ΠΑΝΤΑ με το κλασσικο Μινερβα
Palco είναι,έχει παίξει τρελή διαμάχη για αυτό παλιότερα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Νομιζω πως ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ουδεποτε εχει προσφωνησει τις σπονσορετες ως γκομενες, κοπελες, σχεσεις, φιλες, ταιρι του, κλπ
Η μονη λεξη που χρησιμοποιει ειναι σπονσορετες και μονο ετσι της βλεπει. Δηλαδη την πληρωνω για να μου κανει παρεα και να την πηδαω (και αυτο οχι παντα, οπως πολυ ντομπρα εχει στο παρελθον παραδεχτει).
Η μονη λεξη που χρησιμοποιει ειναι σπονσορετες και μονο ετσι της βλεπει. Δηλαδη την πληρωνω για να μου κανει παρεα και να την πηδαω (και αυτο οχι παντα, οπως πολυ ντομπρα εχει στο παρελθον παραδεχτει).
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι το κουραζουμε και γιατι κουραζομαστε.
Αναμφισβήτητα οι σλαβες ειναι ανωτερες εμφανισιακα.
Καμμια σχεση ομως με την θέρμη της λατινας ,που σε βαζει κατω και λες τον δεσποτη Παναγιωτη.
Επισης σε ολη την λατινικη αμερικη εχει λευκες ξανθιες , γερμανοειδους καταγωγης.
Κι εγω τωρα ρωταω: αν εισαι στο Περου και σου κατσει φαση με ξανθη γαλανοματα τι θα κανεις?
Θα ζητησεις ταυτοτητα? Που αν γραφει περουβιανα θα πεις , να με συγχωρεις εκανα λαθος?
Θυμηθηκα τωρα κατι ελληνες φοιτητες στην Σόφια το 95 που τα φτιαχναν μονο με ελληνιδες γιατι τις βουλγαρες τις θεωρουσαν δευτεροτριτες και ντροπη να κυκλοφορουν μαζι τους. Ποιες???? Τις μουναρες ,κ δεκα φορες καλυτερες απο τις χοντροκωλες ελληνιδες.
Καμμια σχεση οι σλαβες με την στοργή που θα νοιωσεις απο την "σωστή" ασιατισα. Την παντοφλα, το μασαζ, το χαδι ,το χαμογελο, χωρις να εισαι αναγκασμενος να βαζεις το χερι καθε μιση ωρα στην τσεπη.
Στα ταξιδια μας συνδιαζουμε: καλο κ ζεστο καιρο, παραλιες, εξωτικα μερη, καλο φαγητο, μουνακια.
Ολο το πακετο ,δεν ταξιδευουμε μονο για το μουνι.
Για αφρικανες δεν λεω τιποτα γιατι δεν γουσταρω μαυρες.
Οποιος γουσταρει λοιπον περπαταει με τις σαγιοναρες στο χερι σε καποια παραλια της πατογκ και οποιος γουστάρει κρυο, βροχη ,αγιαζι, παει αγ. Πετρουπολη μαζι με τον δημητρακη.
Κανεναν δεν κατακρινουμε
Απο ολα εχει ο μπαξες, διαλεγεις και παιρνεις
Αναμφισβήτητα οι σλαβες ειναι ανωτερες εμφανισιακα.
Καμμια σχεση ομως με την θέρμη της λατινας ,που σε βαζει κατω και λες τον δεσποτη Παναγιωτη.
Επισης σε ολη την λατινικη αμερικη εχει λευκες ξανθιες , γερμανοειδους καταγωγης.
Κι εγω τωρα ρωταω: αν εισαι στο Περου και σου κατσει φαση με ξανθη γαλανοματα τι θα κανεις?
Θα ζητησεις ταυτοτητα? Που αν γραφει περουβιανα θα πεις , να με συγχωρεις εκανα λαθος?
Θυμηθηκα τωρα κατι ελληνες φοιτητες στην Σόφια το 95 που τα φτιαχναν μονο με ελληνιδες γιατι τις βουλγαρες τις θεωρουσαν δευτεροτριτες και ντροπη να κυκλοφορουν μαζι τους. Ποιες???? Τις μουναρες ,κ δεκα φορες καλυτερες απο τις χοντροκωλες ελληνιδες.
Καμμια σχεση οι σλαβες με την στοργή που θα νοιωσεις απο την "σωστή" ασιατισα. Την παντοφλα, το μασαζ, το χαδι ,το χαμογελο, χωρις να εισαι αναγκασμενος να βαζεις το χερι καθε μιση ωρα στην τσεπη.
Στα ταξιδια μας συνδιαζουμε: καλο κ ζεστο καιρο, παραλιες, εξωτικα μερη, καλο φαγητο, μουνακια.
Ολο το πακετο ,δεν ταξιδευουμε μονο για το μουνι.
Για αφρικανες δεν λεω τιποτα γιατι δεν γουσταρω μαυρες.
Οποιος γουσταρει λοιπον περπαταει με τις σαγιοναρες στο χερι σε καποια παραλια της πατογκ και οποιος γουστάρει κρυο, βροχη ,αγιαζι, παει αγ. Πετρουπολη μαζι με τον δημητρακη.
Κανεναν δεν κατακρινουμε
Απο ολα εχει ο μπαξες, διαλεγεις και παιρνεις
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Τα κόστη είναι για τους λογιστές τύποι. Και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ΚΜΑΝ ΔΕΝ χαρτζιλικώνει κάθε μήνα.
Τέλος να ήταν τα νιάτα δυο φορές,όταν περάσεις τα 35 (άντε 38 αν κρατιέσαι) καμία μικρή δε θα σε πάρει σοβαρά εκτός αν έχει απωθημένα με τον πατέρα της. Για την εμπειρία και μόνο είναι.
Τέλος να ήταν τα νιάτα δυο φορές,όταν περάσεις τα 35 (άντε 38 αν κρατιέσαι) καμία μικρή δε θα σε πάρει σοβαρά εκτός αν έχει απωθημένα με τον πατέρα της. Για την εμπειρία και μόνο είναι.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 4.746
Σύνοψη του 2020.
Δε θα έλεγα οτι πήγε άσχημα η χρονιά σίγουρα όμως έκανε ζημιά ο κορώνα και έχασα μερικά γαμήσια.Ειδικά μερικές ευκαιρίες ήταν θεικές.
Θα πάρω όμως την εκδίκησή μου στο νέο έτος.
Συνημμένα
Μπορεις και τα δυο ,το ενα δεν αποκλειει το αλλο ...Οποιος γουσταρει λοιπον περπαταει με τις σαγιοναρες στο χερι σε καποια παραλια της πατογκ και οποιος γουστάρει κρυο, βροχη ,αγιαζι, παει αγ. Πετρουπολη μαζι με τον δημητρακη.
επισης κατι που ισως δεν γνωριζεις ειναι οτι το μπλοκ απο Μαιο μεχρι Σεπτεμβριο δεν εχει καμια σχεση με αυτο που συναντας τον χειμωνα εκει ,ισα ισα αν εισαι πανω γλυτωνεις και τους εδω καυσωνες που στην κυριολεξια λιωνεις
Τοπιασες αν και νεαρος οπως δηλωνεις τουλαχιστον ... oh yes daddy issuesΤέλος να ήταν τα νιάτα δυο φορές,όταν περάσεις τα 35 (άντε 38 αν κρατιέσαι) καμία μικρή δε θα σε πάρει σοβαρά εκτός αν έχει απωθημένα με τον πατέρα της. Για την εμπειρία και μόνο είναι.
μου ετυχε στα 48 με 20αρα για καποιο χρονικο διαστημα μηνων και δεν το αλλαζω ουτε με το καλυτερο διμετρο μουνι που εχω γαμησει.
ΥΓ. κλεινω με τον φιλο mind που το οριο του ειναι πλεον ο διπλανος γαλαξιας της Ανδρομεδας
τι να του πουνε για τις σλαβες που οταν τις γνωριζε/γαμουσε καποιοι αλλοι εκαναν ακομα το πιπι στο βρακι τους ...
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 4.746
Πήγαινε μια φορά Pacha στο Πόζναν ή Cherry και Grey club Wroclaw ή Pomaranca Katowice να θαμπωθείς από τα μουνέτα να αποκτήσεις στάνταρντ και να δεις το φως το αληθινό πώς πρέπει να είναι οι γκόμενες.Ακόμα και Stodolni να πας Οστράβα θα χάσεις τη μπάλλα.
Δε συγκρίνεται η εμπειρία μουνολίβαδα.
Θρμάμαι πριν 10 χρόνια έμπαινες στα κλαμπ και έπαιζαν τόσα μουνέτα σου έρχονταν απεριόριστες χύσεις.Οργασμικό περιβάλλον.Μαγική ανατολική Ευρώπη.
Συνημμένα
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Σύνοψη του 2020.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κίεβο.
Δε θα έλεγα οτι πήγε άσχημα η χρονιά σίγουρα όμως έκανε ζημιά ο κορώνα και έχασα μερικά γαμήσια.Ειδικά μερικές ευκαιρίες ήταν θεικές.
Ρε υπερβαλκάνιε υπεράρχοντα, εσύ μας έλεγες ότι θα πας στο Κίεβο γιατί λόγω Κόβιντ και κλειστών συνόρων είναι όλες τρελαμένες για υπερτσομπάνιο υπερπέος.
Τελικά με μία έμεινες;
Τι έγινε, θα μας πεις γιατί δεν σου βγήκε το υπερσχέδιο;
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.547
- Πόντοι
- 1.706
Αυτο εννοουσα λεγοντας πως εχει απο ολα ο μπαξες.Μπορεις και τα δυο ,το ενα δεν αποκλειει το αλλο ...Οποιος γουσταρει λοιπον περπαταει με τις σαγιοναρες στο χερι σε καποια παραλια της πατογκ και οποιος γουστάρει κρυο, βροχη ,αγιαζι, παει αγ. Πετρουπολη μαζι με τον δημητρακη.
Δλδ μια το ενα , μια το αλλο, μια το τριτο...
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 4.746
Εγώ άμα σε πετάξω μέσα στις αρένες με τα θηρία Pomaranca,Energy,Stodolni,XdemonD Flair κτλ θα κάνεις τίποτα?Οχι βέβαια.
Αν σε ρίξω στο μωλ Zlote Terasy στη Βαρσοβία για ένα τριήμερο θα βγάλεις γκόμενα?Οχι βέβαια.
Αν σε πετάξω Κρεσάτικ να χτυπάς τις γκόμενες που τρέχουν σα σίφουνας θα χτυπήσεις κάτι?Οχι.
Αυτά είναι περιβάλλοντα και αληθινές προκλήσεις.Εγώ πήγα αεροδρόμιο Ατατούρκ και έβγαλα γκόμενα Ουκρανέζα.Εβγαλα Τσέχα γκόμενα σε πτήση για Τσεχία που δε μίλαγε ελληνικά ούτε αγγλικά και η θέση της δεν ήταν καν δίπλα μου.
Εχω βγάλει γκόμενες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς,στάσεις λεωφορείων,τρένα ακόμη και σε τουαλέτες.Λειτουργώ υπό συνθήκες πίεσης με χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς.Αποδέχομαι τις προκλήσεις.
Γενικά το θέμα είναι να τα έχεις όλα εναντίον σου και να μπαίνεις στην αρένα και να τα ανατρέπεις όλα με δυναμισμό.Να λειτουργείς αποτελεσματικα υπό συνθήκες πίεσης έλλειψης χρόνου,χώρου,στέρησης ύπνου και τροφής σα μουνοκυνηγός διαρκείας.Σημασία έχει τι κάνεις στις δύσκολες συνθήκες όχι όταν είσαι χορτάτος έχεις χρόνο λεφτά,χώρο μπορείς να ξεκουραστείς κτλ.
Σαν ασκητικός,φανατικός μουνοκυνηγός έχεις τεράστιο πλεονέκτημα αφού οι άλλοι δεν είναι τόσο κωλοπετσωμένοι και διψασμένοι να προβαίνουν στις ίδιες θυσίες και ενέργειες έχουν πιο χαλαρό και ψωλαδόρικο τρόπο σκέψης που τους καθιστά μη ανταγωνιστικούς.
Συνημμένα
Μια χαρα τοτεΑυτο εννοουσα λεγοντας πως εχει απο ολα ο μπαξες.Μπορεις και τα δυο ,το ενα δεν αποκλειει το αλλο ...Οποιος γουσταρει λοιπον περπαταει με τις σαγιοναρες στο χερι σε καποια παραλια της πατογκ και οποιος γουστάρει κρυο, βροχη ,αγιαζι, παει αγ. Πετρουπολη μαζι με τον δημητρακη.
Δλδ μια το ενα , μια το αλλο, μια το τριτο...
στο επισημανα γιατι ξερω οτι ειχες παει Οδησσο χειμωνα και δεν σου αρεσε ... ε καλοκαιρι καμια σχεση λες και βρισκεσαι σε αλλη πολη ειναι.
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 4.746
Εγώ πήγαινα 2000-2010 να γαμήσω Τσεχία είχα μάθει τσέχικα και γαμούσα αβέρτα,για τους άλλους αυτό είναι τρελό.Αυτοί δε γαμούσαν σα μόνιμοι,πολλώ δε μάλλον σαν τουρίστες,
Οπως και το που πάω τώρα Κίεβο με τις σημερινές συνθήκες για τους άλλους είναι τρελό.Γιατί δε σκεφτόμουνα με βάση το μέσο όρο.Ναι ο μέσος όρος θα τα βρει μπαστούνια στην Τσεχία προ δεκαετίας.Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.Ναι,ο μέσος όρος θα κλάσει Κίεβο σαν τουρίστας.Εγώ όμως θα γαμήσω αβέρτα.Αν ξεφύγεις λίγο από τη λογική του μέσου όρου και των γενικών ροπών και πιάσεις το niche που λένε βλέπεις το φως το αληθινό.Αν σκέφτεσαι με μέσους όρους,τάσεις κτλ πιάνεις τα αρχίδια σου τα δυο γίνεσαι και εσύ μέσος όρος.
Α δηλαδή λίγο περιφρονήσεις το μέσο όρο και είσαι ουσιαστικά αρκετά πιο πάνω ή λίγο καλύτερος ξεσκίζεσαι γιατί αλλάζεις κατηγορία φεύγεις στην πρώτη ή δεύτερη ποσοστιαία απόκλιση από το μέσο όρο και αλλάζει η θέαση του πεδίου.Βλέπεις άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουν οι άλλοι και προσαρμόζεις το παίγνιο και την πραγματικότητα στα γούστα σου.
Γενικά ο μέσος όρος είναι αυτό το χυδαίο ποταπό πράγμα που σε περιορίζει και πρέπει να αποφεύγεις.
Εντωμεταξύ πολλοί πιστεύουν οτι είναι πιο έξυπνοι επειδή ξέρουν καλύτερα τη μαλακία που δέρνει το μέσο όρο.Ποιος σε χέζει ρε μαλάκα αν νομίζεις οτι ξέρεις καλύτερα τη μαλακία που δέρνει το μέσο όρο?Τι το πέρασες?Εγώ επιβάλλω εδώ μέσα τους όρους.Εφοδος φάση.
Συνημμένα
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.827
- Πόντοι
- 456
Το 80 το 88 το 90 το 92
Γαμησα με ένα τζην με ένα καλσόν με μια trident
Φρέσκα μπλιντσκι που λένε και στο χωριό μου ντουμπασαρι
Μόνο ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ προσφέρει φρέσκο live υλικό
Οι υπόλοιποι μόνο ....
Ps in memory of mr savvidis
Γαμησα με ένα τζην με ένα καλσόν με μια trident
Φρέσκα μπλιντσκι που λένε και στο χωριό μου ντουμπασαρι
Μόνο ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ προσφέρει φρέσκο live υλικό
Οι υπόλοιποι μόνο ....
Ps in memory of mr savvidis
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.357
- Πόντοι
- 4.746
Τα έχουμε πει πολλές φορές. Eγώ πήγαινα 2000-2010 να γαμήσω Τσεχία. Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο. Ναι,ο μέσος όρος θα κλάσει Κίεβο. Εγώ όμως θα γαμήσω αβέρτα.
δηλαδή ξεσκίζεσαι γιατί αλλάζεις κατηγορία και αλλάζει η θέαση του πεδίου. Βλέπεις άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουν οι άλλοι και προσαρμόζεις το παίγνιο και την πραγματικότητα στα γούστα σου.
Εγώ επιβάλλω εδώ μέσα τους όρους.Εφοδος φάση.
Συνημμένα
Σύνοψη του 2020.
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κίεβο.
Ρε υπερβαλκάνιε υπεράρχοντα, εσύ μας έλεγες ότι θα πας στο Κίεβο γιατί λόγω Κόβιντ και κλειστών συνόρων είναι όλες τρελαμένες για υπερτσομπάνιο υπερπέος.
Τελικά με μία έμεινες;
Τι έγινε, θα μας πεις γιατί δεν σου βγήκε το υπερσχέδιο;
Γιατί ψοφησα απο την κούραση με το ταξίδι,το ξενύχτι και τα ξυδια την Παραμονή και μετά κοιμόμουνα όλη μερα.Η αλλη που είχα κανονίσει μαλακιστηκε,μπορουσε αργότερα αλλά αργότερα είχα κανονίσει με τη δικια μου οποτε πηγαν κατα διαολου τα logistics.Δεν είμαι και τοσο σβελτος να τρεχω απο τη μια στην άλλη και να ριχνω αβέρτα τα πουτσιδια όπως παλιά.
Αλλά είχε πράμα και χύμα να πήγαινες θα έβρισκες σίγουρα μια να γαμησεις την Πρωτοχρονιά.Ολες με το μουνι στη χουφτα ητανε,χορευανε μεθυσμενες,φασωνονταν κτλ.Ωραια ατμόσφαιρα.
ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
Γενικά το θέμα είναι να τα έχεις όλα εναντίον σου και να μπαίνεις στην αρένα και να τα ανατρέπεις όλα με δυναμισμό.Να λειτουργείς αποτελεσματικα υπό συνθήκες πίεσης έλλειψης χρόνου,χώρου,στέρησης ύπνου και τροφής σα μουνοκυνηγός διαρκείας.Σημασία έχει τι κάνεις στις δύσκολες συνθήκες όχι όταν είσαι χορτάτος έχεις χρόνο λεφτά,χώρο μπορείς να ξεκουραστείς κτλ.
Γιατί ψοφησα απο την κούραση με το ταξίδι,το ξενύχτι και τα ξυδια την Παραμονή και μετά κοιμόμουνα όλη μερα.Η αλλη που είχα κανονίσει μαλακιστηκε,μπορουσε αργότερα αλλά αργότερα είχα κανονίσει με τη δικια μου οποτε πηγαν κατα διαολου τα logistics.Δεν είμαι και τοσο σβελτος να τρεχω απο τη μια στην άλλη και να ριχνω αβέρτα τα πουτσιδια όπως παλιά.
Αλλά είχε πράμα και χύμα να πήγαινες θα έβρισκες σίγουρα μια να γαμησεις την Πρωτοχρονιά.Ολες με το μουνι στη χουφτα ητανε,χορευανε μεθυσμενες,φασωνονταν κτλ.Ωραια ατμόσφαιρα.
εισαι τοσο καραγκιοζης,που ακομη και στο δικο σου υποθετικο παιγνιο που το εχεις σκεφτει εσυ και εχεις βαλει ολους τους κανονες μονος σου,χανεις
εισαι τοσο αποτυχημενος, που δε γαμας πουτανες ουτε αν τις πληρωσεις τα 10πλασια απο οσα παιρνουν κανονικα
εντελως φιλικα στο λεω,αρχισε το ψαρεμα....
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
εισαι τοσο καραγκιοζης,που ακομη και στο δικο σου υποθετικο παιγνιο που το εχεις σκεφτει εσυ και εχεις βαλει ολους τους κανονες μονος σου,χανεις
εισαι τοσο αποτυχημενος, που δε γαμας πουτανες ουτε αν τις πληρωσεις τα 10πλασια απο οσα παιρνουν κανονικα
εντελως φιλικα στο λεω,αρχισε το ψαρεμα....
Ψάρεμα ή βοήθεια ειδικού?
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.
Πες μας λίγο σε τι είσαι πάνω από το μέσο όρο.
Αν μας πεις εμφάνιση,νομίζω έχεις μπερδέψει το ''πάνω'' με το ''κάτω''.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 186K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις