Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.203
Πόντοι
506
Οι ουκρανές γαμιούνται με τους πάντες χωρίς καμία διάκριση ,οι ρωσίδες σε μικρές ηλικίες μέχρι τα 25 δεν είναι εύκολα προσιτές για τους μαύρους αλλά οι μεγαλύτερες δεν προβληματίζονται να δοκιμάσουν τον εξωτικό καρπό

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• Small-Penis-scaled.jpeg
    Small-Penis-scaled.jpeg
    263,7 KB · Εμφανίσεις: 35

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.352
Πόντοι
4.746
Οι ουκρανές γαμιούνται με τους πάντες χωρίς καμία διάκριση
Διηγηση απο 0υκρανη.. 《εμεις που ερχομαστε στην ελλαδα στα στριπτιτζαδικα ή οπου αλλου.. στοχος μας ειναι να βρουμε εναν μ@λακα-θυμα, να του κανουμε ενα παιδι, και να τον παντρευτουμε. Ας χωρισουμε μετα.. Φτανει να βγαλουμε αδεια παραμονης εως οτου να ενηλικιωθει το παιδι.. Μεχρι τοτε, την ζωη μας θα κανουμε εδω..》 :confused:

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
........................δημοσιογράφος που πήγε Ζανζιβάρη να δείξει τις μεσήλικες λευκές γυναίκες που πηγαίνουν εκεί για σεξοτουρισμό.

Να ενα ωραιο θεμα που δεν εχει αναλυθει ποτε στο μπου: Σεξοτουρισμος γυναικων (και πως θα μπορουσε καποιος να επωφεληθει απο αυτον ισως...)

Γίνεται σεξοτουρισμος γυναικων κυρίως Αιγυπτο,Τουρκία,Καραιβικη και Αφρική.Κατι εξηνταρες τοφαλοι δυτικες με τοπικα τεκνα.
βουλωσε το επιτελους ρε ηλιθιε , εχεις φλομωσει στο ψεμα ολο το σαη :blowup:
Εγώ θεωρώ ότι οι γυναίκες κάνουν ακριβώς ότι κάνουν και οι άντρες. Όπως και η μειονότητα των ανδρών ασχολούντε με το Σπόνσορινγ έτσι και κάποια μειονότητα γυναικών, σε μικρότερο ποσοστό ίσως κάποια στιγμή της ζωής τους κάνουν και αυτές Σεξοτουρισμό. Όλα είναι εγκεφαλικά το πως θα λειτουργήσει ή θα δράσει κάποιος ή κάποια. Όσον αφορά για το Τούρκο όμως αυτός φαίνεται 25άρης και εμφανίσημος και προφανώς έχει χρήματα να σπαταλίσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.008
Πόντοι
2.356
Οι ουκρανές γαμιούνται με τους πάντες χωρίς καμία διάκριση ,οι ρωσίδες σε μικρές ηλικίες μέχρι τα 25 δεν είναι εύκολα προσιτές για τους μαύρους αλλά οι μεγαλύτερες δεν προβληματίζονται να δοκιμάσουν τον εξωτικό καρπό
Τους μεμετηδες ειδικα τους εχουν σε μεγαλη εκτιμηση ...
τουρκος σεξοτουριστας ηταν παντως ανεκδοτο στα 90's οπως ξερεις και τωρα οι σλαβες ακουνε Κωνσταντινουπολη και υγραινεται το μουνι τους :grin:

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Αν έβγαινε ο κμαν και έλεγε το εξης: παιδιά εγώ στη ζωή μου δε τα πήγα καλά με τις γυναίκες... δεν είχα και το παρουσιαστικό, δούλευα πολύ, αφοσιώθηκα εκεί, και τελικά κατάλαβα οτι ο αγοραίος έρωτας έχει και τα καλά του γιατί έτσι κρατώ μια ψυχική ισορροπία... δεν είμαι και νέος, άρα γουστάρω ήρεμα και ωραία να κάνω σεξ με πολλές γυναίκες και να ζω τη ζωούλα μου. Το οτι είναι επί πηρωμή δεν με απασχολεί γιατί δικά μου τα λεφτά, τα σκορπάω εκεί που θέλω. Όποιος ακολούθησε διαφορετικό δρόμο, καλά να είναι εκεί που είναι, για μένα πλεον έχει διαγραφτεί η πορειά μου αν και δε θα έλεγα ποτέ όχι σε μια ελεύθερη σχέση όταν κουραστώ ή βαρεθώ"

Αν ο κμαν ή ο κάθε κμαν έβγαινε και έλεγε απλά ΑΥΤΟ, θα κέρδιζε τον σεβασμό όλων. Το θέμα είναι να αποδέχεσαι τον εαυτό σου και να έχεις το γνωθι σαυτον. Όχι να ξερνάς μαλακίες, γιατί αυτοπυροβολείσαι. Ούτε να πουλάς μαγκιά και παπά, γιατί έτσι γίνεσαι στόχος. Αυτός είναι ο λόγος που τον δουλεύει ένα ολόκληρο σαιτ τον κμαν. Είτε αυτοι που προσπαθούν να του πούν "ξερεις κατι; σταματα, παραληρεις" είτε οι σκατόψυχοι που και καλα παιρνουν το μερος του και τον φωναζουν "αρχοντα συνεχισε" οπως φωναζαν τον Βαραβα στην ταινια, μετα την αποφυλακιση του. Κοινως, καταλαβαινουν οτι ο ανθρωπος βρισκεται σε συγχυση και τον παροτρυνουν να συνεχισει για να γελανε αυτοι απο πισω. Ντροπη σας κυριοι. Με αυτο που κανετε, τα βαζει με μας γιατι νομιζει οτι ζηλευουμε. Θα μπορουσαμε να μιλησουμε ομορφα για τις φυλες των γυναικων και τι ζηταει η καθε μια... το προσπαθησα μερικες σελιδες πισω και το γαμησατε το νημα, ειτε με ειρωνιες ειτε με προσβολες.

Και παλι ντροπη σας κυριοι, αν και δεν ειστε καν κυριοι.

• Like
Αντιδράσεις: SKEF
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Στις φυλές των γυναικών βάζεις και τους τράβελους?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Aυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση,αλλά κατάλαβα ότι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ρουφοκαυλέτες που για τα φράγκα
θα γαμιόντουσαν με τους πάντες...
Από λευκές χώρες,ενασχόληση με τούρκους έχω δει μόνο στην Ουκρανία,αν και έχω γνωρίσει και Ουκρανέζες που δεν θέλουν να ξέρουν για τούρκους,άραβες,κ.λ.π.
Ειδικά από Ουκρανέζες που δεν κατάγονται από Οδησσό και Κίεβο.

Όσο για αυτό που γραφτηκε για Γερμανία..
Μπορεί Βερολίνο,Κολωνία,που είναι αχταρμάς κολλέξιον να τρώνε οι τούρκοι μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία Γερμανίδων,
αλλά εδώ Βαυαρία και σε άλλα μέρη,δεν υφίστανται καν σαν επιλογή και όχι μόνο για τις Γερμανίδες.
Πιο πιθανό να έχει καμιά ελλεηνίδα γκόμενο τούρκο,παρά Γερμανίδα.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Στις φυλές των γυναικών βάζεις και τους τράβελους?

Στα χάλια που είσαι, ούτε τραβέλι δε σε γαμάει (και κυριολεκτώ, δε σε πλησιάζει τρανς κοπέλα ούτε με χιλιάρικο). Συνέχισε έτσι νάνε. Μισή ντροπή δική τους, μισή δική σου.

Και για να μείνω στο θέμα, θεωρώ πως οι Ουκρανές πλεον εχουν αποδειχτει τσουλάκια που εκμεταλλευονται κατι ερειπια οπως ο κμαν αρα Χ απο μενα. Ρωσιδες πολυ ιστορια και σνομπ, αλλα οι 19-25 είναι κολαση. Οι ρωσιδες μιλφ εμενα μου βγαζουν κατι χωριατικο και παχαινουν σα φακλανες. Αγγλιδες ουτε απ έξω, σκανδιναβες οχι, μουσουλμάνες οχι, άρα καταληγουμε σε Αρμενία και Βαλκανια. Αλβανιδες ντεμι, Βουλγαρες προσωπικα θα ελεγα οχι αν κρινω απ όσες τάνες Βουλγαρες πηρα, Σκοπιανες οχι, Σερβιδες ισως.

Καταληγω επομενως σε τρια πραγματα.
1. Ο τιτλος του νηματος ουδεμια σχεση εχει με το τι γραφεται εδω
2. Αρμενια η μονη χωρα με γυναικες που και ομορφες ειναι, και νοικοκυρες και σεβασμο δειχνουν.
3. Αλλαζω αεροπορικα εισιτηρια και φευγω απο τις κατατρεγμενες μπλιατ χωρες που μας πηγε ταξιδι ο νανος-ερειπιο, και μεταφερω τη συζητηση σε αλλες χωρες που ουτε καν σκεφτομαστε οπως Ιταλια... Ισπανια...

Αν βλεπατε τον ντεντεκτιβ Μονταλμπανο, οι Ιταλιδες ρε φιλε εχουν μια φινετσα... μια ομορφια.. και εκφυλες ειναι διασταυρωμενο. Αλλα δεν θεωρω οτι ειναι για σπιτι, με τιποτα. Εχει ομως κατι ταινιες στο Νετφλιξ με τη Σοφια Λορεν... αλλο πραμα ρε παιδι μου.

Για Ισπανιδες να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσουν. Πορτογαλιδες-Βραζιλιανες μονο αν ειναι τραβελια για να ειμαι ειλικρινης.

Αρα, γνωμες για Ιταλια???

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.008
Πόντοι
2.356
ΒΠ, και οι Μολδαβες επισης πανε οπως εχω τυχει και στο Βουκουρεστι τουρκαλαδες σε καλο μαγαζι με τραπεζι και μουνια τριγυρω τους απλα εκει ψιλοχανονται ...
το απολυτο αισχος :grin: το εχω δει στο forsage στο Κιεβο και στο rich cat στο Μινσκ ... το ογδοντα τοις εκατο των συγκεκριμενων κλαμπ γεματο απο αυτους,

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Προς τους αλληλοξεκατινιάζοντας ( από την ευγενή συνομοτοξία των οποίων καποτε πέρασε και η αφεντιά μου ).:hi::hi:

Στην Αθήνα έχει έξω μια όμορφη ηλιόλουστη χειμωνιάτικη ημέρα.

Κάντε μια βόλτα να ξελαμπικάρετε. Αφού ότι και να λέμε τελικά...ΔΕΝ...

Seize the day λένε οι Αγγλοι. Και ξέρουν τι λένε.

Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
160
Πόντοι
1
Προς τους αλληλοξεκατινιάζοντας ( από την ευγενή συνομοτοξία των οποίων καποτε πέρασε και η αφεντιά μου ).:hi::hi:

Στην Αθήνα έχει έξω μια όμορφη ηλιόλουστη χειμωνιάτικη ημέρα.

Κάντε μια βόλτα να ξελαμπικάρετε. Αφού ότι και να λέμε τελικά...ΔΕΝ...

Seize the day λένε οι Αγγλοι. Και ξέρουν τι λένε.

Παω για τρεξιμο, με επεισες. Θα ξαναρθω ομως το μεσημερακι. Κοιμηθηκα και σκατα χτες... με ματιαξε το παλιοερειπιο..

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
ΒΠ, και οι Μολδαβες επισης πανε οπως εχω τυχει και στο Βουκουρεστι τουρκαλαδες σε καλο μαγαζι με τραπεζι και μουνια τριγυρω τους απλα εκει ψιλοχανονται ...
το απολυτο αισχος :grin: το εχω δει στο forsage στο Κιεβο και στο rich cat στο Μινσκ ... το ογδοντα τοις εκατο των συγκεκριμενων κλαμπ γεματο απο αυτους,

Για αυτές τις δύο χώρες και για τους λαούς τους δεν έχω άποψη,αλλά δε με εκπλήσσει το γεγονός...
Εν γνώσει μου έχω γαμήσει μόνο μία Ρουμάνα εδώ ελευθέρας βοσκής και στην Πράγα μία Μολδαβέζα σε Privat.
Tώρα αν έχω γαμήσει και άλλες που μου παρουσιάστηκαν σαν Αυτοκράτειρες από τη Μόσχα δεν ξέρω :cheesy:
Τα πρώτα χρόνια ήμουν και άμαθος..

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ιταλία όσοι Έλληνες πάνε τη βγάζουν με full time παχιές.Οι γκόμενες είναι πιο απαιτητικες και δύσκολες από τις Ελληνίδες,οι Ιταλοί ταξιδεύουν παντού να γαμήσουνε.Λατινική Αμερική,Ανατολική Ευρώπη γεμάτα Ιταλούς είναι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.008
Πόντοι
2.356

Για αυτές τις δύο χώρες και για τους λαούς τους δεν έχω άποψη,αλλά δε με εκπλήσσει το γεγονός...
Εν γνώσει μου έχω γαμήσει μόνο μία Ρουμάνα εδώ ελευθέρας βοσκής και στην Πράγα μία Μολδαβέζα σε Privat.
Tώρα αν έχω γαμήσει και άλλες που μου παρουσιάστηκαν σαν Αυτοκράτειρες από τη Μόσχα δεν ξέρω :cheesy:
Τα πρώτα χρόνια ήμουν και άμαθος..
Καποιες μολδαβες ανετα παρουσιαζονται ως ρωσιδες ειδικα αν ειναι απο την Υπερδνειστερια :D:
οι ρουμανες πιο ευκολα θα το παιξουν Ιταλιδες και Ισπανιδες ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Aυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση,αλλά κατάλαβα ότι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν ρουφοκαυλέτες που για τα φράγκα
θα γαμιόντουσαν με τους πάντες...
Από λευκές χώρες,ενασχόληση με τούρκους έχω δει μόνο στην Ουκρανία,αν και έχω γνωρίσει και Ουκρανέζες που δεν θέλουν να ξέρουν για τούρκους,άραβες,κ.λ.π.
Ειδικά από Ουκρανέζες που δεν κατάγονται από Οδησσό και Κίεβο.

Όσο για αυτό που γραφτηκε για Γερμανία..
Μπορεί Βερολίνο,Κολωνία,που είναι αχταρμάς κολλέξιον να τρώνε οι τούρκοι μια πολύ συγκεκριμένη κατηγορία Γερμανίδων,
αλλά εδώ Βαυαρία και σε άλλα μέρη,δεν υφίστανται καν σαν επιλογή και όχι μόνο για τις Γερμανίδες.
Πιο πιθανό να έχει καμιά ελλεηνίδα γκόμενο τούρκο,παρά Γερμανίδα.

Και Πολωνέζες ασχολούνται με Τούρκους.Γενικά οι Τουρκαλάδες είναι παντού αλωνίζουν.Εχεις δει Έλληνα να κάνει live καμάκι Κρεσάτικ,σεξορεπορτάζ από τα κλαμπ κτλ όπως κάνουν οι Τούρκοι?Τα έχουν ξεφτιλίσει όλα.
Οι γκόμενες μου πρήζουν τα αρχίδια όλο Ιστανμπούλ και Ιστανμπούλ και όλες έχουν ταξιδέψει Τουρκία.Τώρα με κορωνοιό είναι από τις λίγες ανοιχτές χώρες για Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες,Ουκρανές.
Γενικά οι Τούρκοι είναι πρωτόγονοι,έχουν όμως μια γοητεία και πολλές Σλάβες δέχονται τον πρωτογονισμό.Εχουν μάθει και από τους δικούς τους οπότε οι Τούρκοι πιστεύουν οτι φαίνονται ενδιαφέροντες στις γκόμενες ενώ οι Δυτικοί ως πιο πολιτισμένοι είναι βαρετοί.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και μάλιστα οι Τούρκοι δραστηριοποιούνται οικονομικά σε αυτές τις χώρες και έχουν και διαθέσιμο εισόδημα.Δεν είναι απλά πολεμιστές του Σαββατοκύριακου ερχόμενοι μπουλούκια.Ξέρουν ρωσικά και πιάνουν τραπέζια σε ακριβά μαγαζιά.Ναργιλέδες παντού το έχουν ξεφτιλίσει.Και επαρχία να πας τους βλέπεις μπροστά σου.Βλέπουν την Ουκρανία σαν απέραντο μπορδέλο.
Γαμούνε και δέρνουν λόγω Σένγκεν αυτές έρχονται Τουρκία χωρίς κανένα πρόβλημα και οι Τούρκοι μπαινοβγαίνουν απρόσκοπτα χωρίς περιορισμούς με άπειρες πτήσεις.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Και μάλιστα οι Τούρκοι δραστηριοποιούνται οικονομικά σε αυτές τις χώρες και έχουν και διαθέσιμο εισόδημα.Δεν είναι απλά πολεμιστές του Σαββατοκύριακου ερχόμενοι μπουλούκια.Ξέρουν ρωσικά και πιάνουν τραπέζια σε ακριβά μαγαζιά.Ναργιλέδες παντού το έχουν ξεφτιλίσει.Και επαρχία να πας τους βλέπεις μπροστά σου.Βλέπουν την Ουκρανία σαν απέραντο μπορδέλο.
Γαμούνε και δέρνουν λόγω Σένγκεν αυτές έρχονται Τουρκία χωρίς κανένα πρόβλημα και οι Τούρκοι μπαινοβγαίνουν απρόσκοπτα χωρίς περιορισμούς με άπειρες πτήσεις.
Oι Τούρκοι και οι Ουκρανοί είναι στη Σένγκεν; Από πότε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom