Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Γενικά το θέμα είναι να τα έχεις όλα εναντίον σου και να μπαίνεις στην αρένα και να τα ανατρέπεις όλα με δυναμισμό.Να λειτουργείς αποτελεσματικα υπό συνθήκες πίεσης έλλειψης χρόνου,χώρου,στέρησης ύπνου και τροφής σα μουνοκυνηγός διαρκείας.Σημασία έχει τι κάνεις στις δύσκολες συνθήκες όχι όταν είσαι χορτάτος έχεις χρόνο λεφτά,χώρο μπορείς να ξεκουραστείς κτλ.

Γιατί ψοφησα απο την κούραση με το ταξίδι,το ξενύχτι και τα ξυδια την Παραμονή και μετά κοιμόμουνα όλη μερα.Η αλλη που είχα κανονίσει μαλακιστηκε,μπορουσε αργότερα αλλά αργότερα είχα κανονίσει με τη δικια μου οποτε πηγαν κατα διαολου τα logistics.Δεν είμαι και τοσο σβελτος να τρεχω απο τη μια στην άλλη και να ριχνω αβέρτα τα πουτσιδια όπως παλιά.
Αλλά είχε πράμα και χύμα να πήγαινες θα έβρισκες σίγουρα μια να γαμησεις την Πρωτοχρονιά.Ολες με το μουνι στη χουφτα ητανε,χορευανε μεθυσμενες,φασωνονταν κτλ.Ωραια ατμόσφαιρα.

εισαι τοσο καραγκιοζης,που ακομη και στο δικο σου υποθετικο παιγνιο που το εχεις σκεφτει εσυ και εχεις βαλει ολους τους κανονες μονος σου,χανεις :2funny::2funny::2funny::2funny:

εισαι τοσο αποτυχημενος, που δε γαμας πουτανες ουτε αν τις πληρωσεις τα 10πλασια απο οσα παιρνουν κανονικα :2funny::2funny:

εντελως φιλικα στο λεω,αρχισε το ψαρεμα....

Τυπε, εσενα τι σε κοφτει?

Για μουνολιβαδα δε μιλας, απο πολιτικη δε σε βλεπω να μπαινεις, κριτικες μηδεν, εδω γιατι μπαινεις? Για να βριζεις τον ΚΜΑΝ? Σου κοβουν μισθο?

• Like
Αντιδράσεις: ave.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
εισαι τοσο καραγκιοζης,που ακομη και στο δικο σου υποθετικο παιγνιο που το εχεις σκεφτει εσυ και εχεις βαλει ολους τους κανονες μονος σου, χανεις :2funny::2funny::2funny::2funny:
εισαι τοσο αποτυχημενος, που δε γαμας πουτανες ουτε αν τις πληρωσεις τα 10πλασια απο οσα παιρνουν κανονικα :2funny::2funny:
εντελως φιλικα στο λεω,αρχισε το ψαρεμα....

Συνημμένα

• tenor (3).gif
    tenor (3).gif
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.

Πες μας λίγο σε τι είσαι πάνω από το μέσο όρο.
Αν μας πεις εμφάνιση,νομίζω έχεις μπερδέψει το ''πάνω'' με το ''κάτω''.

Tρελέ μου,θα σου πω εγώ σε τι είναι πάνω από το μέσο όρο.

Ήταν και είναι κάτω από το μέσο όρο σε εμφάνιση,αλλά πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο αναφορικά με το τι γαμάει/έχει γαμήσει ένας Έλληνας συνομήλικός του(και όχι μόνο).

Ο kman είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση.
Έχει τα φράγκα και την άνεση να γυμναστεί,να κάνει καλή διατροφή,να χάσει το προγούλι του,να αγοράσει νορμάλ εσώρουχα,να βάλει μαλλιά,κ.λ.π.
Όμως δεν το κάνει,γιατί τον φτιάχνει να σκάει με το σώβρακο και τα μωβ αρχίδια του,δημιουργώντας τεράστιες αντιθέσεις,προκαλώντας τις γυναίκες και σοκάροντας το φιλοθεάμων κοινό του bou.

Και άμα δε ζούσε σε χώρα που όποιος έχει μια καλή δουλειά πρέπει να τηρεί στοιχειωδώς τα προσχήματα,
θα τριγυρνούσε στους δρόμους με το σώβρακο και μία χούφτα πενηντάευρα,
έτοιμος να ξεφτιλίσει όποια ενδώσει στις ορέξεις του,χέζοντάς τη στη μούρη.

Σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες,θεωρώ τον kman μεγάλο μισογύνη,με τεράστια απωθημένα.
Θεωρώ δε πως εξαιτίας της ιδιαιτερης προσωπικότητάς του,έχει κάψει στο παρελθόν γυναικείους εγκεφάλους γυναικών που τελικά του έκατσαν τζάμπα,
αλλά δεν ξέρω αν δύναται να αναπτύξει μία στοιχειώδη ανθρώπινη σχέση,όχι μόνο με γυναίκα,αλλά γενικά.

Ο kman oύτε εδώ,αλλά ούτε εκεί έξω μπορεί να περάσει απαρατήρητος και για τούτο έχει φροντίσει πολύ καλά ο ίδιος.

Εγώ μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα θα του προτείνω να πάω να τον συναντήσω,έστω και στο μπουρδελοκρατίδιο που μένει,
μιας και τον θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου,μια μισάνθρωπη διάνοια,τον εκδικητή με τα μωβ αρχίδια :rockon:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706

Ήταν και είναι κάτω από το μέσο όρο σε εμφάνιση,αλλά πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο αναφορικά με το τι γαμάει/έχει γαμήσει ένας Έλληνας συνομήλικός του(και όχι μόνο).

Έχει τα φράγκα και την άνεση να γυμναστεί,να κάνει καλή διατροφή,να χάσει το προγούλι του,να αγοράσει νορμάλ εσώρουχα,να βάλει μαλλιά,κ.λ.π.
Όμως δεν το κάνει,γιατί τον φτιάχνει να σκάει με το σώβρακο και τα μωβ αρχίδια του,δημιουργώντας τεράστιες αντιθέσεις,προκαλώντας τις γυναίκες και σοκάροντας το φιλοθεάμων κοινό του bou.

Και άμα δε ζούσε σε χώρα που όποιος έχει μια καλή δουλειά πρέπει να τηρεί στοιχειωδώς τα προσχήματα,

Σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες,θεωρώ τον kman μεγάλο μισογύνη,με τεράστια απωθημένα.
Θεωρώ δε πως εξαιτίας της ιδιαιτερης προσωπικότητάς του,έχει κάψει στο παρελθόν γυναικείους εγκεφάλους γυναικών που τελικά του έκατσαν τζάμπα,
αλλά δεν ξέρω αν δύναται να αναπτύξει μία στοιχειώδη ανθρώπινη σχέση,όχι μόνο με γυναίκα,αλλά γενικά.

Ο kman oύτε εδώ,αλλά ούτε εκεί έξω μπορεί να περάσει απαρατήρητος και για τούτο έχει φροντίσει πολύ καλά ο ίδιος.

Εγώ μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα,θα του προτείνω να πάω να τον συναντήσω,έστω και στο μπουρδελοκρατίδιο που μένει,
μιας και τον θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου,μια μισάνθρωπη διάνοια,τον εκδικητή με τα μωβ αρχίδια :rockon:

Πληρωνω οσο οσο ,να ειμαι σε μια γωνιά να βλεπω...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Εγώ μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα θα του προτείνω να πάω να τον συναντήσω,έστω και στο μπουρδελοκρατίδιο που μένει,

Mωρε ας κάνει ότι θέλει....
Ξέρεις πως μιλάω,τα έχουμε πει εμείς.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Μπα μην νομιζεις ... εκει εξω δηλαδη στον πραγματικο κοσμο δεν ειναι αυτο που παρουσιαζει εδω μεσα.
ρωτα chevalie - dirty - drcx να σου πουνε :D:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τύποι ο ΚΜΑΝ γουστάρει να εξιστορεί φανταστικές ιστορίες. Του αρέσει η ιστορία πάνω από το πήδημα/γκόμενες. Παίρνει το κουλούρι και το κάνει κέικ.

Τώρα κάθεστε μερικοί και πιστεύετε ότι σκάει 300 το μήνα και δε γαμαει. Δε είναι κορόιδο,αλλά σαν ιστορία του τονώνει το εγω

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Ο Άρχοντας αυτοπορωνεται, αυτοντοπαρεται πριν κάνει τις εξορμήσεις του ...

Σαν τον πυγμάχο που αυτοχαστουκιζεται πριν βγει στο ρινγκ και ρίξει τους αντιπάλους στο καναβάτσο...

Αν ο Βαλκανικός Τσομπανης υπερπεουλας ήταν πυγμάχος θα ήταν αυτός ...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
εντωμεταξυ λεει ο τυπος ο mind οτι δεν θελει να στεναχωρεί ανθρώπους και σεβεται το νήμα. αλλα λιγο πιο πανω λεει τον κμαν χρέπι για λύπηση :tooth::tooth:

Εγώ άμα σε πετάξω μέσα στις αρένες με τα θηρία Pomaranca,Energy,Stodolni,XdemonD Flair κτλ θα κάνεις τίποτα?Οχι βέβαια.
Αν σε ρίξω στο μωλ Zlote Terasy στη Βαρσοβία για ένα τριήμερο θα βγάλεις γκόμενα?Οχι βέβαια.
Αν σε πετάξω Κρεσάτικ να χτυπάς τις γκόμενες που τρέχουν σα σίφουνας θα χτυπήσεις κάτι?Οχι.υ.
.

Φίλε ασφαλώς και δεν γουστάρω να στεναχορώ ανθρώπους, Ιδίως άρρωστους άνθρώπους.

Οταν όμως στην πέφτουν άμεσα όπως για παράδειγμα με το παραπάνω post της ''αρχηγάρας'' τότε δεν σου μένει άλλη επιλογή παρά να απαντήσεις.

Στο μυαλουδάκι του συμπεραίνει αυθαίρετα ότι στα ''ανταγωνιστικά'' περιβάλοντα που αναφέρει δεν θα κατάφερνα τίποτα.

ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.

Και αυτό τη στιγμή που λίγες σελίδες πριν του έχω ποστάρει 3 διαφορετικές πολωνέζες γκόμενες μου.
ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΣΠΟΝΟΣΠΟΥΤΑΝΕΤΕΣ η άλλες αποχρώσεις της πουτάνας αλλά ΓΚΟΜΕΝΕΣ.
Τις ξαναποστάρω για υπενθύμιση.

Οπως καταλάβαίνεις κάποια πράγματα, όση καλή διάθεση και να έχεις πρέπει να τα απαντάς.

Συνημμένα

• P10B.jpg
    P10B.jpg
    40,5 KB · Εμφανίσεις: 25
  • P10D.jpg
    P10D.jpg
    56,5 KB · Εμφανίσεις: 29
  • WARSAW 1995 LUDA  7.jpg
    WARSAW 1995 LUDA 7.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • WARSAW 1995 LUDA  12.jpg
    WARSAW 1995 LUDA 12.jpg
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • WARSAW 1995 RENATA 4.jpg
    WARSAW 1995 RENATA 4.jpg
    19,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε μαιντ ο καθένας στο είδος του γιατί μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης με τον αρχηγό εσυ κανεις αυτό που ικανοποιεί εσένα ο αρχηγός ποστάρει χρυσοπληρωμένα χυδοδοχια αλλά είναι Τοπ οι περισσότερες και ευρωπαιες

Ο καθένας πραγματικά κάνει αυτό που τον εκφράζει έχεις δίκιο. :hi::hi:

Οταν όμως κάποιος θελει να περάσει αυτό που εκείνον εκφράζει Η ΒΟΛΕΥΕΙ σαν την μοναδική και απόλυτη συνταγή επιτυχίας τότε το πράγμα αλλάζει.

Σιγά μη μπώ εγώ στη διαδικασία να συγκριθώ προσωπικά μαζί του, ιδίως έχοντας τη γνώμη που έχω για αυτόν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
@ Βαλκάνιος Π. Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου στα νειάτα μου και σε συμπαθώ θα σου πω και κάτι άλλο που πιστεύω δεν σου περνάει απο το μυαλό.

Το ίδιο και για τους φίλους του thread βέβαια.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορεί υπο προυποθέσεις να είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Και εξηγούμαι.

Ολες οι Γκόμενες ( ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ) ξεκινάνε με κάποιον άντρα πιστεύοντας πάντα ότι αυτό που ξεκινάνε έχει δυνητικά κάποια προοπτική.
Δεν μιλάω για αρπακτικά που πανε με γερόντια ελπίζοντας σε γρήγορη κληρονομιά η πλούσιο διαζύγιο.
Μιλάω για ''νορμαλ'' γυναίκες.

Και σχέσεις η ''σχέσεις'' με προοπτική είναι αυτές στις οποίες η διαφορά ηλικίας είναι 10 άντε 15 χρόνια και ίσως πολλά λέω.
Στο 99,9% των περιπτώσεων αποδεικνύεται βέβαια de Facto ότι δεν είχαν καμμία προοπτική και οι γκόμενες παίρνουν τα αρχίδια τους.

Σε πολλές λοιπόν περιπτώσεις τους γεννιέται η ανάγκη να δούν και κάτι στο χαλαρό, χωρίς καμμία προοπτική, μόνο για τη καλοπέραση τους.
Λειτουργεί σαν ένα είδος αντίδρασης στην οπτική που βλεπουν ότι οι άντρες έχουν, που κοιτάζουν δηλαδή μόνο πως θα καλοπεράσουν.
Οταν αλλεπάλληλες δοκιμές με άντρες που κάνουν αποτυγχάνουν και αυτές απηυδούν.

Και ποιός μπορεί να τους εξασφαλίσει σε short term τη καλοπέρασή τους ?

Ο Αφραγκος συνομίλικός τους που πέρα απο ένα καλό γαμήσι, και άσκοπο λοιώσιμο στα ξενύχτια, δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει ??

Οχι είναι η απάντηση. Αυτό τους το εξαφαλίσει ένας μεσήλικας που έχει την οικονομική δυνατότητα να τους το εξασφαλίσει. Αρκεί βέβαια ο μεσήλικας στοιχειωδώς να βλέπεται και να μην είναι χρέπι που σιχαίνεται την ώρα και τη στιγμή που ξαπλώνει μαζί του, να έχει μια ισσοροπία ανάμεσα στη σοβαρότητα και στο χιούμορ ώστε να μην φαίνεται σα σαχλός Κωνσταντάρας παλιμπαιδιστής, να δουλεύει το κεφάλι του, και το κυριώτερο να μπορεί να της ανοίξει το κεφάλι και να της δείξει και 5 πράγματα απο την εμπειρία του που αυτή δεν έβλεπε.Λειτουργεί πολλές φορές και ως αφροδισιακό.

Πίστεψέ με δουλεύει. Δεν είναι εύκολο. Και είναι σπάνιο. Αλλά δουλεύει.

Αυτά για απόψε.:hi::hi:
Μέσα στο μυαλό της γκόμενας απλά δουλεύεις σαν υποκατάστατο μέχρι να βρει έναν συνομίληκό της.
Μου το έχουν πει μικρότερες όταν σταμάτησα να τις γαμάω και δεν περίμεναν κάτι άλλο.
Αντιστοίχως η δίμετρη Βόρεια, που ψάχνει τον Βίκινγκ και βολεύεται με έναν Μεσογειακό π.χ.
Πρέπει να είσαι τυχερός και να θέλει να "αράξει" περιστασιακά και αυτό πάλι υπό όρους. Καταβάλλεις πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και η γκόμενα με την πρώτη μαλακία έσπασε.
Γι' αυτό ο Τσομπάνης σου λέει: γάμησε τα όλα, δεν έχει νόημα. Και δώσε βάρος ή στο γαμπριλίκι, ή στο σπονσοριλίκι.
Το γαμπριλίκι έχει ημερομηνία λήξεως και εκεί είναι που μπερδεύονται.
Πρέπει να ερμηνεύεις σωστά, να διαβάζεις μέσα από τα συμφραζόμενα! :hi:

Οπως το γράφεις είναι. Δεν κρατάει πολύ. Στη πρώτη καλή εναλλακτική θα την κάνει με άλλον.

Αλλά και εσύ απο πλευράς σου τί θέλεις μονιμότητα ??

Ισα ίσα που σε βολεύει όταν τη χορτάσεις να τη κάνει και να πας εσύ για κάτι άλλο.
Εσύ βιάζεσαι για το άλλο γιατί δεν έχεις χρόνο.
Μια χαρά λοιπόν δουλεύει.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Άρχοντας ψωλειρο σκόραρε πολλάκις το 2020 κοντρα στον κορώνα

:knockinb::knockinb::knockinb:

Τα ΝΑΥΑΓΙΑ ξεθαψαν τις γνωστές χιλιοπαιγμενες φωτό περιμένοντας το εμβόλιο

:jerking2::jerking2::jerking2:

Φίλε χωρίς καμμία διάθεση αντιπαράθεσης.

Εγώ ως ναυαάγιο περιμένοντας το εμβόλιο φιλοξένησα και αυτό το Ρωσάκι τον Δεκέμβριο του 2020 στην ΑΘΗΝΑ.

Φρέσκες λοιπον χρονικά φωτογραφίες και καταστάσεις.

Συνημμένα

• 20201206_135329.jpg
    20201206_135329.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 20201212_133404.jpg
    20201212_133404.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 20201212_133620.jpg
    20201212_133620.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 20201212_151113.jpg
    20201212_151113.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 20201213_135810.jpg
    20201213_135810.jpg
    54,5 KB · Εμφανίσεις: 29

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Νομιζω πως ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ουδεποτε εχει προσφωνησει τις σπονσορετες ως γκομενες, κοπελες, σχεσεις, φιλες, ταιρι του, κλπ
Η μονη λεξη που χρησιμοποιει ειναι σπονσορετες και μονο ετσι της βλεπει. Δηλαδη την πληρωνω για να μου κανει παρεα και να την πηδαω (και αυτο οχι παντα, οπως πολυ ντομπρα εχει στο παρελθον παραδεχτει).

Κάνεις λάθος φίλε.

Ολες γκόμενες τις λέει. Απλά κατά την άποψή του όλες οι γυναίκες λόγω της ''εκμεταλευτικής τους φύσης'' είναι λίγο πολύ πουτάνες ( όπως το γράφει και ο Βαλκάνιος Π)

Εκείνος απλά διαλέγει λοιπόν τις ''ακριβές'' :wink::wink::wink:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα κόστη είναι για τους λογιστές τύποι. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΚΜΑΝ ΔΕΝ χαρτζιλικώνει κάθε μήνα.

Τέλος να ήταν τα νιάτα δυο φορές,όταν περάσεις τα 35 (άντε 38 αν κρατιέσαι) καμία μικρή δε θα σε πάρει σοβαρά εκτός αν έχει απωθημένα με τον πατέρα της. Για την εμπειρία και μόνο είναι.

Θα σου πρότεινα να μην είσαι τόσο σίγουρος για το τί κάνουν άλλοι.

Ο ίδιος άλλα δηλώνει πάντως !!

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Φίλε τα έχουμε πει και σε PM. Ειδικά εσύ ξέρεις ότι δεν θέλω να τον απαξιώσω. Θα μπορούσα αν ήθελα να το έκανα εύκολα. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Και δεν το κάνω.

Το πρόβλημά του δεν είναι ούτε ο χρόνος που περνάει, ούτε η όποια έλλειψη, ούτε η λάθος Ρότα.

Αυτό που τον αφιονίζει είναι ότι ουσιαστικά καταλαβαίνει το ''Λίγο που του πουλάνε για πολύ''.

Οπως επίσης ότι το ''ΠΟΛΥ που αυτός δίνει στα αρπακτικά, αυτά το μετράνε για τίποτα, διότι τό θεωρούν δεδομένο μια και το παίρνουν απο άλλους 5-6''.

Καλή συνέχεια !! Keep walking !!:wink::wink::hi::hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ρε μαιντ ο καθένας στο είδος του γιατί μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης με τον αρχηγό εσυ κανεις αυτό που ικανοποιεί εσένα ο αρχηγός ποστάρει χρυσοπληρωμένα χυδοδοχια αλλά είναι Τοπ οι περισσότερες και ευρωπαιες

Ο καθένας πραγματικά κάνει αυτό που τον εκφράζει έχεις δίκιο. :hi::hi:

Οταν όμως κάποιος θελει να περάσει αυτό που εκείνον εκφράζει Η ΒΟΛΕΥΕΙ σαν την μοναδική και απόλυτη συνταγή επιτυχίας τότε το πράγμα αλλάζει.

Επισης αλλάζει όταν προαπαθεί να απαξιώσει το διαφορετικό που εσένα εκφράζει

Σιγά μη μπώ εγώ στη διαδικασία να συγκριθώ προσωπικά μαζί του, ιδίως έχοντας τη γνώμη που έχω για αυτόν.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
O Βλακμαν θα μπορουσε απλα να μην προκαλει. Ολοι μας βρισκομαστε σε αυτο το σαη γιατι λιγο πολυ ολοι χουμε παει με πουτανες, πλερωσαμε, φαγαμε παλτα, κλπ που συμβαινουν στηζωη του μπουρδελιαρη. Κανεις ομως δε βγηκε να το παιξει αρχοντας των μπουρδελων ουτε να βγαλει θεωριες ουτε να απαξιωσει τους υπολοιπους χιστες που πιτσιλιζουν τις εργαζομενες κορασιδες :cum:

ο Βλακμαν προφανως και εχει εσωτερικα θεματα αυτοεπιβεβαιωσης τα οποια καλο θα ειναι να τα συζητησει με καποιον ειδικο και πολυ κακως κανετε καποιοι που τον παροτρυνετε να συνεχιζει να βλαπτει τον εαυτο του. Το καλυτερο που χει να κανει ειναι να επισκευτει εναν ειδικο και ειναι σιγουρο πως μετα και θα βελτιωσει τον εαυτο του και θα ανεβασει το επιπεδο της ζωης του και το κυριοτερο θα απολαυσει επιτελους το σεξ, ισως και τον ερωτα καθως θα το αντιληφθει στην πραγματικη του διασταση και δεν θα το βλεπει σαν τη διαβολοβδομαδα των ΟΥΚ :confused:

προτεινω στους διαχειριστες να κλειδωσουν αυτο το νημα αφενως γιατι δεν προσφερει τιποτα παρα μονο εντεινει τα προβληματα του Βλακμαν και αφετερου γιατι αποτελει μνημειο παραπληροφορησης και ψευδους. :sunglasses:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ο ΚΜΑΝ είναι πλέον σε ηλικία που δεν τον αλλάζει κανένας ειδικός. Έτσι θα μείνει,γούστο του και καπέλο του. Όπως είπε ο ΒΠ ,είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο όταν τον συγκρίνεις με τη συντριπτική πλειοψηφία των παντοφλακηδων συνομηλίκων του. Γαμαει ακόμα και με μπλου μπολς

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ εδώ προβάλλω μία μέθοδο δράσης.Ο άλλος το θεωρεί αντιοικονομικό.
Λέω πρέπει να μάθεις τη γλώσσα.Οχι λέει ο άλλος δε θα μάθω τη γλώσσα γιατί είναι κοπιαστικό,χρονοβόρο
και αντιοικονομικό.
Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να βγάλεις λεφτά.Οχι λέει δε θα δουλέψω σκληρά γιατί είναι κοπιαστικό και χρονοβόρο.
Πρέπει να αλωνίσεις στα μουνολίβαδα.Οχι δε θα αλωνίσω στα μουνολίβαδα γιατί είναι κοπιαστικό χρονοβόρο και αντιοικονομικό.Οι γκόμενες δεν αξίζουν.
Συνεπώς συμπίπτουν ακριβώς αυτά που λέω με αυτά που λένε οι άλλοι από την αντίπερα όχθη.Εγώ λέω δεν τα κάνουν γιατί τα θεωρούν κοπιαστικά και αντιοικονομικά και αυτοί ομολογούν οτι έτσι είναι ακριβώς.Συνεπώς για ποια διαφωνία μιλάμε?Εγώ κάνω αυτά που οι άλλοι δεν κάνουν εκ πεποιθήσεως.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο ΚΜΑΝ είναι πλέον σε ηλικία που δεν τον αλλάζει κανένας ειδικός. Έτσι θα μείνει,γούστο του και καπέλο του. Όπως είπε ο ΒΠ ,είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο όταν τον συγκρίνεις με τη συντριπτική πλειοψηφία των παντοφλακηδων συνομηλίκων του. Γαμαει ακόμα και με μπλου μπολς

Οταν βλέπω τι μπάζα κυκλοφορούν οι συνομίληκοί μου με πιάνει πανικός.Ευτυχώς δεν κατήντησα έτσι.Αλλά και πριν από 10 χρόνια μπάζα είχαν συγκριτικά με τις δικές μου.Και πριν 15 χρόνια τα ίδια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom