονται 2-3 κωλοβύσματα Ελλάδα αλλά δεν τους έκανα τη χάρη.Ετσι αυτοί έχουν τώρα καταρρεύσει γιατί για να κρατήσουν σταθερές τις αποδοχές τους πρέπει συνεχώς να δανείζονται.Επειδή δανείζονται σε βάρος των μελλοντικών γενεών την κάνουν και οι μελλοντικοί και μένουν μόνο τα παράσιτα.Είναι φαύλος κύκλος.
Για αυτό ενώ κουρεύτηκε το χρέος 90% βρέθηκε η χώρα με 370 δις χρέος στο τέλος της δεκαετίας.Χρειάζονται 30 δις το χρόνο δανεικά.Ετσι για την επόμενη δεκαετία απαιτούνται άλλα 300 δις,τουτέστιν νέα μνημόνια.
Τα γράφουμε από το 2008.Αυτά δεν έγιναν τώρα.Είναι η συσσώρευση ψωλάδων με επακόλουθη πτώση των επιδόσεων το θέμα κλειδί,το μείζον θέμα και πρόβλημα που δεν αναφέρθηκε ποτέ από κανέναν γιατί είναι ταμπού.
Οταν ο άλλος αρνείται να θίξει το πρόβλημα στην ουσία του,τη λύση θα τη δώσω εγώ.Μπορεί να σκυλιάζει αλλά δεν μπορεί να κάνει τίοτα,δεν μπορεί να αντιδράσει γιατί δεν είναι σε θέση να θίξει το πρόβλημα.

Σωστος γενικα, οχι ομως και στο κομματι του ετησιου ελλειμματος. Δε χρειαζεται πλεον 30 δις το χρονο δανεικα η χωρα για να τα βγαλει περα. Αντιθετα εχει ισορροπησει εδω και χρονια.Βαριεμαι να ψαξω τα νουμερα, παντως δεν ειναι τοσο τραγικα απο αποψη ελλειμματων. Το μεγαλο προβλημα ειναι οτι η χωρα εχει ηδη μεγαλο χρεος και δε μπορει πλεον να δανειστει μεγαλα ποσα για να θρεψει τον προυπολογισμο. Επομενως οι ΔΥ δεν προκειται να δουν (σημαντικες) αυξησεις για πολλες δεκαετιες ακομα. Μονο οι επενδυσεις μπορουν πλεον να αυξησουν πραγματικα τα μεγεθη της οικονομιας και το καλο με αυτες ειναι πως λειτουργουν αντανακλαστικα. Αν δηλαδη ερθουν επενδυσεις και δουν οτι ο Κουλης τους κλεβει (σε φορους, κλπ) για να ταισει κοπροσκυλα, τοτε θα την κανουν αμεσα η δε θα ερθουν και αλλες. Οσο βλεπουν οτι τους αφηνει εδαφος, τοσο και θα ερχονται. Δηλαδη προκειται για εξυπνο χρημα που δεν ξεγελιεται ευκολα.
Αυτοι που ξεγελαστηκαν για τα καλα τις προηγουμενες δεκαετιες ειναι οσοι πραγματικα δουλευαν στη χωρα, πολλοι του Ιδιωτικου Τομεα, καποιοι του Δημοσιου που εβγαζαν ολη τη δουλεια και πληρωνονταν λιγοτερο!!! και φυσικα οι δανειστες με ολα αυτα που εγιναν με τα ομολογα.
Πλεον ολοι πηραν χαμπαρι τι γινεται, οι ΔΥ+συνταξιουχοι τσονταρουν καθε χρονο 12-15 δις απο κομμενα δωρα Χριστουγεννων και μειωσεις μισθων, οι 500.000 που εφυγαν εξωτερικο γλυτωνουν καθε χρονο πολλα δις απο φορους που θα πηγαιναν χαμενοι στη μαυρη τρυπα, οι του ΙΤ εχουν κανει θρησκεια πλεον τα μαυρα, ωστε να μην πληρωνουν ασκοπους φορους και οι δανειστες μαζι με την ΕΕ ελεγχουν καθε ευρω που δανειζεται η χωρα.
Ο κλοιος εχει σφιξει απο παντου και σιγα σιγα αρχιζουν και μπαινουν ζητηματα αξιολογησης-στοχων, βελτιωσης διαδικασιων (τα αυτονοητα δηλαδη) και καθε χρονο θα μπαινουν και περισσοτερα. Μεσα σε αυτο το καθεστως, σιγα μην καθησει καποιος να ζηλεψει ανθρωπο που δουλευει στο αρρωστο ελλ δημοσιο για 700-800-900-1000 ευρω και να φοβαται για ολη του τη ζωη μην ξυπνησει καποιο πρωι ο Κατρουγκαλος η ο Σοιμπλε και με μια υπογραφη του παει τον μισθο-συνταξη 80% κατω

Τόσα είναι περίπου.Θέλουν 20 δις το χρόνο για μισθούς συντάξεις και 10 δις για τον ιδιωτικό τομέα.Εγώ υπολόγιζα 20 δις το χρόνο το 2018 αλλά τώρα με τον κορωναιό θέλουν 30.Θα δεις το χρέος το 2030 θα έχει πιάσει τα 600 δις.Είναι φαύλος κύκλος.Ο Μπαρούφ λέει κάθε δεκαετία να μας διαγράφουν το χρέος και να ξεκινάμε να σωρεύουμε από την αρχή λες και ο άλλος είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Ηλίθιοι αλλά αυτούς βγάζουνε συνέχεια που λένε τις παπαριές.Κάποιους να τα πουν σωστά δεν τους βγάζουνε ποτέ εννοείται.Αλλο τώρα εδώ που αλωνίζουμε ελλείψει αντιλόγου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ο Παναγιώτης πρέπει να είναι ο Θεσσαλονικιός που απειλύσε να τους δείρει όλους επειδή του έβαλαν τζατζίκι αντί για τυροκαυτερή στο σάντουιτς.Εδινε ραντεβού με τον urlauber αν θυμάμαι καλά να έρθει εκεί που μένει να τον δείρει.

Τόσες τραβελογαμημένες έχουν περάσει από το σάι,αυτή δεν τη θυμάμαι..

Ηταν χαρακτηριστικός.Του είχε πει τότε ο uraluber οτι είναι ψευτόμαγκας και θα μπαναριστεί την επόμενη μέρα.Και μετά θα ξαναεμφανιστεί με άλλο όνομα κτλ.Εμενε σε ένα δρόμο της Θεσσαλονίκης που έχει οδό και στην Αθήνα με το ίδιο όνομα.

Eμένα μου έχει στείλει ονοματεπώνυμο,διεύθυνση,όροφο και με προσκάλεσε να πάω τον βρω :confused:
Μάλλον δε βρίσκει τραβέλια στη Γιαννιτσών να τον γαμήσουν και ψάχνεται στο internet.
Eίναι και λαθρόπουστας,απορώ γιατί δεν πάει στο Ωραιόκαστρο στο camp να του γρασάρουν τη ροδέλα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο Παναγιώτης πρέπει να είναι ο Θεσσαλονικιός που απειλύσε να τους δείρει όλους επειδή του έβαλαν τζατζίκι αντί για τυροκαυτερή στο σάντουιτς.Εδινε ραντεβού με τον urlauber αν θυμάμαι καλά να έρθει εκεί που μένει να τον δείρει.

Ηταν χαρακτηριστικός.Του είχε πει τότε ο uraluber οτι είναι ψευτόμαγκας και θα μπαναριστεί την επόμενη μέρα.Και μετά θα ξαναεμφανιστεί με άλλο όνομα κτλ.Εμενε σε ένα δρόμο της Θεσσαλονίκης που έχει οδό και στην Αθήνα με το ίδιο όνομα.

Eμένα μου έχει στείλει ονοματεπώνυμο,διεύθυνση,όροφο και με προσκάλεσε να πάω τον βρω :confused:
Μάλλον δε βρίσκει τραβέλια στη Γιαννιτσών να τον γαμήσουν και ψάχνεται στο internet.
Eίναι και λαθρόπουστας,απορώ γιατί δεν πάει στο Ωραιόκαστρο στο camp να του γρασάρουν τη ροδέλα

Ελεγε τότε οτι έχει μια ταβέρνα από κάτω όπου άμα μπεις και καταλάβουν οτι τον ψάχνεις,θα σε πλακώσουνε.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Όταν βρίσκω θήραμα, το ξεκοκαλιζω μέχρι τελικής πτώσεως μέχρι το θήραμα πλέον να έχει υποστεί τέτοιο μπουλινγκ που να αρχίσει να μην απαντάει.

Θεωρώ ότι ο κμαν μπορεί να χαραχτεί ως άλλη μια γραμμή στο ρόπαλο μου μετά από διαφορά άλλα ανέκδοτα-μέλη του σάιτ που προσπάθησαν να γαβγίσουν (και όχι να δαγκώσουν, φυσικά) αλλά εκτελέστηκαν παραδειγματικά.

Ένα τελευταίο αφήνω εδώ από μέλος που με περισση αγάπη και ενδιαφέρον μου έστειλε περισσότερες πληροφορίες για το νάνο-ραμολιμέντο-κμαν.

«Episis o kman2 i vlakman ine nostalgos tou hitler.Evaze foto apo airbnb diamerismata stin athina ke ta parousiaze os dika tou. Elege oti pezi kithara.Aftokinito den ihe pote alla oute ke diploma aftokinitou. Elege psemata oti pige USA, alla mono sta oneira tou pige eki. Den gnorizi kammia xeni glossa tou p.anatolikou block. Einai apodedigmena koprolagnos.
kai otan paei se nisi me sponsopoutaneta tou tin klevoun alla kamakia kai menei boukala. H doulia tou ine na kouvalaei ptomata se ena eparxiako nosokomio tis germanias.Ke meni se diamorfomeno garaz, ke afto stin ypoga, me koini toualeta.
megas klooun o typos»

Το παραθέτω έτσι, ωμό.

Πάει ο κμαν. Πάμε για άλλα θηράματα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τόσα είναι περίπου.Θέλουν 20 δις το χρόνο για μισθούς συντάξεις και 10 δις για τον ιδιωτικό τομέα.Εγώ υπολόγιζα 20 δις το χρόνο το 2018 αλλά τώρα με τον κορωναιό θέλουν 30.Θα δεις το χρέος το 2030 θα έχει πιάσει τα 600 δις.Είναι φαύλος κύκλος.Ο Μπαρούφ λέει κάθε δεκαετία να μας διαγράφουν το χρέος και να ξεκινάμε να σωρεύουμε από την αρχή λες και ο άλλος είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα.Ηλίθιοι αλλά αυτούς βγάζουνε συνέχεια που λένε τις παπαριές.Κάποιους να τα πουν σωστά δεν τους βγάζουνε ποτέ εννοείται.Αλλο τώρα εδώ που αλωνίζουμε ελλείψει αντιλόγου.

Εδω ειναι τα στοιχεια για το 2019.

www.tovima.gr/2020/01/15/finance/proypologismos-protogenes-pleonasma-496-dis-to-2019/]https://www.tovima.gr/2020/01/15/finance/proypologismos-protogenes-pleonasma-496-dis-to-2019/[/url]

Πρωτογενες πλεονασμα καπου 4.5 δις οποτε μετα τους τοκους του χρεους παμε σε τελικο αποτελεσμα περιπου η μια η αλλη. Που σημαινει οτι η χωρα δε χρειαζεται να ξαναδανειστει αν οι αριθμοι συνεχισουν ετσι. Ειναι πολυ διαφορετικο αυτο που λες, οτι χρειαζεται να δανειζεται καθε χρονο 30 δις εξτρα. Αν γινοταν αυτο, θα ημασταν τωρα πρωτη ειδηση παγκοσμιως, οπως ημασταν το 2009 οπου τα νουμερα ηταν καπου εκει, γυρω στα 30 δις τελικο ελλειμμα (δευτερογενες):

www.kathimerini.gr/politics/874333/ta-dimosionomika-stoicheia-toy-2009-kai-oi-eythynes/]https://www.kathimerini.gr/politics/874333/ta-dimosionomika-stoicheia-toy-2009-kai-oi-eythynes/[/url]

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

trans κοπελες εννοεις τις λεσβιες?

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Δεν καταλάβατε ΔΕΝ είναι σπόνσορας.
Σπονσορες δεν λεγονται οι πυρφοροι που σπρωχνουν και τα ρεστα τους στη Μουνο/bank, και σπονσορετες -οι π@υτανες -που αμοιβονται για τις υπηρεσιες τους ;; Τοσο πλουσια ειναι η ελληνικη γλωσσα, γιατι δεν λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.. :sunglasses:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Επίσης θα προσθέσω ότι όταν η φθορά του χρόνου προχωρήσει, πρέπει κάθε σπόνσορας να αρχίσει να σκέφτεται και για καμμιά πλαστική (ρυτίδες ματιών, προγούλια κλπ).
Τώρα αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ είναι η δική του μέθοδος που ελάχιστη σχέση έχει με το κλασικό σπόνσοριγκ.
Εκεί θες πολλά λεφτά και για αυτό είπα ότι το 5χίλιαρο είναι οριακό.

Με 5κ μηνιαιως μια χαρα εχεις λεφτα για πλαστικες

4κ πληρωσα πολυ καλο πλαστικο για ρινοπλαστικη
ηθελα να μου την κανει οπως ηταν πριν την σπασω:glasses:
λιγοτερα απο ενα μηνιατικο του k

ο kman απλα αδιαφορει για πλαστικες ρουχα αμαξια γυμναστηρια

Το 5χίλιαρο μπορεί να φτάνει για τη μέθοδο του ΚΜΑΝ που δεν είναι σπόνσοριγκ, αλλά πληρωμένο καμάκι.
Είναι οριακό όμως για το κλασικό σπόνσοριγκ, το οποίο δεν περιλαμβάνει μόνο πλαστικές, αλλά κι ένα σωρό άλλα πράγματα στα οποία αναφέρθηκα.

Επίσης το σπόνσορινγκ δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και νοοτροπίας. Αυτοί που βγάζουν πολλά και που ανέβηκαν πολλά σκαλοπάτια για να το κατορθώσουν δεν πετάνε έτσι τα λεφτά τους, αλλά επενδύουν κιόλας. Από το 5χίλιαρο, άμα βγάλεις τους φόρους, τα βασικά σου έξοδα και το ποσό για επένδυση, τι νομίζεις ότι μένει για σπονσορέτες, δεδομένου ότι πρέπει να συντηρείς κι ένα στάτους;
Βάλε ένα 8χίλιαρο μηνιαίο εισόδημα, για να ξεκινήσεις σαν σπόνσορας. Με κατώτερα ποσά μπορείς να το κάνεις μόνο ευκαιριακά.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Αυτός είναι ο λόγος που τον δουλεύει ένα ολόκληρο σαιτ τον κμαν.
Αν είναι έξυπνος μπορεί να γίνει μέντορας. Έρχεται πιο οικονομικά. Αν ήμουν Γερμανία θα δοκίμαζα να γίνω μέντορας σε σλάβες. Θα ψάρευα σε πανεπιστήμια, job centers κλπ όπου βρίσκεις νεοφερμένες.
Να είσαι καλά μέντορα!!!
Κάναμε ΒΒQ με κάτι φιλαράκια και κλάσαμε στο γέλιο όταν το διαβάσαμε αυτό!:2funny::2funny::2funny:

Σε παρακαλώ να έρθω να βλέπω όταν θα πας ρε ραμολί στο πανεπιστήμιο στην Γερμανία για να ψαρεύεις κοριτσάκια!:2funny::2funny::2funny:
Να δω ρε ναυάγιο τις κλοτσιές που θα φας 60 χρονών μαλάκας!!!

Δώσε πόνο....γράφε!:tooth:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ο βαλκάνιος μικροψώλης με τις ψεύτικες φωτό από πουτάνες που παρουσίαζε ως γκόμενες και γραφεία που παρουσίαζε ως διαμερίσματα δικά του είναι άλλο ένα μέλος που εξοντώθηκε πρόσφατα. Επίσης δέχτηκε πρόταση για μερικές σφαλιάρες από κοντά και ,όπως φυσικά όλοι οι ψεύτες, λάκισε.

Τελικά όλοι οι κακάσχημοι αποτυχημένοι ακολουθούν ίδιο μοτίβο. Λένε ψεμματα, φλασάρουν ψεύτικα πράγματα για να τονώσουν το εγώ τους, καταλήγουν να μιλάνε και να αυνανίζονται μεταξύ τους.

Ο Παναγιωτάκης είναι ένας καβλαρος 29 ετών, δουλεύει δημόσιο, γαμάει ότι βίζιτα εγχώρια κυκλοφορεί (ανεξάρτητες κυρίως γιατί δε συμπαθώ ιδιαίτερα τα γραφεία μας), έχει και τις καβάντζες του, έχει και τα ψυχολογικά του (ήπιας μορφής άγχος) και λέει και πού μένει. Μένει και παραλια Θεσσαλονίκης. Έχει και αμαξάκι. Και δε ντρέπεται να τα πει. Γαμάει και τραβελια, γιατί κωλαράκι βεντούζα δε συγκρίνεται με μουνι πηγάδι. Άμα ξέρατε τι κάβλα είναι να πηδάς τρανς, δεν φάω κοροϊδεύατε. Είπαμε όμως, αρκετά.

Φεύγω σε άλλο νήμα. Δρ χρειάζεται να πούμε τίποτε άλλο. Καλές τύχες... από μένα μια εικόνα χίλιες λέξεις κάθε φορά που θα πέφτω πάνω σε δικό σας ποστ.

Επεσε και το σάιτ με τις μαλακιες σας.

Συνημμένα

• 3038F6D9-6C16-4822-8ADC-CDEEFC473CD9.gif
    3038F6D9-6C16-4822-8ADC-CDEEFC473CD9.gif
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

Εγώ θυμάμαι του χτυπάγανε τα κουδούνια αλλά δεν άνοιγε...:tooth::tooth::tooth:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Όταν βρίσκω θήραμα, το ξεκοκαλιζω μέχρι τελικής πτώσεως μέχρι το θήραμα πλέον να έχει υποστεί τέτοιο μπουλινγκ που να αρχίσει να μην απαντάει.

Θεωρώ ότι ο κμαν μπορεί να χαραχτεί ως άλλη μια γραμμή στο ρόπαλο μου μετά από διαφορά άλλα ανέκδοτα-μέλη του σάιτ που προσπάθησαν να γαβγίσουν (και όχι να δαγκώσουν, φυσικά) αλλά εκτελέστηκαν παραδειγματικά.

Ένα τελευταίο αφήνω εδώ από μέλος που με περισση αγάπη και ενδιαφέρον μου έστειλε περισσότερες πληροφορίες για το νάνο-ραμολιμέντο-κμαν.

«Episis o kman2 i vlakman ine nostalgos tou hitler.Evaze foto apo airbnb diamerismata stin athina ke ta parousiaze os dika tou. Elege oti pezi kithara.Aftokinito den ihe pote alla oute ke diploma aftokinitou. Elege psemata oti pige USA, alla mono sta oneira tou pige eki. Den gnorizi kammia xeni glossa tou p.anatolikou block. Einai apodedigmena koprolagnos.
kai otan paei se nisi me sponsopoutaneta tou tin klevoun alla kamakia kai menei boukala. H doulia tou ine na kouvalaei ptomata se ena eparxiako nosokomio tis germanias.Ke meni se diamorfomeno garaz, ke afto stin ypoga, me koini toualeta.
megas klooun o typos»

Το παραθέτω έτσι, ωμό.

Πάει ο κμαν. Πάμε για άλλα θηράματα.

Παναγιώτη επειδή είσαι παιδί μάλαμα, βάλε ένα σκριν σοτ από το μήνυμα που σου στείλανε, έτσι για να μην λένε οι κακοπροαίρετοι.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1

Εγώ θυμάμαι του χτυπάγανε τα κουδούνια αλλά δεν άνοιγε...:tooth::tooth::tooth:

Καθυστερημένο είσαι αγόρι μου; Τρίτο όροφο Στρ. Καλλάρη μένω, ήρθες και δε σου άνοιξα; Δίπλα στο πάρκινγκ φίλοι μου είναι όλοι, απλά πες ότι ψάχνεις να δείρεις τον Παναγιώτη. Είστε τέτοια ναυάγια που τώρα κάθεστε και γράφετε μαλακιες ο ένας στον άλλον για να την παλέψετε;

Πιστεύετε ότι θα σκιαχτώ ποτέ μέλος από δω μέσα; Χαχαχαχα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Γιατί μιλάς άσχημα ρε Παναγιώτη;
Δεν σ'έψαχνα για να σε δείρω...έναν μπουλκουμέ ήθελα να σε κεράσω.:tooth:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Αν είναι έξυπνος μπορεί να γίνει μέντορας. Έρχεται πιο οικονομικά. Αν ήμουν Γερμανία θα δοκίμαζα να γίνω μέντορας σε σλάβες. Θα ψάρευα σε πανεπιστήμια, job centers κλπ όπου βρίσκεις νεοφερμένες.
Να είσαι καλά μέντορα!!!
Κάναμε ΒΒQ με κάτι φιλαράκια και κλάσαμε στο γέλιο όταν το διαβάσαμε αυτό!:2funny::2funny::2funny:

Σε παρακαλώ να έρθω να βλέπω όταν θα πας ρε ραμολί στο πανεπιστήμιο στην Γερμανία για να ψαρεύεις κοριτσάκια!:2funny::2funny::2funny:

Τα φιλαράκια σου είναι κοπρίτες σαν και σένα;

Ξέρεις γιατί είσαι κοπρίτης, έτσι; Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

Άθλιο καθίκι, δεν έχει όριο η σκατοψυχιά σου. Σίχαμα της κοινωνίας. Να τα γράφουμε κι αυτά για να μην ξεχνάνε οι χρήστες τι κωλοπαιδαράς είσαι, όταν πας να παραστήσεις το μάγκα.

Δεν σε παίρνει μαζί μου, ρε αποτυχημένε. Πότε θα το πάρεις χαμπάρι; Ένα άθλιο ξοφλημένο παλιοτόμαρο είσαι, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Λεφτά έχεις μαλάκα για την επόμενη βίζιτά σου; Πήρες γουρουνάκι να βάζεις τα πεντόλεπτα από το σούπερμαρκετ να μαζευτούν να πας να γαμήσεις;

Τι διεύθυνση έχει η τρώγλη σου να σου στείλω κανένα τσεκ, να χαρείς και σύ λίγο με πληρωμένο έρωτα; Γιατί την τελευταία φορά που πήγες με κανονική γκόμενα η Ελλάδα είχε βασιλιά.

Δυστυχισμένη ύπαρξη...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Παναγιώτα,κλάσε τις καπότες των τραβελογαμιάδων σου αγράμματο βύσμα,ποιος ξέρει ποιον βουλευτή τσιμπούκωσες για να σε διορίσουν

Σε τρώει η ροδέλα και μας έχεις ζαλίσει τον πούτσο κωλόβυσμα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Kalogero έχεις χάσει την ψυχραιμία σου βλέπω.

Επειδή είσαι γατάκι άβγαλτο θα σου κάνω ένα δώρο, θα γίνω μέντορας σου.:2funny::2funny::2funny:

-Μην χαίρεσαι μαλάκα δεν πρόκειται να σε γαμάω για αντάλλαγμα.
Θα κάνεις 2-3 δουλειές μόνο, να καθαρίζεις τις κουτσουλιές από το αμάξι μου, να βγάζεις βόλτα τα σκυλιά κλπ.
Αν είσαι καλός θα σε αφήνω τις κουτσουλιές να τις καθαρίζεις με την γλώσσα σου...:confused:

ΥΓ. Τον Μητσάρα μην τον πιάνεις στο στόμα σου, είσαι πολύ λίγος. Εμείς είμαστε φίλοι και το παιδί του Κυριάκου το μεγάλωσε με κόπο και υστέρημα από τις οικονομίες του και την ζωή του.
Όλα αυτά είναι η καλύτερη διαφήμιση στο προεκλογικό αγώνα που ετοιμάζουμε εμείς οι πιστοί οπαδοί του για την είσοδο του στην βουλή!:headbang2::headbang2::headbang2:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Να είσαι καλά μέντορα!!!

Τα φιλαράκια σου είναι κοπρίτες σαν και σένα;

Ξέρεις γιατί είσαι κοπρίτης, έτσι; Που έλεγες στο Δημητράκη ότι το παιδί δεν είναι δικό του, αλλά κάποιου Κυριάκου κλπ και το επαναλάμβανες συνέχεια πρωί-μεσημέρι-βράδυ.

Άθλιο καθίκι, δεν έχει όριο η σκατοψυχιά σου. Σίχαμα της κοινωνίας. Να τα γράφουμε κι αυτά για να μην ξεχνάνε οι χρήστες τι κωλοπαιδαράς είσαι, όταν πας να παραστήσεις το μάγκα.

Δεν σε παίρνει μαζί μου, ρε αποτυχημένε. Πότε θα το πάρεις χαμπάρι; Ένα άθλιο ξοφλημένο παλιοτόμαρο είσαι, χωρίς ίχνος ανθρωπιάς.

Λεφτά έχεις μαλάκα για την επόμενη βίζιτα σου; Πήρες γουρουνάκι να βάζεις τα πεντόλεπτα από το σούπερμαρκετ να μαζευτούν να πας να γαμήσεις;

Τι διεύθυνση έχει η τρώγλη σου να σου στείλω κανένα τσεκ, να χαρείς και σύ λίγο με πληρωμένο έρωτα; Γιατί την τελευταία φορά που πήγες με κανονική γκόμενα η Ελλάδα είχε βασιλιά.

Δυστυχισμένη ύπαρξη...

Καλόγερο γαμησε το... κάνει μπαμ ότι ο τύπος κουμπώνει χάπια. Άστο, έτσι κι αλλιώς δε γαμαει.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Παναγιώτα,κλάσε τις καπότες των τραβελογαμιάδων σου αγράμματο βύσμα,ποιος ξέρει ποιον βουλευτή τσιμπούκωσες για να σε διορίσουν

Σε τρώει η ροδέλα και μας έχεις ζαλίσει τον πούτσο κωλόβυσμα

Φίλε τρως μπλοκ γιατί όταν σε κάνω πουτανα, σου λέω έλα από κοντά να σε κάνω μαύρο, εσυ εξαφανίζεσαι και μετά γράφεις μαλακιες, απλά δεν υπάρχει νόημα. Όταν βρεις τ’ @@ να μιλήσεις σαν άντρας, στείλε μνμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom