Παναγιωτης Π
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2021
- Like
- 160
- Πόντοι
- 1
Μωρή Μαριλού κάθεσαι και γράφεις μόνη σου και καλά για αποδείξεις.
Αυτά δεν είναι σκριν σοτ....αυτό είναι...
Μωρή Μαριλού κάθεσαι και γράφεις μόνη σου και καλά για αποδείξεις.
Αυτά δεν είναι σκριν σοτ....αυτό είναι...
Στις φυλές των γυναικών βάζεις και τους τράβελους?
Για Ισπανιδες να ειμαι ειλικρινης δεν μου αρεσουν. Πορτογαλιδες-Βραζιλιανες μονο αν ειναι τραβελια για να ειμαι ειλικρινης.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/media/reviews/photos/original/25/53/bb/Valentyna-3-60-1597587166.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μωρή Μαριλού πάνω από όλα το παργαλάτσο βλέπω...:2funny::2funny::2funny:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused:
Τύπε καλόγερε, το έχεις γράψει και συ άλλες 30 φορές οτι ο Μητσάρας μεγάλωσε το παιδί του Κυριάκου. Τι είσαι τώρα και συ, κανένας κοπρίτης είσαι;;; Ντροπή.
Τύπε καλόγερε, το έχεις γράψει και συ άλλες 30 φορές οτι ο Μητσάρας μεγάλωσε το παιδί του Κυριάκου. Τι είσαι τώρα και συ, κανένας κοπρίτης είσαι;;; Ντροπή.
Τύπε Barock, την έχει φάει ήδη την ψυχρολουσία ο Δημητράκης από αυτήν την σκατοψυχιά του Τρόμπα. Δεν θα σοκαριστεί άμα το ξαναδεί να προβάλλεται λίγες ακόμα φορές από κάποιον που στην συγκεκριμμένη περίπτωση τον υπερασπίζεται. Και δεν γινόταν κι αλλιώς. Άμα θες να δείξεις το πόσο κοπρίτης είναι ο Τρομπαδούρος είσαι υποχρεωμένος να αναφέρεις το περιστατικό.
Επίσης, γράψε πιο συγκρατημένα. Δεν έχω όρεξη για καυγά μαζί σου.
Aρχηγέ,μάλλον είσαι ακόμη σε αναρρωτική και σπας πλάκα εδώ μέσα.
Εγώ ξαναδουλεύω 15Φλεβάρη (και αν) και μπορεί να έχω άπλετο ελεύθερο χρόνο αλλά είναι κάπως κουραστικό να ασχολούμαι με στραποναρισμένες κωλόπουστες.
Ζουν οι γονείς του; Να τον χαίρονται τέτοιον κοπρίτη που έβγαλαν.Ο Τροβαδούρος είναι κλώνος του μέλους Hustler που τον παίρνουν γυναίκες με στραπ και ψάχνει σε άλλο σάιτ (ιερ.κομ) για κρος. Φαλακρος και χοντρός σάπιος σε υπόγειο στη Νέα Μακρη με τη μάνα του / πατέρα του.
Ο τροβαδούρος εξελίσσεται σε μεγάλη μορφή, παίρνω νέα μηνύματα από παλιά μέλη χαχαχα
Γαμηστε τον νάνο-ταριχευτή και τον Βαλκανιο μικροψώλη, όλο το ζουμί είναι στον Τροβαδούρο.
Πάρτε μάτι ένα φρούτο...
Ο τροβαδούρος εξελίσσεται σε μεγάλη μορφή, παίρνω νέα μηνύματα από παλιά μέλη χαχαχα
Γαμηστε τον νάνο-ταριχευτή και τον Βαλκανιο μικροψώλη, όλο το ζουμί είναι στον Τροβαδούρο.
Πάρτε μάτι ένα φρούτο...
Παναγιωτη τι σε οδηγησε στο νημα του σεξοτουρισμου στην Ουκρανια?
Εδω δεν εχει τραβελια