Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Πάμε ένα ένα τα θέματα που έβαλες.

Ενα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων στην Νότια Αμερική έχουν Ευρωπαικές Ρίζες. Κάποιοι 2 γενιές πίσω κάποιοι 15 γεννιές πίσω. Συμφωνούμε. Αυτό τι σημαίνει ότι παύουν να είναι Κολομβιανές η Βενεζουελάνες η Κουβανές ??Οι ίδιοι και οι ίδιες πως αυτοπροσδιορίζονται ??

Φυσικά και δεν παύουν να είναι Λατίνες,αυτό που θέλω να κρατήσεις,είναι ότι σε πολλές από αυτές δίνουν υπεραξία τυχόν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά τους και όχι τα κλασσικά χαρακτηριστικά που έχουμε στο μυαλό μας π.χ.για μία Κουβανή.

Θα σου φέρω ένα ελληνικότατο παράδειγμα.
Η Δούκισσα μόντελο,είναι ελληνίδα.
Και ναι,υπάρχει και μία μειοψηφία ελληνίδων φυσικές ξανθιές με μπλε μάτια,
αλλά την υπεραξία της την έχει γιατί συγκεντρώνει ότι έχει ορίσει σαν ομορφιά ο δυτικός πολιτισμός.

Οσον αφορά το ''μουνοχρηματιστήριο''. Και θα το προσωποποιήσω δεν έχω πρόβλημα.

Στην ηλικία μου λοιπόν όχι δεν μπορώ να πάω να χτυπήσω μια 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα η Γερμανίδα η ακόμα και Ελληνίδα ΓΚΟΜΕΝΑ. το ΓΚΟΜΕΝΑ σκοπίμως με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν μπορείς να χτυπήσεις 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα η Γερμανίδα η ακόμα και Ελληνίδα γκόμενα,
αλλά μπορείς ακόμη να χτυπήσεις Ασιάτισσα,Αφρικανή,Λατίνα;

Θες να σου καταθέσω μία προσωπική μαρτυρία..
Έχω κατά καιρούς τεντώσει το Tinder κάνοντας ακρότητες,κάθε μέρα διαφορετικό date,κ.λ.π.
Το Tinder έχει έναν αλγόριθμο αναφορικά με το ποια προφίλ εμφανίζει πρώτα σε μία περιοχή.
Ο αλγόριθμος αυτός λοιπόν,προωθεί τα προφίλ που συγκεντρώνουν τα πιο πολλά like και που ανταλλάσσουν μηνύματα.
Εγώ έμπαινα μία βδομάδα Tinder,έπαιρνα τηλέφωνα από γκόμενες και όταν τίγκαρα στα dates,
άλλαζα το location μου σε κάποια χριστιανική αφρικανικη πόλη(όχι νότια Αφρική).
Εκεί λοιπόν έπιανα 100άδες likes,απαντούσα και copy paste στα μηνύματα για να επηρεάζω ακόμη
περισσότερο τον αλγόριθμο,ώστε όταν ξαναβάλω τοποθεσία Μόναχο,να με βγάζει στα πρώτα 10 αποτελέσματα για μία βδομάδα,
όπως και γινόταν..

Ξέρεις γιατί είχα 100άδες likes,ακόμη και από 18χρονες Αφρικανές;
Γιατί σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πραγματικό white privilege,αίσθηση κατωτερότητας από μέρους τους,είσαι "εισιτήριο" για την Ευρώπη που για πολύ κόσμο εκεί κάτω φαντάζει τόπος μαγικός.
Έχεις ανώτερο status.

Για τους ίδιους λοιπόν λόγους,θεωρώ ότι ένας 50άρης μπορεί να χτυπήσει μια 20χρονη Αφρικανή,Aσιάτισσα,Koυβανή και όχι μία αντίστοιχη Ευρωπαία.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Ειναι ζητηση/προσφορα και βιοτικο επιπεδο.

Εχω γνωστο που πριν απο 20-25 χρονια περιπου σποδαζε Ρουμανια. Δε σταματουσε να πηδαει. Πηγαινε τις γκομενες σε φοβερα εστιατορια που ηταν πιο φτηνα απο τα μεσα ελληνικα.

Τωρα η Ρουμανια εχει ανεβει επιπεδο. Ακομα και η μεση γκομενα εχει απαιτησεις. Το ιδιο ειναι και με ΚΑΠΟΙΕΣ ασιατικες χωρες (κινα,νοτια κορεα) που καποτε πειναγανε

Συμπερασμα μου ειναι οτι για καποια χρονια (τα οποια μπορει να ειναι και δεκαετιες) η ασια θα ειναι προσβασιμη. Η λατινικη αμερικη λιγοτερο.

Το μονο μερος που θα ειναι παντα μπουρδελο ειναι η αφρικη. Αυτοι θα μεινουν παντα ετσι και θα τροφοδοτουν με μουνες τους σπονσορες της μεσαιας ταξης

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Εχω γνωστο που πριν απο 20-25 χρονια περιπου σποδαζε Ρουμανια. Δε σταματουσε να πηδαει. Πηγαινε τις γκομενες σε φοβερα εστιατορια που ηταν πιο φτηνα απο τα μεσα ελληνικα.
Βουκουρεστι ειχα παει για πρωτη φορα το 96 απο Σοφια :grin: εκτος του οτι οι ρουμουνες ηταν δυο κλασεις πανω απο τις βουλγαρες σε εμφανιση γαμουσες και πιο ευκολα.
σε αυτες τις δυο χωρες που ηταν η μεγαλη πλειονοτητα των ελληνων φοιτητων στα 90s περασαν αρκετα καλα πραγματι οσοι ηταν ...
Σλοβακια οχι τοσο , οι πιο πολλοι πετουσαν αετο :D: πρωην Γιουγκοσλαβια λιγο καλυτερα με σταθερες γκομενες ομως και ετσι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Ενα μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων στην Νότια Αμερική έχουν Ευρωπαικές Ρίζες. Κάποιοι 2 γενιές πίσω κάποιοι 15 γεννιές πίσω. Συμφωνούμε. Αυτό τι σημαίνει ότι παύουν να είναι Κολομβιανές η Βενεζουελάνες η Κουβανές ??Οι ίδιοι και οι ίδιες πως αυτοπροσδιορίζονται ??

Φυσικά και δεν παύουν να είναι Λατίνες,αυτό που θέλω να κρατήσεις,είναι ότι σε πολλές από αυτές δίνουν υπεραξία τυχόν ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά τους και όχι τα κλασσικά χαρακτηριστικά που έχουμε στο μυαλό μας π.χ.για μία Κουβανή.

αλλά την υπεραξία της την έχει γιατί συγκεντρώνει ότι έχει ορίσει σαν ομορφιά ο δυτικός πολιτισμός.

Στην ηλικία μου λοιπόν όχι δεν μπορώ να πάω να χτυπήσω μια 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα η Γερμανίδα η ακόμα και Ελληνίδα ΓΚΟΜΕΝΑ. το ΓΚΟΜΕΝΑ σκοπίμως με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν μπορείς να χτυπήσεις 20χρονη φοιτήτρια Σουηδέζα η Γερμανίδα η ακόμα και Ελληνίδα γκόμενα,

Έχω κατά καιρούς τεντώσει το Tinder κάνοντας ακρότητες,κάθε μέρα διαφορετικό date,κ.λ.π.
Το Tinder έχει έναν αλγόριθμο αναφορικά με το ποια προφίλ εμφανίζει πρώτα σε μία περιοχή.
Ο αλγόριθμος αυτός λοιπόν,προωθεί τα προφίλ που συγκεντρώνουν τα πιο πολλά like και που ανταλλάσσουν μηνύματα.
Εγώ έμπαινα μία βδομάδα Tinder,έπαιρνα τηλέφωνα από γκόμενες και όταν τίγκαρα στα dates,
Εκεί λοιπόν έπιανα 100άδες likes,απαντούσα και copy paste στα μηνύματα για να επηρεάζω ακόμη
περισσότερο τον αλγόριθμο,ώστε όταν ξαναβάλω τοποθεσία Μόναχο,να με βγάζει στα πρώτα 10 αποτελέσματα για μία βδομάδα,
όπως και γινόταν..

Γιατί σε αυτή την περίπτωση υπάρχει πραγματικό white privilege,αίσθηση κατωτερότητας από μέρους τους,είσαι "εισιτήριο" για την Ευρώπη που για πολύ κόσμο εκεί κάτω φαντάζει τόπος μαγικός.
Έχεις ανώτερο status.

Για τους ίδιους λοιπόν λόγους,θεωρώ ότι ένας 50άρης μπορεί να χτυπήσει μια 20χρονη Αφρικανή,Aσιάτισσα,Koυβανή και όχι μία αντίστοιχη Ευρωπαία.

Αφού θέλεις να το συζητήσουμε σοβαρά θα το κάνουμε.

Συμφωνώ ότι το status του λευκού στην Αφρική και σε ορισμένες Ασιατικές χώρες ( όχι όλες, λίγες πλέον στην Ασία ) είναι κατά πολύ υψηλότερο από ότι στην Ευρώπη.

Αυτό δίνει την δυνατότητα ακόμη και σε κάτι κωλόγερους όπως η αφεντιά μου να χτυπάνε 20άρες όμορφες κοπελίτσες. Για γκόμενες μιλάμε τώρα. Οχι για τις κατά KMAN2 σπονσορέτες και τις υπόλοιπες 100 αποχρώσεις της πουτάνας. Για να συνεονοούμαστε.

Η ερώτηση λοιπόν είναι όλοι οι λευκοί μεσήλικες αν πάνε βόλτα στην Αφρική θα χτυπάνε 20χρονα εννιάρια ντόπιες ?? ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΟΧΙ.
Οσοι νομίζουν ότι το παιχνίδι με τις γκόμενες είναι εύκολο εκεί πλανάται πλάνην οικτρά.

Μπορεί να έχεις το status του λευκού σε αυτές τις χώρες που σου προσδίδει τα στοιχεία της ανωτερότητας, της οικονομικής άνεσης, και της ( για τις ντόπιες ) εξωτικότητας, αλλά αυτό σου δίνει απλά ένα αρχικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ντόπιων. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.

Αν είσαι λευκός μεν, αλλά καράφλας, σαπιοκοιλιάς, κακάσχημος βρωμίλος κλπ , και κυρίως πανίβλακας και άγαρμπος, σε διαβεβαιώ ότι ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, τα αρχίδια σου θα πάρεις και σε αυτά τα μέρη. Πίστεψέ με έχω φάει τη ζωή μου εκεί κάτω και ξέρω.

Πέραν του ότι πρέπει να έχεις και στο κώλο μάτια γιατί απο πλευράς ασφάλειας, έξω απο τα πεντάστερα ξενοδοχεία δεν ξέρεις απο που σου έρχεται.
Τα folks bar στο Λάγος ακόμα τα θυμάμαι, και αν νέος που πήγα εκεί είχα το μυαλό που τώρα έχω απλά δεν θα ξαναπήγαινα. Να μην τα πολυλογώ, απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι γινόταν.

Αρα ναι θα συμφωνήσω ότι αυτός που αναφέρεις είναι ο λόγος που εκεί κάτω έχω περισσότερη πέραση απο ότι στην Βόρεια Ευρώπη.

ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ,
Παλιά πήγαινα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, τώρα πλεον για καθαρά τουριστικούς.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Γειά σας και καλή χρονιά! Θα πούμε πολλά το επόμενο διάστημα..
I’ll be back:sunglasses:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Για να το κάνω πιο λιανό, θα δώσω ενα παράδειγμα.

Πριν απο 4,5 χρόνια πήγα στην Καμπότζη. Ανοιξα και ένα σχετικό thread που γράφω την εμπειρία μου.

Ο λόγος που πήγα ποιός ήταν να γαμήσω κίτρινες ?? Αφού είχα ξεσκιστεί στις κίτρινες 2 εβδομάδες πριν στην Ταιλάνδη και τις είχα χορτάσει.

Ο λόγος ήταν γιατί ήθελα να δώ αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες

Συνημμένα

• 20160808_112510.jpg
    20160808_112510.jpg
    102,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 20160808_142556.jpg
    20160808_142556.jpg
    68,8 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 20160809_222042.jpg
    20160809_222042.jpg
    96,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 20160808_075733.jpg
    20160808_075733.jpg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 20160808_093323.jpg
    20160808_093323.jpg
    118,7 KB · Εμφανίσεις: 19
  • FB_IMG_1554893464311.jpg
    FB_IMG_1554893464311.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • FB_IMG_1551861874508.jpg
    FB_IMG_1551861874508.jpg
    6 KB · Εμφανίσεις: 23
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τα έχουμε πει πολλές φορές.Πόσοι Ελληνες που έμειναν,σπούδασαν Ρουμανία πάνω από ένα έτος έμαθαν ρουμανικά?100% γιατί είχαν όλοι Ρουμάνες γκόμενες.Πόσοι Ελληνες που μειναν Ρωσία έμαθαν ρωσικά?100% γιατί είχαν όλοι Ρωσίδες γκόμενες.
Πόσοι Ελληνες που έμειναν Τσεχία και 5 χρόνια ακόμα έμαθαν τσέχικα?2% και πολύ είναι.Γιατί δε γάμησαν τίποτα.Αντε Σλοβακία να είναι 5%.
Εγώ πήγαινα 2000-2010 να γαμήσω Τσεχία είχα μάθει τσέχικα και γαμούσα αβέρτα,για τους άλλους αυτό είναι τρελό.Αυτοί δε γαμούσαν σα μόνιμοι,πολλώ δε μάλλον σαν τουρίστες,
Οπως και το που πάω τώρα Κίεβο με τις σημερινές συνθήκες για τους άλλους είναι τρελό.Γιατί δε σκεφτόμουνα με βάση το μέσο όρο.Ναι ο μέσος όρος θα τα βρει μπαστούνια στην Τσεχία προ δεκαετίας.Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.Ναι,ο μέσος όρος θα κλάσει Κίεβο σαν τουρίστας.Εγώ όμως θα γαμήσω αβέρτα.Αν ξεφύγεις λίγο από τη λογική του μέσου όρου και των γενικών ροπών και πιάσεις το niche που λένε βλέπεις το φως το αληθινό.Αν σκέφτεσαι με μέσους όρους,τάσεις κτλ πιάνεις τα αρχίδια σου τα δυο γίνεσαι και εσύ μέσος όρος.
Α δηλαδή λίγο περιφρονήσεις το μέσο όρο και είσαι ουσιαστικά αρκετά πιο πάνω ή λίγο καλύτερος ξεσκίζεσαι γιατί αλλάζεις κατηγορία φεύγεις στην πρώτη ή δεύτερη ποσοστιαία απόκλιση από το μέσο όρο και αλλάζει η θέαση του πεδίου.Βλέπεις άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουν οι άλλοι και προσαρμόζεις το παίγνιο και την πραγματικότητα στα γούστα σου.
Γενικά ο μέσος όρος είναι αυτό το χυδαίο ποταπό πράγμα που σε περιορίζει και πρέπει να αποφεύγεις.

Εντωμεταξύ πολλοί πιστεύουν οτι είναι πιο έξυπνοι επειδή ξέρουν καλύτερα τη μαλακία που δέρνει το μέσο όρο.Ποιος σε χέζει ρε μαλάκα αν νομίζεις οτι ξέρεις καλύτερα τη μαλακία που δέρνει το μέσο όρο?Τι το πέρασες?Εγώ επιβάλλω εδώ μέσα τους όρους.Εφοδος φάση.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τώρα βέβαια τη δεύτερη μέρα το βράδυ όταν γύρισα κατάκοπος απο το ανελέητο περπάτημα 7 ωρών, η κοπελίτσα που μου έκανε μασάζ μου έκανε μια κρίσιμη ερώτηση, ''Are you all alone here ??''.

Αν έχεις φάει όλη σου τη ζωή παίζοντας μπάλα, η ερώτηση ισοδυναμούσε με πάσα στην μικρή περιοχή στο ύψος του πέναλτι.

Η συνέχεια φαίνεται στις εικόνες.

Εσύ τι θα έκανες ?? Θα την άφηνες παραπονεμένη ?? Η θα έλεγες εγώ γαμάω μόνο Σλάβες ??

Συνημμένα

• 20160807_125354.jpg
    20160807_125354.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 20160807_130230.jpg
    20160807_130230.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 20160807_130254.jpg
    20160807_130254.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 29

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Οπως και το που πάω τώρα Κίεβο με τις σημερινές συνθήκες για τους άλλους είναι τρελό.Γιατί δε σκεφτόμουνα με βάση το μέσο όρο.Ναι ο μέσος όρος θα τα βρει μπαστούνια στην Τσεχία προ δεκαετίας.Εγώ όμως που είμαι πάνω από το μέσο όρο θα ξεσκιστώ στον πούτσο.Ναι,ο μέσος όρος θα κλάσει Κίεβο σαν τουρίστας.Εγώ όμως θα γαμήσω αβέρτα.
Αφου μια γαμησες τωρα που ησουνα και μαλιστα παλια "γκομενα" .... το ξεσκισμα που το ειδες? :D:
καθολου τρελο δεν ηταν να πας στο Κιεβο , μονο εγω ξερω 2 ελληνες που ηταν ηδη πανω την ιδια περιοδο και φυσικα γαμουσαν με λεφτα και πολυ καλα εκαναν.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Υπάρχει ένας γενικός κανόνας που λέει ότι όποιος ξέρει μπάλα παίζει παντού.

Ο άμπαλος με τις γυναίκες δεν παίζει πουθενά.

Απόδειξη. Την πέμπτη μου μέρα εκεί και αφού το παραπάνω κοριτσάκι με είχε στραγγίξει γέρο άνθρωπο είχε φύγει για το χωριό του,, έκανα τις συνηθισμενες μου βόλτες στους ινδουιστιούς Ναούς.

Ενας τυπάκος ξεναγός με πλησίασε με χίλιες επιφυλάξεις και με ρώτησε άν ήξερα Γαλλικά, Του απάντησα Ναί . Με παρακάλεσε αν μπορούσα να μεταφράζω για λίγη ώρα στα Γαλλικά για δυο πελάτισές του που δεν ήξεραν Αγγλικά. Η πιθανότητα να βρείς Καμποτζιανό να μιλάει Γαλλικά είναι ιδια με το να βρείς πάγο στη Σαχάρα μέρα μεσημέρι.

Η κοπελίτσα ποθ ζητούσε μετάφραση ήταν.., Ρωσίδα καθηγήτρια Γαλλικών. Είναι αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Αφού της μετέφραζα για κανά δύοωρο τα του ξεναγού το βράδυ βγήκαμε μαζί για φαγητό και έπειτα της έδειξα και άλλες πιο ενδιαφέρουσες χρήσεις της Γλώσσας.

Το συμπέρασμα ?? Αν ξέρεις μπάλα, με το που θα σου δωθεί η ευκαιρία θα σκοράρεις. ΠΑΝΤΟΥ. Αν είσαι μουνίκακας όπου και να πας μουνίκακας θα μείνεις.

Οι φωτογραφίες απο τους καταράκτες του Kulen Mountain στην Καμπότζη, Η Σβέτα η κοπελίτσα καλή της ώρα όπου να είναι με έχει τραβήξει.

Ο μαλακας Ελληνάρας στο βάθος της φωτογραφίας που παρακούοντας τις συμβουλές των ντόπιων χώθηκε σχεδόν κάτω απο τον καταράκτη είναι η αφεντιά μου.

Συνημμένα

• Cαmbodia 2016 8.jpg
    Cαmbodia 2016 8.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 20160810_122611.jpg
    20160810_122611.jpg
    119,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • 20160810_122329.jpg
    20160810_122329.jpg
    303,1 KB · Εμφανίσεις: 28
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356

όπως και γινόταν..

Έχεις ανώτερο status.

Αφού θέλεις να το συζητήσουμε σοβαρά θα το κάνουμε.

Συμφωνώ ότι το status του λευκού στην Αφρική και σε ορισμένες Ασιατικές χώρες ( όχι όλες, λίγες πλέον στην Ασία ) είναι κατά πολύ ψηλότερο από ότι στην Ευρώπη.

Αυτό δίνει την δυνατότητα ακόμη και σε κάτι κωλόγερους όπως η αφεντιά μου να χτυπάνε 20άρες όμορφες κοπελίτσες. Για γκόμενες μιλάμε τώρα. Οχι για τις κατά KMAN2 σπονσορέτες και τις υπόλοιπες 100 αποχρώσεις της πουτάνας. Για να συνεονοούμαστε.

Η ερώτηση λοιπόν είναι όλοι οι λευκοί μεσήλικες αν πάνε βόλτα στην Αφρική θα χτυπάνε 20χρονα εννιάρια ντόπιες ?? ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΟΧΙ.
Οσοι νομίζουν ότι το παιχνίδι με τις γκόμενες είναι εύκολο εκεί πλανάται πλάνην οικτρά.

Μπορεί να έχεις το status του λευκού σε αυτές τις χώρες που σου προσδίδει τα στοιχεία της ανωτερότητας, της οικονομικής άνεσης, και της ( για τις ντόπιες ) εξωτικότητας, αλλά αυτό σου δίνει απλά ένα αρχικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ντόπιων. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ.

Αν είσαι λευκός μεν, αλλά καράφλας, σαπιοκοιλιάς, κακάσχημος βρωμίλος κλπ , και κυρίως πανίβλακας και άγαρμπος, σε διαβεβαιώ ότι ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, τα αρχίδια σου θα πάρεις και σε αυτά τα μέρη. Πίστεψέ με έχω φάει τη ζωή μου εκεί κάτω και ξέρω.

Πέραν του ότι πρέπει να έχεις και στο κώλο μάτια γιατί απο πλευράς ασφάλειας, έξω απο τα πεντάστερα ξενοδοχεία δεν ξέρεις απο που σου έρχεται.
Τα folks bar στο Λάγος ακόμα τα θυμάμαι, και αν νέος που πήγα εκεί είχα το μυαλό που τώρα έχω απλά δεν θα ξαναπήγαινα. Να μην τα πολυλογώ, απλά δεν μπορείς να φανταστείς τι γινόταν.

Αρα ναι θα συμφωνήσω ότι αυτός που αναφέρεις είναι ο λόγος που εκεί κάτω έχω περισσότερη πέραση απο ότι στην Βόρεια Ευρώπη.

ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΓΚΟΜΕΝΕΣ. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ,
Παλιά πήγαινα για καθαρά επαγγελματικούς λόγους, τώρα πλεον για καθαρά τουριστικούς.

Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανείς σε αυτά που λες,στα ίδια καταλήγουμε.

Το κακό είναι ότι πολλές φορές παίρνεις κάποια post προσωπικά,ενώ στο συγκεκριμένο forum δεν έχει καμία αξία να μας εξιστορήσει ούτε ένας χαρισματικός,καλοστεκούμενος 50άρης πως κατακτά 20χρονες,αλλά ούτε και πόσες χυλόπιτες τρώει ένας βλάκας σαπιοκοιλιάς 50άρης.

Στην Πράγα έχει κάνει 45+ 'Ελληνας μπροστά μου πράγματα που ούτε ο Σπαλιάρας δε θα έκανε.
Αλλά δεν έχει νόημα να αναφερθώ σε αυτόν,μιας και όσοι είναι σαν αυτόν,δεν χρειάζονται κανένα bou για να μάθουν το παίγνιο.
Νομίζω έχει περισσότερο νόημα να αναφερόμαστε στο μέσο μέλος,εμφάνιση,κ.λ.π.

Αυτό που γράφτηκε εξαρχής είναι ότι πολλοί που γουστάρουν να γκομενίζουν,χάνουν με το πέρασμα του χρόνου την επαφή με τις μικρότερες ηλικίες(αρχικά με τις λευκές γυναίκες της Ευρώπης),οπότε στρέφονται σε μέρη που η μετοχή τους έχει ακόμη αξία.
Κάποιοι δε,προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κάτι χόμπιτ 1.50 φέρνουν τις παντούφλες και ξέρουν να κάνουν μασάζ,είναι ξαφνικά top γκόμενες.

Αυτό γράφτηκε,απλά γράφτηκε από τον kman ο οποίος φυσικά φωτογράφιζε εσένα,οπότε και απάντησες επί προσωπικού.
Όμως εγώ αναφέρομαι στον μέσο 50άρη που τον ενδιαφέρει να γκομενίζει και όχι απαραίτητα σε εσένα που πήγαινες πρωτίστως για μπίζνες ή αναψυχή.

Δεν υπάρχει μόνο παγκόσμιο μουνοχρηματιστήριο,αλλά υπάρχει και για εμάς τους άντρες.

Και εγώ στα 70 μου θα πάρω 2 κούτες βιάγκρα,ένα ΝΟΚΙΑ 3310 για δώρο και θα πάω σε κάποια αφρικανική ή σε όποια εναπομείνασα κομμουνιστική χώρα να γαμάω πιπίνια,
γιατί αν προσπαθήσω να το κάνω σε 20χρονες Ευρωπαίες θα με ψεκάζουν με πέπερσπρέι και θα φωνάζουν συλλάβετε τον πορνόγερο

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Παράδειγμα δεύτερο. Πριν έξι χρόνια πήγα να βρώ ένα πρωήν συνάδελφό μου Ιρλανδό που τώρα μένει στη Σιγκαπούρη.

Γιατί πήγα στη Σιγκαπούρη ?? Για να γαμήσω κίτρινες ??

Στη Σιγκαπούρη πήγα για να δώ μέρη όπως αυτά στις φωτογραφίες.

Συνημμένα

• 20150421_093010.jpg
    20150421_093010.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 19
  • 20150421_093028.jpg
    20150421_093028.jpg
    2,9 MB · Εμφανίσεις: 17
  • 20150421_225130.jpg
    20150421_225130.jpg
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 21
  • 20150421_225138.jpg
    20150421_225138.jpg
    4 MB · Εμφανίσεις: 24
  • 20150421_232144.jpg
    20150421_232144.jpg
    3,1 MB · Εμφανίσεις: 19

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Τα βράδια βέβαια βγαίναμε. Και ένα βράδυ γνώρισα τη κοπελίτσα της φωτογραφίας.

Εσύ τι θα έκανες ?? Θα έλεγες εγώ γαμάω μόνο Σλαβες.

Πέρασα 4 μέρες φανταστικά μαζί της.

ΥΓ. Η μια φωτογραφία χωρίς απόκρυψη για τον φίλο μου τονΤάσο που γουστάρει να βλέπει μάτια.:wink::wink:

Συνημμένα

• 20180729_210646.jpg
    20180729_210646.jpg
    3,9 MB · Εμφανίσεις: 26
  • 20180729_225233.jpg
    20180729_225233.jpg
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 33

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το εξήγησα όσο καλύτερα μπορούσα. Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Αυτά και τέρμα γιατί έχω βγεί Off topic. Εδώ για Σλάβες μιλάμε.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ νυχτερινή ζωή Κολομβία.Πώς είναι δυνατό να πάει κανείς να γαμήσει σε αυτά τα μέρη?Πώς μπορούν να συγκριθούν με τα μουνολίβαδα Πόζναν,Βρότσλαβ κτλ.Μιλάμε για άτοπη σύγκριση.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εδώ νυχτερινή ζωή Κολομβία.Πώς είναι δυνατό να πάει κανείς να γαμήσει σε αυτά τα μέρη?Πώς μπορούν να συγκριθούν με τα μουνολίβαδα Πόζναν,Βρότσλαβ κτλ.Μιλάμε για άτοπη σύγκριση.

Εδώ ρε αρχηγέ κάποιοι έχουν για γκομενάρα...τη Σακίρα

Που δεν τη συγκρίνω ούτε καν με 6αρι από τα μουνολίβαδα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Εδώ ρε αρχηγέ κάποιοι έχουν για γκομενάρα...τη Σακίρα

Που δεν τη συγκρίνω ούτε καν με 6αρι από τα μουνολίβαδα

Πήγαινε μια φορά Pacha στο Πόζναν ή Cherry και Grey club Wroclaw ή Pomaranca Katowice να θαμπωθείς από τα μουνέτα να αποκτήσεις στάνταρντ και να δεις το φως το αληθινό πώς πρέπει να είναι οι γκόμενες.Ακόμα και Stodolni να πας Οστράβα θα χάσεις τη μπάλλα.
Δε συγκρίνεται η εμπειρία μουνολίβαδα.

Θρμάμαι πριν 10 χρόνια έμπαινες στα κλαμπ και έπαιζαν τόσα μουνέτα σου έρχονταν απεριόριστες χύσεις.Οργασμικό περιβάλλον.Μαγική ανατολική Ευρώπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom