ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Πάμε ένα ένα τα θέματα που έβαλες.
Ενα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων στην Νότια Αμερική έχουν Ευρωπαικές Ρίζες. Κάποιοι 2 γενιές πίσω κάποιοι 15 γεννιές πίσω. Συμφωνούμε. Αυτό τι σημαίνει ότι παύουν να είναι Κολομβιανές η Βενεζουελάνες η Κουβανές ??Οι ίδιοι και οι ίδιες πως αυτοπροσδιορίζονται ??
Φυσικά και δεν παύουν να είναι Λατίνες,αυτό που θέλω να κρατήσεις,είναι ότι σε πολλές από αυτές δίνουν υπεραξία τυχόν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά τους και όχι τα κλασσικά χαρακτηριστικά που έχουμε στο μυαλό μας π.χ.για μία Κουβανή.
Θα σου φέρω ένα ελληνικότατο παράδειγμα.
Η Δούκισσα μόντελο,είναι ελληνίδα.
Και ναι,υπάρχει και μία μειοψηφία ελληνίδων φυσικές ξανθιές με μπλε μάτια,
αλλά την υπεραξία της την έχει γιατί συγκεντρώνει ότι έχει ορίσει σαν ομορφιά ο δυτικός πολιτισμός.
Οσον αφορά το ''μουνοχρηματιστήριο''. Και θα το προσωποποιήσω δεν έχω πρόβλημα.
Στην ηλικία μου λοιπόν όχι δεν μπορώ να πάω να χτυπήσω μια 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα η Γερμανίδα η ακόμα και Ελληνίδα ΓΚΟΜΕΝΑ. το ΓΚΟΜΕΝΑ σκοπίμως με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν μπορείς να χτυπήσεις 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα η Γερμανίδα η ακόμα και Ελληνίδα γκόμενα,
αλλά μπορείς ακόμη να χτυπήσεις Ασιάτισσα,Αφρικανή,Λατίνα;
Θες να σου καταθέσω μία προσωπική μαρτυρία..
Έχω κατά καιρούς τεντώσει το Tinder κάνοντας ακρότητες,κάθε μέρα διαφορετικό date,κ.λ.π.
Το Tinder έχει έναν αλγόριθμο αναφορικά με το ποια προφίλ εμφανίζει πρώτα σε μία περιοχή.
Ο αλγόριθμος αυτός λοιπόν,προωθεί τα προφίλ που συγκεντρώνουν τα πιο πολλά like και που ανταλλάσσουν μηνύματα.
Εγώ έμπαινα μία βδομάδα Tinder,έπαιρνα τηλέφωνα από γκόμενες και όταν τίγκαρα στα dates,
άλλαζα το location μου σε κάποια χριστιανική αφρικανικη πόλη(όχι νότια Αφρική).
Εκεί λοιπόν έπιανα 100άδες likes,απαντούσα και copy paste στα μηνύματα για να επηρεάζω ακόμη
περισσότερο τον αλγόριθμο,ώστε όταν ξαναβάλω τοποθεσία Μόναχο,να με βγάζει στα πρώτα 10 αποτελέσματα για μία βδομάδα,
όπως και γινόταν..
Ξέρεις γιατί είχα 100άδες likes,ακόμη και από 18χρονες Αφρικανές;
Γιατί σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πραγματικό white privilege,αίσθηση κατωτερότητας από μέρους τους,είσαι "εισιτήριο" για την Ευρώπη που για πολύ κόσμο εκεί κάτω φαντάζει τόπος μαγικός.
Έχεις ανώτερο status.
Για τους ίδιους λοιπόν λόγους,θεωρώ ότι ένας 50άρης μπορεί να χτυπήσει μια 20χρονη Αφρικανή,Aσιάτισσα,Koυβανή και όχι μία αντίστοιχη Ευρωπαία.