Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Γκουλας μας εφτιαχνε και ο θειος μου οταν γυρισε απο το σιδηρουν παραπετασμα :grin:
μπορς αν την κανουν καλα ειναι η αγαπημενη μου σουπα ...

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Τις περισσοτερες απο αυτες που ποσταρει ο κμαν ,εκτος απο κατι ξυλαγγουρα-καμηλοπαρδαλεις, εγω οπως και οι περισσοτεροι τις σκιζαμε χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι πολυ πιο πανω απο τον μεσο όρο των επιτυχιων που εχουμε σε γκομενες χωρις λεφτα γιατι δεν ζουμε μονιμα στο μπλοκ.

Η διαφορα ειναι ομως τα λεφτα που δινει απλοχερα ,ενω ουτε αυτες ,ουτε οι υπηρεσιες τους να το αξιζουν.

Κοινως πλειοδοτεί και χαλαει την πιατσα, και δεν καταλαβαινει πως χωρις το αιφονι ή το εμβασμα δεν του λενε ουτε καλημερα...
τι γκόμενα έχεις βγάλει εσύ , εδώ σου ζητάμε φωτό της αλβανιδας εγώ και ο κλώνος μου και εσύ έλεγες αυτά είναι προσωπικά δεδομένα:2funny::2funny: και με αυτήν είχες πάει για καφέ σιγά μην την πηδήξες μετά:2funny::angel: δεν ξέρω ότι βγάζουν όσο γκόμενες οι φύλακες γκστερμπαιτερ της Γερμανίας :2funny: για τον κμαν τι να πω ,τα λέει ο Πάρις,τον κράζει για της πουτανες,εγώ και ο κλώνος μου τον κραζαμε για την δουλειά και το δήθεν αμάξι που θα μας ανέβαζε φωτό:2funny::2funny::2funny: καλά από εσένα ακόμα περιμένουμε φωτό από το αμάξι σου :jerking: στο σάιτ δεν μπαίνω γιατί έχει πέσει το επίπεδο , μπαίνουν μόνο φουκαραδες, γκστερμπαιτερ και σπόνσορες της κακιάς ώρας:2funny: δεν ξέρω αν ο Πάρις έχει γούστο από γυναίκες και τι είναι σημασία έχει ότι κράζει τον κμαν και έχει δίκιο :2funny: αυτούς στην Ελλάδα πλέον δεν είναι πλέον ούτε να τους κραξεις ,με το μακροχρόνιο λοκνταουν που σας έβαλε ο γιός του Τέρυ χρυσού έχουν τελειώσει όλοι :headbang: εδώ στη Ρωσία έχουν αρχίσει εμβολιασμοί, κάνουν και αυτό τής πνεύμονιας, λοκνταουν δεν έχει παρά μόνο τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, καθίστε εκεί εσείς με τον Κούλη:2funny::2funny::2funny:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
Τις περισσοτερες απο αυτες που ποσταρει ο κμαν ,εκτος απο κατι ξυλαγγουρα-καμηλοπαρδαλεις, εγω οπως και οι περισσοτεροι τις σκιζαμε χωρις δευτερη σκεψη. Ειναι πολυ πιο πανω απο τον μεσο όρο των επιτυχιων που εχουμε σε γκομενες χωρις λεφτα γιατι δεν ζουμε μονιμα στο μπλοκ.

Η διαφορα ειναι ομως τα λεφτα που δινει απλοχερα ,ενω ουτε αυτες ,ουτε οι υπηρεσιες τους να το αξιζουν.

Κοινως πλειοδοτεί και χαλαει την πιατσα, και δεν καταλαβαινει πως χωρις το αιφονι ή το εμβασμα δεν του λενε ουτε καλημερα...
τι γκόμενα έχεις βγάλει εσύ , εδώ σου ζητάμε φωτό της αλβανιδας εγώ και ο κλώνος μου και εσύ έλεγες αυτά είναι προσωπικά δεδομένα:2funny::2funny: και με αυτήν είχες πάει για καφέ σιγά μην την πηδήξες μετά:2funny::angel: δεν ξέρω ότι βγάζουν όσο γκόμενες οι φύλακες γκστερμπαιτερ της Γερμανίας :2funny: για τον κμαν τι να πω ,τα λέει ο Πάρις,τον κράζει για της πουτανες,εγώ και ο κλώνος μου τον κραζαμε για την δουλειά και το δήθεν αμάξι που θα μας ανέβαζε φωτό:2funny::2funny::2funny: καλά από εσένα ακόμα περιμένουμε φωτό από το αμάξι σου :jerking: στο σάιτ δεν μπαίνω γιατί έχει πέσει το επίπεδο , μπαίνουν μόνο φουκαραδες, γκστερμπαιτερ και σπόνσορες της κακιάς ώρας:2funny: δεν ξέρω αν ο Πάρις έχει γούστο από γυναίκες και τι είναι σημασία έχει ότι κράζει τον κμαν και έχει δίκιο :2funny: αυτούς στην Ελλάδα πλέον δεν είναι πλέον ούτε να τους κραξεις ,με το μακροχρόνιο λοκνταουν που σας έβαλε ο γιός του Τέρυ χρυσού έχουν τελειώσει όλοι :headbang: εδώ στη Ρωσία έχουν αρχίσει εμβολιασμοί, κάνουν και αυτό τής πνεύμονιας, λοκνταουν δεν έχει παρά μόνο τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής, καθίστε εκεί εσείς με τον Κούλη:2funny::2funny::2funny:
Πεπονακια που εισαι εσυ βρε:cheesy:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
VLePpp.jpg

Συνημμένα

• images (14).jpeg
    images (14).jpeg
    12 KB · Εμφανίσεις: 32

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Γκουλας μας εφτιαχνε και ο θειος μου οταν γυρισε απο το σιδηρουν παραπετασμα :grin:

Πιο καλη και απο τα γιουβαρλακια με μπουκοβο?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266

καλα γιουβαρλακι με μοσχαρισιο κυμα ή βουβαλισιο απο μαλατσκι και ρυζι καρολινα με αυγολεμονο τα σπαει:P :P :P :P
αληθεια κμαν2 τη βαζεις να μαγειρεψουν καθολου να δεις αν κανουν για σπιτι;;;;;;;;

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Παραδειγμα το roof garden του Radisson Blue σε πρωην κομμουνιστικη χωρα που τωρα ειναι ΕΕ
Συνηθως ξενοι οι θαμωνες.. Το παιχνιδι ελευθερο
Πρεπει να πιασετε κουβεντα και μπορει να σου ζητησει τα φραγκα αμεσα η εμμεσα
Σου δινει την αισθηση του φλερτ.. Προσβλεπουν στο κερδος για να γαμηθουν
Αλλα αν πιασουμε αυτο για να χαραχτηρισουμε καποια πουτανα ανοιγει πολυ το θεμα
Το ιδιο γινεται στο rooftop του Hilton στο Μινσκ και στο Chi στο Κιεβο ... το θεμα ειναι ΠΟΣΑ ζητανε
και επειδη ξερω οτι ζητανε ΠΟΛΛΑ εγω λεω οτι δεν αξιζουν αυτα τα λεφτα ,πως θα με πεισεις για το αντιθετο οταν πχ ενα τετοιο το γαμουσα το 17 με εικοσι ευρω χαρτζιλικι?
αντε να της δωσεις 40-50 τωρα ... :grin:

Αυτες πανω κατω ειναι οι τιμες (μεχρι 100 για να ειμαι δικαιος) για τους παικτες στο μπλοκ αλλιως εισαι θυμα
σε αυτο δεν υπαρχει γκρι ειναι ασπρο η μαυρο καθοτι η ποιοτητα των πουτανων/σεμιπρο/σπονσορετων δεν εχει μεγαλη διαφορα πλεον
Τυπε ρωσιδα η ξανθια καλλονη? Respect.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
^ Οχι ρωσοφωνη μολδαβη ειναι :grin: πηγαινε συχνα παντως Μοσχα απο οτι μουλεγε ...

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

καλα γιουβαρλακι με μοσχαρισιο κυμα ή βουβαλισιο απο μαλατσκι και ρυζι καρολινα με αυγολεμονο τα σπαει:P :P :P :P
αληθεια κμαν2 τη βαζεις να μαγειρεψουν καθολου να δεις αν κανουν για σπιτι;;;;;;;;

Οχι μόνο μια φορά Μαριούπολη θυμάμαι έμενα στο σπίτι από δυο γκόμενες και η δικιά μου μαγείρευε μπορς ενώ η φίλη της μου έκανε γλυφοκώλι και πίπα στο δωμάτιο.Στο διαμέρισμα κυκλοφορούσαν συνεχώς και οι δύο με στρινγκ μπροστά στα πεντάχρονα αγοράκια τους.
Μιλάμε για σουρρεαλιστικές καταστάσεις,μετά το φάγωμα του μπορς με πήρε η δικιά μου στο δωμάτιό της και παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες και τη δυναμική πίπα δε σηκωνόταν με τίποτα.Της λέω με στράγγιξε η φίλη σου δύο φορές τι να κάνω?Αχά μου λέει αυτά κάνατε στο δωμάτιό της ενώ μαγείρευα μπορς.Η τύπισσα ήταν άλογο 180.Στη μία έδωσα 20 ευρώ και της έκανα τα ψώνια και στην άλλη 100 ευρώ σαν πουρμπουάρ όταν έφυγα μετά από δύο μέρες για να συναντήσω άλλες που περίμεναν Ντονέτσκ.Ωραίες εποχές.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για την άλλη τη δεύτερη τη ξανθιά, για να μην γίνω κακός θα αφήσω άλλους να σχολιάσουν, αν θέλουν βέβαια.

ρε mind καλά και ωραία αυτά που λέτε στον αρχηγό αλλά η ξανθιά τι κακό έχει :think::think::think: μιλάμε για την τύπισα με τις ελιές στην πλάτη έτσι ;

μη πω για τις δίδυμες, και μόνο για το ότι βρέθηκε ανάμεσα τους του βγάζω το καπέλο. τώρα αν φαντάστηκε ότι τις καμάκωσε δεν χάλασε και ο κόσμος :cheesy:

Κοίταξε προσωπικά η συγκεκριμένη μου φαίνεται σα μια χοντροκόλα γεμάτη κυταρύτιδα και κρεατοελιές. Και μην κοιτάζεις τις photoshop φωτογραφίες στις οποίες η άλλη είναι "φτιαγμένη". Κοίταξε τις φωτογραφίες που ο ίδιος έχει τραβήξει που φαίνονται τα χέρια του. Εκεί φαίνεται η άλλη.

Αλλά εντάξει καθένας με τα γούστα του.

Κάποιες λίγες από αυτές που ποστάρει είναι αξιόλογες εμφανισιακά. Αλλά είναι η μειοψηφία.

Τώρα το τι πληρώνει για αυτές είναι πέρα από κάθε συζήτηση σαν value for money.

Ουσιαστικά ενώ απευθύνεται σε πουτάνες αρπακτικά του διαδικτύου θέλει να έχει τη ψευδαίσθηση ότι "καμακώνει γκόμενες".

Και οι ψευδαισθήσεις πληρώνονται πολύ ακριβά.

Τον γδέρνουν κανονικά και αλύπητα.
τυπε ξεχασες να σημειωσεις πως πανω απο ολα η ξανθια ειναι καλο κοριτσι που την εριξε ο Κμαν με το βαλκανικο καμακι του. Φαινεται αλλωστε και απο τις επαγγελματικες φωτογραφιες με τα ξεκωλα πουτανε φορεματα και τα εσωρουχα. :2funny::2funny::2funny:

Ελα ρε τυπε. Μια χαρα κοριτσι ειναι. Καποιος πουστης μονο πηρε τις φωτο και τις εβαλε σε σαιτ με εσκορτακια

Τις δικές της φωτό από επαγγελματία φωτογράφο που μου έδειξε όταν ήμασταν μαζί στο καφέ και της ζήτησα να μου στείλει μερικές προφανώς ήθελε να τις βάλει στο σάιτ για νύφες που δημοσιεύτηκαν όχι έσκορτς αλλά εγώ δεν το ήξερα και τις έβγαλα.Προφανώς κάποιος χλιμίτζουρας καλοθελητής από εδώ της σφύριξε τα τεκταινόμενα στο σάιτ και τις δικές μου φωτό και μου έκοψε την επικοινωνία.
Γενικά όπως έχω γράψει έχει πολλούς πούστιδοι αλλά τους χύνω στη μάπα.Οι πούστιδοι θεωρούν οτι επιτελούν κοινωνικό έργο δεν πρέπει να τους υποτιμάς.
Γενικά οι πιο πολλοί θέλουν να γαμήσουν οχι τις ιντερνετικές γκόμενες αλλά αυτές που γνώρισα στο live όπως η ξανθιά,η ψηλή,η γκόμενα της Σαντορίνης κτλ και τσαντίζονται που τις γαμούν ανώτεροι όπως εγώ και όχι αυτοί.Δηλαδή έχουν τη λογική αν εγώ ήμουν εσύ θα είχα τη γκόμενα που έχεις εσύ την οποία δε δικαιούσαι εσύ αλλά εγώ και κακώς την έχεις εσύ ενώ εγώ είμαι το κελεπούρι και ο άξιος οπότε να φας σκατά κτλ,κάπως έτσι είναι η λογική των social justice warriors.
Γενικά είναι πολύ προβλεπέ λογική,τους βλέπεις παντού τους τύπους όχι μόνο στις σεξοκαταστασεις.Μανιακοί,νταβραντισμένοι εναντίον σου φάση,βγάζουν αφρούς.Αντί να φάνε απλά πούτσο και να σκάσουν γαμώ το κέρατό τους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ένας μείνει Κίεβο πάνω από δύο μέρες δε θα δίνει πάνω από 100 ευρώ σε οποιαδήποτε πουτάνα,θα έχει πολλές και με 50 ευρώ.Γιατί αν κάτσεις πολλές μέρες κάνεις επιλογή και διαλέγεις όσες συμφέρουν.
Αν όμως πας για καταδρομική διήμερο τριήμερο μαξ πρέπει να τα χώσεις.Δεν έχεις πολυτέλειες να επιλέγεις.Είναι καθαρή μαλακία να δίνεις 70 ευρώ τη μέρα στο διαμέρισμα κάθε μέρα(τόσο είναι το μίνιμουμ για αξιοπρεπές κεντρικό ανακαινισμένο διαμέρισμα Κίεβο) για να αυξήσεις την ανετιά σου να πετύχεις καλές τιμές αντί να χώσεις τα 70 απευθείας στη γκόμενα.Κάπως έτσι πάει.Σα σεξοτουρίστας λίγων ημερών πληρώνεις ένα premium είναι σαφές αλλά γλιτώνεις πάρα πάρα πολλές κακοτοπιές που μπορεί να τύχουν αν παρατείνεις τη διαμονή.
Οσο παρατείνεις τη διαμονή η ισχύς πυρός σου σου ελαττώνεται κινδυνεύεις να αρρωστήσεις να σε κλέψουνε και χίλια δυο άλλα.Συνεπώς μειώνεις το χρόνο παραμονής αυξάνοντας συγχρόνως την ισχύ πυρός ώστε να διατρήσεις κάθε αντίσταση.Συγκέντρωση των μέσων φάση.

Ενας σεξοτουρίστας σε budget φυσικά θα κοιτάξει να παρατείνει το χρόνο και να μειεώσει τα καθημερινά έξοδα.Θα νοικιάσει διαμέρισμα εκτός κέντρου από dobovo με 20 ευρώ τη μέρα και θα κοιτάει να πάει τις γκόμενες σε φτηνά μέρη για καφέ άντε και φτηνά σουσάδικα στην περίπτωση που θέλει να κάνει εφέ για να γαμήσει ίδιο βράδυ με κόστος ραντεβού κάτω από 15-20 ευρώ.Δεν τον παίρνει για γεύματα στα high end ρεστωράντ με κόστος 100 ευρώ συν γαλλικά κρασιά με 50 ευρώ συν ταξιά,κυριλέ διαμονές κτλ που απαιτούνται για να εντυπωσιάσεις τις κωλοπετσωμένες και σκληρές σπονσορέτς.Αυτός θα παίξει σε άλλο μήκος κύματος με διαφορετικές γκόμενες πιο κανονικές,casual,next door, χαμηλών απαιτήσεων,εφτάρια μαξ και είναι τυχαίο εξαρτάται από ατομική τεχνική,εμπειρία,τύχη,logistics κτλ είναι αβέβαιο αποτέλεσμα και πολύ υποκιεμενικό και πάλι πρέπει να ιδρώσεις δεν είναι παίξον γέλασον.

Αυτά ισχύουν για ερωτοτουρίστες σε χαμηλό μπάτζετ:
1.Ρίχνεις το κόστος διαμονής μένοντας εκτός κέντρου
2.Ανεβάζεις το χρόνο παραμονής για να πείσεις στα ραντεβού και να έχεις δυνατότητα για επαναλαμβανόμενα ραντεβού
3Κάνεις μακροχρόνια και σκληρή ιντερνετική προετοιμασία ώστε οι γκόμενες που θα συνατήσεις να σε ξέρουν ήδη και να μη χάσεις χρόνο με παρουσιάσεις και καμάκια στο άσχετο
4.Ξοδεύεις λίγα στα ραντεβού με καφέ,ποτό ή γεύμα σε φτηνά μέρη
5.Εχεις μια γκάμα 5-10 επιλογών που βλέπεις ταυτόχρονα ώστε κάποιες από όλες να κάτσουν στατιστικά
6.Ερχεσαι ξανά και ξανά Κίεβο για να πείσεις και να να γαμήσεις όσες δεν πρόλαβες να γαμήσεις στο προηγούμενο ραντεβού
7.Ρίχνεις τα στάνταρτς σου σε κάτω από εφτάρι για να μην έχεις εκπλήξεις
8.Δεν ασχολείσαι καθόλου φτύνεις εντελώς το πληρωμένο αφού θα κάνει ζημιά στο μπάτζετ και στις ευκαιρίες σου
κτλ
Είναι δύσκολο σπορ.Γίνεται αλλά ο άλλος θα δυσκολευτεί θα κλάσει αν δεν έχει εμπειρία.Πρέπει να πάει μια δυο φορές πρώτα να φάει τα χαστούκια του,να μείνει αγάμητος λόγω λάθος τακτικής και επιλογών για να ρυθμίσει στρατηγική με χαμηλό μπάτζετ.Και στο σπονσοριλίκι έτσι είναι.Πρώτα τρως χαστούκια και καρπαζιές,κάνεις άπειρα λάθη και μετά μαθαίνεις.Είναι κάπως adaptive το παίγνιο στο μαθαίνουν οι γκόμενες.
Στην τελική οι γκόμενες πάντα σε διορθώνουν,σου λένε μωρό μου είπες μαλακία με ξενέρωσες.Επρεπε να το πεις αλλιώς,έτσι θέλω να το πεις.Η έκανες αυτό και αυτό ενώ έπρεπε να κάνεις το άλλο,γενικά σε διορθώνουνε στα πάντα όλα και βλέπεις το φως το αληθινό.Αν δουν ότι έχεις δυναμική δηλαδή.Θα τα μάθεις όλα αν οι γκόμενες σε εκτιμήσουν.
Αν είσαι ανεπίδεκτος μαθήσεως καλά κρασιά που λένε.

Γενικά τα διλήμματα που καλείται ο πέουλας να λύσει είναι κάπως έτσι.
1.Αξίζει ένα οχτάρι 5 φορές όσο ένα εφτάρι?
2.Γιατί να μου βγει ο κώλος και να χάσω χρόνο στο dating,τα παραμύθια και τις μαλακίες όταν μπορώ να γαμήσω πουτάνα ίδιας εμφάνισης άμεσα με 100 ευρώ σώζοντας την πνευματική,κοινωνική και οικονομική μου ισορροπία.
3.Αξίζουν οι σπονσορέτς σε σχεση με τις πουτάνες?Μήπως πληρώνω πολλά στις σπονσορέτς και με πιάνουν κώτσο ενώ θα μπορούσα απλά να γαμάω έσκορτς χωρίς καθόλου φύρα,φρου φρου και απώλειες?
Γενικά σε όλα αυτά τα μεγάλα διλήμματα και τεράστια ερωτήματα απαντά η θεωρία του βαλκανιοπουτσισμού.
Είναι πάντα το ίδιο δίλημμα πουτάνες vs freebies vs σπονσορέτς και οι αντίστοιχες θεωρίες των πουτανιάρηδων των σπονσόρων και των ερωτοτουριστών,γαμπρών και όσων θυσιάζουν σε κώλους ελευθέρας βοσκής.
Εμένα όσο και να προσπαθήσει ένας πουτανιάρης να με πείσει οτι είναι ανώτερος από σπόνσορα λόγω vfm δε θα με πείσει ποτέ όπως δε θα με πείσει ένας γαμπρός ή σχεσάκιας οτι είναι ανώτερος.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Αν ένας μείνει Κίεβο πάνω από δύο μέρες δε θα δίνει πάνω από 100 ευρώ σε οποιαδήποτε γκόμενα,θα έχει πολλές και με 50 ευρώ.Γιατί αν κάτσεις πολλές μέρες κάνεις επιλογή και διαλέγεις όσες συμφέρουν.
Αν όμως πας για καταδρομική διήμερο τριήμερο μαξ πρέπει να τα χώσεις.Δεν έχεις πολυτέλειες να επιλέγεις.Είναι καθαρή μαλακία να δίνεις 70 ευρώ τη μέρα στο διαμέρισμα κάθε μέρα(τόσο είναι το μίνιμουμ για αξιοπρεπές κεντρικό ανακαινισμένο διαμέρισμα Κίεβο) για να αυξήσεις την ανετιά σου να πετύχεις καλές τιμές αντί να χώσεις τα 70 απευθείας στη γκόμενα.Κάπως έτσι πάει.Σα σεξοτουρίστας λίγων ημερών πληρώνεις ένα premium είναι σαφές αλλά γλιτώνεις πάρα πάρα πολλές κακοτοπιές που μπορεί να τύχουν αν παρατείνεις τη διαμονή.
Οσο παρατείνεις τη διαμονή η ισχύς πυρός σου σου ελαττώνεται κινδυνεύεις να αρρωστήσεις να σε κλέψουνε και χίλια δυο άλλα.Συνεπώς μειώνεις το χρόνο παραμονής αυξάνοντας συγχρόνως την ισχύ πυρός ώστε να διατρήσεις κάθε αντίσταση.Συγκέντρωση των μέσων φάση.

Ενας σεξοτουρίστας σε budget φυσικά θα κοιτάξει να παρατείνει το χρόνο και να μειεώσει τα καθημερινά έξοδα.Θα νοικιάσει διαμέρισμα εκτός κέντρου από dobovo με 20 ευρώ τη μέρα και θα κοιτάει να πάει τις γκόμενες σε φτηνά μέρη για καφέ άντε και φτηνά σουσάδικα στην περίπτωση που θέλει να κάνει εφέ για να γαμήσει ίδιο βράδυ με κόστος ραντεβού κάτω από 15-20 ευρώ.Δεν τον παίρνει για γεύματα στα high end ρεστωράντ με κόστος 100 ευρώ συν γαλλικά κρασιά με 50 ευρώ συν ταξιά,κυριλέ διαμονές κτλ που απαιτούνται για να εντυπωσιάσεις τις κωλοπετσωμένες και σκληρές σπονσορέτς.Αυτός θα παίξει σε άλλο μήκος κύματος με διαφορετικές γκόμενες πιο κανονικές,casual,next door, χαμηλών απαιτήσεων,εφτάρια μαξ και είναι τυχαίο εξαρτάται από ατομική τεχνική,εμπειρία,τύχη,logistics κτλ είναι αβέβαιο αποτέλεσμα και πολύ υποκιεμενικό και πάλι πρέπει να ιδρώσεις δεν είναι παίξον γέλασον.

Αυτά ισχύουν για ερωτοτουρίστες σε χαμηλό μπάτζετ.
2.Ανεβάζεις το χρόνο παραμονής για να πείσεις στα ραντεβού και να έχεις δυνατότητα για επαναλαμβανόμενα ραντεβού
3/Κάνεις μακροχρόνια και σκληρή ιντερνετική προετοιμασία ώστε οι γκόμενες που θα συνατήσεις να σε ξέρουν ήδη και να μη χάσεις χρόνο με παρουσιάσεις
5.Εχεις μια γκάμα 5-10 επιλογών που βλέπεις ταυτόχρονα
6.Ερχεσαι ξανά και ξανά Κίεβο για να πείσεις και να να γαμήσεις όσες δεν πρόλαβες να γαμήσεις στο προηγούμενο ραντεβού
7.Ρίχνεις τα στάνταρτς σου σε κάτω από εφτάρι
8.Δεν ασχολείσαι καθόλου φτύνεις εντελώς το πληρωμένο αφού θα κάνει ζημιά στο μπάτζετ και στις ευκαιρίες σου
κτλ
Είναι δύσκολο σπορ.Γίνεται αλλά ο άλλος θα δυσκολευτεί θα κλάσει αν δεν έχει εμπειρία.Πρέπει να πάει μια δυο φορές πρώτα να φάει τα χαστούκια του,να μείνει αγάμητος λόγω λάθος τακτικής και επιλογών για να ρυθμίσει στρατηγική με χαμηλό μπάτζετ.Και στο σπονσοριλίκι έτσι είναι.Πρώτα τρως χαστούκια και καρπαζιές,κάνεις άπειρα λάθη και μετά μαθαίνεις.Είναι κάπως adpative το παίγνιο στο μαθαίνουν οι γκόμενες.
Αρχηγέ δες δες σού έκανα like lol
διότι σωστά το έθεσες σε αυτό το ποσταριμα.
Αλλά Κίεβο δύο άτομα να φας με 15-20 ευρώ δεν παίζει πουθενά να πουθενά

Εξάλλου να πας την γκόμενα σε ένα καλό ρεστοραντ ή καλό σπα η μπαρ είναι κάτι που θα το απολαύσεις κ εσύ ο ίδιος

Στείλε κανένα τηλ σπονσορετας αφού σε λίγες μέρες πετώ Ντουμπάι
Τι παίζει εκεί αρχηγέ;;;με κανένα 30 euro παίζει να φάμε διαγαλαξιακό μουνι;;;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω μιλαω με δυο απο δυτικη ουκρανια λβιβ τι παιζει εκει μεγαλε κμαν,οι ανατολικες ουκρανες ειναι πιο ευκολες η οι δυτικες?
Εχεις παει στα δυτικα της ουκρανιας?

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν ένας μείνει Κίεβο πάνω από δύο μέρες δε θα δίνει πάνω από 100 ευρώ σε οποιαδήποτε γκόμενα,θα έχει πολλές και με 50 ευρώ.Γιατί αν κάτσεις πολλές μέρες κάνεις επιλογή και διαλέγεις όσες συμφέρουν.

3/Κάνεις μακροχρόνια και σκληρή ιντερνετική προετοιμασία ώστε οι γκόμενες που θα συνατήσεις να σε ξέρουν ήδη και να μη χάσεις χρόνο με παρουσιάσεις
κτλ
Είναι δύσκολο σπορ.Γίνεται αλλά ο άλλος θα δυσκολευτεί θα κλάσει αν δεν έχει εμπειρία.Πρέπει να πάει μια δυο φορές πρώτα να φάει τα χαστούκια του,να μείνει αγάμητος λόγω λάθος τακτικής και επιλογών για να ρυθμίσει στρατηγική με χαμηλό μπάτζετ.Και στο σπονσοριλίκι έτσι είναι.Πρώτα τρως χαστούκια και καρπαζιές,κάνεις άπειρα λάθη και μετά μαθαίνεις.Είναι κάπως adpative το παίγνιο στο μαθαίνουν οι γκόμενες.

Εξάλλου να πας την γκόμενα σε ένα καλό ρεστοραντ ή καλό σπα η μπαρ είναι κάτι που θα το απολαύσεις κ εσύ ο ίδιος

Στο σπόνσορινγκ δε σκέφτεσαι το μπάτζετ.Το μπάτζετ δεν έχει νόημα.Το θέμα είναι αν αξίζει η γκόμενα.
Π.χ. για εμένα δεν υπάρχει μουνί που να αξίζει 1000 ευρώ ημερησίως.Βέβαια πολλές γκόμενες κοστολογούν το μουνί τους παραπάνω σου λέει εμένα το μουνί μου είναι από χρυσό ή από διαμάντια.
Αμα εσύ είσαι πεπεισμένος οτι όντως εισπράττεις διαμαντένιο μουνί ορμάς.Είναι υποκειμενικό το θέμα,κάποιοι τυφλώνονται και χώνουν αβέρτα.Ο άλλος σου λέει απεριόριστο πάθος είμαι παθιάρης άντρας και για να σου δείξω πόσο σε λατρεύω τα χώνω όλα γίνομαι θυσία.Δεν είναι οτι η άλλη θα τον θεωρήσει αυτόν άντρα αξίας βέβαια αλλά θα κολακευτεί και θα αυξήσει το κασέ.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγω μιλαω με δυο απο δυτικη ουκρανια λβιβ τι παιζει εκει μεγαλε κμαν,οι ανατολικες ουκρανες ειναι πιο ευκολες η οι δυτικες?
Εχεις παει στα δυτικα της ουκρανιας?

Εχω πάει άπειρες φορές Λβωφ.Οι Δυτικές Ουκρανές είναι πιο εύκολες εννοείται.Και χαμηλών απαιτήσεων όπως οι Πολωνέζες αλλά πολύ τρελιάρες όπως οι Πολωνέζες.Γαμάς τζάμπα αλλά έχεις περιπλοκές πολλή τρέλλα.Αυτός που θέλει να γαμήσει τζάμπα δυτική Ουκρανία θα πάει εννοείται.Είναι και πάμφθηνα εκεί,τρίτο των τιμών σε σχέση με Κίεβο.
Τώρα δε θα κάνεις αυτά που έκανα εγώ εννοείται,οι μουνάρες έχουν φύγει για Πολωνία και υπάρχει εθνικιστική ατμόσφαιρα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
Στο σπόνσορινγκ δε σκέφτεσαι το μπάτζετ.Το μπάτζετ δεν έχει νόημα.Το θέμα είναι αν αξίζει η γκόμενα.
Π.χ. για εμένα δεν υπάρχει μουνί που να αξίζει 1000 ευρώ ημερησίως.Βέβαια πολλές γκόμενες κοστολογούν το μουνί τους παραπάνω σου λέει εμένα το μουνί μου είναι από χρυσό ή από διαμάντια.
Αμα εσύ είσαι πεπεισμένος οτι όντως εισπράττεις διαμαντένιο μουνί ορμάς.Είναι υποκειμενικό το θέμα,κάποιοι τυφλώνονται και χώνουν αβέρτα.Ο άλλος σου λέει απεριόριστο πάθος είμαι παθιάρης άντρας και για να σου δείξω πόσο σε λατρεύω τα χώνω όλα γίνομαι θυσία.Δεν είναι οτι η άλλη θα τον θεωρήσει αυτόν άντρα αξίας βέβαια αλλά θα κολακευτεί και θα αυξήσει το κασέ.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
.. και η δικιά μου μαγείρευε μπορς ενώ η φίλη της μου έκανε γλυφοκώλι και πίπα στο δωμάτιο.
Αυτη ηταν δυο σε ενα καθοτι μαγειρευε καταπληκτικη μπορς και εκανε θεικο deep throat :grin:
θεοτρελες οι μολδαβες εκεινης της χρονικης περιοδου ...

Συνημμένα

• chisnau11(3).jpg
    chisnau11(3).jpg
    161,6 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

κτλ

Τώρα Ντουμπάι είναι από τα λίγα ανοιχτά τουριστικά μέρη,έχουν μαζευτεί εκεί όλοι πέουλες,Δυτικοί,Ασιάτες,Αραβες και όλες οι σπονσορέτς εννοείται που ψάχνουν τους μέγιστους bidders οπότε 30 ευρώ που λες είναι αστείο ποσό,αν τα δώσεις σε καμιά γκόμενα και τα δει στο οπτικό της πεδίο άντε να σου ρίξει μια ξυλιά στα πισινά στην καλύτερη.Ντουμπάι παίζει χοντρό χαρτί είναι central για σπονσορέτς.Εκεί βρίσκεις τα πάντα όλα ακόμα και Ελληνίδες αφού παίζουν οι μεγαλύτερες προσφορές.
Τυπική Ελληνίς παρουσιάζει τα αξιοθέατα του Ντουμπάι.

HBdIbV.jpg

Οι δικές μας τα καταφέρνουν καλύτερα να καλύπτονται με το φερετζέ και οι Αραβες γουστάρουν.Σώζουν την οικονομία της χώρας με τον τουρισμό.

xZroe3.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories