Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
@ Kaiasmenoprovota και @ John100.

Επειδη μάλλον εχετε χάσει παλιά επεισόδια σας παραθέτω ένα απο τα πολλά ''ευγενικά'' posts του ''αρχοντος''.
Ενδεικτικό είνα, ι έχει γράψει και άλλα παρόμοια.

Ισως θα πρέπει να ξανασκεφτήτε λίγο τι γράψατα.

Εγώ πήγα στο Carribean το Σαββατο,έβγαλα γκομενα και τη γαμησα τη Δευτέρα.Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό?Αυτό είναι το θέμα.
Πας δηλαδή Κίεβο μόνο για τριήμερο επειδή είσαι σίγουρος οτι θα γαμησεις?
Υπάρχουν φωτο τα λένε ολα.Τα αλλα είναι πίπες.
Τους αμφισβητιες τους χύνω στη μάπα,είδες τι έπαθε ο Dr. Love όταν προσπάθησε να με αφισβητησει.Απλά τον διελυσα.
Είναι παντελώς αδύνατο να με νικησουν άτομα των οποίων ξέρω τις δυνατότητες.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Κοιτα, λεει οτι λεει, αλλα αν τον τσιγκλατε ολη την ωρα ναυαγιο, μαλακα και αγαμητο τι θες να κανει? Δεν ειναι ο ιησους.

Εγω που του την ειπα λιγο και τον ειπα ψιλοναυαγιο μερικες φορες δε με μπινελικωσε.

Μια μεγαλομανια εχει, αλλα αν διαφωνησεις μαζι του και δεν το πας προσωπικα δε νομιζω οτι θα αρχισει τα μπινελικια σαν κατι λεκλερκ,παρις,λακης,ερικες,νιο κλπ

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Βλεπω τις τελευταιες μερες αυτον τον τυπο τον παρις,λες και εχει γραφτει για να βριζει τον ΚΜΑΝ μονο

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Κοιτα, λεει οτι λεει, αλλα αν τον τσιγκλατε ολη την ωρα ναυαγιο, μαλακα και αγαμητο τι θες να κανει? Δεν ειναι ο ιησους.

Εγω που του την ειπα λιγο και τον ειπα ψιλοναυαγιο μερικες φορες δε με μπινελικωσε.

Μια μεγαλομανια εχει, αλλα αν διαφωνησεις μαζι του και δεν το πας προσωπικα δε νομιζω οτι θα αρχισει τα μπινελικια σαν κατι λεκλερκ,παρις,λακης,ερικες,νιο κλπ

Πρόβατο,αν νομίζεις ότι ο Κμαν δεν κράζει όποιον διαφωνήσει μαζί του,κάνεις λάθος.
Προσωπικά έχω υπάρξει πολύ επιεικής σε σχέση με άλλα μέλη.
Όσον αφορά τον Πάρη,καλώς ή κακώς έχει δίκιο,γιατί ο Κμαν βαφτίζει το κρέας ψάρι.Ενω θα μπορουσε να επενδύσει στον εαυτό του πρώτα (ψυχικά και σωματικά) κάνει το σκατο του παξιμάδι,για να πάει π.χ. 3 μέρες στο ανατολικό μπλοκ ώστε να βγει φωτο με μια από τα αζήτητα νομιζοντας ότι ταπωνει τους άλλους και ότι είναι ανώτερος.
Είσαι σωστός περί μεγαλομανίας.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Απο οταν γραφω ενεργα (αλλα και παλαιοτερα που εμπαινα σαν επισκεπτης), δεν εχω δει τον ΚΜΑΝ να μπινελικωνει οσο μπινελικωνεται.

Αντε να πει λογω μεγαλομανιας οτι οι αλλοι ειναι μαλακες και αυτος αρχιγαμιας. Το οποιο αν δεις τις φωτο του ειναι καπως αστειο

Η επιθεση που του κανουν ειναι υπερβολικη.

Σε αντιθεση με αλλους που ειναι απιστευτα νουμερα, ποσταρουν κωλους περαστικων στο δρομο η βριζουν μανες χωρις λογο η τρωνε πορτα στα μπουρδελα.

Επισης αν ποσταρε τα ιδια μουνια, αλλα χωρις λεφτα (που και εκει ειναι ειλικρινης) καποιοι θα τον ειχαν για θεο. Λες και μπορει να γαμησει ο μεσος μεσηλικας μουναρα χωρις ψυχολογικα στο τζαμπα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
ο κμαν ειναι τεραστια μορφη του σαιτ...πιο μεγαλο ναυαγιο απο τον τιτανικο και τον βρετανικο μαζι, αλλα μεγαλη μορφυ ο,τι και να λετε!!!!
σπαμε πλακα μαζι του με τον τροπο που παρουσιαζει τα κατορθωματα του...εχει πλασει εναν δικο του κοσμο μεσα στο μυαλο του και ειναι ευτυχισμενος....εχει βαφτισει το κρεας ως ψαρι, την βιζιτα ως γκομενα. το χιλιαρικο σε μια γκομενα ως βαλκανικη υπεροχή και παει λεγοντας...προφανως εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση και καποια λοξα στο κεφαλι του, αλλα αμα ηταν και νορμαλ τι δουλεια ειχε εδω μεσα?:confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Για τις φωτο του δεν θα μιλήσω,θα γίνω κακός
Υπερβολική η επίθεση αλλά τα θέλει ο οργανισμός του.
Όσον αφορά την Τρίτη παράγραφο,συμφωνώ.Βεβαια αυτοί δεν τρώνε μπαν και αλωνίζουν ανενόχλητοι γιατί κρατάνε ζωντανή την κίνηση στο σαη.Συν ότι έχουν βρει καταφύγιο εδώ μέσα και ξεδινουν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.

Πες μας λίγο σε τι είσαι πάνω από το μέσο όρο.
Αν μας πεις εμφάνιση,νομίζω έχεις μπερδέψει το ''πάνω'' με το ''κάτω''.

Tρελέ μου,θα σου πω εγώ σε τι είναι πάνω από το μέσο όρο.

Ήταν και είναι κάτω από το μέσο όρο σε εμφάνιση,αλλά πολύ πιο πάνω από το μέσο όρο αναφορικά με το τι γαμάει/έχει γαμήσει ένας Έλληνας συνομήλικός του(και όχι μόνο).

Ο kman είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση.
Έχει τα φράγκα και την άνεση να γυμναστεί,να κάνει καλή διατροφή,να χάσει το προγούλι του,να αγοράσει νορμάλ εσώρουχα,να βάλει μαλλιά,κ.λ.π.
Όμως δεν το κάνει,γιατί τον φτιάχνει να σκάει με το σώβρακο και τα μωβ αρχίδια του,δημιουργώντας τεράστιες αντιθέσεις,προκαλώντας τις γυναίκες και σοκάροντας το φιλοθεάμων κοινό του bou.

Και άμα δε ζούσε σε χώρα που όποιος έχει μια καλή δουλειά πρέπει να τηρεί στοιχειωδώς τα προσχήματα,
θα τριγυρνούσε στους δρόμους με το σώβρακο και μία χούφτα πενηντάευρα,
έτοιμος να ξεφτιλίσει όποια ενδώσει στις ορέξεις του,χέζοντάς τη στη μούρη.

Σε ότι έχει να κάνει με τις γυναίκες,θεωρώ τον kman μεγάλο μισογύνη,με τεράστια απωθημένα.
Θεωρώ δε πως εξαιτίας της ιδιαιτερης προσωπικότητάς του,έχει κάψει στο παρελθόν γυναικείους εγκεφάλους γυναικών που τελικά του έκατσαν τζάμπα,
αλλά δεν ξέρω αν δύναται να αναπτύξει μία στοιχειώδη ανθρώπινη σχέση,όχι μόνο με γυναίκα,αλλά γενικά.

Ο kman oύτε εδώ,αλλά ούτε εκεί έξω μπορεί να περάσει απαρατήρητος και για τούτο έχει φροντίσει πολύ καλά ο ίδιος.

Εγώ μόλις χαλαρώσουν τα μέτρα θα του προτείνω να πάω να τον συναντήσω,έστω και στο μπουρδελοκρατίδιο που μένει,
μιας και τον θεωρώ πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ανθρώπου,μια μισάνθρωπη διάνοια,τον εκδικητή με τα μωβ αρχίδια :rockon:

Φίλε τα έχουμε πει και σε PM. Ειδικά εσύ ξέρεις ότι δεν θέλω να τον απαξιώσω. Θα μπορούσα αν ήθελα να το έκανα εύκολα. ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ. Και δεν το κάνω.

Το πρόβλημά του δεν είναι ούτε ο χρόνος που περνάει, ούτε η όποια έλλειψη, ούτε η λάθος Ρότα.

Αυτό που τον αφιονίζει είναι ότι ουσιαστικά καταλαβαίνει το ''Λίγο που του πουλάνε για πολύ''.

Οπως επίσης ότι το ''ΠΟΛΥ που αυτός δίνει στα αρπακτικά, αυτά το μετράνε για τίποτα, διότι τό θεωρούν δεδομένο μια και το παίρνουν απο άλλους 5-6''.

Καλή συνέχεια !! Keep walking !!:wink::wink::hi::hi:

Εσύ όλο προβάλλεις οτι έχεις αξία και τι μεγάλη αξία που έχεις και έλκεις τα γκομενάκια τζάμπα και μας πρήζεις τα αρχίδια.
Πρώτα πρώτα γαμάς μαύρες.Ενας που έχει αξία δε γαμάει μαύρες,Φιλιπινέζες κτλ αλλά μόνο λευκές.
Δεύτερον αρνείσαι τις προκλήσεις.Δε δέχεσαι να χτυπηθείς σε αντίξοα περιβάλλοντα και δύσκολες συνθήκες.Δεν παίρνεις ρίσκα.Δε θυσιάζεις και δεν είσαι τύπος της αδρεναλίνης.
Γιατί δεν κάνεις ένα φωτοκολλάζ με τα κατορθώματα σου το 2020 αντίστοιχο με αυτό που έκανα?Γιατί δεν αναμετριέσαι στα ίσα?Μια γκόμενα δείχνεις από φέτος μια προ δεκαετίας και ενδιάμεσα μια σειρά από μαύρες και Ασιάτισσες που δε μετράνε.
Και τα παίρνεις όλα επί προσωπικού.
Ο Β.Π ας πούμε εκφράζει αυτό το μπρουτάλ στυλ,δεν πάει να το παίξει έξυπνος,πονηρός κτλ.Ο άνθρωπος λέει πάω σα γαμιάς και γαμάω.Εσύ ως τι πας?Ως γαμπρός?Ως γκόμενος?

Μη μου συγχύζεσαι μόνο και ξεθωριάζει το '΄αρχοντιλίκι'' σου.:wink::wink:

Παμέ ένα ένα σε όσα έθεσες.

Εχουμε περίπου την ίδια ηλικία. Εγώ έχω τα αρχίδια να φάω δέκα η και δεκαπέντε χλαπάτσες και να βγάλω στην ηλικία μας και μια γκόμενα.
ΓΚΟΜΕΝΑ ''αρχηγάκο'' γκόμενα. Ξέρεις αυτό το είδος που το γαμάς μόνο με κεράσματα και δεν απαιτεί μηνιάτικα όπως οι σπονσοπουτανέτες σου..

Θέλεις να θυμηθείς σε ποιά χιλιετία έβγαλες εσύ κάτι απο αυτό το είδος ??? Αν έχεις βγάλει βέβαια ποτέ, γιατί και αυτό μάλλον παίζεται με την νοοτροπία σου.

Γαμάω Σλάβες κυτρίως και όταν βαριέμαι γαμάω μαύρες και κίτρινες κυρίως στα μέρη τους, εκτός έδρας. Μαγκιά μου. Το κάνω γιατί μπορώ. Αν νομίζεις ότι είναι εύκολο κοιμάσαι ολόρθος ( ως συνήθως ).

Ποιος σου είπε βρε μπαρπούτσαλε ότι στην Αφρική η στην Ασία είναι τα περιβάλλοντα εύκολα ?? Κάνε μια βόλτα εκεί και θα δεις τι θα πεί αδρεναλίνη.
Αλλά έξω απο τη γερμανία και απο τη Ανατολική Ευρώπη έχεις ταξιδέψει ποτέ για να ξεστραβωθείς ?? Οχι ασφαλώς.

Επιπλέον γράφεις ότι όποιος γαμάει απο όλες τις φυλές είναιι ''χαμηλής αξίας΄΄.

ΕΝΩ ΕΣΥ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΟΥΔΕΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΣΑΙ ''ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ''

ΕΝΩ ΕΣΥ ΓΚΟΥΡΜΕ ΓΑΜΕΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΠΟΝΣΟΠΟΥΤΑΝ¨ΕΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΟΤΙ ΤΙΣ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΣΚΥΛΟΙ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ '' ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΪΑΣ''.

Μιλάμε για πολύ ''εκλεκτές'' γυναίκες.

Θέλεις να αναμερηθείς στα ίσα. Εγώ έχω ποστάρει στην τελευταία χρονιά 3 Γκόμενες. Σλάβες και οι τρείς τους. Δυο Ρωσίδες και μια Ρουμάνα.Αυτές κατάφερα μετά απο δεκάδες χλαπάτσες που έφαγα στη προσπάθεια.
Πόσταρε εσύ μια ΓΚΟΜΕΝΑ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΚΕΚΕ ?? Ελα να μετρηθείς ντέ αφού προτείνεις μετρήματα.

Απέναντι στις σπονσοπουτανέτες που ποστάρεις έχω να αντιτάξω ένα σκασμό Σλάβες που έχω περάσει αποδεδειγμένα στις φετινές κριτικές μου.

Ελα να συγκρίνουμε γκόμενες με γκόμενες, Και πουτάνες με πουτάνες. Απο το δεύτερο είδος έχεις. Απο το πρώτο μάλλον έχεις προ πολλού χρεωκοπήσει.

Πάμε παρακάτω. Πως να μην το πάρω επι προσωπικού βρε χαλβά όταν απευθύνεσαι ευθέως σε εμένα ??

Τέλος για να μην νομίζεις ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Μας πόσταρες καμμιά δεκαριά σπονσοπουτανέτες για 2020 εσοδεία. Είσαι τόσο βλάκας που ξέχασες ότι λίγες σελίδες πίσω έγραψες ότι δύο απο αυτές τις έχεις τη μια απο το 2011 και την άλλη απο το 2016.

Πέραν του ότι και κάποιες άλλες απο αυτές μας τις είχες ποστάρει και πέρυσι. Φρεσκαδούρα λοιπόν.

Μη πανικοβαλεσαι ''αρχηγάκο'' δεν θα σου πάρει κανείς τα ''πρωτεία''. Δεν έχει κανείς τέτοια διάθεση. Γράφε τα βαλκανικά τραγικά και πένθιμα έπη να γελάει και ο κάθε πικραμένος και άφησέ το εκεί.

Σου έχω πεί τόσες φορές μαζί μου δεν σε παίρνει με τη καμμία. Τι θέλεις και κωλοτρίβεσαι για συγκρίσεις και άλλες παρόμοιες πίπες ?? Ποιός άλλος έκτός απο εσένα μίλησε για συγκρίσεις ??

ΥΓ. Δεν γουστάρω να σην πέφτω, γιατί ειλικρινά σε λυπάμαι. Μην με προκαλείς γιατί με αναγκάζεις να σε καρπαζώνω και νοιώθω σαν να χτυπάω ανήλικο.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Η Georgina ειναι μουναρα ...

ξεχασες βεβαια να μας βαλεις τους αυτιστικους της Μπαρτσα :grin:

Συνημμένα

• messi-and-suarez.jpg
    messi-and-suarez.jpg
    64,2 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• pame-paketo.jpg
    pame-paketo.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 21
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εντωμεταξυ Μιντ και Κμαν ειναι και...ολοιδιοι εμφανισιακα! Σαν διδυμοι!:confused:

Tύπε Στράτο, να στείλω στη θεία Βίκυ να ξεδιαλύνουμε το μυστήριο; :confused:

Υπάρχει ακόμη αυτή?

Tρελέ μου,έχω κάτσει προ Corona δίπλα της στη Μονή Λαζαριστών και έχω να πω ότι ένας μύθος γκρεμίστηκε εκείνη τη μέρα :confused:

Όχι,δεν είχε κανά ριπαπά ανάμεσα στα πόδια,αλλά και να είχε δε θα μου έκανε εντύπωση :confused:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η Georgina ειναι μουναρα ...

ξεχασες βεβαια να μας βαλεις τους αυτιστικους της Μπαρτσα :grin:

Ε όχι και μουνάρα

Του Σουάρεζ εντάξει κάτι λέει