Θα είμαι ειλικρινής. Υπο κανονικές συνθήκες δεν θα γραφόμουν. Συζητάω κανονικά σαν άνθρωπος και δεν μου αρέσουν τα μπινελίκια. Ούτε χρόνος υπάρχει, ούτε ο αγοραίος με ενδιαφέρει. Λόγω καραντίνας όμως υπάρχει αρκετός χρόνος και η κατάσταση είναι ψυχολογικά πιεστική. Σκέφτηκα λοιπόν να γραφτώ σε ένα site να ξεσκάσω για λίγο. Σαν λαός είμαστε γίδια και ψάχνουμε να ξεσπάσουμε τα προβλήματά μας στους άλλους. Υπάρχει μία περίεργη κορεκτίλα στα sites. Όλο και κάποιο γίδι θα έρθει να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα, με επιτήδειο τρόπο, δηλ. χωρίς να παραβιάζει τον κανονισμό. Λογκάρεις να πεις δύο κουβέντες να χαλαρώσεις και ξελογκάρεις με ένταση, γιατί δεν μπορούσες να στείλεις στο διάολο το γίδι με τα κοσμητικά που του άξιζαν.Δε σε νοιαζει, αλλα ενα σωρο ποσταρισματα καλογερε. Παραδεξου το τυπε, γουσταρεις τις αδρεναλινες των μπινελικιων που το Μπου προσφερει στο τζαμπα
Και ναι εδώ γράφτηκα γιατί μπορώ να το κάνω. Η πίεση της καραντίνας είναι μεγάλη και θέλω να έχω τη δυνατότητα να γαμήσω τα πρέκια στο κάθε γίδι που θα μου την πει. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, ρε φίλε. Δεν μπορεί ένα καθίκι να διασύρει άλλο χρήστη σε ευαίσθητο προσωπικό ζήτημα, ότι μεγαλώνει ξένο παιδί. Δεν μπορεί να γίνεται συνεχές μπουλιγκ σε κάποιους χρήστες. Δεν μπορεί κάποιος να μπαχαλεύει επανειλημμένα τα νήματα και να μην προχωράει μία κουβέντα. Η μοντερεισον είναι ανύπαρκτη (μάλλον κάτι σαν μεταβατικό στάδιο μοιάζει) και το φόρουμ έχει καταντήσει σκουπιδότοπος.
Επίσης δεν μπορούσα να φανταστώ πόση δυστυχία υπάρχει εκεί έξω. Πολλά άτομα είναι τελείως σαλταρισμένα από ψυχολογικά προβλήματα και γίνεται ένα μπάχαλο. Παράδειγμα ο ψυχάκιας ο Τρόμπας που του έχω γίνει έμμονη ιδέα. Ο θεός να τον βοηθήσει να βαλει μια τάξη στη ζωή του γιατί θα αποτρελαθεί τελείως.
Τώρα έμαθες πώς βρέθηκα εδώ μέσα. Εσύ, ρε τύπε, πώς βρέθηκες εδώ; Για νορμάλ άτομο μου φαίνεσαι. Εντάξει έχει κι αλλα νορμάλ άτομα, αλλά μάλλον είναι ισχνή μειοψηφεία. Βέβαια και πολλοί θα είναι σαλταρισμένοι και λόγω της καραντίνας.