Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ρε Σαντ ... εκτός από αγάμητος είσαι και τυφλός ;;;;;;;

Επειδή είναι διάσημοι Μπέκαμ , Μπρόσναν και Ρονάλντο .... πρέπει ντε και καλά οι γυναίκες τους να είναι πιο μπάνικες από τις ψηλές που έβαλε ο Κμαν ;;;

Δεν ξέρω αν τον χέζουν στη μούρη , αν τον φτύνουν ροχάλες, αν δεν του λένε ούτε ουστ ... αν πιάνει μόνο μπούτι ....

ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ;;;;;;

Ναι ρε μάγκα. Εϊναι καλύτερες και από τη γυναίκα του μπρόσναν
(κάθε λατζέρα στα σουβλατζίδικα που πάω είναι καλύτερη από δαύτη εδώ που τα λέμε)
και από το σουβλί τη μπέκαμ ... και από τη λατίνα του ρονάλντο !!!!!!!

Αν δεν το βλέπεις, έχεις θέμα κριτηρίου, όρασης ή αντίληψης της πραγματικότητας.

ΔΕΙΞΕ ΣΕ 200 ΑΝΔΡΕΣ ΣΚΕΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
Χωρίς συνοδούς ....

ΕΛΕΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!!!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εντωμεταξυ Μιντ και Κμαν ειναι και...ολοιδιοι εμφανισιακα! Σαν διδυμοι!:confused:

Tύπε Στράτο, να στείλω στη θεία Βίκυ να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο; :confused:

Υπάρχει ακόμη αυτή?

Tρελέ μου,έχω κάτσει προ Corona δίπλα της στη Μονή Λαζαριστών και έχω να πω ότι ένας μύθος γκρεμίστηκε εκείνη τη μέρα :confused:

Όχι,δεν είχε κανά ριπαπά ανάμεσα στα πόδια,αλλά και να είχε δε θα μου έκανε εντύπωση :confused:

Ριπαπά έγραψες ρε μαν και κόντεψε να μου βγεί ο καφές από τη μύτη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ρε Σαντ ... εκτός από αγάμητος είσαι και τυφλός ;;;;;;;

Επειδή είναι διάσημοι Μπέκαμ , Μπρόσναν και Ρονάλντο .... πρέπει ντε και καλά οι γυναίκες τους να είναι πιο μπάνικες από τις ψηλές που έβαλε ο Κμαν ;;;

Δεν ξέρω αν τον χέζουν στη μούρη , αν τον φτύνουν ροχάλες, αν δεν του λένε ούτε ουστ ... αν πιάνει μόνο μπούτι ....

ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ;;;;;;

Ναι ρε μάγκα. Εϊναι καλύτερες και από τη γυναίκα του μπρόσναν
(κάθε λατζέρα στα σουβλατζίδικα που πάω είναι καλύτερη από δαύτη εδώ που τα λέμε)
και από το σουβλί τη μπέκαμ ... και από τη λατίνα του ρονάλντο !!!!!!!

Αν δεν το βλέπεις, έχεις θέμα κριτηρίου, όρασης ή αντίληψης της πραγματικότητας.

ΔΕΙΞΕ ΣΕ 200 ΑΝΔΡΕΣ ΣΚΕΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΠΟΙΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
Χωρίς συνοδούς ....

ΕΛΕΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!!!!!!

Αυτό λέω κι εγώ ρε,ότι του Κμαν είναι καλύτερες.Πού διαφωνείς;

Μπέκαμ,Ρονάλντο,Μπρόσναν,Πικέ,δεν είναι απλά διάσημοι,είναι και εμφανίσιμοι διάσημοι

Αν εσύ ήσουν διάσημος,πλούσιος κι εμφανίσιμος,θα γάμαγες καμία από τις γυναίκες τους;Εγώ ΚΑΜΙΑ.Ούτε τζάμπα.

Αν ήμουν όπως αυτοί,δεν θα καταδεχόμουν να γαμήσω κάτω από 10αρι.Όχι αυτές τις πατσαβούρες και να τις παντρευτώ κιόλας

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Απο οταν γραφω ενεργα (αλλα και παλαιοτερα που εμπαινα σαν επισκεπτης), δεν εχω δει τον ΚΜΑΝ να μπινελικωνει οσο μπινελικωνεται.

Αντε να πει λογω μεγαλομανιας οτι οι αλλοι ειναι μαλακες και αυτος αρχιγαμιας. Το οποιο αν δεις τις φωτο του ειναι καπως αστειο

Η επιθεση που του κανουν ειναι υπερβολικη.
ελα ρε τυπε σοβαρα? αχουτοοοοο το παρεξηγησαμε το γλικουλινι :2funny::2funny::2funny:

οταν βγαζε φορα παρτιδα τις φωτο των κολητων του με ονοματεπωνυμα και ζητουσε απο τα αλλα μελη αμα τους δουνε να τους βαρεσουνε αυτο ητανε δειγμα μετριοφροσυνης ας πουμε?

οταν επιτιθεται με τοση μανια σε οποιον τον ξεμπροσταζει κιαυτο δειγμα μετριοφροσυνης ειναι?

ασε μας με τον κομπλεξαρα αγαμητο, μονο που εβγαλε φορα παρτιδα προσωπικα δεδομνα αλλων μελων και εκανε δημοσιο μπουλινγκ επρεπε να τον ειχε μπαναρει ο αντισθενης για 100 ζωες, χαρη του κανουμε που ζηταμε απλα να του κλειδωσουνε το νημα και να παει στον αγυριστο :priest:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Απο οταν γραφω ενεργα (αλλα και παλαιοτερα που εμπαινα σαν επισκεπτης), δεν εχω δει τον ΚΜΑΝ να μπινελικωνει οσο μπινελικωνεται.

Αντε να πει λογω μεγαλομανιας οτι οι αλλοι ειναι μαλακες και αυτος αρχιγαμιας. Το οποιο αν δεις τις φωτο του ειναι καπως αστειο

ελα ρε τυπε σοβαρα? αχουτοοοοο το παρεξηγησαμε το γλικουλινι :2funny::2funny::2funny:

οταν βγαζε φορα παρτιδα τις φωτο των κολητων του με ονοματεπωνυμα και ζητουσε απο τα αλλα μελη αμα τους δουνε να τους βαρεσουνε αυτο ητανε δειγμα μετριοφροσυνης ας πουμε?

οταν επιτιθεται με τοση μανια σε οποιον τον ξεμπροσταζει κιαυτο δειγμα μετριοφροσυνης ειναι?

ασε μας με τον κομπλεξαρα αγαμητο, μονο που εβγαλε φορα παρτιδα προσωπικα δεδομνα αλλων μελων και εκανε δημοσιο μπουλινγκ επρεπε να τον ειχε μπαναρει ο αντισθενης για 100 ζωες, χαρη του κανουμε που ζηταμε απλα να του κλειδωσουνε το νημα και να παει στον αγυριστο :priest:

Πότε τα έκανε αυτά ο μεγαλειότατος τρομάρα του?

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

όσο για αυτό που έγραψες,ολόσωστο
όμως δεν γίνεται γιατί με κάτι τέτοια υπάρχει κίνηση στο σάη

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Εντωμεταξύ το Ναυάγιο πλήρωσε 170 call girl που παίζει παράλληλα σε μασατζιδικο στο 50αρικο full pension...

Και το παίζει και έμπειρος

:jerking::jerking::jerking::jerking:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Αυτο με το δεδομενα ουτε εγω το ξερω. Μονο το δημητρακη ειχα ικανο να κανει κατι τετοιο μεταξυ χεσιματων και καουμποικων στριπτιζ

Σας ερχεται μεγαλο πλοτ τουιστ.

Η γυναικα του μπροσναν ηταν μουναρος πριν 15 χρονια. Βαλτε να δειτε φωτος. Και του βγηκε φαλαινα...... μην ειναι ελλεηνιδα που εψαχνε γαμπρο μεχρι να βολευτει?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
υπαρχει αναζωπύρωση στην κοντρα κμαν mind reader. μηπως να ανοιξει παλι εκεινη η ψηφοφορία για να παρει θεση ο λαός του bou ; :confused:

:rockon::rockon:

Πιστεύω ότι ο Άρχοντας έχει κρατήσει τη βάση του μην πω ότι έχει αυξήσει την επιρροή του στο λαό του bou.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.341
Πόντοι
3.936

Είναι και ρουφιανάκος το malakismenoprovato; Δεν είναι μόνο για τα τρανς της κολωνίας του επάνου ορόφου, και για το ταμείο ανεργίας της μέρκελ, τελικά.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Νιο να σε ρωτησω, επειδη θα κατεβω τωρα Ελλαδα, ειναι ανοιχτα τα μπουρδελα, ξερεις?

Αααα που να ξερεις αφου ολο πορτες τρως, σορυ ξεχαστηκα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.341
Πόντοι
3.936
Μέτρα πρώτα πόσες π@ύτσες έχεις φάει απο τα τραβέλια του επάνου ορόφου.. και άσε εμένα.. :confused:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Αυτο με το δεδομενα ουτε εγω το ξερω. Μονο το δημητρακη ειχα ικανο να κανει κατι τετοιο μεταξυ χεσιματων και καουμποικων στριπτιζ

Σας ερχεται μεγαλο πλοτ τουιστ.

Η γυναικα του μπροσναν ηταν μουναρος πριν 15 χρονια. Βαλτε να δειτε φωτος. Και του βγηκε φαλαινα...... μην ειναι ελλεηνιδα που εψαχνε γαμπρο μεχρι να βολευτει?

Πρώτα ο σκατομεταναστης έβγαλε φόρα παρτίδα το πρόσωπο του Βαλκανιου τσομπανη και ύστερα ο Άρχοντας έδωσε τον ρουφιάνο που τον ρουφιανεψε...

Αυτό θυμάμαι εγώ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τυπε παλι αυτοπροβολη?

Εγραψες, λιγες σελιδες πριν οτι φανταζεσαι μακρυμαλληδες γαμιαδες

Οι πουτανες ξερουν οτι εισαι πουσταρα και δε σε δεχονται

Ολη την ωρα εμμονη με τον Σαββιδη και κρατας κακια στον τρελο που τον εδιωξε

Βρες κανα γκομενο μωρη πουσταρα, αγαμητη να συνελθεις

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τασο, ισχυει οτι λεει ο χαστλερ, γνωριζεις?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Τασο, ισχυει οτι λεει ο χαστλερ, γνωριζεις?

Με αυτή τη σειρά έγινε και μάλιστα στη φώτο ήταν ο Kman με μια τύπισσα ωραίο κορμί αλλά λίγο τσαλακωμένη φατσα..

Και αφού κατάλαβε ο Kman ποιος την έστειλε στον σκατοδημητρακη ανέβασε το fb του τύπου

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το τραβηξε πολυ ο ΚΜΑΝ, αλλα αν εκανε ο αλλος κατι τετοιο, καλος μαλακας

Stories