Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Τύπε για Ντουμπάϊ τραβά στο Moscow hotel ,έχει κυρίως Ρωσίδες. 200 σίγουρα θα σ πάει συν κανα ποτό.

Κοντά στο Μπούρζ Καλίφα έχει κάτι μασάζ ,με ταιλανδεζακια,80 ευρώ. Κανας ψαγμένος ταξιτζής μπορεί να σε πάει

Αν έχεις χοντρό πορτοφόλι ( του στυλ μπαρόκ :p ) τραβά στο cove beach να σου φύγουν τα χιλιάρικα.

Αυτά ,είχα και κάτι νούμερα αλλά δεν ισχύουν πια. Καλά να περάσεις στον παράδεισο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Τα κάναν σού λέω ότι πάω Ντουμπάι κ δώσε τηλ καμίας σπονσορετας να την ταισω στο καρντασι μου salt bay
Έσφαξαν ένα ζωντανό κ το έστειλα να μου το ψήσει ο κολλητός μου

Συνημμένα

• IMG_20210112_222436.jpg
    IMG_20210112_222436.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 23

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Όταν λέω ψαγμένος ταξιτζής ,μακριά από Άραβα. Κανας πακης . Είχα το τηλέφωνο ενός αλλά ήταν στο παλιό κινητό και το έχασα .

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Αν ένας μείνει Κίεβο πάνω από δύο μέρες δε θα δίνει πάνω από 100 ευρώ σε οποιαδήποτε πουτάνα,θα έχει πολλές και με 50 ευρώ.Γιατί αν κάτσεις πολλές μέρες κάνεις επιλογή και διαλέγεις όσες συμφέρουν.
Αν όμως πας για καταδρομική διήμερο τριήμερο μαξ πρέπει να τα χώσεις.Δεν έχεις πολυτέλειες να επιλέγεις.Είναι καθαρή μαλακία να δίνεις 70 ευρώ τη μέρα στο διαμέρισμα κάθε μέρα(τόσο είναι το μίνιμουμ για αξιοπρεπές κεντρικό ανακαινισμένο διαμέρισμα Κίεβο) για να αυξήσεις την ανετιά σου να πετύχεις καλές τιμές αντί να χώσεις τα 70 απευθείας στη γκόμενα.Κάπως έτσι πάει.Σα σεξοτουρίστας λίγων ημερών πληρώνεις ένα premium είναι σαφές αλλά γλιτώνεις πάρα πάρα πολλές κακοτοπιές που μπορεί να τύχουν αν παρατείνεις τη διαμονή.
Οσο παρατείνεις τη διαμονή η ισχύς πυρός σου σου ελαττώνεται κινδυνεύεις να αρρωστήσεις να σε κλέψουνε και χίλια δυο άλλα.Συνεπώς μειώνεις το χρόνο παραμονής αυξάνοντας συγχρόνως την ισχύ πυρός ώστε να διατρήσεις κάθε αντίσταση.Συγκέντρωση των μέσων φάση.

Ενας σεξοτουρίστας σε budget φυσικά θα κοιτάξει να παρατείνει το χρόνο και να μειεώσει τα καθημερινά έξοδα.Θα νοικιάσει διαμέρισμα εκτός κέντρου από dobovo με 20 ευρώ τη μέρα και θα κοιτάει να πάει τις γκόμενες σε φτηνά μέρη για καφέ άντε και φτηνά σουσάδικα στην περίπτωση που θέλει να κάνει εφέ για να γαμήσει ίδιο βράδυ με κόστος ραντεβού κάτω από 15-20 ευρώ.Δεν τον παίρνει για γεύματα στα high end ρεστωράντ με κόστος 100 ευρώ συν γαλλικά κρασιά με 50 ευρώ συν ταξιά,κυριλέ διαμονές κτλ που απαιτούνται για να εντυπωσιάσεις τις κωλοπετσωμένες και σκληρές σπονσορέτς.Αυτός θα παίξει σε άλλο μήκος κύματος με διαφορετικές γκόμενες πιο κανονικές,casual,next door, χαμηλών απαιτήσεων,εφτάρια μαξ και είναι τυχαίο εξαρτάται από ατομική τεχνική,εμπειρία,τύχη,logistics κτλ είναι αβέβαιο αποτέλεσμα και πολύ υποκιεμενικό και πάλι πρέπει να ιδρώσεις δεν είναι παίξον γέλασον.

Αυτά ισχύουν για ερωτοτουρίστες σε χαμηλό μπάτζετ:
1.Ρίχνεις το κόστος διαμονής μένοντας εκτός κέντρου
2.Ανεβάζεις το χρόνο παραμονής για να πείσεις στα ραντεβού και να έχεις δυνατότητα για επαναλαμβανόμενα ραντεβού
3Κάνεις μακροχρόνια και σκληρή ιντερνετική προετοιμασία ώστε οι γκόμενες που θα συνατήσεις να σε ξέρουν ήδη και να μη χάσεις χρόνο με παρουσιάσεις και καμάκια στο άσχετο
4.Ξοδεύεις λίγα στα ραντεβού με καφέ,ποτό ή γεύμα σε φτηνά μέρη
5.Εχεις μια γκάμα 5-10 επιλογών που βλέπεις ταυτόχρονα ώστε κάποιες από όλες να κάτσουν στατιστικά
6.Ερχεσαι ξανά και ξανά Κίεβο για να πείσεις και να να γαμήσεις όσες δεν πρόλαβες να γαμήσεις στο προηγούμενο ραντεβού
7.Ρίχνεις τα στάνταρτς σου σε κάτω από εφτάρι για να μην έχεις εκπλήξεις
8.Δεν ασχολείσαι καθόλου φτύνεις εντελώς το πληρωμένο αφού θα κάνει ζημιά στο μπάτζετ και στις ευκαιρίες σου
κτλ
Είναι δύσκολο σπορ.Γίνεται αλλά ο άλλος θα δυσκολευτεί θα κλάσει αν δεν έχει εμπειρία.Πρέπει να πάει μια δυο φορές πρώτα να φάει τα χαστούκια του,να μείνει αγάμητος λόγω λάθος τακτικής και επιλογών για να ρυθμίσει στρατηγική με χαμηλό μπάτζετ.Και στο σπονσοριλίκι έτσι είναι.Πρώτα τρως χαστούκια και καρπαζιές,κάνεις άπειρα λάθη και μετά μαθαίνεις.Είναι κάπως adaptive το παίγνιο στο μαθαίνουν οι γκόμενες.
Στην τελική οι γκόμενες πάντα σε διορθώνουν,σου λένε μωρό μου είπες μαλακία με ξενέρωσες.Επρεπε να το πεις αλλιώς,έτσι θέλω να το πεις.Η έκανες αυτό και αυτό ενώ έπρεπε να κάνεις το άλλο,γενικά σε διορθώνουνε στα πάντα όλα και βλέπεις το φως το αληθινό.Αν δουν ότι έχεις δυναμική δηλαδή.Θα τα μάθεις όλα αν οι γκόμενες σε εκτιμήσουν.
Αν είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως καλά κρασιά που λένε.

Γενικά τα διλήμματα που καλείται ο πέουλας να λύσει είναι κάπως έτσι.
1.Αξίζει ένα οχτάρι 5 φορές όσο ένα εφτάρι?
2.Γιατί να μου βγει ο κώλος και να χάσω χρόνο στο dating,τα παραμύθια και τις μαλακίες όταν μπορώ να γαμήσω πουτάνα ίδιας εμφάνισης άμεσα με 100 ευρώ σώζοντας την πνευματική,κοινωνική και οικονομική μου ισορροπία.
3.Αξίζουν οι σπονσορέτς σε σχεση με τις πουτάνες?Μήπως πληρώνω πολλά στις σπονσορέτς και με πιάνουν κώτσο ενώ θα μπορούσα απλά να γαμάω έσκορτς χωρίς καθόλου φύρα,φρου φρου και απώλειες?
Γενικά σε όλα αυτά τα μεγάλα διλήμματα και τεράστια ερωτήματα απαντά η θεωρία του βαλκανιοπουτσισμού.
Είναι πάντα το ίδιο δίλημμα πουτάνες vs freebies vs σπονσορέτς και οι αντίστοιχες θεωρίες των πουτανιάρηδων των σπονσόρων και των ερωτοτουριστών,γαμπρών και όσων θυσιάζουν σε κώλους ελευθέρας βοσκής.
Εμένα όσο και να προσπαθήσει ένας πουτανιάρης να με πείσει οτι είναι ανώτερος από σπόνσορα λόγω vfm δε θα με πείσει ποτέ όπως δε θα με πείσει ένας γαμπρός ή σχεσάκιας οτι είναι ανώτερος.

Ακου ,βλεπε, σωπα, μαθαινε

Μαθε μπαλιτσα απο τον αρχοντα....

....οχι σαν τον δημητρακη που μας ειχε μουρλανει στο χρηματιστηριο της μαναβικης limit up ,limit down, λες και ημαστε vegan

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Είναι βιγκαν ο Δημητράκης με τόσο «κρέας» που τρώει ;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
ο Κμαν ΜΟΝΟ αυτα τα ξυλαγγουρα σπονσοραρει

τις αλλες απο τα εσκορτ σαιτς τις βαζει για ξεκαρφωμα και για να παριστανει τον καμποσο. Περισυ παλι εβαζε κατι βυζαρουδες και κατι μοντελα και εκανε και ντιμπεϊτ να του πει το κοινο ποια να σπονσοραρει, ε, και? παλι τις ιδιες ξυλαγγουρες χρυσποπληρωσε τελικα και απο την αγωνια του να μη τις χασει, τους εχει βγαλει και πιρφορομισθο μηνιατικο , τις πληρωνει δλδ για να ΜΗ ΤΙΣ ΓΑΜΑΕΙ :2funny::2funny::2funny:

Μια καλη ειχε μονο στη σαντορινη και αυτη του τα εφαγε και πηδηχθηκε με τον Αμερικανο και μια αλλη μετρια Λευκορωσιδα που ειχε φερει στην Αθηνα τελικα της τα εσκασε την ταιζε την ποτιζε και αυτη οχι μονο δε του εκατσε αλλα την επεφτε και σε αλλους μπροστα του στα χορευταδικα :2funny::2funny::2funny:

Συνημμένα

• tenor (2).gif
    tenor (2).gif
    267,8 KB · Εμφανίσεις: 26

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Ο Δημητρακης τα λεει ωραια στα βιντεακια του τυποι.
Ομως δεν πηδαει και δεν ταξιδευει. :confused:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι πιο πολλοι γουστάρουν όντως περισσότερο το αραχτο,χαλαρο ψωλαδορικο στυλ του Δημητράκη,δε θέλουν να δουλεψουν για το μουνι.Αμα όμως κάνεις ο,τι κανει ο Δημητράκης θα καταληξεις να γαμας κιμαδες,πεπονια,κατσίκια,Μογγολες κτλ.Αν κανει κάποιος ο,τι προτεινω εγω θα γαμαει σαν τις δικές μου και καλύτερες αφου εγω είμαι ακραίος και δημιουργω παντα αντίδραση και αντισταση.Ενας πιο στρογγυλεμενος τύπος θα τα κατάφερνε καλύτερα με τις ίδιες μεθόδους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Kman εσύ σαν αρχηγός κ αρχιλατργς κ δάσκαλος του σπονσοριγκ ,για δώσε τα φώτα σου για Ντουμπάι ....ποια καλά μαγαζιά έχει για να χτυπήσω σπονσορετες στα 30-50ευρω;;; Άντε 60:(

• Like
Αντιδράσεις: Steros

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• images (15).jpeg
    images (15).jpeg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Kman εσύ σαν αρχηγός κ αρχιλατργς κ δάσκαλος του σπονσοριγκ ,για δώσε τα φώτα σου για Ντουμπάι ....ποια καλά μαγαζιά έχει για να χτυπήσω σπονσορετες στα 30-50ευρω;;; Άντε 60:(

Δεν έχω παει Ντουμπάι.Προτιμαω συμβατικες καταστάσεις Ανατολικής Ευρώπης.Οσες φορες βρέθηκα εκτός Ανατολικής Ευρώπης το ψιλομετανιωσα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266

Δεν έχω παει Ντουμπάι.Προτιμαω συμβατικες καταστάσεις Ανατολικής Ευρώπης.Οσες φορες βρέθηκα εκτός Ανατολικής Ευρώπης το ψιλομετανιωσα.
Γιατί ρε μαν τι συμβαίνει κ το ψιλομετανιωσες;;; Αφού το παστέλι το σκορπάς άρα ποιος ο λόγος να το μετανιώσεις;

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Αν κανει κάποιος ο,τι προτεινω εγω θα γαμαει σαν τις δικές μου και καλύτερες αφου εγω είμαι ακραίος και δημιουργω παντα αντίδραση και αντισταση.Ενας πιο στρογγυλεμενος τύπος θα τα κατάφερνε καλύτερα με τις ίδιες μεθόδους.
Γι'αυτό ακριβώς πρέπει οι σωστοί χιστες να σε γράφουν στις αρχιδαρες τους. Γιατί οι γκόμενες που γαμας εσύ είναι οι χειρότερες, οι πιο άσχημες, οι πιο ατζουμπαλες από όσες έχουν ποσταρει όλοι οι άλλοι. Οι μόνες που βλέπονται είναι κάτι πουτανες από εσκορτ σαιτς που βάζεις που και πού τις οποίες όχι απλά δε γαμας αλλά ούτε τις έχεις συναντήσει!

Άρα λοιπόν το τελικό συμπερασμα είναι ότι χαλάς πολλά, γαμας λίγο και γαμας και επίπεδο από 4 και κάτω.

Καλύτερα να πάρεις μια κούκλα σιλικόνης που μπορείς να την παραγγείλεις σε ότι διαστάσεις θέλεις, βγαλτηνα και Σβετλάνα ξερωγω και ζήσε το όνειρο σου. Άμα θες μπορείς να της φιάξεις και φορέματα με μεγάλες τσέπες και να της βάζεις μέσα και πενηνταευρα για να μη χάσεις και τη φόρμα σου στο σπονσορινγκ...

Νωντισμος βρίσκει πάντα σωστές και εφαρμόσιμες λύσεις :rockon::rockon::rockon:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Γιατί ρε μαν τι συμβαίνει κ το ψιλομετανιωσες;;; Αφού το παστέλι το σκορπάς άρα ποιος ο λόγος να το μετανιώσεις;

Εκτός Ανατολικής Ευρώπης είναι ξενερουα το περιβάλλον.Δε σε ανεβάζει.
Αλλο να κυκλοφορείς τη γκομενα και να περιφέρονται γυρω πασης φυσεως μουνακια που σε κοιτανε ξερογλυφομενες λες και εισαι ο Χιου Χεφνερ και άλλο να τρως τη φεμινιλα της Δύσεως να γυρνανε γυρω φρικια που σε κλανουνε να μη σέβονται τον υπερτσομπανο.
Εξαίρεση βέβαια τα ελληνικά νησια αν έχεις πακετο αλλά και εκεί πολύ αλμπαναριο ρε παιδι μου ξενερώνεις.προτιμώ να με εξυπηρετουν Σλαβοι,ευδιαθετες Ουκρανες ή Πολωνες με βαθιά ντεκολτέ παρά να βλέπω Αλμπανια.
Το κακό είναι οτι πολλές Σλαβες απορριπτουν τα σλαβικα κεντρα και προτιμανε Μεσογειο ή Γερμανία για συνάντηση ακόμα και Τουρκία.Απο σλαβικές πόλεις στέκονται μονο Πράγα,Μόσχα και Αγία Πετρούπολη σαν επιθυμητοι προορισμοί στις γκόμενες.Τελευταια ανεβαίνει λίγο και η Βαρσοβία.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ο αλλος θελει να παει να γαμησει στο ντουμπαι με 30 ευρω.

Λογικα θα ψαχνει και couchsurfing για να μεινει

Steros

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
8
Πόντοι
0

Που έχεις πάει παίχτη? Βλέπω ότι το γνωρίζεις το παίγνιο και δεν μασάς να ρίξεις χρήμα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Ο αλλος θελει να παει να γαμησει στο ντουμπαι με 30 ευρω.
Λογικα θα ψαχνει και couchsurfing για να μεινει
Στο ντουμπαι ετυχε να παω για μερικες ημερες τον απριλιο του '17. Πολυ ζεστη (που ελιωνε το προσωπο) πολυ κελεμπια και θολη θαλασσα. Οι αραβισσες μαυροφορεμενες εκαναν με τα ρουχα μπανιο. Αρκετες ξενες ευρωπαιες αλλα κ' ελληνιδες με τις κελεμπιες πλεον (αφου ειχαν παντρευτει αραβες)με το βλεμμα τους μεσ την καταθλιψη εκαναν ψυχοθεραπεια στα μαγαζια με συνοδεια. Η μονη οαση ηταν τα mall, αλλα για ποσο.. Σε 5αστερα χοτελ, το ζευγαρι πηγαινε χωριστα στα spa. Μεχρι και στο υπέργειο μετρο- υπηρχε χωρος για χωρια αντρες κ γυναικες. Δεν ξετρελαθηκα κιολας δεν θα ξαναπηγαινα..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Το κακό είναι οτι πολλές Σλαβες απορριπτουν τα σλαβικα κεντρα και προτιμανε Μεσογειο ή Γερμανία για συνάντηση ακόμα και Τουρκία.Απο σλαβικές πόλεις στέκονται μονο Πράγα,Μόσχα και Αγία Πετρούπολη σαν επιθυμητοι προορισμοί στις γκόμενες.Τελευταια ανεβαίνει λίγο και η Βαρσοβία.
Πιο πολυ Λονδινο προτιμανε που ειναι το κεντρο των σπονσορετων για την Ευρωπη :grin:
τα θεομουνα και εκει σε καλα μαγαζια/κλαμπ οπως του Shard ...

Στο ντουμπαι ετυχε να παω για μερικες ημερες τον απριλιο του '17. Πολυ ζεστη (που ελιωνε το προσωπο) πολυ κελεμπια και θολη θαλασσα. Οι αραβισσες μαυροφορεμενες εκαναν με τα ρουχα μπανιο. Αρκετες ξενες ευρωπαιες αλλα κ' ελληνιδες με τις κελεμπιες πλεον (αφου ειχαν παντρευτει αραβες)με το βλεμμα τους μεσ την καταθλιψη εκαναν ψυχοθεραπεια στα μαγαζια με συνοδεια. Η μονη οαση ηταν τα mall, αλλα για ποσο.. Σε 5αστερα χοτελ, το ζευγαρι πηγαινε χωριστα στα spa. Μεχρι και στο υπέργειο μετρο- υπηρχε χωρος για χωρια αντρες κ γυναικες. Δεν ξετρελαθηκα κιολας δεν θα ξαναπηγαινα..
Δικος μου που πηγε πριν μια πενταετια παρομοιως δεν ενθουσιαστηκε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom