Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.
Πες μας λίγο σε τι είσαι πάνω από το μέσο όρο.
Αν μας πεις εμφάνιση,νομίζω έχεις μπερδέψει το ''πάνω'' με το ''κάτω''.
Tρελέ μου,θα σου πω εγώ σε τι είναι πάνω από το μέσο όρο.
Ήταν και είναι κάτω από το μέσο όρο σε εμφάνιση,αλλά πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο αναφορικά με το τι γαμάει/έχει γαμήσει ένας Έλληνας συνομήλικός του(και όχι μόνο).
Ο kman είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση.
Έχει τα φράγκα και την άνεση να γυμναστεί,να κάνει καλή διατροφή,να χάσει το προγούλι του,να αγοράσει νορμάλ εσώρουχα,να βάλει μαλλιά,κ.λ.π.
Όμως δεν το κάνει,γιατί τον φτιάχνει να σκάει με το σώβρακο και τα μωβ αρχίδια του,δημιουργώντας τεράστιες αντιθέσεις,προκαλώντας τις γυναίκες και σοκάροντας το φιλοθεάμων κοινό του bou.
Και άμα δε ζούσε σε χώρα που όποιος έχει μια καλή δουλειά πρέπει να τηρεί στοιχειωδώς τα προσχήματα,
θα τριγυρνούσε στους δρόμους με το σώβρακο και μία χούφτα πενηντάευρα,
έτοιμος να ξεφτιλίσει όποια ενδώσει στις ορέξεις του,χέζοντάς τη στη μούρη.
Σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες,θεωρώ τον kman μεγάλο μισογύνη,με τεράστια απωθημένα.
Θεωρώ δε πως εξαιτίας της ιδιαιτερης προσωπικότητάς του,έχει κάψει στο παρελθόν γυναικείους εγκεφάλους γυναικών που τελικά του έκατσαν τζάμπα,
αλλά δεν ξέρω αν δύναται να αναπτύξει μία στοιχειώδη ανθρώπινη σχέση,όχι μόνο με γυναίκα,αλλά γενικά.
Ο kman oύτε εδώ,αλλά ούτε εκεί έξω μπορεί να περάσει απαρατήρητος και για τούτο έχει φροντίσει πολύ καλά ο ίδιος.
Εγώ μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα θα του προτείνω να πάω να τον συναντήσω,έστω και στο μπουρδελοκρατίδιο που μένει,
μιας και τον θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου,μια μισάνθρωπη διάνοια,τον εκδικητή με τα μωβ αρχίδια
Φίλε τα έχουμε πει και σε PM. Ειδικά εσύ ξέρεις ότι δεν θέλω να τον απαξιώσω. Θα μπορούσα αν ήθελα να το έκανα εύκολα. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Και δεν το κάνω.
Το πρόβλημά του δεν είναι ούτε ο χρόνος που περνάει, ούτε η όποια έλλειψη, ούτε η λάθος Ρότα.
Αυτό που τον αφιονίζει είναι ότι ουσιαστικά καταλαβαίνει το ''Λίγο που του πουλάνε για πολύ''.
Οπως επίσης ότι το ''ΠΟΛΥ που αυτός δίνει στα αρπακτικά, αυτά το μετράνε για τίποτα, διότι τό θεωρούν δεδομένο μια και το παίρνουν απο άλλους 5-6''.
Καλή συνέχεια !! Keep walking !!
Εσύ όλο προβάλλεις οτι έχεις αξία και τι μεγάλη αξία που έχεις και έλκεις τα γκομενάκια τζάμπα και μας πρήζεις τα αρχίδια.
Πρώτα πρώτα γαμάς μαύρες.Ενας που έχει αξία δε γαμάει μαύρες,Φιλιπινέζες κτλ αλλά μόνο λευκές.
Δεύτερον αρνείσαι τις προκλήσεις.Δε δέχεσαι να χτυπηθείς σε αντίξοα περιβάλλοντα και δύσκολες συνθήκες.Δεν παίρνεις ρίσκα.Δε θυσιάζεις και δεν είσαι τύπος της αδρεναλίνης.
Γιατί δεν κάνεις ένα φωτοκολλάζ με τα κατορθώματα σου το 2020 αντίστοιχο με αυτό που έκανα?Γιατί δεν αναμετριέσαι στα ίσα?Μια γκόμενα δείχνεις από φέτος μια προ δεκαετίας και ενδιάμεσα μια σειρά από μαύρες και Ασιάτισσες που δε μετράνε.
Και τα παίρνεις όλα επί προσωπικού.
Ο Β.Π ας πούμε εκφράζει αυτό το μπρουτάλ στυλ,δεν πάει να το παίξει έξυπνος,πονηρός κτλ.Ο άνθρωπος λέει πάω σα γαμιάς και γαμάω.Εσύ ως τι πας?Ως γαμπρός?Ως γκόμενος?
Μη μου συγχύζεσαι μόνο και ξεθωριάζει το '΄αρχοντιλίκι'' σου.
Παμέ ένα ένα σε όσα έθεσες.
Εχουμε περίπου την ίδια ηλικία. Εγώ έχω τα αρχίδια να φάω δέκα η και δεκαπέντε χλαπάτσες και να βγάλω στην ηλικία μας και μια γκόμενα.
ΓΚΟΜΕΝΑ ''αρχηγάκο'' γκόμενα. Ξέρεις αυτό το είδος που το γαμάς μόνο με κεράσματα και δεν απαιτεί μηνιάτικα όπως οι σπονσοπουτανέτες σου..
Θέλεις να θυμηθείς σε ποιά χιλιετία έβγαλες εσύ κάτι απο αυτό το είδος ??? Αν έχεις βγάλει βέβαια ποτέ, γιατί και αυτό μάλλον παίζεται με την νοοτροπία σου.
Γαμάω Σλάβες κυτρίως και όταν βαριέμαι γαμάω μαύρες και κίτρινες κυρίως στα μέρη τους, εκτός έδρας. Μαγκιά μου. Το κάνω γιατί μπορώ. Αν νομίζεις ότι είναι εύκολο κοιμάσαι ολόρθος ( ως συνήθως ).
Ποιος σου είπε βρε μπαρπούτσαλε ότι στην Αφρική η στην Ασία είναι τα περιβάλλοντα εύκολα ?? Κάνε μια βόλτα εκεί και θα δεις τι θα πεί αδρεναλίνη.
Αλλά έξω απο τη γερμανία και απο τη Ανατολική Ευρώπη έχεις ταξιδέψει ποτέ για να ξεστραβωθείς ?? Οχι ασφαλώς.
Επιπλέον γράφεις ότι όποιος γαμάει απο όλες τις φυλές είναιι ''χαμηλής αξίας΄΄.
ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΔΕΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ''ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ''
ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΚΟΥΡΜΕ ΓΑΜΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝ¨ΕΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ '' ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΪΑΣ''.
Μιλάμε για πολύ ''εκλεκτές'' γυναίκες.
Θέλεις να αναμερηθείς στα ίσα. Εγώ έχω ποστάρει στην τελευταία χρονιά 3 Γκόμενες. Σλάβες και οι τρείς τους. Δυο Ρωσίδες και μια Ρουμάνα.Αυτές κατάφερα μετά απο δεκάδες χλαπάτσες που έφαγα στη προσπάθεια.
Πόσταρε εσύ μια ΓΚΟΜΕΝΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΚΕΚΕ ?? Ελα να μετρηθείς ντέ αφού προτείνεις μετρήματα.
Απέναντι στις σπονσοπουτανέτες που ποστάρεις έχω να αντιτάξω ένα σκασμό Σλάβες που έχω περάσει αποδεδειγμένα στις φετινές κριτικές μου.
Ελα να συγκρίνουμε γκόμενες με γκόμενες, Και πουτάνες με πουτάνες. Απο το δεύτερο είδος έχεις. Απο το πρώτο μάλλον έχεις προ πολλού χρεωκοπήσει.
Πάμε παρακάτω. Πως να μην το πάρω επι προσωπικού βρε χαλβά όταν απευθύνεσαι ευθέως σε εμένα ??
Τέλος για να μην νομίζεις ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Μας πόσταρες καμμιά δεκαριά σπονσοπουτανέτες για 2020 εσοδεία. Είσαι τόσο βλάκας που ξέχασες ότι λίγες σελίδες πίσω έγραψες ότι δύο απο αυτές τις έχεις τη μια απο το 2011 και την άλλη απο το 2016.
Πέραν του ότι και κάποιες άλλες απο αυτές μας τις είχες ποστάρει και πέρυσι. Φρεσκαδούρα λοιπόν.
Μη πανικοβαλεσαι ''αρχηγάκο'' δεν θα σου πάρει κανείς τα ''πρωτεία''. Δεν έχει κανείς τέτοια διάθεση. Γράφε τα βαλκανικά τραγικά και πένθιμα έπη να γελάει και ο κάθε πικραμένος και άφησέ το εκεί.
Σου έχω πεί τόσες φορές μαζί μου δεν σε παίρνει με τη καμμία. Τι θέλεις και κωλοτρίβεσαι για συγκρίσεις και άλλες παρόμοιες πίπες ?? Ποιός άλλος έκτός απο εσένα μίλησε για συγκρίσεις ??
ΥΓ. Δεν γουστάρω να σην πέφτω, γιατί ειλικρινά σε λυπάμαι. Μην με προκαλείς γιατί με αναγκάζεις να σε καρπαζώνω και νοιώθω σαν να χτυπάω ανήλικο.