Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Κατι για τον ΚΜΑΝ, μια ξανθια που ειχε βαλει με κωλαρα στο κρεβατι, η φωτο ηταν απο το σαιτ εσκορτ.

Οταν ηταν να παω Ουκρανια, ψαχνομουν και τιντερ και επαγγελματικα και ειχα δει ακριβως την ιδια φωτο.

Για ποια λες?Ολες οι φωτό ήταν δικές μου εγώ τις τράβηξα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Κατι για τον ΚΜΑΝ, μια ξανθια που ειχε βαλει με κωλαρα στο κρεβατι, η φωτο ηταν απο το σαιτ εσκορτ.

Οταν ηταν να παω Ουκρανια, ψαχνομουν και τιντερ και επαγγελματικα και ειχα δει ακριβως την ιδια φωτο.

Για ποια λες?Ολες οι φωτό ήταν δικές μου εγώ τις τράβηξα.

Ειχες βαλει μια ξανθια, πριν κανα χρονο αυτο, με τουρλα κωλο στο κρεβατι. Μαυρο η βαθυ μπλε στριγκ. Προσπαθησα να τη βρω στα εσκορταδικα δε μπορεσα.

Δε θυμαμαι αν ομως ελεγες οτι την ειχες δει η οτι σου ειχε στειλει η ιδια τη φωτο. Παντως ακριβως την ιδια φωτο την ειχα βρει ονλαιν, τη θυμομουν γτ μου αρεσε η γκομενα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Σωστα αλλα ρε συ ποιος το γαμει το κρεβατι?
το θεμα ειναι να μπαινουν φωτο με χουφτωματα σε σλαβικα ποδια για το φιλοθεαμον κοινο του μπου :D:

Θα ειναι αιρετικο το προβατο. Προτιμω αστερια σλαβα παρα πιο χοντρουλα καβλιαρα. Δε ξερω γιατι, με το που βλεπω το συγκεκριμενο στυλ σλαβας που μου αρεσει, λειτουργει σαν φυσικο βιαγκρα

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ποια λες αυτήν?

3L0wku.jpg

d21Eou.jpg

9w1E6r.jpg

Δικές μου φωτό είναι όλες έχω πολλές με αυτή.
Αυτή δεν ήταν σπονσορέτ μια του Carribean ήτανε στα 100 ευρώ που πήγε μια φορά να μου κλέψει λεφτά αλλά την τσάκωσα.Της λέω σκέφτομαι να φέρω τον πορτιέρη να σε δείρει τι θα κάνεις για να μου αλλάξεις γνώμη?
Μου λέει θες να ψάξεις στο μουνί μου?Σου γύρισα πίσω όλα τα λεφτά,δεν έχω άλλα.
Το έκανε όμως πολύ γρήγορα η καριόλα εντυπωσιάστηκα.Φυσικά την κατάλαβα αλλά τόσο γρήγορα που το έκανε,απίστευτο.
Μιλάμε και για τρελλές εποχές 2015-2016 επί πολέμου και προ βίζας που οι γκόμενες είχαν φτωχύνει τρομερά και είχαν απελπιστεί επικίνδυνα να βλέπεις την άλλη να χοροπηδάει πάνω κάτω με τα βυζιά να πάλλονται και να φωνάζει λεφτά,λεφτά,λεφτά!Απίστευτα σκηνικά γαμούσες πεντάδες εξάδες κτλ ημερησίως.
Δεν υπήρχε περίπτωση να σκάσεις και η άλλη να μην έρθει σε dt να σε δει πριν προλάβουν οι άλλες να φάνε.Ησουν άρχοντας η μόνη ευκαιρία.Απόλυτος πέουλας.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οχι , οχι ξανθια ηταν, στη φωτο ηταν στα 4, χωρις σουτιεν με το στρινγκο . Δε θυμαμαι να ποσταρες δευτερη φωτο, η αν ειχες δευτερη ηταν εκτος κρεβατιου.

Λογικα αυτο ηταν λιγο πριν τον κορονα, το φλεβαρη. Λεω το λογικα, γιατι τοτε διαβαζα σαν επισκεπτης δυο θρεντ, αυτο εδω και τις Ελλεηνιδες. Ειχα ηδη κλεισει το αεροπορικο μου για Κιεβο, ενω τους περασμενους μηνες ειχα γκομενα και δεν εμπαινα τοσο συχνα στο σαι (προβατο ο παντοφλοφαγος)

Θελω να το κοιταξω πιο μετα, χτες κοιταξα 2-3 σαιτ δε βρηκα τη γκομενα, ειχε ενα ακομα με απειρες που ομως δεν εκατσα να ψαξω.

Οπως ειπα, δε θυμαμαι να ελεγες οτι ειναι σπονσορετ η κατι, πραγματικα δε θυμαμαι ακριβως την κουβεντα, ομως θυμαμαι οτι σας διαβαζα και εψαχνα ταυτοχρονα γκομενες και ειδα την ιδια φωτο (και καταλαβα οτι το κιεβο ειναι παραδεισος αν εχεις γκαφρα)

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οχι , οχι ξανθια ηταν, στη φωτο ηταν στα 4, χωρις σουτιεν με το στρινγκο . Δε θυμαμαι να ποσταρες δευτερη φωτο, η αν ειχες δευτερη ηταν εκτος κρεβατιου.

Λογικα αυτο ηταν λιγο πριν τον κορονα, το φλεβαρη. Λεω το λογικα, γιατι τοτε διαβαζα σαν επισκεπτης δυο θρεντ, αυτο εδω και τις Ελλεηνιδες. Ειχα ηδη κλεισει το αεροπορικο μου για Κιεβο, ενω τους περασμενους μηνες ειχα γκομενα και δεν εμπαινα τοσο συχνα στο σαι (προβατο ο παντοφλοφαγος)

Θελω να το κοιταξω πιο μετα, χτες κοιταξα 2-3 σαιτ δε βρηκα τη γκομενα, ειχε ενα ακομα με απειρες που ομως δεν εκατσα να ψαξω.

Οπως ειπα, δε θυμαμαι να ελεγες οτι ειναι σπονσορετ η κατι, πραγματικα δε θυμαμαι ακριβως την κουβεντα, ομως θυμαμαι οτι σας διαβαζα και εψαχνα ταυτοχρονα γκομενες και ειδα την ιδια φωτο (και καταλαβα οτι το κιεβο ειναι παραδεισος αν εχεις γκαφρα)

Αυτή λες?

QIu8CR.jpg

cXEv9h.jpg

XM3l8A.jpg

VLePpp.jpg

IJ1KTY.jpg

avZhkf.jpg

Αυτή ήταν δικιά μου,τη γνώρισα live.Απλά κάποιος πούστης μάλλον διέρρευσε τις φωτό και την έχασα.Ηταν πολύ καλή αυτή,όλα μέσα και πολύ άνετη.
Εδώ ήταν την πρώτη νύχτα που τη γνώρισα.

gvBaIw.jpg

Εξαιτίας της βέβαια έχασα μια άλλη μουνάρα από το Λβωφ 180 που έκανε 12 ώρες ταξίδι να έρθει και περιμένοντας στην είσοδο με είδε να μπαίνω ξενοδοχείο με την άλλη και την έκανε.
Γενικά έχει πολλούς πούστιδοι,το παίζουν κακοί αλλά τους χύνω στη μάπα.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Ποια λες αυτήν?

3L0wku.jpg

d21Eou.jpg

9w1E6r.jpg

Αυτή δεν ήταν σπονσορέτ μια του Carribean ήτανε στα 100 ευρώ που πήγε μια φορά να μου κλέψει λεφτά αλλά την τσάκωσα.

Τι λες ;;; Πηγαίνεις εσύ με πουτάνες ;;:wink: :wink:

Δεν το πιστεύουμε βέβαια. :(:(

Τυπογραφικό λάθος. Διόρθωσε γρήγορα μη γίνει καμμιά παρεξήγηση.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό λέμε.Ο άλλος δεν το πιάνει.Ουκρανία και δη Κίεβο ό,τι και να κάνεις αν πας φορτωμένος αποκλείεται να μη γαμήσεις.Και να μη σου κάτσουν οι ονλάιν θα βρεις την άκρη στα κλαμπ και να μη βρεις κάτι καλό στα κλαμπ θα πας στα διαμερίσματα.
Παλιά δηλαδή προ τριετίας είχες καμιά εικοσαριά έτοιμες συνήθως σεμιπρο και όσες δεν προλάβαινες να γαμήσεις ερχόσουν ξανά και τις γαμούσες.Παράλληλα έκανες ξεσκαρτάρισμα στα κλαμπ,έβρισκες άλλες,μουνάρες σπονσορέτς στα μαγαζιά κτλ.
Τώρα είναι πολύ δύσκολο να έχεις πάνω από 3 αξιόλογες έτοιμες από ονλάιν και να έχεις θα σου βγάλουν την Παναγία και θα έχουν υπερβολικές απαιτήσεις,θα είναι τρομερά έμπειρες ή θα κωλύονται να σε δουν κτλ.
Στο live πιθανότατα θα αποτύχεις έχει τρελλό ανταγωνισμό.
Τώρα είναι για κωλοπετσωμένους φανατικούς die hard παίκτες που κάνουν ταρζανιές και συστήματα.Π.χ. είσαι Κίεβο φέρνεις γκόμενα από Μινσκ ή Μόσχα αν δεν πάει καλά η φάση για να το σώσεις.Θέλει όμως αλέρτ,αδρεναλίνη,ευελιξία,γρήγορη αλλαγή πλάνων, να πιάνεις τις καταστάσεις,να έχεις έτοιμες εναλλακτικές,πλαν Β,πλαν C δεν είναι λεωφόρος και εύκολα.Είναι για προχωρημένους παίκτες πλέον με χιλιάδες ώρες πτήσης στο μπλοκ που ξέρουν να κινηθούν έχουν ικανό ρευστό και προπαντων εμπειρία για να μπορούν ανά πάσα στιγμή να γυρίζουν το παιχνίδι.Πρέπει κάπως να αντιδράς και να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή για τις αναποδιές που θα τύχουν σχεδόν σίγουρα.
Οι πιο πολλοί που πρωτοπάνε μόλις δουν τη δυσκολία και δεν έχουν την εμπειρία των παλαίουρων στο μπλοκ κλάνουν από τον ανταγωνισμό και δεν ξαναπατάνε.Τους φαίνεται τρελλά δύσκολο και ανυπόφορο το σκηνικό και βλαστημάνε την ώρα που γεννήθηκαν αντί να γεννηθούν μια εικοσαετία νωρίτερα.

Δεν μπορεί π.χ. ο νέωπας να παίξει στο στυλ βγαίνω με τη δίμετρη Ουκρανέζα το απόγευμα και γαμάω το βράδυ την άρτι αφιχθείσα μοντελοειδή Λευκορρωσίδα που θα τη στείλω σε δυο μέρες για να φέρω τη μόνιμη μουνάρα Ρωσίδα.Δεν παίζει σε τέτοιες ταχύτητες και εναλλαγές του φαίνεται high risk.Είναι η αδρεναλίνη ο φυσικός κόσμος του παιγνίου.Μεγάλα ρίσκα μεγάλα κέρδη.Το γρήγορο ψάρι τρώει το μεγάλο.
Θέλει τουρμποκίνηση και συνεχή επαναπροσδιορισμό του πεδίου και των εμποδίων.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο.

Η τύπισα με την πετσέτα στη μούρη έχει ωραίο κορμί.

Το καλό να λέγεται :hi::hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για την άλλη τη δεύτερη τη ξανθιά, για να μην γίνω κακός θα αφήσω άλλους να σχολιάσουν, αν θέλουν βέβαια.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αμα περιμένετε να πάτε Κίεβο και να σας κάτσουν γκόμενες με one night stand όπως η ξανθιά πλανάσθε πλάνην οικτράν.Αυτά ήταν το 2016 επί πολέμου.Αυτές οι εποχές δεν επανέρχονται.
Ούτε θα γαμήσετε δίδυμες 183 όπως αυτές.

7aSd2s.jpg

yCWLES.jpg

n29vPB.jpg

Ούτε καν τέτοιες.

VX1RkQ.jpg

JBWFJB.jpg

6SOXMo.jpg

AxpMBX.jpg

CeFf18.jpg

B8m44M.jpg

xyx9iA.jpg

CvTovK.jpg

gTTAKk.png

Αυτά ήταν επί εποχής πολέμου,τώρα ξεχάστε τα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ναι ΚΜΑΝ αυτήν έλεγα,είδα κάπου άλλου τη φωτό με το στρινγκ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Είναι δικές μου όλες οι φωτό.Προφανώς κάποιος μου έκλεψε τις φωτό.
Αφού βλέπεις και το χέρι μου σε μερικές.
Κάποιος μαλάκας προφανώς τις δημοσίευσε σε έσκορτ σάιτ για να εκθέσει την κοπέλα.

xt7WOd.jpg

Y0Hxb7.jpg

zN7PXF.jpg

cXEv9h.jpg

XQWzgD.jpg

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

Είναι δικές μου όλες οι φωτό.Προφανώς κάποιος μου έκλεψε τις φωτό.
Αφού βλέπεις και το χέρι μου σε μερικές.
Κάποιος μαλάκας προφανώς τις δημοσίευσε σε έσκορτ σάιτ για να εκθέσει την κοπέλα.
ενώ εσύ βρε γελοίε που ανεβάζεις τις φωτό τους σε ένα σάιτ για πουτανες και περιγράφεις και πόσα παίρνουν και τι υπηρεσίες προσφέρουν δε τις εκθέτεις, τους φιαχνεις βιογραφικό για τη μητρόπολη.... Καραγκιόζη :jerking::jerking:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Για να πούμε όμως και του στραβού το δίκιο.

Η τύπισα με την πετσέτα στη μούρη έχει ωραίο κορμί.

Το καλό να λέγεται :hi::hi:
τυπε εννοείται πως όλες οι πουτανες και εσκορτ και σιτιτουριστριες , όσες βλέπουμε δλδ στα μπανεράκια δεξιά και αριστερά, είναι από τουλάχιστον καλές μέχρι μουναρες. Κανένας χυστης όμως στις κριτικές του δε λέει ότι τις καμακωσε, ούτε ότι τις έβγαλε γκόμενες ούτε ότι πλήρωσε 1000αρικο για υπηρεσίες 150αρικου ασπουμε. Αυτή είναι η διαφορά ενός χυστη με τον βαλκανιο υπερμαλακα

Υ.Γ. αλήθεια ρε πανηλιθιε Βλακμαν, όταν λες ότι οι σλάβες δε μπορούν να αντισταθούν στη Βαλκάνια υπέροχη, εννοείς και των Αλβανών και των Βουλγάρων και των Σκοπιανών; :2funny::2funny:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Μη μου συγχύζεσαι μόνο και ξεθωριάζει το '΄αρχοντιλίκι'' σου.:wink::wink:
Παμέ ένα ένα σε όσα έθεσες.
Εχουμε περίπου την ίδια ηλικία. Εγώ έχω τα αρχίδια να φάω δέκα η και δεκαπέντε χλαπάτσες και να βγάλω στην ηλικία μας και μια γκόμενα.
ΓΚΟΜΕΝΑ ''αρχηγάκο'' γκόμενα. Ξέρεις αυτό το είδος που το γαμάς μόνο με κεράσματα και δεν απαιτεί μηνιάτικα όπως οι σπονσοπουτανέτες σου..
Θέλεις να θυμηθείς σε ποιά χιλιετία έβγαλες εσύ κάτι απο αυτό το είδος ??? Αν έχεις βγάλει βέβαια ποτέ, γιατί και αυτό μάλλον παίζεται με την νοοτροπία σου.
Γαμάω Σλάβες κυτρίως και όταν βαριέμαι γαμάω μαύρες και κίτρινες κυρίως στα μέρη τους, εκτός έδρας. Μαγκιά μου. Το κάνω γιατί μπορώ. Αν νομίζεις ότι είναι εύκολο κοιμάσαι ολόρθος ( ως συνήθως ).
Ποιος σου είπε βρε μπαρπούτσαλε ότι στην Αφρική η στην Ασία είναι τα περιβάλλοντα εύκολα ?? Κάνε μια βόλτα εκεί και θα δεις τι θα πεί αδρεναλίνη.
Αλλά έξω απο τη γερμανία και απο τη Ανατολική Ευρώπη έχεις ταξιδέψει ποτέ για να ξεστραβωθείς ?? Οχι ασφαλώς.
Επιπλέον γράφεις ότι όποιος γαμάει απο όλες τις φυλές είναιι ''χαμηλής αξίας΄΄.
ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΔΕΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ''ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ''
ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΚΟΥΡΜΕ ΓΑΜΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝ¨ΕΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ '' ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΪΑΣ''.
Μιλάμε για πολύ ''εκλεκτές'' γυναίκες.
Θέλεις να αναμερηθείς στα ίσα. Εγώ έχω ποστάρει στην τελευταία χρονιά 3 Γκόμενες. Σλάβες και οι τρείς τους. Δυο Ρωσίδες και μια Ρουμάνα.Αυτές κατάφερα μετά απο δεκάδες χλαπάτσες που έφαγα στη προσπάθεια.
Πόσταρε εσύ μια ΓΚΟΜΕΝΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΚΕΚΕ ?? Ελα να μετρηθείς ντέ αφού προτείνεις μετρήματα.
Απέναντι στις σπονσοπουτανέτες που ποστάρεις έχω να αντιτάξω ένα σκασμό Σλάβες που έχω περάσει αποδεδειγμένα στις φετινές κριτικές μου.
Ελα να συγκρίνουμε γκόμενες με γκόμενες, Και πουτάνες με πουτάνες. Απο το δεύτερο είδος έχεις. Απο το πρώτο μάλλον έχεις προ πολλού χρεωκοπήσει.
Πάμε παρακάτω. Πως να μην το πάρω επι προσωπικού βρε χαλβά όταν απευθύνεσαι ευθέως σε εμένα ??
Τέλος για να μην νομίζεις ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Μας πόσταρες καμμιά δεκαριά σπονσοπουτανέτες για 2020 εσοδεία. Είσαι τόσο βλάκας που ξέχασες ότι λίγες σελίδες πίσω έγραψες ότι δύο απο αυτές τις έχεις τη μια απο το 2011 και την άλλη απο το 2016.
Πέραν του ότι και κάποιες άλλες απο αυτές μας τις είχες ποστάρει και πέρυσι. Φρεσκαδούρα λοιπόν.
Μη πανικοβαλεσαι ''αρχηγάκο'' δεν θα σου πάρει κανείς τα ''πρωτεία''. Δεν έχει κανείς τέτοια διάθεση. Γράφε τα βαλκανικά τραγικά και πένθιμα έπη να γελάει και ο κάθε πικραμένος και άφησέ το εκεί.
Σου έχω πεί τόσες φορές μαζί μου δεν σε παίρνει με τη καμμία. Τι θέλεις και κωλοτρίβεσαι για συγκρίσεις και άλλες παρόμοιες πίπες ?? Ποιός άλλος έκτός απο εσένα μίλησε για συγκρίσεις ??
ΥΓ. Δεν γουστάρω να σην πέφτω, γιατί ειλικρινά σε λυπάμαι. Μην με προκαλείς γιατί με αναγκάζεις να σε καρπαζώνω και νοιώθω σαν να χτυπάω ανήλικο.

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (18).jpg
    αρχείο λήψης (18).jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 26

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Σωστα αλλα ρε συ ποιος το γαμει το κρεβατι?
το θεμα ειναι να μπαινουν φωτο με χουφτωματα σε σλαβικα ποδια για το φιλοθεαμον κοινο του μπου :D:

Θα ειναι αιρετικο το προβατο. Προτιμω αστερια σλαβα παρα πιο χοντρουλα καβλιαρα. Δε ξερω γιατι, με το που βλεπω το συγκεκριμενο στυλ σλαβας που μου αρεσει, λειτουργει σαν φυσικο βιαγκρα

Δεν εισαι αιρετικος
Φυσικο ειναι να σου την σηκωνει αμα τη εμφανισει μια ομορφη κατα τα ευρωπαικα προτυπα, νεαρη. Καυλωνεις ανοιγει τα ποδια, μπαινεις και σε λιγο χυνεις
Αν η αλλη ειναι καβουρντισμενο κεφτεδακι πρεπει να σου κανει ακροβατικα να στον σηκωσει.. Και μετα την λενε καυλιαρα:confused:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
ενώ εσύ βρε γελοίε που ανεβάζεις τις φωτό τους σε ένα σάιτ για πουτανες και περιγράφεις και πόσα παίρνουν και τι υπηρεσίες προσφέρουν δε τις εκθέτεις, τους φιαχνεις βιογραφικό για τη μητρόπολη.... Καραγκιόζη :jerking::jerking:
τυπε εννοείται πως όλες οι πουτανες και εσκορτ και σιτιτουριστριες , όσες βλέπουμε δλδ στα μπανεράκια δεξιά και αριστερά, είναι από τουλάχιστον καλές μέχρι μουναρες. Κανένας χυστης όμως στις κριτικές του δε λέει ότι τις καμακωσε, ούτε ότι τις έβγαλε γκόμενες ούτε ότι πλήρωσε 1000αρικο για υπηρεσίες 150αρικου ασπουμε. Αυτή είναι η διαφορά ενός χυστη με τον βαλκανιο υπερμαλακα
Υ.Γ. αλήθεια ρε πανηλιθιε Βλακμαν, όταν λες ότι οι σλάβες δε μπορούν να αντισταθούν στη Βαλκάνια υπέροχη, εννοείς και των Αλβανών και των Βουλγάρων και των Σκοπιανών; :2funny::2funny:

Συνημμένα

• images (13).jpg
    images (13).jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 21

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.034
Πόντοι
3.556
τύπε κμαν τι σλαβικά τεμαχια μεσα στη γκαυλα ειναι αυτα που ανεβάζεις :headbang2:

οχι σαν κατι πιθηκομουρες που ανεβάζουν αυτοι που σε ζηλεύουν :confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: ave.
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
τύπε κμαν τι σλαβικά τεμαχια μεσα στη γκαυλα ειναι αυτα που ανεβάζεις :headbang2:

οχι σαν κατι πιθηκομουρες που ανεβάζουν αυτοι που σε ζηλεύουν :confused::confused::confused:

Εδώ είναι και αδικία για την ακρίβεια αφού μιλάμε για 2015-2016 που ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα.Τότε μπορούσες να γαμάς 3 τέτοιες τη μέρα.Είχες στρατό.
Μιλάμε για εποχές που δεν ξαναγυρίζουν.
Και οι Τσέχες που ανεβάζω από 2007-2010 δεν παίζει ο άλλος να γαμήσει τώρα τέτοια ποιότητα.Είναι από άλλες εποχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom