Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τώρα αν κάποιος πάει στους κάμπους περιμένοντας να βρει Τσέχες μουνάρες να μαζεύουνε φρούτα θα απογογητευτεί.Πιο συχνά πάκια θα δει.
Το ίδιο και αν κάποιος πιστεύει οτι προσκαλώντας μουνάρες Αθήνα έτσι απλά θα γαμήσει,πλανάται πλάνην οικτρά.Πλέον θέλουν πακέτο χλίδα,πεντάστερα,δώρα,ακριβά θέρετρα και έχουν και πολλές προσφορές από υποψήφιους καμπαλέρος διεθνώς.
Τότε πολλές που γνώριζα ήμουν ο πρώτος ξένος που γνώριζαν και μερικές έβλεπαν θάλασσα και έτρωγαν χωριάτικη για πρώτη φορά.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η κλασσική εικόνα της σκληρά εργαζόμενης Τσέχας υπό τη ζέστη.Αυτά τα έβλεπες και Πολωνία βυζαρούδες χωριατοπούλες σε αγροτικές δουλειές.Επεφταν τρελά γαμήσια στα δάση και πίσω από τους θάμνους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266
Διαβάζοντας κ μελετώντας τον κμαν2 προχτές έβγαλα μια γκόμενα
181 άλογο κ μολις Την έβγαλα στο τιντερ Σόφια αφού ήρθα από ανδορα ,αμέσως τής έδειξα ότι ακολουθώ κμαν2 κ ασφαλώς κ Έπεσε το κάστρο
Όταν ακολουθείς πιστά τις συμβουλές του αρχηγού όλα περτουν
:( :(
Βέβαια δεν την πλήρωσα απλώς πήγαμε βόλτα στο τοπ σπα στα βαλκανια

Της πουτανας γινόταν αφού ολες οι λολίτες με σιλικόνες ήταν εκεί με τους παραληδες με τα μερσεντικα

Τα σπάει το σπα χοτελ.
Δυστυχώς σήμερα Ελλάδα στη μιζέρια

Γενικά σλαβοχωρες γίνεται χαμός από μουνι κ σοφία Σάββατο αλλά κ Πέμπτη έως Σάββατο έβγαλα δύο γκομενάκια ακολουθώντας τις συμβουλές του αρχηγού μας!!! Βέβαια όχι 100% τις ακολουθώ αφού δεν της χαρτζιλικωνω αλλα Απλά τις παραθέτω το μπαλκαν πεος που ξεχωρίζει από τα υπολοιπα:( χωρίς να ξέρω το λόγο αλλα Έτσι θα είμαι για να το λέει ο αρχηγός

Μαδρίτη πολύ μουνι λατινες κ όχι κρυοκολες σκατοψυχες σλαβες

Συνημμένα

• IMG_20210110_144238.jpg
    IMG_20210110_144238.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 32
  • IMG_20210110_144152.jpg
    IMG_20210110_144152.jpg
    2,5 MB · Εμφανίσεις: 28
  • IMG_20210110_143949.jpg
    IMG_20210110_143949.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 32
  • IMG_20210109_120356.jpg
    IMG_20210109_120356.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 29
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το βασικό είναι το mindset.Μπουκάρεις ας πούμε Οσλο στο κλαμπ από το πουθενά και λες μάγκες τα κεφάλια μέσα τώρα.Ηρθε ο Βαλκάνιος να σας πάρει τα σώβρακα.Θέλει αίσθηση υπεροχής να ίπτασαι κάπως στο χώρο.Οι γκόμενες το πιάνουν αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: ggthd

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266
Και πώς καταφέρνεις να μην τρως χυλοπίτες
Διότι εγώ μαζεύω κ τέτοιες Βουλγαρία πολλές.ισως δε σε μελετώ αρκετα:(

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και πώς καταφέρνεις να μην τρως χυλοπίτες
Διότι εγώ μαζεύω κ τέτοιες Βουλγαρία πολλές.ισως δε σε μελετώ αρκετα:(

Χυλόπιττες αβέρτα μαζεύεις.Πρέπει να φας πολλή χυλόπιττα για να καρδαμώσεις.
Εγώ γελάω όταν ρίχνουν χυλόπιτα,σκέφτομαι τι τραγική επιλογή έκαναν να απορρίψουν μπάλκαν πέος.Τις λυπάμαι κάπως αλλά καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του,μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266
Στεγνός εκτελεστής ο αχιλ ντελον:wink: :wink:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ η κλασσική εικόνα της σκληρά εργαζόμενης Τσέχας υπό τη ζέστη.Αυτά τα έβλεπες και Πολωνία βυζαρούδες χωριατοπούλες σε αγροτικές δουλειές.Επεφταν τρελά γαμήσια στα δάση και πίσω από τους θάμνους.

Κανα intro για τσόντα είναι αυτό;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Κανα intro για τσόντα είναι αυτό;

Και όμως άμα πήγαινες στα χωριά της Τσεχίας έτσι κυκλοφορούσαν.Ακόμα και τόπλες στα πικ νικ.Αλλες γυμνές στα μπαλκόνια ή με τα εσώρουχα κτλ.
Γενικά στις Τσέχες αρέσει το exhibionism να ανάβει ο άλλος.Νότια Ιταλία προκαλούσαν ατυχήματα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν αυτή είναι αρχαιολόγος,εγώ είμαι ο Ιντιάνα Τζόουνς

Κρίμα που δεν έχουμε τη συνέχεια του βίντεο :fuck1:

Εκτός αν υπάρχει στο Czech amateurs

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κρίμα που δεν έχουμε τη συνέχεια του βίντεο :fuck1:

Δεν είναι τσόντα.Είναι κανονική αρχαιολόγος.Παλιά έτσι ήταν Τσεχία.Τις έβλεπες και νόμιζες οτι ξεκινάει σε λίγο τσόντα.Πουτανέ πρόσωπα,βυζάρες,χαλαρές και εύθυμες ήταν πολύ ωραίες εποχές.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Η να φτιαχνουν κανα δοντι Μονσελα, να χεις τζαμπα ρεκτιφιε.

Και εγω πιστευω αυτο που λεει οτι ο ΒΠ , οτι ο ΚΜΑΝ εχει γαμησει στο τζαμπα. Οι γκομενες στο μπλοκ πριν 15 χρονια ειχαν χαμηλοτερα στανταρντ. Ο ΚΜΑΝ ηταν νεωτερος, ειναι μαθηματικα βεβαιο πως καποια επεσε ετσι.

Αν μπορουσε να προσφερει το τριπτυχο ηλιος-θαλασσα-χωριατικη και ειχε προσβαση στην αγορα του μπλοκ , σιγουρα ειχε επιτυχια. Στο οποιο καποιοι θα πουν σιγα το κατορθωμα και εγω θα ανταπαντησω ποσοι ελληνες ανεξαρτητα ηλικιας πηγαιναν σε κατι μερη ξεχασμενα, οπως το Ποζναν, το Τρεντσιν το Μπρνο να ανακαλυψουν τη σλαβικη μαγεια.

Τωρα αν καποιος πιστευει και οι διακοπες ειναι ειδος ανταλλαγματος, ναι θα συμφωνησω.Αλλα πως αλλιως θα εβγαζε μουναρα καποιος μετριος? Καλως η κακως ο αντρας βαζει τα λεφτα και η γυναικα τα βυζια. Λες και οι κανονικες γκομενες που ειχα εγω, με θελανε μονο για τον πουτσο μου και οχι και για τα λεφτα που βγαζω η τη δουλεια που εχω με οποιο καποιο στατους εχει.

Καποτε ηταν το ποιος ηταν ο πιο σκληρος καργιολης ανθρωπος των σπηλαιων, τωρα ειναι ποιος εχει τα λεφτα η το στυλ που προβαλουν τα μεσα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Η να φτιαχνουν κανα δοντι Μονσελα, να χεις τζαμπα ρεκτιφιε.

Και εγω πιστευω αυτο που λεει οτι ο ΒΠ , οτι ο ΚΜΑΝ εχει γαμησει στο τζαμπα. Οι γκομενες στο μπλοκ πριν 15 χρονια ειχαν χαμηλοτερα στανταρντ. Ο ΚΜΑΝ ηταν νεωτερος, ειναι μαθηματικα βεβαιο πως καποια επεσε ετσι.

Αν μπορουσε να προσφερει το τριπτυχο ηλιος-θαλασσα-χωριατικη και ειχε προσβαση στην αγορα του μπλοκ , σιγουρα ειχε επιτυχια. Στο οποιο καποιοι θα πουν σιγα το κατορθωμα και εγω θα ανταπαντησω ποσοι ελληνες ανεξαρτητα ηλικιας πηγαιναν σε κατι μερη ξεχασμενα, οπως το Ποζναν, το Τρεντσιν το Μπρνο να ανακαλυψουν τη σλαβικη μαγεια.

Τωρα αν καποιος πιστευει και οι διακοπες ειναι ειδος ανταλλαγματος, ναι θα συμφωνησω.Αλλα πως αλλιως θα εβγαζε μουναρα καποιος μετριος? Καλος η κακως ο αντρας βαζει τα λεφτα και η γυναικα τα βυζια. Λες και οι κανονικες γκομενες που ειχα εγω, με θελανε μονο για τον πουτσο μου και οχι και για τα λεφτα που βγαζω η τη δουλεια που εχω με οποιο καποιο στατους εχει.

Καποτε ηταν το ποιος ηταν ο πιο σκληρος καργιολης ανθρωπος των σπηλαιων, τωρα ειναι ποιος εχει τα λεφτα η το στυλ που προβαλουν τα μεσα

Εγώ είχα φοβερό πλεονέκτημα τότε.Είχα διαμέρισμα Αθήνα με θέα Ακρόπολη,είχα καλό μασούρι συν μίλαγα τσέχικα κτλ και είχα πρόσβαση σε γκόμενες που οι άλλοι δεν είχανε.Τώρα τα ίδια σάιτς που χρησιμοποιούσα τότε δε με αφήνουν καν να μπω.Μου ζητάνε επιβεβαιώσεις τσέχικους αριθμούς,συνδρομές αρχίδια μύδια.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
181 άλογο κ μολις Την έβγαλα στο τιντερ Σόφια αφού ήρθα από ανδορα ,αμέσως τής έδειξα ότι ακολουθώ κμαν2 κ ασφαλώς κ Έπεσε το κάστρο

Της πουτανας γινόταν αφού ολες οι λολίτες με σιλικόνες ήταν εκεί με τους παραληδες με τα μερσεντικα

Τα σπάει το σπα χοτελ.

Γενικά σλαβοχωρες γίνεται χαμός από μουνι κ σοφία Σάββατο αλλά κ Πέμπτη έως Σάββατο έβγαλα δύο γκομενάκια ακολουθώντας τις συμβουλές του αρχηγού μας!!! Βέβαια όχι 100% τις ακολουθώ αφού δεν της χαρτζιλικωνω αλλα Απλά τις παραθέτω το μπαλκαν πεος που ξεχωρίζει από τα υπολοιπα:( χωρίς να ξέρω το λόγο αλλα Έτσι θα είμαι για να το λέει ο αρχηγός

Μαδρίτη πολύ μουνι λατινες κ όχι κρυοκολες σκατοψυχες σλαβες
Αφου δεν τα χωνεις δεν εισαι "αρχηγικος"

Εισαι αιρετικος

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356

Τα σπάει το σπα χοτελ.
Πολυ καλο το μωρο,7αρι καθαρο (υψος + πιτσιρικα) και κατασπρη :grin:

βεβαια ειναι βουλγαρα και τσαμπα ενω αν ηταν ουκρανα και πληρωμενη θα ηταν αλλιως ...
αν μαλιστα εβαζες και μια φωτο με ενα μπουκαλι κρασι και μια μπριζολα χαχα ολοι θα μιλαγαν για αρχοντιλικια :tooth:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.986
Πόντοι
22.266

Τα σπάει το σπα χοτελ.
Πολυ καλο το μωρο,7αρι καθαρο (υψος + πιτσιρικα) και κατασπρη :grin:

βεβαια ειναι βουλγαρα και τσαμπα ενω αν ηταν ουκρανα και πληρωμενη θα ηταν αλλιως ...
αν μαλιστα εβαζες και μια φωτο με ενα μπουκαλι κρασι και μια μπριζολα χαχα ολοι θα μιλαγαν για αρχοντιλικια :tooth:
Στο κρεββάτι μάπα όμως ως συνήθως οι σλαβες δεν το κατέχουν
Προχτές Μαδρίτη με τη βενεζουελανα έστω κ σε στούντιο πέρασα χίλιες φορές καλύτερα

Τώρα μη συγκρίνουμε τα σλαβικά LADA με τα λατινικά φερραρικα

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Σωστα αλλα ρε συ ποιος το γαμει το κρεβατι?
το θεμα ειναι να μπαινουν φωτο με χουφτωματα σε σλαβικα ποδια για το φιλοθεαμον κοινο του μπου :D:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εκπληκτικό ρόστερ για selection το Φεβρουάριο.Ολες διαθέσιμες.Να δούμε πώς θα οργανώσω τους πούτσους.
3 Λευκορρωσίδες μοντελοειδείς 180 και πάνω,η βυζαρού,η μόνιμη Ρωσίδα και έπεται συνέχεια.
Θα κάνω το Κίεβο βάση και θα τις φέρνω σε αλλεπάλληλα κύματα.Μόνο η μία επιμένει για Τουρκία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom