Μη μου συγχύζεσαι μόνο και ξεθωριάζει το '΄αρχοντιλίκι'' σου.
Παμέ ένα ένα σε όσα έθεσες.
Εχουμε περίπου την ίδια ηλικία. Εγώ έχω τα αρχίδια να φάω δέκα η και δεκαπέντε χλαπάτσες και να βγάλω στην ηλικία μας και μια γκόμενα.
ΓΚΟΜΕΝΑ ''αρχηγάκο'' γκόμενα. Ξέρεις αυτό το είδος που το γαμάς μόνο με κεράσματα και δεν απαιτεί μηνιάτικα όπως οι σπονσοπουτανέτες σου..
Θέλεις να θυμηθείς σε ποιά χιλιετία έβγαλες εσύ κάτι απο αυτό το είδος ??? Αν έχεις βγάλει βέβαια ποτέ, γιατί και αυτό μάλλον παίζεται με την νοοτροπία σου.
Γαμάω Σλάβες κυτρίως και όταν βαριέμαι γαμάω μαύρες και κίτρινες κυρίως στα μέρη τους, εκτός έδρας. Μαγκιά μου. Το κάνω γιατί μπορώ. Αν νομίζεις ότι είναι εύκολο κοιμάσαι ολόρθος ( ως συνήθως ).
Ποιος σου είπε βρε μπαρπούτσαλε ότι στην Αφρική η στην Ασία είναι τα περιβάλλοντα εύκολα ?? Κάνε μια βόλτα εκεί και θα δεις τι θα πεί αδρεναλίνη.
Αλλά έξω απο τη γερμανία και απο τη Ανατολική Ευρώπη έχεις ταξιδέψει ποτέ για να ξεστραβωθείς ?? Οχι ασφαλώς.
Επιπλέον γράφεις ότι όποιος γαμάει απο όλες τις φυλές είναιι ''χαμηλής αξίας΄΄.
ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΔΕΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ''ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ''
ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΚΟΥΡΜΕ ΓΑΜΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝ¨ΕΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ '' ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΪΑΣ''.
Μιλάμε για πολύ ''εκλεκτές'' γυναίκες.
Θέλεις να αναμερηθείς στα ίσα. Εγώ έχω ποστάρει στην τελευταία χρονιά 3 Γκόμενες. Σλάβες και οι τρείς τους. Δυο Ρωσίδες και μια Ρουμάνα.Αυτές κατάφερα μετά απο δεκάδες χλαπάτσες που έφαγα στη προσπάθεια.
Πόσταρε εσύ μια ΓΚΟΜΕΝΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΚΕΚΕ ?? Ελα να μετρηθείς ντέ αφού προτείνεις μετρήματα.
Απέναντι στις σπονσοπουτανέτες που ποστάρεις έχω να αντιτάξω ένα σκασμό Σλάβες που έχω περάσει αποδεδειγμένα στις φετινές κριτικές μου.
Ελα να συγκρίνουμε γκόμενες με γκόμενες, Και πουτάνες με πουτάνες. Απο το δεύτερο είδος έχεις. Απο το πρώτο μάλλον έχεις προ πολλού χρεωκοπήσει.
Πάμε παρακάτω. Πως να μην το πάρω επι προσωπικού βρε χαλβά όταν απευθύνεσαι ευθέως σε εμένα ??
Τέλος για να μην νομίζεις ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Μας πόσταρες καμμιά δεκαριά σπονσοπουτανέτες για 2020 εσοδεία. Είσαι τόσο βλάκας που ξέχασες ότι λίγες σελίδες πίσω έγραψες ότι δύο απο αυτές τις έχεις τη μια απο το 2011 και την άλλη απο το 2016.
Πέραν του ότι και κάποιες άλλες απο αυτές μας τις είχες ποστάρει και πέρυσι. Φρεσκαδούρα λοιπόν.
Μη πανικοβαλεσαι ''αρχηγάκο'' δεν θα σου πάρει κανείς τα ''πρωτεία''. Δεν έχει κανείς τέτοια διάθεση. Γράφε τα βαλκανικά τραγικά και πένθιμα έπη να γελάει και ο κάθε πικραμένος και άφησέ το εκεί.
Σου έχω πεί τόσες φορές μαζί μου δεν σε παίρνει με τη καμμία. Τι θέλεις και κωλοτρίβεσαι για συγκρίσεις και άλλες παρόμοιες πίπες ?? Ποιός άλλος έκτός απο εσένα μίλησε για συγκρίσεις ??
ΥΓ. Δεν γουστάρω να σην πέφτω, γιατί ειλικρινά σε λυπάμαι. Μην με προκαλείς γιατί με αναγκάζεις να σε καρπαζώνω και νοιώθω σαν να χτυπάω ανήλικο.