Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
ο Βλακμαν προφανως και εχει εσωτερικα θεματα αυτοεπιβεβαιωσης τα οποια καλο θα ειναι να τα συζητησει με καποιον ειδικο και πολυ κακως κανετε καποιοι που τον παροτρυνετε να συνεχιζει να βλαπτει τον εαυτο του. Το καλυτερο που χει να κανει ειναι να επισκευτει εναν ειδικο και ειναι σιγουρο πως μετα και θα βελτιωσει τον εαυτο του και θα ανεβασει το επιπεδο της ζωης του και το κυριοτερο θα απολαυσει επιτελους το σεξ, ισως και τον ερωτα καθως θα το αντιληφθει στην πραγματικη του διασταση και δεν θα το βλεπει σαν τη διαβολοβδομαδα των ΟΥΚ :confused:

προτεινω στους διαχειριστες να κλειδωσουν αυτο το νημα αφενως γιατι δεν προσφερει τιποτα παρα μονο εντεινει τα προβληματα του Βλακμαν και αφετερου γιατι αποτελει μνημειο παραπληροφορησης και ψευδους. :sunglasses:

Αυτό.Πάντως θα χρειαστεί πολλά χρόνια δουλειάς με ειδικό (γιατί στανταρ δεν είναι το μόνο του θέμα)
Βέβαια δεν νομίζω να το κλειδώσουν γιατί αυτό το νημα,το λες ότι είναι και η ζωή του Κμάν.Είναι σαν το καταφύγιο του.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.

Πες μας λίγο σε τι είσαι πάνω από το μέσο όρο.
Αν μας πεις εμφάνιση,νομίζω έχεις μπερδέψει το ''πάνω'' με το ''κάτω''.

Tρελέ μου,θα σου πω εγώ σε τι είναι πάνω από το μέσο όρο.

Ήταν και είναι κάτω από το μέσο όρο σε εμφάνιση,αλλά πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο αναφορικά με το τι γαμάει/έχει γαμήσει ένας Έλληνας συνομήλικός του(και όχι μόνο).

Ο kman είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση.
Έχει τα φράγκα και την άνεση να γυμναστεί,να κάνει καλή διατροφή,να χάσει το προγούλι του,να αγοράσει νορμάλ εσώρουχα,να βάλει μαλλιά,κ.λ.π.
Όμως δεν το κάνει,γιατί τον φτιάχνει να σκάει με το σώβρακο και τα μωβ αρχίδια του,δημιουργώντας τεράστιες αντιθέσεις,προκαλώντας τις γυναίκες και σοκάροντας το φιλοθεάμων κοινό του bou.

Και άμα δε ζούσε σε χώρα που όποιος έχει μια καλή δουλειά πρέπει να τηρεί στοιχειωδώς τα προσχήματα,
θα τριγυρνούσε στους δρόμους με το σώβρακο και μία χούφτα πενηντάευρα,
έτοιμος να ξεφτιλίσει όποια ενδώσει στις ορέξεις του,χέζοντάς τη στη μούρη.

Σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες,θεωρώ τον kman μεγάλο μισογύνη,με τεράστια απωθημένα.
Θεωρώ δε πως εξαιτίας της ιδιαιτερης προσωπικότητάς του,έχει κάψει στο παρελθόν γυναικείους εγκεφάλους γυναικών που τελικά του έκατσαν τζάμπα,
αλλά δεν ξέρω αν δύναται να αναπτύξει μία στοιχειώδη ανθρώπινη σχέση,όχι μόνο με γυναίκα,αλλά γενικά.

Ο kman oύτε εδώ,αλλά ούτε εκεί έξω μπορεί να περάσει απαρατήρητος και για τούτο έχει φροντίσει πολύ καλά ο ίδιος.

Εγώ μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα θα του προτείνω να πάω να τον συναντήσω,έστω και στο μπουρδελοκρατίδιο που μένει,
μιας και τον θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου,μια μισάνθρωπη διάνοια,τον εκδικητή με τα μωβ αρχίδια :rockon:

Φίλε τα έχουμε πει και σε PM. Ειδικά εσύ ξέρεις ότι δεν θέλω να τον απαξιώσω. Θα μπορούσα αν ήθελα να το έκανα εύκολα. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Και δεν το κάνω.

Το πρόβλημά του δεν είναι ούτε ο χρόνος που περνάει, ούτε η όποια έλλειψη, ούτε η λάθος Ρότα.

Αυτό που τον αφιονίζει είναι ότι ουσιαστικά καταλαβαίνει το ''Λίγο που του πουλάνε για πολύ''.

Οπως επίσης ότι το ''ΠΟΛΥ που αυτός δίνει στα αρπακτικά, αυτά το μετράνε για τίποτα, διότι τό θεωρούν δεδομένο μια και το παίρνουν απο άλλους 5-6''.

Καλή συνέχεια !! Keep walking !!:wink::wink::hi::hi:

Εσύ όλο προβάλλεις οτι έχεις αξία και τι μεγάλη αξία που έχεις και έλκεις τα γκομενάκια τζάμπα και μας πρήζεις τα αρχίδια.
Πρώτα πρώτα γαμάς μαύρες.Ενας που έχει αξία δε γαμάει μαύρες,Φιλιπινέζες κτλ αλλά μόνο λευκές.
Δεύτερον αρνείσαι τις προκλήσεις.Δε δέχεσαι να χτυπηθείς σε αντίξοα περιβάλλοντα και δύσκολες συνθήκες.Δεν παίρνεις ρίσκα.Δε θυσιάζεις και δεν είσαι τύπος της αδρεναλίνης.
Γιατί δεν κάνεις ένα φωτοκολλάζ με τα κατορθώματα σου το 2020 αντίστοιχο με αυτό που έκανα?Γιατί δεν αναμετριέσαι στα ίσα?Μια γκόμενα δείχνεις από φέτος μια προ δεκαετίας και ενδιάμεσα μια σειρά από μαύρες και Ασιάτισσες που δε μετράνε.
Και τα παίρνεις όλα επί προσωπικού.
Ο Β.Π ας πούμε εκφράζει αυτό το μπρουτάλ στυλ,δεν πάει να το παίξει έξυπνος,πονηρός κτλ.Ο άνθρωπος λέει πάω σα γαμιάς και γαμάω.Εσύ ως τι πας?Ως γαμπρός?Ως γκόμενος?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εσύ όλο προβάλλεις οτι έχεις αξία και τι μεγάλη αξία που έχεις και έλκεις τα γκομενάκια τζάμπα και μας πρήζεις τα αρχίδια.

Και τα παίρνεις όλα επί προσωπικού.

Μα ποιόν μου θυμίζουν αυτές οι 2 προτάσεις?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ο ΚΜΑΝ είναι πλέον σε ηλικία που δεν τον αλλάζει κανένας ειδικός. Έτσι θα μείνει,γούστο του και καπέλο του. Όπως είπε ο ΒΠ ,είναι πολύ πάνω από το μέσο όρο όταν τον συγκρίνεις με τη συντριπτική πλειοψηφία των παντοφλακηδων συνομηλίκων του. Γαμαει ακόμα και με μπλου μπολς

Πρόβατο,ποτέ δεν είναι αργά.
Ας κάνει ότι γουστάρει,αλλά ο Πάρης Παπής ήταν ολόσωστος σε ότι είπε.
Ειδικά περί κλειδώματος του νήματος.

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο. Ναι, ο μέσος όρος θα κλάσει Κίεβo. Εγώ όμως θα γαμήσω αβέρτα. Τι το πέρασες? Εγώ επιβάλλω εδώ μέσα τους όρους.Εφοδος φάση.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (9).jpeg
    αρχείο λήψης (9).jpeg
    8,9 KB · Εμφανίσεις: 20

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.741
Πόντοι
3.556
αν το κλείσετε τυποι τι θα ανοιχτει στην θεση του; :confused: μηπως ενα νήμα για αυτοβελτίωση να μπουνε τα σοβαρα έγκυρα μέλη να δείξουν καμια άσκηση για δικέφαλα ; :confused:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.663
Πόντοι
506
ο αρχοντας νομιζω εχει εθιστει οχι τοσο στου σλαβικο μουνι, αλλα στη διαδικασια που προηγειται της καταδρομικης εφορμισης.
Ξεκιναει με σκοπο να φαει ενω ο readmind εχει διαφορτικο σκοπο, να απολαυσει το ταξιδι, εαν του παισει μουνετο οκ...Καμια συγκριση

Ο αρχων εκτελει αποστολη και αυτο για τον καθενα μας, που δεν εχει ζησει το μπλοκ εκεινα τα χρονια, φαινεται ξενερα, αλλα εαν το σκεφτει κανεις η αγωνια ανεβαζει ανδρεναλινη. Η αδρεναλινη γινεται σαν το ναρκωτικο, αναρωτιομασται γιατι καποιοι εφορμουν με φτερα απο αεροπλανα ξανα και ξανα ή σκαρφαλωνουν σε βουνοπλαγιες;
Αυτο νομιζω ειναι και ο καμαν, αλλα λιγοτερο επικινδυνες καταστασεις, αρχων ολων των μπουρδ :cheesy:

Για να παει καποιος σε καποιον ειδικο, πρεπει να κατανοησει οτι εχει προβλημα, δεν αισθανεται καλα. Ο αρχων ειναι στα χαι του

Αυτο που δε μου αρεσει ειναι οτι ανεβαζει χρηματιστιριακα πολυ τα μουνετα, αυτο πρεπει να διορθωσει

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως δείτε τί γαμάνε κάποιοι πλουσιότεροι και ανώτεροι και συγκρίνετέ τες με τα άλογα του άρχοντα

BS2BS1352705_Image1_Super_Portrait.jpg

221d332bb2d193296530340270de435a.jpg

998464d71c5437517f63b574cc3cb1ed.jpg

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
O Βλακμαν θα μπορουσε απλα να μην προκαλει. Ολοι μας βρισκομαστε σε αυτο το σαη γιατι λιγο πολυ ολοι χουμε παει με πουτανες, πλερωσαμε, φαγαμε παλτα, κλπ που συμβαινουν στηζωη του μπουρδελιαρη. Κανεις ομως δε βγηκε να το παιξει αρχοντας των μπουρδελων ουτε να βγαλει θεωριες ουτε να απαξιωσει τους υπολοιπους χιστες που πιτσιλιζουν τις εργαζομενες κορασιδες :cum:

ο Βλακμαν προφανως και εχει εσωτερικα θεματα αυτοεπιβεβαιωσης τα οποια καλο θα ειναι να τα συζητησει με καποιον ειδικο και πολυ κακως κανετε καποιοι που τον παροτρυνετε να συνεχιζει να βλαπτει τον εαυτο του. Το καλυτερο που χει να κανει ειναι να επισκευτει εναν ειδικο και ειναι σιγουρο πως μετα και θα βελτιωσει τον εαυτο του και θα ανεβασει το επιπεδο της ζωης του και το κυριοτερο θα απολαυσει επιτελους το σεξ, ισως και τον ερωτα καθως θα το αντιληφθει στην πραγματικη του διασταση και δεν θα το βλεπει σαν τη διαβολοβδομαδα των ΟΥΚ :confused:

προτεινω στους διαχειριστες να κλειδωσουν αυτο το νημα αφενως γιατι δεν προσφερει τιποτα παρα μονο εντεινει τα προβληματα του Βλακμαν και αφετερου γιατι αποτελει μνημειο παραπληροφορησης και ψευδους. :sunglasses:
:orchestra:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σημασία έχει το ταξίδι όχι ο προορισμός.

Όταν έβγαινα παγανιά με τον Πορτογάλο κολλητό μου (και μιλάμε για 14 όχι τις χρυσές εποχές που έχουν ζήσει οι παλαιότεροι) καταστρώναμε πλάνο. Πχ το Balkan beats στο kc dunaj ήταν καλύτερο από το ιντιετρονοκα. Μετά τις 11 για χαλαρά στο μπαρόκ αλλιώς στο Αβάνα. Και μόνο η συζήτηση και τα καβλακια π βλέπαμε στο δρόμο ανέβαζαν τη διάθεση μας.

Προσωπικά πήρα πιο πολλές (και ίσως και καλύτερες ) γκόμενες όταν έφυγα από το μπλοκ αλλά αυτή την αίσθηση δεν την αντικαθιστάς πουθενά.

Έτσι και ο ΚΜΑΝ αγαπά την τελετουργία του. Θα πείτε τι τελετουργία να έχει όταν τα σκάει. Ε στα 45 και με μέτρια εμφάνιση τι θέλετε, να γαμησει τη Χάιντι κλουμ στο τζάμπα ; Κάνει κάτι π ο μέσος καταπιεσμένος παντρεμένος Έλληνας συνομήλικος του ,θα έδινε το ένα του αρχιδι για να το κάνει.

Σίγουρα έχει θέματα (όμως όλοι έχουμε κάτι αυτός ίσως παραπάνω) ,αλλά όλη αυτή η επίθεση είναι too much. Ακόμα και αν έχει αυταπάτες ,πρόβλημα του. Δε βρίζει ποτέ κανέναν, είναι ευγενικός και δε νομίζω ότι αξίζει μπινελικια. Γτ τότε τι αξίζουν κάτι αλλά μέλη στις πολιτικές συζητήσεις που μιλάνε σε άλλους απαίσια και άθλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom