Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και μάλιστα οι Τούρκοι δραστηριοποιούνται οικονομικά σε αυτές τις χώρες και έχουν και διαθέσιμο εισόδημα.Δεν είναι απλά πολεμιστές του Σαββατοκύριακου ερχόμενοι μπουλούκια.Ξέρουν ρωσικά και πιάνουν τραπέζια σε ακριβά μαγαζιά.Ναργιλέδες παντού το έχουν ξεφτιλίσει.Και επαρχία να πας τους βλέπεις μπροστά σου.Βλέπουν την Ουκρανία σαν απέραντο μπορδέλο.
Γαμούνε και δέρνουν λόγω Σένγκεν αυτές έρχονται Τουρκία χωρίς κανένα πρόβλημα και οι Τούρκοι μπαινοβγαίνουν απρόσκοπτα χωρίς περιορισμούς με άπειρες πτήσεις.
Oι Τούρκοι και οι Ουκρανοί είναι στη Σένγκεν; Από πότε;

Εννοώ οτι λόγω Σένγκεν οι Ρωσίδες κτλ συχνά κωλύονται να ταξιδέψουν Ευρώπη ενώ Τουρκία έχουν πάντα τις πόρτες ανοιχτές.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και Πολωνέζες ασχολούνται με Τούρκους.Γενικά οι Τουρκαλάδες είναι παντού αλωνίζουν.Εχεις δει Έλληνα να κάνει live καμάκι Κρεσάτικ,σεξορεπορτάζ από τα κλαμπ κτλ όπως κάνουν οι Τούρκοι?Τα έχουν ξεφτιλίσει όλα.

Οι Έλληνες είναι να'χουν ένα μπάζο 10 χρόνια που τους προξένεψε η ξαδέρφη τους.

Ή να πηγαίνουν στη Μύκονο με 5 ψωλαραίους και να χορεύουν εκεί με άλλους ψωλαραίους με ροζ μαγιό :effemine:

Αυτούς μπορεί να τους πας στην Κρεσάτικ και αντί να ασχολούνται με τις μουνάρες,να μιλάνε στο fb με τη Σούλα απ'τα Πατήσια.Τί τους θες εκεί πέρα;

Οι τουρκαλάδες 100 χρόνια μπροστά είναι σ'αυτά,άσχετα που εμεις τους έχουμε για μαο μαο

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Ιταλια δλδ Χ.
Ρωσσια Χ.
Πολωνια Χ γιατι ειναι απλυτες.
Ουκρανια Χ γιατι ειναι εκμεταλλευση.
Ρωσια Χ γιατι εχουν απαιτησεις.
Σκανδιναβια Χ.
Τουρκια Χ γιατι ειναι ψωνια.
Ισπανια Χ.
Γαλλια ποιος χεστηκε.
Ελλαδα ουτε κατα διανοια, το μπελα σου ψαχνεις.
Αρα μενει Γερμανια, Λευκορωσια, Βελγιο, Αρμενια.
Κουρδισταν, Ιραν, Ιρακ, Αιγυπτος, Μουσλιμια Χ δλδ.

Γερμανια, αποψεις?
Λευκορωσια αποψεις?
Βελγιο αποψεις?
Αρμενια ειπαμε, νταξ.

Και θετω το εξης ερωτημα στον κμαν. Γιατι Ουκρανια και οχι μια αλλη χωρα εφοσον απ ότι λετε τα ποσα ειναι υπερογκα και εκει? Γιατι οχι πχ μια Γερμανια? αμα το μπαζο στην Ουκρανια θελει Σανελ δωρακι για να βγει φωτο γυμνοστηθη, ποιος μας λεει οτι σε αλλες χωρες γινεται το ιδιο? μηπως ειναι λαθος του κμαν αυτο και ανοιγεται απλα παρα πολυ γιατι θελει να δειξει μια ισχυ στο μικρο, ταλαιπωρημενο Ουκρανεζι ενω θα μπορουσε με μπλαμπλα να την παρει ΧΩΡΙΣ δωρα? Μηπως δηλαδη ο κμαν ειναι ο πυρφορος-καταστροφεας της Ουκρανιας με δωρα και σαλια που χαλαει την πιατσα, και μετα παμε Ουκρανια εγω και ο Σαντμαν πχ που ειμαστε φτωχοι και δε γυριζει να μας κοιταξει καμια?

Ερωτω, κυριοι.

Με αλλα λογια, μηπως να σταματησουμε την κατευθυνση του νηματος? Γιατι σπονσορας-θυμα δε γινεται. Φετιχιστης για δωρακια και χαρες σε ακυρα κορασια ΝΑΙ, γινεται. Υπαρχει σαν φετιχ. Αρα ο κμαν ειναι φετιχιστης... γι' αυτο και δε τον ενδιαφερει αμα γαμαει, αρκει να δινει δωρα και να υποτασσει το κορασιο με λεφτα και δυναμη, με ισχυ. Και δεν αστειευομαι. Νομιζβ ξεκλειδωσα το μυστηριο κμαν.

Σεβαστο λοιπον το φετιχ. Βεβαια εκει που με πιανουν τα γελια ειναι στο μπατζετ-φετιχ, οτι δηλαδη παει Ουκρανια γιατι ειναι φτηνα και τισ πιανει και κοροιδο κιολας, γιατι σκαει "λιγα" για το φετιχ του. Κμαν, το φετιχ αυτο ειναι για γερες τσεπες φιλε μου, οχι για υπογεια και φακες. Μηπως, λεω μηπως, το φετιχ αυτο πηγαζει απο κανενα τραυματικο γεγονος με χυλοπιτα απο γκομενα πριν 40 χρονια και ειναι πλεον ωρα να το αφησεις πισω σου? Να βρεις ενα πιπινι να γουσταρεις? ΓΙατι αυτη η μαλακια που επιασε 100+ σελιδες δε λεγεται σπονσορινγκ. Λεγεται κομπλεξ κατωτεροτητας και μισογυνισμος που εξελιχτηκε σε φετιχ δωρων / οικονομικου εξευτελισμου που εσυ το μεταφραζεις ως ισχυ.

Ουτε καν. Ειναι πολυ νωρις ακομα για τετοια. Παω να πιω καφε, τα λεμε μετα.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Πόσους κλώνους έκανε πάλι ο Σαββίδαρος;

Έχουμε χάσει τη μπάλλα......

Να κεράσω Τάλισκερ?

Μόνο στο Galaxy τύπε. Συνοδεία μουνιδίων με κολάν και σταν σμιθ.

Τυπε o Christos kayamaru igano Savvidis γαμουσε μόνο 10αρια μουνετα στο Χίλτον,έγραφε σεντόνια,κατέβαζε τα Ταλισκερ σαν νερό και μετά πετούσε τα μουνετα σαν στυμμενες λεμονοκουπες.Ολα αυτά τα έκανε συγχρόνως και 24/7.:confused:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Οι ουκρανές γαμιούνται με τους πάντες χωρίς καμία διάκριση ,οι ρωσίδες σε μικρές ηλικίες μέχρι τα 25 δεν είναι εύκολα προσιτές για τους μαύρους αλλά οι μεγαλύτερες δεν προβληματίζονται να δοκιμάσουν τον εξωτικό καρπό
Τους μεμετηδες ειδικα τους εχουν σε μεγαλη εκτιμηση ...

Aυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση,αλλά κατάλαβα ότι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ρουφοκαυλέτες που για τα φράγκα
θα γαμιόντουσαν με τους πάντες...
Από λευκές χώρες,ενασχόληση με τούρκους έχω δει μόνο στην Ουκρανία,αν και έχω γνωρίσει και Ουκρανέζες που δεν θέλουν να ξέρουν για τούρκους,άραβες,κ.λ.π.
Ειδικά από Ουκρανέζες που δεν κατάγονται από Οδησσό και Κίεβο.

Όσο για αυτό που γραφτηκε για Γερμανία..
Μπορεί Βερολίνο,Κολωνία,που είναι αχταρμάς κολλέξιον να τρώνε οι τούρκοι μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία Γερμανίδων,
αλλά εδώ Βαυαρία και σε άλλα μέρη,δεν υφίστανται καν σαν επιλογή και όχι μόνο για τις Γερμανίδες.
Πιο πιθανό να έχει καμιά ελλεηνίδα γκόμενο τούρκο,παρά Γερμανίδα.

Και Πολωνέζες ασχολούνται με Τούρκους.Γενικά οι Τουρκαλάδες είναι παντού αλωνίζουν.Εχεις δει Έλληνα να κάνει live καμάκι Κρεσάτικ,σεξορεπορτάζ από τα κλαμπ κτλ όπως κάνουν οι Τούρκοι?Τα έχουν ξεφτιλίσει όλα.

Εγώ θα σου επισημάνω ξανά,πως η γενιά των 20+ με το που δουν μικρόφωνο και ειδικά αν τους πει κάποιος έχω κανάλι στο youtube,
ποζάρουν να πουν τη μαλακία τους.
Πως από αυτό το γεγονός,εσύ κάνεις το λογικό άλμα ότι μετά κλείνει η κάμερα και αρχίζουν τα γαμήσια,
είναι πραγματικά άξιο απορίας.

Όχι,Έλληνα καμάκερ δεν έχω δει Κρεσάτικ.
Γιατί υπάρχουν Έλληνες καμάκερ εκτός συνόρων;

Έχω δει στην Ουκρανία τούρκους,ανά 5άδες να γίνονται ρόμπες χαρίζοντας λουλούδια και ένα σωρό άλλα γραφικά.
Έχω δει και κάποιους να κυκλοφορούν με γκόμενες,πιθανώς σπονσοροκαυλέτες.

Στην Πράγα φυσικά οι τούρκοι δεν έρχονταν,γιατί υπάρχουν ακόμη και Privat που δεν τους δέχονται...

Πάντως και στην Πράγα έρχονταν με τα τσάρτερ οι Άγγλοι,αλλά στο τέλος απλά έπιναν τη φθηνή τους μπύρα και γυρνούσαν πίσω,
γράφοντας πιθανώς στα αντίστοιχα forum ότι παρτούζωσαν δύο Τσέχες και μία Σλοβάκα..

Y.Γ.Τους Ιταλούς που τους βλέπεις ακόμη στο μπλοκ;
Έχω πολύ καιρό να δω Ιταλούς,όπως κάποτε.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Τυπε o Christos kayamaru igano Savvidis γαμουσε μόνο 10αρια μουνετα στο Χίλτον,έγραφε σεντόνια,κατέβαζε τα Ταλισκερ σαν νερό και μετά πετούσε τα μουνετα σαν στυμμενες λεμονοκουπες.Ολα αυτά τα έκανε συγχρόνως και 24/7.:confused:

Τυπε αυτο για το οποιο θα μεινει στην ιστορια περισσοτερο ο Chris Savvidis ειναι τα μεγαλα raise σε οποιοδηποτε bet-προκληση δεχοταν.

Εβαζες εσυ 100 ευρω στο τραπεζι; Ο Κρις θα εβαζε 1000
Εφερνες μια γκομενα εσυ; Ο Κρις θα εφερνε 10
Ποσταρες ενα εισιτηριο για Μαλβιδες; Ο Κρις θα ποσταρε για 10 εξωτικα νησια
Ποσταρες φωτο που πινεις καφε με θεα την πολη απο 100 μετρα υψος; Ο Κρις θα ποσταρε φωτο απο 1000 μετρα ψηλα.

Ο Κρις Σαβ θα μεινει στην ιστορια ως ο Nick the Greek των προκλησεων στο μπου :rockon::rockon::rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706
Αυτός είναι ο λόγος που τον δουλεύει ένα ολόκληρο σαιτ τον κμαν.
Υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ένας είναι οι βαλκανικοί πύραυλοι, η εξαέρωση των γόνων/ψωλάδων και λοιπές θεωρίες. Ο άλλος είναι η ζήλεια. Ο ΚΜΑΝ μπορεί να παίζει άτσαλο παιγνίδι, αλλά γαμάει κιόλας. Το πόσο και με τι κόπο αυτός το ξέρει, αλλά άμα έσκαγε συνέχεια χιλιάρικα και δεν γαμούσε καμμία θα είχε ήδη εγκαταλείψει. Αυτό κάνει κάποιους να ζηλεύουν.

Το παχνίδι του ΚΜΑΝ σε λίγα χρόνια θα τελειώσει. Δεν θα βγαίνουν τα νούμερα. Αν είναι έξυπνος μπορεί να γίνει μέντορας. Έρχεται πιο οικονομικά. Αν ήμουν Γερμανία θα δοκίμαζα να γίνω μέντορας σε σλάβες. Θα ψάρευα σε πανεπιστήμια, job centers κλπ όπου βρίσκεις νεοφερμένες. Δεν χρειαζεται να έχεις πάντα ένα expertise. Νεαρή κοπέλλα τώρα σε ξένο κράτος που δεν ξέρει τα κατατόπια θα πει ΟΧΙ σε κάποιον που θα προθυμοποιηθεί να τη βοηθήσει χωρίς να γίνεται φορτικός; Οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες έξω από την comfort zone τους και πολλές πάνε με τον οποιονδήποτε που θα τους δώσει μία ανακούφιση. Γίνεσαι το αποκούμπι, ο «διαθέσιμος θείος» στη δυσκολία και σίγουρα θα γαμάς πότε πότε, γιατί οι νεαρές έχουν συνέχεια κάβλες. Χρειάζεται όμως αυτοκίνητο και να μπορείς να ανταποκριθείς σε κάποια διαδικαστικά στην αρχική εγκατάσταση. Άμα έχεις αρκετά φράγκα και μπορείς να προσφέρεις περισσότερες υπηρεσίες αυξάνονται οι ευκαιρίες.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Τυπε αυτο για το οποιο θα μεινει στην ιστορια περισσοτερο ο Chris Savvidis ειναι τα μεγαλα raise σε οποιοδηποτε bet-προκληση δεχοταν.

Ποσταρες φωτο που πινεις καφε με θεα την πολη απο 100 μετρα υψος; Ο Κρις θα ποσταρε φωτο απο 1000 μετρα ψηλα.

Ο Κρις Σαβ θα μεινει στην ιστορια ως ο Nick the Greek των προκλησεων στο μπου :rockon::rockon::rockon:

Τελικά ήταν δάσκαλος του Νταν Μπλιζεριαν?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

To απόλυτο bet του Σαββ ήταν η πρόκληση να μετρηθείς μαζί του μπροστά σε ταμείο της Τράπεζας, οποιασδήποτε Τράπεζας βέβαια, γιατί είχε λογαριασμούς και καταθέσεις σε όλες. Βιβλιάριο εσύ, βιβλιάριο αυτός. Α, και δεκαράκι πιπινοκαριολίτσα αυτός που θα του κουβαλούσε το βιβλιάριο. Απλά δε θυμάμαι αν η μικρή θα τσιμπούκωνε και τον ταμία.
Κιοτέψαν όλοι. :D:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Υπάρχουν δύο λόγοι. Ο ένας είναι οι βαλκανικοί πύραυλοι, η εξαέρωση των γόνων/ψωλάδων και λοιπές θεωρίες. Ο άλλος είναι η ζήλεια. Ο ΚΜΑΝ μπορεί να παίζει άτσαλο παιγνίδι, αλλά γαμάει κιόλας. Το πόσο και με τι κόπο αυτός το ξέρει, αλλά άμα έσκαγε συνέχεια χιλιάρικα και δεν γαμούσε καμμία θα είχε ήδη εγκαταλείψει. Αυτό κάνει κάποιους να ζηλεύουν.

Το παχνίδι του ΚΜΑΝ σε λίγα χρόνια θα τελειώσει. Δεν θα βγαίνουν τα νούμερα. Αν είναι έξυπνος μπορεί να γίνει μέντορας. Έρχεται πιο οικονομικά. Αν ήμουν Γερμανία θα δοκίμαζα να γίνω μέντορας σε σλάβες. Θα ψάρευα σε πανεπιστήμια, job centers κλπ όπου βρίσκεις νεοφερμένες. Δεν χρειαζεται να έχεις πάντα ένα expertise. Νεαρή κοπέλλα τώρα σε ξένο κράτος που δεν ξέρει τα κατατόπια θα πει ΟΧΙ σε κάποιον που θα προθυμοποιηθεί να τη βοηθήσει χωρίς να γίνεται φορτικός; Οι γυναίκες έχουν τρομερές ανασφάλειες έξω από την comfort zone τους και πολλές πάνε με τον οποιονδήποτε που θα τους δώσει μία ανακούφιση. Γίνεσαι το αποκούμπι, ο «διαθέσιμος θείος» στη δυσκολία και σίγουρα θα γαμάς πότε πότε, γιατί οι νεαρές έχουν συνέχεια κάβλες. Χρειάζεται όμως αυτοκίνητο και να μπορείς να ανταποκριθείς σε κάποια διαδικαστικά στην αρχική εγκατάσταση. Άμα έχεις αρκετά φράγκα και μπορείς να προσφέρεις περισσότερες υπηρεσίες αυξάνονται οι ευκαιρίες.

Αυτα ειναι υποβιβασμος για τον kman. Μαλλον δεν εχετε καταλαβει ακομα πως κινειται. Ζητας απο καποιον που χωνει 3000 στην τσεπη και πεταει για Κιεβο η αλλου, με σκοπο να τα σκορπισει και να πηδηξει οτι προλαβει, αξιοποιωντας πραγματα και καταστασεις που μελεταει και γνωριζει εδω και 20 χρονια, ζητας λοιπον απο αυτο το ατομο να αλλαξει τελειως ροτα, και να αρχισει να ασχολειται με το πως θα βρει νεαρες κοπελες που θα τις πεισει να τον δουν ως μεντορα και αφου αφιερωσει πολλες εργατωρες για αυτες, στο τελος να γλειφει κανενα κοκκαλακι που και που; Και ολα αυτα γιατι; Για να γλυτωσει τις 3000 να εχουν οι κληρονομοι-ανιψια του να φανε περισσοτερα;

Τελικα εχω καταληξει οτι το 99/100 των ποστ που ειναι εναντια στις στρατηγικες του κμαν, σχετιζονται αμεσα με το οικονομικο.

Μιλαμε ρε παιδια οτι ο ανθρωπος δεν τα τσιγγουνευεται τα λεφτα, θελει να τα σκορπαει, ποσες φορες πρεπει να ειπωθει αυτο για να θεωρειται πλεον ως δεδομενο; Θελει να πεταει 1000ρικα και να κερδιζει χρονο απο μαλακιες, απο ταιντερ, απο προφιλ σε αλλα σαιτ και αππς, κλπ και να πετυχαινει μεσα σε λιγες ωρες αυτο που εμεις οι υπολοιποι καταφερνουμε μετα απο πολυ κοπο και χρονο χωρις ομως χρημα, δηλαδη να θωπευσει σλαβες ανω του 7-8 σε πολυ συντομο χρονο.

Η μεγαλη μαγκια του κμαν τελικα δεν ειναι η επιβολη στο μουνι, αλλα η υπεροχη του στο πως αντιμετωπιζει το χρημα σε σχεση με ολους εμας τους υπολοιπους

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Σιγά μη γίνω μέντορας.Άκου θείος.Εσυ θες να σε αποκαλούνε θείο οι γκόμενες?Δε μου ταιριάζουν αυτά τα θεωρώ εξευτελιστικά.Το σπονσοριλικι στέκει είσαι πουλ μουρ.Το μεντοριλικι δε μου βγαίνει δε δίνω συμβουλές για να γαμησω.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Αυτα ειναι υποβιβασμος για τον kman. Μαλλον δεν εχετε καταλαβει ακομα πως κινειται. Ζητας απο καποιον που χωνει 3000 στην τσεπη και πεταει για Κιεβο η αλλου, με σκοπο να τα σκορπισει και να πηδηξει οτι προλαβει, αξιοποιωντας πραγματα και καταστασεις που μελεταει και γνωριζει εδω και 20 χρονια, ζητας λοιπον απο αυτο το ατομο να αλλαξει τελειως ροτα, και να αρχισει να ασχολειται με το πως θα βρει νεαρες κοπελες που θα τις πεισει να τον δουν ως μεντορα και αφου αφιερωσει πολλες εργατωρες για αυτες, στο τελος να γλειφει κανενα κοκκαλακι που και που; Και ολα αυτα γιατι; Για να γλυτωσει τις 3000 να εχουν οι κληρονομοι-ανιψια του να φανε περισσοτερα;

Τελικα εχω καταληξει οτι το 99/100 των ποστ που ειναι εναντια στις στρατηγικες του κμαν, σχετιζονται αμεσα με το οικονομικο.

Μιλαμε ρε παιδια οτι ο ανθρωπος δεν τα τσιγγουνευεται τα λεφτα, θελει να τα σκορπαει, ποσες φορες πρεπει να ειπωθει αυτο για να θεωρειται πλεον ως δεδομενο; Θελει να πεταει 1000ρικα και να κερδιζει χρονο απο μαλακιες, απο ταιντερ, απο προφιλ σε αλλα σαιτ και αππς, κλπ και να πετυχαινει μεσα σε λιγες ωρες αυτο που εμεις οι υπολοιποι καταφερνουμε μετα απο πολυ κοπο και χρονο χωρις ομως χρημα, δηλαδη να θωπευσει σλαβες ανω του 7-8 σε πολυ συντομο χρονο.

Η μεγαλη μαγκια του κμαν τελικα δεν ειναι η επιβολη στο μουνι, αλλα η υπεροχη του στο πως αντιμετωπιζει το χρημα σε σχεση με ολους εμας τους υπολοιπους

Εδώ μιλάμε για σπονσορλίκι.Ξέρεις πόσο κοστίζει το σπονσοριλίκι?Η άλλη σου λέει εγώ τώρα θα είχα άλλες επιλογές,για να με γαμάς σκάστα.Είναι συνεχής εκροή.Χωρίς σπονσοριλίκι γαμάς στα κυβικά σου αν είσαι 45 χρονών άντε να γαμήσεις καμιά 35άρα στην καλύτερη ίσης εμφάνισης με εσένα που θα ζητάει και δώρα πού και πού.Είναι αυτό σοβαρή εναλλακτική?Δε μιλάμε για μπορδέλα κτλ.Τα έχω δοκιμάσει όλα,από το σπονσοριλίκι δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.783
Πόντοι
216
Αν έβγαινε ο κμαν και έλεγε το εξης: παιδιά εγώ στη ζωή μου δε τα πήγα καλά με τις γυναίκες... δεν είχα και το παρουσιαστικό, δούλευα πολύ, αφοσιώθηκα εκεί, και τελικά κατάλαβα οτι ο αγοραίος έρωτας έχει και τα καλά του γιατί έτσι κρατώ μια ψυχική ισορροπία... δεν είμαι και νέος, άρα γουστάρω ήρεμα και ωραία να κάνω σεξ με πολλές γυναίκες και να ζω τη ζωούλα μου. Το οτι είναι επί πηρωμή δεν με απασχολεί γιατί δικά μου τα λεφτά, τα σκορπάω εκεί που θέλω. Όποιος ακολούθησε διαφορετικό δρόμο, καλά να είναι εκεί που είναι, για μένα πλεον έχει διαγραφτεί η πορειά μου αν και δε θα έλεγα ποτέ όχι σε μια ελεύθερη σχέση όταν κουραστώ ή βαρεθώ"

Αν ο κμαν ή ο κάθε κμαν έβγαινε και έλεγε απλά ΑΥΤΟ, θα κέρδιζε τον σεβασμό όλων. Το θέμα είναι να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να έχεις το γνωθι σαυτον. Όχι να ξερνάς μαλακίες, γιατί αυτοπυροβολείσαι. Ούτε να πουλάς μαγκιά και παπά, γιατί έτσι γίνεσαι στόχος. Αυτός είναι ο λόγος που τον δουλεύει ένα ολόκληρο σαιτ τον κμαν. Είτε αυτοι που προσπαθούν να του πούν "ξερεις κατι; σταματα, παραληρεις" είτε οι σκατόψυχοι που και καλα παιρνουν το μερος του και τον φωναζουν "αρχοντα συνεχισε" οπως φωναζαν τον Βαραβα στην ταινια, μετα την αποφυλακιση του. Κοινως, καταλαβαινουν οτι ο ανθρωπος βρισκεται σε συγχυση και τον παροτρυνουν να συνεχισει για να γελανε αυτοι απο πισω. Ντροπη σας κυριοι. Με αυτο που κανετε, τα βαζει με μας γιατι νομιζει οτι ζηλευουμε. Θα μπορουσαμε να μιλησουμε ομορφα για τις φυλες των γυναικων και τι ζηταει η καθε μια... το προσπαθησα μερικες σελιδες πισω και το γαμησατε το νημα, ειτε με ειρωνιες ειτε με προσβολες.

Και παλι ντροπη σας κυριοι, αν και δεν ειστε καν κυριοι.
Τύπε κλαις τα βράδια πριν κοιμηθείς; Μήπως σου έβαζε χέρι ο θείος Κώστας όταν πήγαινε η μαμά για ψώνια; :S

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
Και μάλιστα οι Τούρκοι δραστηριοποιούνται οικονομικά σε αυτές τις χώρες και έχουν και διαθέσιμο εισόδημα.Δεν είναι απλά πολεμιστές του Σαββατοκύριακου ερχόμενοι μπουλούκια.Ξέρουν ρωσικά και πιάνουν τραπέζια σε ακριβά μαγαζιά.Ναργιλέδες παντού το έχουν ξεφτιλίσει.Και επαρχία να πας τους βλέπεις μπροστά σου.Βλέπουν την Ουκρανία σαν απέραντο μπορδέλο.
Γαμούνε και δέρνουν λόγω Σένγκεν αυτές έρχονται Τουρκία χωρίς κανένα πρόβλημα και οι Τούρκοι μπαινοβγαίνουν απρόσκοπτα χωρίς περιορισμούς με άπειρες πτήσεις.
Επιχειρησεις τεραστιες με ολολκληρα εμπορικα κεντρα και ξενοδοχεια τουρκικων συμφεροντων και οχι μονο κεμπαπτζιδικα οπως νομιζουν πολλοι ...

Οι γκόμενες μου πρήζουν τα αρχίδια όλο Ιστανμπούλ και Ιστανμπούλ και όλες έχουν ταξιδέψει Τουρκία.Τώρα με κορωνοιό είναι από τις λίγες ανοιχτές χώρες για Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,Ουκρανές.
Γενικά οι Τούρκοι είναι πρωτόγονοι,έχουν όμως μια γοητεία και πολλές Σλάβες δέχονται τον πρωτογονισμό.Εχουν μάθει και από τους δικούς τους οπότε οι Τούρκοι πιστεύουν οτι φαίνονται ενδιαφέροντες στις γκόμενες ενώ οι Δυτικοί ως πιο πολιτισμένοι είναι βαρετοί.
Μια που γαμουσα φερνει ενα βραδυ την φιλη της και βγαινουμε παρεα ... πανω στην συζητηση θυμουνται τις διακοπες που ειχαν κανει πριν ενα χρονο στην Ατταλεια και ποσο υπεροχα ηταν , οι δικοι μας αντρες λεγανε βγαινουμε με τα σορτσακια μεσα στον κωλο και δεν μας δινουν σχεδον καθολου σημασια :grin:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Ο εγωισμός κάποιων μελών δεν τους αφήνει να αποδεχθούν πως...

Ο Τάσος είναι από τους λίγους που έμεινε με τον τρόπο που έμεινε στο μπλοκ,ότι πρόλαβε και τις χρυσές εποχές και έχει και εμπλοκή στην τσοντοσκηνή.

Ο Mindreader πρόλαβε επίσης χρυσές εποχές,είναι τακτικός με τα escortάκια του,έχει χάρισμα και έχει γυρίσει όλο τον κόσμο.

Ο kman βγάζει ακριβώς τα γούστα του,να γαμάει/κυκλοφοράει προκλητικότατα αλόγατα που τον περνάνε 30 πόντους,ενώ μάλιστα έχει γαμήσει μουνιά που το 95% των συνομήλικων ομοεθνών του,δεν έχουν δει ούτε στον ύπνο τους.
Εντάξει,μπορεί να χρησιμοποιεί δική του ορολογία,αλλά πιστεύω ότι είναι πρώτα ο ίδιος πιστός σε αυτή,π.χ.αν είχε αδερφή ή κόρη,θα πίστευε και για αυτήν ότι έχει "εκμεταλλευτική φύση".
Ο kman συγκεντρώνει τα πυρά,κυρίως γιατί είναι προκλητικός και ηθελημένα φανερώνει τις ανεπάρκειες του μέσου Έλληνα.
Δηλαδή σκέφτεται το μέσο μέλος,αν είναι δυνατόν αυτός που σκάει μύτη σα χόμπιτ με σώβρακο να γαμάει αυτές,ενώ εγώ που είμαι "καλύτερος" όχι.
Και όμως....Το κάνει και εκ του αποτελέσματος, δεν είσαι "καλύτερος"
Ο kman ποτέ δε δήλωσε ΓΑΜΕΑΣ,ότι έχει δηλώσει μέχρι τώρα,το έχει υποστηρίξει.

Οπότε ας αφήσουμε αυτούς τους 3 να γράφουν,καθένας σε αυτό που κάνει/έχει κάνει,έχει κάποια πρωτοποριακά και μοναδικά στοιχεία.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.696
Πόντοι
1.706

Δεν ζητάμε ούτε επιβάλλουμε κάτι. Συζήτηση κάνουμε. Δεν υπάρχει καμμιά υπεροχή στο πώς αντιμετωπίζει το χρήμα. Σε κάποιο παλιό του ποστ έλεγε ότι βγάζει γυρω στο 5χίλιαρο και δεν έχει κάνει επενδύσεις για να μη χάνει τις ευκαιρίες στο μπλοκ. Το να σκορπάς ασυλλόγιστα δεν είναι υπεροχή.
Εχει πάρει φόρα και θα σταμάτησει είτε αν βρει τοίχο, πχ τον σακατέψουν τίποτα περίεργοι σε καμμιά προστριβή, όταν καμακώνει είτε όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα. Ο τύπος έχει μπαρμπαδιάσει εμφανησιακά και σε 5 χρόνια τα ποσά που θα του ζητάνε θα είναι αστρονομικά. Το 5χίλιαρο είναι οριακό ποσό για σπόνσορινγκ.
Θα αποσυρθεί και θα καταλήξει με call girls και οι βαλκανικοί πύραυλοι θα είναι ένδοξο παρελθόν. Σαν μέντορας μπορεί να κερδίσει ακόμα λίγα χρόνια, και δεν μιλάω για συμβουλευτικες υπηρεσίες αναγκαστικά, αλλά ας πούμε για γενική καθοδήγηση και στήριξη. Αλλά μάλλον δεν είναι το στύλ του.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και θετω το εξης ερωτημα στον κμαν. Γιατι Ουκρανια και οχι μια αλλη χωρα εφοσον απ ότι λετε τα ποσα ειναι υπερογκα και εκει? Γιατι οχι πχ μια Γερμανια? αμα το μπαζο στην Ουκρανια θελει Σανελ δωρακι για να βγει φωτο γυμνοστηθη, ποιος μας λεει οτι σε αλλες χωρες γινεται το ιδιο? μηπως ειναι λαθος του κμαν αυτο και ανοιγεται απλα παρα πολυ γιατι θελει να δειξει μια ισχυ στο μικρο, ταλαιπωρημενο Ουκρανεζι ενω θα μπορουσε με μπλαμπλα να την παρει ΧΩΡΙΣ δωρα? Μηπως δηλαδη ο κμαν ειναι ο πυρφορος-καταστροφεας της Ουκρανιας με δωρα και σαλια που χαλαει την πιατσα, και μετα παμε Ουκρανια εγω και ο Σαντμαν πχ που ειμαστε φτωχοι και δε γυριζει να μας κοιταξει καμια?

Ερωτω, κυριοι.

Με αλλα λογια, μηπως να σταματησουμε την κατευθυνση του νηματος? Γιατι σπονσορας-θυμα δε γινεται. Φετιχιστης για δωρακια και χαρες σε ακυρα κορασια ΝΑΙ, γινεται. Υπαρχει σαν φετιχ. Αρα ο κμαν ειναι φετιχιστης... γι' αυτο και δε τον ενδιαφερει αμα γαμαει, αρκει να δινει δωρα και να υποτασσει το κορασιο με λεφτα και δυναμη, με ισχυ. Και δεν αστειευομαι. Νομιζβ ξεκλειδωσα το μυστηριο κμαν.

Σεβαστο λοιπον το φετιχ. Βεβαια εκει που με πιανουν τα γελια ειναι στο μπατζετ-φετιχ, οτι δηλαδη παει Ουκρανια γιατι ειναι φτηνα και τισ πιανει και κοροιδο κιολας, γιατι σκαει "λιγα" για το φετιχ του. Κμαν, το φετιχ αυτο ειναι για γερες τσεπες φιλε μου, οχι για υπογεια και φακες. Μηπως, λεω μηπως, το φετιχ αυτο πηγαζει απο κανενα τραυματικο γεγονος με χυλοπιτα απο γκομενα πριν 40 χρονια και ειναι πλεον ωρα να το αφησεις πισω σου? Να βρεις ενα πιπινι να γουσταρεις? ΓΙατι αυτη η μαλακια που επιασε 100+ σελιδες δε λεγεται σπονσορινγκ. Λεγεται κομπλεξ κατωτεροτητας και μισογυνισμος που εξελιχτηκε σε φετιχ δωρων / οικονομικου εξευτελισμου που εσυ το μεταφραζεις ως ισχυ.

Ουτε καν. Ειναι πολυ νωρις ακομα για τετοια. Παω να πιω καφε, τα λεμε μετα.

Τι ηττοπάθεια είναι αυτή?Εγώ δηλαδή άμα δω Τουρκαλάδες να έχουν πιάσει τα καλύτερα τραπέζια και να έχουν μουνάρες θα πω αχ τι ζημιά μας κάνουν αυτοί οι Τούρκοι είναι μονιμάδες,έχουν επιχειρήσεις,έρχονται κάθε μέρα εδώ πώς εγώ θα λειτουργήσω τώρα σε αυτό το περιβάλλον,γιατί να είναι εδώ κτλ?Οχι βέβαια.Θα μπω στην αρένα να τους ξεσκίσω.Θα φάω εγώ τα μουνιά.Δεν έχω ηττοπαθή νοοτροπία.
Αν ο άλλος πάει και πει α,δεν έχω λεφτά,ατυχία δεν είμαι μπρατσέτο,δεν είμαι ωραίος,δεν έχω κοννέ,τι να κλάσω τέλος πάντων εδώ πέρα θα τον φάει η μαρμάγκα εννοείται θα τον σκίσουν οι Αραβότουρκοι και οι πάντες.Θα καταλήξει να γαμάει μπάζα ή τραβέλια ή να τον γαμάνε κτλ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.007
Πόντοι
2.356
Στην Πράγα φυσικά οι τούρκοι δεν έρχονταν,γιατί υπάρχουν ακόμη και Privat που δεν τους δέχονται...

Πάντως και στην Πράγα έρχονταν με τα τσάρτερ οι Άγγλοι,αλλά στο τέλος απλά έπιναν τη φθηνή τους μπύρα και γυρνούσαν πίσω,
γράφοντας πιθανώς στα αντίστοιχα forum ότι παρτούζωσαν δύο Τσέχες και μία Σλοβάκα..

Y.Γ.Τους Ιταλούς που τους βλέπεις ακόμη στο μπλοκ;
Έχω πολύ καιρό να δω Ιταλούς,όπως κάποτε.
Σωστο αυτο για την Πραγα και για τους τουρκους και για τους μεθυστακες αγγλους :grin:
οι ιταλοι λιγοι πλεον ,πιστευω προτιμουν Λατινικη Αμερικη οπως οι ισπανοι φυσικα (ειχα πετυχει δυο στο Κισιναου σε κλαμπ που ηταν σαν χαμενοι)

Γερμανο η Γαλλο σεξοτουριστα δεν εχω δει στις χωρες της πρωην σοβιετιας παντως ...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Δεν ζητάμε ούτε επιβάλλουμε κάτι. Συζήτηση κάνουμε. Δεν υπάρχει καμμιά υπεροχή στο πώς αντιμετωπίζει το χρήμα. Σε κάποιο παλιό του ποστ έλεγε ότι βγάζει γυρω στο 5χίλιαρο και δεν έχει κάνει επενδύσεις για να μη χάνει τις ευκαιρίες στο μπλοκ. Το να σκορπάς ασυλλόγιστα δεν είναι υπεροχή.
Εχει παει φόρα και θα σταμάτησει είτε αν βρει τοίχο, πχ τον σακατέψουν τίποτα περίεργοι σε καμμιά προστριβή, όταν καμακώνει είτε όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα. Ο τύπος έχει μπαρμπαδιάσει εμφανησιακά και σε 5 χρόνια τα ποσά που θα του ζητάνε θα είναι αστρονομικά. Το 5χίλιαρο είναι οριακό ποσό για σπόνσορινγκ.
Θα αποσυρθεί και θα καταλήξει με call girls και οι βαλκανικοί πύραυλοι θα είναι ένδοξο παρελθόν. Σαν μέντορας μπορεί να κερδίσει ακόμα λίγα χρόνια, και δεν μιλάω για συμβουλευτικες υπηρεσίες αναγκαστικά, αλλά ας πούμε για γενική καθοδήγηση και στήριξη. Αλλά μάλλον δεν είναι το στύλ του.

Το οτι εχει μπαρμπαδιασει λυνεται πολυ ευκολα. Με εναν μηνα γυμναστηριο, βαρη, κολυμπι και λιγο αεροβικη (διαδρομο, ποδηλατο) θα στανιαρει αμεσως, θα γινει αλλος ανθρωπος. Απλα νομιζω οτι το βαριεται και πιστευω οτι το εχει δοκιμασει αλλα δεν ταιριαζει με το βασικο του επαγγελμα, για αυτο και δεν το κανει. Πχ ενας χειρουργος, οδοντιατρος, δικαστης κλπ δε μπορει να ασχοληθει με βαρη, θα χασει ολη του την ευκινησια και δεξιοτεχνια.
Οποτε σου λεει ο Kman αν ασχοληθω με βαρη, gym, κλπ θα κερδισω σε εμφανιση αλλα θα πεσουν οι επιδοσεις μου στη δουλεια, θα γινω πιο αργος, λιγοτερο αποτελεσματικος, κλπ οποτε δεν το κανω, συνεχιζω να μοιαζω με χομπιτ, αλλα να κερδιζω πιο ευκολα τα 5.000 το μηνα που μου αποφερουν το επιπεδο ζωης-σπονσορινγκ που επιθυμω. Εξ αλλου στη φαση που ειμαι το κασερι ειναι που μετραει και οχι η εμφανιση για τα κοριτσια που στοχευω...

Ετσι καπως το σκεφτεται.

Η καλυτερη συμβουλη απο μενα ειναι να βρει εναν personal trainer καλο, που να τον συμβουλεψει τι γυμναστικη να κανει για να στανιαρει. Μπορει πχ για το επαγγελμα του να του ταιριαζει το squash, η κολυμβηση, το τενις, η ξιφασκια, κλπ δε χρειαζεται να παει να σηκωνει βαρη η να τρεχει υποχρεωτικα. Δεν το εχω κανει αλλα το θεωρω καλη κινηση για καποιον που αναρωτιεται τι γυμναστικη να κανει ωστε να ταιριαζει και να μην επηρεαστουν οι επιδοσεις του στο βασικο του επαγγελμα.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456

Εχει πάρει φόρα και θα σταμάτησει είτε αν βρει τοίχο, πχ τον σακατέψουν τίποτα περίεργοι σε καμμιά προστριβή, όταν καμακώνει είτε όταν δεν βγαίνουν τα νούμερα. Ο τύπος έχει μπαρμπαδιάσει εμφανησιακά και σε 5 χρόνια τα ποσά που θα του ζητάνε θα είναι αστρονομικά. Το 5χίλιαρο είναι οριακό ποσό για σπόνσορινγκ.

παιδια σκυλια δεν εχει

τα τρωει ολα στο μουνι και καλα κανει

οι υπολοιποι περαν του σαπιου μουνιου της συζυγου γαμουν σε μπουρδελα για να βρει προικα ο αλβανος που θα παντρευτει καποτε η κορουλα τους:tooth::tooth::tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom