Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Κατι μου λεει οτι ο ΚΜΑΝ παλι στεκια με την κλασικη ξανθια θα ποσταρει

Το μπάτζετ δε δύναται να είναι άνω των μηνιαίων αποδοχών πλην ενοικίου,αν βγάζεις καθαρά 5000 ευρώ και έχεις ενοίκιο,κοινόχρηστα 1000 δεν μπορείς να φας πάνω από 4000 στο σπονσοριλίκι,αλλιώς μπαίνεις μέσα.
πςςςςςςςςς απαύγασμα τεράστιας πείρας από κάποιον που έχει λιώσει σαγιονάρες στα βαλκανικά μουνολιβαδα ....ξεροχυνω... Κανονικά έπρεπε να πληρώνατε αχάριστοι, που παιρνετε τέτοια γνώση τσάμπα :2funny::2funny::2funny::2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
λευκορωσια ειναι κλειστη??για τουρισμο μιλω
Επειδη εχεις να πας απο το 99
δυο μακαροναδες με θαλασσινα μια τονοσαλατα και ενα απλο κρασι ... στα 70 ευρα περιπου
κατα τα αλλα οι γκομενες ψωναρες και αποστειρωμενο περιβαλλον που μου θυμισε Γερμανια χωρις φυσικα γυφταραιους μεταναστες :grin:

Συνημμένα

• minsk19.jpg
    minsk19.jpg
    84,5 KB · Εμφανίσεις: 28

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
@ParisPapis

Γιατι ρε αυτιστικο εκανες δυο φορες παραθεση στο ιδιο ποστ μου? :glasses:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λευκορρωσία δεν έχει νόημα να πας με κορώνα.Ολες έρχονται Κίεβο χαλαρά ή Τουρκία ή πιο απαιτητικές.Και οι Ρωσίδες το ίδιο.
Το εισιτήριο για Κίεβο με Belavia είναι γελοίο στα 150 ευρώ πήγαινέλα και οι τιμές Κίεβο μισές από Λευκορρωσία.Θα σου ζητήσουν και εξτρά που τις έφερες στη φτήνια και τσέπωσες τη διαφορά.Μεγάλε,κλέβεις σου λένε.
Αν ήσουνα κυριλέ,χλιδάτος έπρεπε να με πας Μόσχα,Ντουμπάι άντε και Κωνσταντινούπολη.Με έφερες Κίεβο για να γαμήσεις φτηνά,σκάστα τώρα.
Αλλά είναι άλλη φάση το Κίεβο,καλή φάση χυμαδιό και γουστάρω.
Σε άλλους δεν αρέσει θέλουν πιο exclusive.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895
Για την άλλη τη δεύτερη τη ξανθιά, για να μην γίνω κακός θα αφήσω άλλους να σχολιάσουν, αν θέλουν βέβαια.

ρε mind καλά και ωραία αυτά που λέτε στον αρχηγό αλλά η ξανθιά τι κακό έχει :think::think::think: μιλάμε για την τύπισα με τις ελιές στην πλάτη έτσι ;

μη πω για τις δίδυμες, και μόνο για το ότι βρέθηκε ανάμεσα τους του βγάζω το καπέλο. τώρα αν φαντάστηκε ότι τις καμάκωσε δεν χάλασε και ο κόσμος :cheesy:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ηταν ωραίες οι δίδυμες και η ξανθιά και οι άλλες απλά εγώ δεν κολλάω.Αλλά μιλάμε για άλλες εποχές τότε 2015-2017,δεν κολλούσες γιατί είχες άπειρες επιλογές.Τώρα ο άλλος θα κόλλαγε με τις δίδυμες εννοείται.
Η ξανθιά φοβερό γλυφοκώλι με τις ώρες.Να πας τώρα κλαμπ και να τσιμπήσεις τέτοια στο χαλαρό με την καμία.Ηταν άλλες εποχές αυτά δεν επαναλαμβάνονται.
Εδώ είναι η 22χρονη 175 και καλά bi που ήθελε iphoni 6 για τη βδομάδα.

qxpilH.jpg

ZUAHKG.jpg

Και εδώ η ξανθιά.

jif1xI.jpg

avZhkf.jpg

iLOap3.jpg

GfsPgA.jpg

Dql7SK.jpg

XQWzgD.jpg

zN7PXF.jpg

8NZkNy.jpg

VLePpp.jpg

Η η 183 που έφερα μετά Αθήνα.

kQ3M9d.jpg

3Cuapx.jpg

Η η άλλη ψώλα.

SehPmi.jpg

DUTUaK.jpg

Δεν τα χτυπάς αυτά πλέον έτσι εύκολα ούτε για πλάκα.Να πας κλαμπ και να βγεις με τέτοια όπως προ τριετίας πενταετίας.
Τότε ήταν απλά πολύ εύκολα καμία σχέση.Τώρα είναι πολύ πιο ζόρικα.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τυπε ΚΜΑΝ σορρυ κιολας, αλλα επειδη δεν γνωριζω.

Τι καθιστα ενα γλυφοκωλι φοβερο? Ποια η διαφορα γλυφοκωλιου/δαχτυλου/στραποναρισματος?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τυπε ΚΜΑΝ σορρυ κιολας, αλλα επειδη δεν γνωριζω.

Τι καθιστα ενα γλυφοκωλι φοβερο? Ποια η διαφορα γλυφοκωλιου/δαχτυλου/στραποναρισματος?

Φοβερό γλυφοκώλι είναι η άλλη να κάνει γλυφοκώλι με τις ώρες μέχρι τελικής πτώσεως.Να βάζει γλώσσα μέσα κτλ.Το πλεονέκτημα στο γλυφοκώλι είναι οτι δε χύνεις γρήγορα όπως με την πίπα.Μπορεί η άλλη να γλύφει μια ώρα και εσύ να είσαι ακόμα μισοκαυλωμένος.Βέβαια είναι λίγες οι γκόμενες που γουστάρουν πολύωρο γλυφοκώλι,είχα μερικές Πολωνέζες,Ουκρανές που το έκαναν.Οι Ουκρανές είναι πολύ καλές σε αυτό ενώ υστερούν σημαντικά στην πίπα.Δηλαδή στην πίπα τις Πολωνέζες δεν τις φτάνουν ούτε σε απόσταση χιλιομέτρου,οι Πολωνέζες είναι φυσικές τρομπονίστριες.Στο γλυφοκώλι όμως οι Ουκρανές αποδίδουν συχνά σε πολωνικό επίπεδο είναι κάτι που χρήζει ανάλυσης αυτό το discrepancy.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για την άλλη τη δεύτερη τη ξανθιά, για να μην γίνω κακός θα αφήσω άλλους να σχολιάσουν, αν θέλουν βέβαια.

ρε mind καλά και ωραία αυτά που λέτε στον αρχηγό αλλά η ξανθιά τι κακό έχει :think::think::think: μιλάμε για την τύπισα με τις ελιές στην πλάτη έτσι ;

μη πω για τις δίδυμες, και μόνο για το ότι βρέθηκε ανάμεσα τους του βγάζω το καπέλο. τώρα αν φαντάστηκε ότι τις καμάκωσε δεν χάλασε και ο κόσμος :cheesy:

Κοίταξε προσωπικά η συγκεκριμένη μου φαίνεται σα μια χοντροκόλα γεμάτη κυταρύτιδα και κρεατοελιές. Και μην κοιτάζεις τις photoshop φωτογραφίες στις οποίες η άλλη είναι "φτιαγμένη". Κοίταξε τις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει τραβήξει που φαίνονται τα χέρια του. Εκεί φαίνεται η άλλη.

Αλλά εντάξει καθένας με τα γούστα του.

Κάποιες λίγες από αυτές που ποστάρει είναι αξιόλογες εμφανισιακά. Αλλά είναι η μειοψηφία.

Τώρα το τι πληρώνει για αυτές είναι πέρα από κάθε συζήτηση σαν value for money.

Ουσιαστικά ενώ απευθύνεται σε πουτάνες αρπακτικά του διαδικτύου θέλει να έχει τη ψευδαίσθηση ότι "καμακώνει γκόμενες".

Και οι ψευδαισθήσεις πληρώνονται πολύ ακριβά.

Τον γδέρνουν κανονικά και αλύπητα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ολες οι φωτο δικές μου είναι εκτός απο τις δυο με μαγιω που μου έστειλε οταν ημασταν στο καφέ.
Την ξανθιά τζάμπα τη γαμησα την πρώτη φορά,μετά της εδωσα 100 ευρώ φιλοδώρημα αν θυμάμαι.Και να μην της έδινα,το ιδιο θα ήταν.Αλλα μου έλεγε ότι έχει οικονομικά προβλήματα τις λυποσουνα κάπως.Τοτε το 2016 100 ευρώ ήταν ενας μισθός επαρχία.Κιεβο ήταν μισός μισθός.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Τις περισσοτερες απο αυτες που ποσταρει ο κμαν ,εκτος απο κατι ξυλαγγουρα-καμηλοπαρδαλεις, εγω οπως και οι περισσοτεροι τις σκιζαμε χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι πολυ πιο πανω απο τον μεσο όρο των επιτυχιων που εχουμε σε γκομενες χωρις λεφτα γιατι δεν ζουμε μονιμα στο μπλοκ.

Η διαφορα ειναι ομως τα λεφτα που δινει απλοχερα ,ενω ουτε αυτες ,ουτε οι υπηρεσιες τους να το αξιζουν.

Κοινως πλειοδοτεί και χαλαει την πιατσα, και δεν καταλαβαινει πως χωρις το αιφονι ή το εμβασμα δεν του λενε ουτε καλημερα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.984
Πόντοι
22.266
δυο μακαροναδες με θαλασσινα μια τονοσαλατα και ενα απλο κρασι ... στα 70 ευρα περιπου
κατα τα αλλα οι γκομενες ψωναρες και αποστειρωμενο περιβαλλον που μου θυμισε Γερμανια χωρις φυσικα γυφταραιους μεταναστες :grin:
ena euro 3.14 λευκορωσικο ρουβλι
μαλλον τοτεηταν χειροτερη ισοτιμια
διοτι πηρτε κρασι matua blanc kanei 19 euro
ena nero 2,5 eyro
tonosalata 7 euro
kai mmakaronia apo 8,5 euro h merida
δυστυχως ετσι ειαι πλεον η ανατολικη ευρωπη σε καλα ρεστοραντ οπως κ στο κιεβο:(

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τις περισσοτερες απο αυτες που ποσταρει ο κμαν ,εκτος απο κατι ξυλαγγουρα-καμηλοπαρδαλεις, εγω οπως και οι περισσοτεροι τις σκιζαμε χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι πολυ πιο πανω απο τον μεσο όρο των επιτυχιων που εχουμε σε γκομενες χωρις λεφτα γιατι δεν ζουμε μονιμα στο μπλοκ.

Η διαφορα ειναι ομως τα λεφτα που δινει απλοχερα ,ενω ουτε αυτες ,ουτε οι υπηρεσιες τους να το αξιζουν.

Κοινως πλειοδοτεί και χαλαει την πιατσα, και δεν καταλαβαινει πως χωρις το αιφονι ή το εμβασμα δεν του λενε ουτε καλημερα...

Ναι,αλλά αυτή π.χ. ζήταγε iphoni6 που είχε 600 ευρώ και την είχες όσο ήθελες.Αν την είχες 10 μέρες,ερχόταν 50 ευρώ τη μέρα.Συν οτι σου έφερνε μοντέλα φίλη της.
Αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ των long term.Συνήθως τις πετούσα για να φέρω άλλες.Και σιγά μην της πήρα το iphoni στην τελική.
Την ξανθιά όταν τη γάμησα άντε να είχα δώσει 30 ευρώ σε κεράσματα.Στις δίδυμες έδωσα 50 ευρώ ή και λιγότερα.Απλά δε με ενδιέφερε να τις κρατήσω.Λίγες αξίζανε και τις κρατούσα παραπάνω.
Είναι όλα ρευστά και έχουν σχέση με το πόσο σου αρέσει η γκόμενα και αν τη θες για μόνιμη ή όχι.Δοκιμάζεις πολλές,απορρίπτεις το 95% και κρατάς αυτές που αξίζουν.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

Κοίταξε προσωπικά η συγκεκριμένη μου φαίνεται σα μια χοντροκόλα γεμάτη κυταρύτιδα και κρεατοελιές. Και μην κοιτάζεις τις photoshop φωτογραφίες στις οποίες η άλλη είναι "φτιαγμένη". Κοίταξε τις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει τραβήξει που φαίνονται τα χέρια του. Εκεί φαίνεται η άλλη.

Κάποιες λίγες από αυτές που ποστάρει είναι αξιόλογες εμφανισιακά. Αλλά είναι η μειοψηφία.

Ουσιαστικά ενώ απευθύνεται σε πουτάνες αρπακτικά του διαδικτύου θέλει να έχει τη ψευδαίσθηση ότι "καμακώνει γκόμενες".

τυπε ξεχασες να σημειωσεις πως πανω απο ολα η ξανθια ειναι καλο κοριτσι που την εριξε ο Κμαν με το βαλκανικο καμακι του. Φαινεται αλλωστε και απο τις επαγγελματικες φωτογραφιες με τα ξεκωλα πουτανε φορεματα και τα εσωρουχα. :2funny::2funny::2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

:2funny::2funny::2funny:
εδω ρε τυπε λεει οτι οι πουτανες αμα δε τις παει και σε κυριλε μερος του ζητανε παραπανω , εχουνε βρει το κοροιδο του αιωνα :2funny::2funny::2funny:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216

τυπε ο Κμαν ΜΟΝΟ αυτα τα ξυλαγγουρα σπονσοραρει

τις αλλες τις μουναρες απο τα εσκορτ σαιτς τις βαζει για ξεκαρφωμα και για να παριστανει τον καμποσο. Περισυ παλι εβαζε κατι βυζαρουδες και κατι μοντελα και εκανε και ντιμπεϊτ να του πει το κοινο ποια να σπονσοραρει, ε, και? παλι τις ιδιες ξυλαγγουρες χρυσποπληρωσε τελικα και απο την αγωνια του να μη τις χασει, τους εχει βγαλει και πιρφορομισθο μηνιατικο , τις πληρωνει δλδ για να ΜΗ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ :2funny::2funny::2funny:

Μια καλη ειχε μονο στη σαντορινη και αυτη του τα εφαγε και πηδηχθηκε με τον Αμερικανο και μια αλλη μετρια Λευκορωσιδα που ειχε φερει στην Αθηνα τελικα της τα εσκασε την ταιζε την ποτιζε και αυτη οχι μονο δε του εκατσε αλλα την επεφτε και σε αλλους μπροστα του στα χορευταδικα :2funny::2funny::2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.083
Πόντοι
4.895

σόρρυ αλλά αυτά που τόνισα με bold δεν έχουν να κάνουν με την ερώτησή μου.
και η ταπεινή μου γνώμη για το πως βλέπεις την συγκεκριμένη ή και άλλες που ποστάρει ο αρχηγός είναι ότι σε επηρεάζει σαφώς η κόντρα σου με τον κμαν. Εγώ που απλά χαζεύω το νήμα και δεν το βλέπω σαν άτυπη κόντρα και ανταγωνισμό με τις φωτό που ποστάρετε και συ και άλλα μέλη από τις δικές σας κατακτήσεις βλέπω μια κοπέλα με ωραίο πρόσωπο (ειδικά στη φωτό που είναι αγκαλιά με τον κμαν ντυμένοι), δεν έβγαλα μεζούρα να μετρήσω περιφέρεια ή ζουμ να δω κυταρίτιδα.
κατανοώ βέβαια ότι τα γούστα και η οπτική του καθενός μας είναι διαφορετικά αλλά κάπου υπάρψει και το αντικειμενικό. Το "χοντροκόλα" που γράφεις μου θύμισε το "χοντρομπούτα" που είχε γράψει ένα μέλος για τη Vlada του Glamour λίγες μέρες πριν τη συναντήσω και είχα ένα φόβο..μέχρι που άνοιξε η πόρτα βέβαια και μου έφυγε και ο φόβος και ένα μικρό σαλάκι από το στόμα :cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: ave.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

τυπε ξεχασες να σημειωσεις πως πανω απο ολα η ξανθια ειναι καλο κοριτσι που την εριξε ο Κμαν με το βαλκανικο καμακι του. Φαινεται αλλωστε και απο τις επαγγελματικες φωτογραφιες με τα ξεκωλα πουτανε φορεματα και τα εσωρουχα. :2funny::2funny::2funny:

Ελα ρε τυπε. Μια χαρα κοριτσι ειναι. Καποιος πουστης μονο πηρε τις φωτο και τις εβαλε σε σαιτ με εσκορτακια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
ena euro 3.14 λευκορωσικο ρουβλι
μαλλον τοτεηταν χειροτερη ισοτιμια
διοτι πηρτε κρασι matua blanc kanei 19 euro
ena nero 2,5 eyro
tonosalata 7 euro
kai mmakaronia apo 8,5 euro h merida
δυστυχως ετσι ειαι πλεον η ανατολικη ευρωπη σε καλα ρεστοραντ οπως κ στο κιεβο:(
καπου στο 2,2 ηταν καλοκαιρι του 19
Κιεβο παντως αρκετα φθηνοτερα και στα καλα ρεστοραν , μονο το Buddha-bar ηταν ακριβο
μου εχει τυχει να πληρωσω για πρωινο 20 δολλαρια στην Τιρασπολ :grin: σε ενα μικρο καφε και απο την αλλη την ιδια περιοδο επαιρνες στην Οδησσο πουτανα για 20-30 ευρω στον χωρο σου... ειναι τα παραδοξα του μπλοκ και την ισοτιμια που θα πετυχεις φυσικα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.984
Πόντοι
22.266
Μόνο η Ουγγαρία έχει πλούσια κουζίνα από ανατολ μπλοκ
Κρεατικά σαν γνήσιου βάρβαροι του Αττίλα όπως το γκουλας
ΧΑ χα.
Κ σε σούπες ρωσοουκρανοι με μπορς με ψιλοκομμένο κρέας μοσχαρίσιο λαχανικό κ τευτλο κ σμετανα ,,,είναι ονειρο
Επίσης σπιτικού πελμενι με χειροποίητο ζυμάρι ή αλλιώς Μάντι κάνουν οι Γεωργιανοί
Κ σε Σκάρα έχουν παράδοση κ οι Σέρβοι
Δυστυχώς οι σπονσορετες ούτε να κόψουν ψωμί δεν ξερουν

:(

• Like
Αντιδράσεις: ave.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom