Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
@ Βαλκάνιος Π. Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου στα νειάτα μου και σε συμπαθώ θα σου πω και κάτι άλλο που πιστεύω δεν σου περνάει απο το μυαλό.

Το ίδιο και για τους φίλους του thread βέβαια.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορεί υπο προυποθέσεις να είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Και εξηγούμαι.

Ολες οι Γκόμενες ( ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ) ξεκινάνε με κάποιον άντρα πιστεύοντας πάντα ότι αυτό που ξεκινάνε έχει δυνητικά κάποια προοπτική.
Δεν μιλάω για αρπακτικά που πανε με γερόντια ελπίζοντας σε γρήγορη κληρονομιά η πλούσιο διαζύγιο.
Μιλάω για ''νορμαλ'' γυναίκες.

Και σχέσεις η ''σχέσεις'' με προοπτική είναι αυτές στις οποίες η διαφορά ηλικίας είναι 10 άντε 15 χρόνια και ίσως πολλά λέω.
Στο 99,9% των περιπτώσεων αποδεικνύεται βέβαια de Facto ότι δεν είχαν καμμία προοπτική και οι γκόμενες παίρνουν τα αρχίδια τους.

Σε πολλές λοιπόν περιπτώσεις τους γεννιέται η ανάγκη να δούν και κάτι στο χαλαρό, χωρίς καμμία προοπτική, μόνο για τη καλοπέραση τους.
Λειτουργεί σαν ένα είδος αντίδρασης στην οπτική που βλεπουν ότι οι άντρες έχουν, που κοιτάζουν δηλαδή μόνο πως θα καλοπεράσουν.
Οταν αλλεπάλληλες δοκιμές με άντρες που κάνουν αποτυγχάνουν και αυτές απηυδούν.

Και ποιός μπορεί να τους εξασφαλίσει σε short term τη καλοπέρασή τους ?

Ο Αφραγκος συνομίλικός τους που πέρα απο ένα καλό γαμήσι, και άσκοπο λοιώσιμο στα ξενύχτια, δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει ??

Οχι είναι η απάντηση. Αυτό τους το εξαφαλίσει ένας μεσήλικας που έχει την οικονομική δυνατότητα να τους το εξασφαλίσει. Αρκεί βέβαια ο μεσήλικας στοιχειωδώς να βλέπεται και να μην είναι χρέπι που σιχαίνεται την ώρα και τη στιγμή που ξαπλώνει μαζί του, να έχει μια ισσοροπία ανάμεσα στη σοβαρότητα και στο χιούμορ ώστε να μην φαίνεται σα σαχλός Κωνσταντάρας παλιμπαιδιστής, να δουλεύει το κεφάλι του, και το κυριώτερο να μπορεί να της ανοίξει το κεφάλι και να της δείξει και 5 πράγματα απο την εμπειρία του που αυτή δεν έβλεπε.Λειτουργεί πολλές φορές και ως αφροδισιακό.

Πίστεψέ με δουλεύει. Δεν είναι εύκολο. Και είναι σπάνιο. Αλλά δουλεύει.

Αυτά για απόψε.:hi::hi:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ άμα σε πετάξω μέσα στις αρένες με τα θηρία Pomaranca,Energy,Stodolni,XdemonD Flair κτλ θα κάνεις τίποτα?Οχι βέβαια.
Αν σε ρίξω στο μωλ Zlote Terasy στη Βαρσοβία για ένα τριήμερο θα βγάλεις γκόμενα?Οχι βέβαια.
Αν σε πετάξω Κρεσάτικ να χτυπάς τις γκόμενες που τρέχουν σα σίφουνας θα χτυπήσεις κάτι?Οχι.
Αυτά είναι περιβάλλοντα και αληθινές προκλήσεις.Εγώ πήγα αεροδρόμιο Ατατούρκ και έβγαλα γκόμενα Ουκρανέζα.Εβγαλα Τσέχα γκόμενα σε πτήση για Τσεχία που δε μίλαγε ελληνικά ούτε αγγλικά και η θέση της δεν ήταν καν δίπλα μου.
Εχω βγάλει γκόμενες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς,στάσεις λεωφορείων,τρένα ακόμη και σε τουαλέτες.Λειτουργώ υπό συνθήκες πίεσης με χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς.Αποδέχομαι τις προκλήσεις.
Γενικά το θέμα είναι να τα έχεις όλα εναντίον σου και να μπαίνεις στην αρένα και να τα ανατρέπεις όλα με δυναμισμό.Να λειτουργείς αποτελεσματικα υπό συνθήκες πίεσης έλλειψης χρόνου,χώρου,στέρησης ύπνου και τροφής σα μουνοκυνηγός διαρκείας.Σημασία έχει τι κάνεις στις δύσκολες συνθήκες όχι όταν είσαι χορτάτος έχεις χρόνο λεφτά,χώρο μπορείς να ξεκουραστείς κτλ.
Σαν ασκητικός,φανατικός μουνοκυνηγός έχεις τεράστιο πλεονέκτημα αφού οι άλλοι δεν είναι τόσο κωλοπετσωμένοι και διψασμένοι να προβαίνουν στις ίδιες θυσίες και ενέργειες έχουν πιο χαλαρό και ψωλαδόρικο τρόπο σκέψης που τους καθιστά μη ανταγωνιστικούς.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.035
Πόντοι
3.556
τύπε κμαν σου εχει μπαχαλεψει το νήμα ο γερό σοφός mind reader :woldman: και τραβάει ολα τα φώτα της δημοσιότητας πανω του :sunglasses: :confused::confused::confused:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Εγώ άμα σε πετάξω μέσα στις αρένες με τα θηρία Pomaranca,Energy,Stodolni,XdemonD Flair κτλ θα κάνεις τίποτα?Οχι βέβαια.
Αν σε ρίξω στο μωλ Zlote Terasy στη Βαρσοβία για ένα τριήμερο θα βγάλεις γκόμενα?Οχι βέβαια.
Αν σε πετάξω Κρεσάτικ να χτυπάς τις γκόμενες που τρέχουν σα σίφουνας θα χτυπήσεις κάτι?Οχι.
Αυτά είναι περιβάλλοντα και αληθινές προκλήσεις.Εγώ πήγα αεροδρόμιο Ατατούρκ και έβγαλα γκόμενα Ουκρανέζα.Εβγαλα Τσέχα γκόμενα σε πτήση για Τσεχία που δε μίλαγε ελληνικά ούτε αγγλικά και η θέση της δεν ήταν καν δίπλα μου.
Εχω βγάλει γκόμενες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς,στάσεις λεωφορείων,τρένα ακόμη και σε τουαλέτες.Λειτουργώ υπό συνθήκες πίεσης με χρονικούς και τοπικούς περιορισμούς.Αποδέχομαι τις προκλήσεις.
Γενικά το θέμα είναι να τα έχεις όλα εναντίον σου και να μπαίνεις στην αρένα και να τα ανατρέπεις όλα με δυναμισμό.

Το τι μπορώ και τι δεν μπορώ να κάνω ασφαλώς και δεν το ξέρεις. Βγάζεις το συμπέρασμα που σε βολεύει.

Πόσταρα ένα σωρό φωτογραφίες πολλές απο τις οποίες είναι Σλάβες. Αρα...:wink::wink:
Αλλά ακόμα και αν αποτύχω όπως γράφεις θα πω ότι έφαγα χλαπάτσα, δεν θα πάω να βαφτίσω τις πουτάνες γκόμενες.

Οπως βέβαια και το συμπέρασμα ότι όλες οι γυναίκες πουτάνες είναι οπότε... το μοτίβο σου είναι ''Καλησπέρα, 150 ευρω φτάνουν ??''.

Κσι συτές τις βαφτίζεις και γκόμενες. Αυτές που τις ταίζεις πριν τις δεις και αφού τις δείς επι μήνες η και χρόνια με μηνιάτικα για να τις γαμάς μια δυο φορές τον χρόνο τις λές γκόμενες.
Πουτάνες περιορισμένης χρήσεως είναι αλλά απλά δεν θέλεις να το παραδεχθείς.Και εκτός απο εσένα αρμέγουν άλλους 5-6 βέβαια. Δεν πειράζει όμως όταν περνάει το διαβολοτριήμερο σου στο Κιεβο οι ''γκόμενες'' τα πίνουν με τους μόνιμους τους εκεί στην υγειά σου ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.

Την άλλη τη ταίζεις ( όπωςεσύ έγραψες λίγες σελίδες πριν ) απο το 2011 ρε κακομοίρη. Σου έχει φάει μια περιουσία. Βάλε κανά τρακοσάρι το μήνα επι 9-10 χρόνια. Διαμερισματάκι πλήρες έβγαλε. Τον εαυτό σου που τον έχεις αφήσει και εχεις γίνει χρέπι ειλικρινά δεν τον λυπάσαι ρε ??

Τέλος πάντων. Κάνε ότι γουστάρεις. Κακώς ασχολούμαι.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
τύπε κμαν σου εχει μπαχαλεψει το νήμα ο γερό σοφός mind reader :woldman: και τραβάει ολα τα φώτα της δημοσιότητας πανω του :sunglasses: :confused::confused::confused:

Μμμμ. Το γουστάρεις όμως το μπάχαλο έτσι ??

Περαν του ότι σβήνεις τη φωτιά με βενζίνη, το οποίο βέβαια μου διέφυγε δεν το κατάλαβα !!:wink::wink::wink:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Σύνοψη του 2020.
Ιανουάριος στο Κίεβο.

qjbNLc.jpg

mbGyoj.jpg

1dtb5K.jpg

bAqGLV.jpg

thXuSh.jpg

Μάρτιος στην Πράγα.

SeW8qh.jpg

Μάιος στο Βερολίνο.

C2jjeY.jpg

Αύγουστος στη Σαντορίνη.

9DxV1V.jpg

msQo69.jpg

Σεπτέμβριος στο Πόζναν.

VHE50O.jpg

NK6lIo.jpg

Bq2ug7.jpg

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κίεβο.

1BsKqe.jpg

6JsBHO.jpg

f3kc2H.jpg

1nQhtI.jpg

Δε θα έλεγα οτι πήγε άσχημα η χρονιά σίγουρα όμως έκανε ζημιά ο κορώνα και έχασα μερικά γαμήσια.Ειδικά μερικές ευκαιρίες ήταν θεικές.
Θα πάρω όμως την εκδίκησή μου στο νέο έτος.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.035
Πόντοι
3.556
άρχοντα κμαν μην δινεις σημασια στον γερό σοφό mind reader ου γαρ οιδασι τι ποιουσι:woldman:

απο την αλλη σε ειπε και χρεπι βεβαια :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.035
Πόντοι
3.556
Σύνοψη του 2020.
Ιανουάριος στο Κίεβο.

qjbNLc.jpg

mbGyoj.jpg

1dtb5K.jpg

bAqGLV.jpg

thXuSh.jpg

Μάρτιος στην Πράγα.

SeW8qh.jpg

Μάιος στο Βερολίνο.

C2jjeY.jpg

Αύγουστος στη Σαντορίνη.

9DxV1V.jpg

msQo69.jpg

Σεπτέμβριος στο Πόζναν.

VHE50O.jpg

NK6lIo.jpg

Bq2ug7.jpg

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Κίεβο.

6JsBHO.jpg

f3kc2H.jpg

1nQhtI.jpg

Δε θα έλεγα οτι πήγε άσχημα η χρονιά σίγουρα όμως έκανε ζημιά ο κορώνα και έχασα μερικά γαμήσια.Ειδικά μερικές ευκαιρίες ήταν θεικές.
Θα πάρω όμως την εκδίκησή μου στο νέο έτος.

άρχοντα μονο εσυ :headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λοιπόν η συνταγή ''αρχηγάρας''

Βρείτε ένα αρπακτικό απο το διαδίκτυο η και απο live game, κόψτε του ένα τρακοσάρι το μήνα για τα βασικά του και θα το συναντάτε μια το πολύ δυο φορές το χρόνο.

Τις φορές βέβαια που το συναντάτε θα πληρώνετε extra τόσο σε χρήμα όσο και σε διάφορα δώρα plus ολα τα έξοδα διασκέδασης.

Επιπλέον θα ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό που κάνει μαζί σας το κάνει με άλλους 5-6 δυτικούς οι οποίοι επισκέπτονται το Κίεβο διαβολοτριήμερα σε Rotation Base.

Φροντίστε να αφήνετε και λίγο χρόνο ανάμεσα στα τριήμερα γιατί πρέπει το κορίτσι να βλέπει και το μόνιμο εν Κιέβω γαμιά της.

Τέλος πάνω από όλα μην ξεχνάτε. Για γκόμενες μιλάμε όχι για πουτάνες !!

ΥΓ Eγώ ως μπαχαλάκιας σας αφήνω στη σοφία της ''αρχηγάρας'' διότι είναι προφανές ότι η παρουσία μου τον ενοχλεί και δεν θέλω να στεναχορώ ανθρώπους. Αλλωστε το έχω υποσχεθεί.

Καλή συνέχεια !!:hi::hi::hi:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.789
Πόντοι
216
@ Βαλκάνιος Π. Επειδή μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου στα νειάτα μου και σε συμπαθώ θα σου πω και κάτι άλλο που πιστεύω δεν σου περνάει απο το μυαλό.

Το ίδιο και για τους φίλους του thread βέβαια.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μπορεί υπο προυποθέσεις να είναι πλεονέκτημα και όχι μειονέκτημα. Και εξηγούμαι.

Ολες οι Γκόμενες ( ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ) ξεκινάνε με κάποιον άντρα πιστεύοντας πάντα ότι αυτό που ξεκινάνε έχει δυνητικά κάποια προοπτική.
Δεν μιλάω για αρπακτικά που πανε με γερόντια ελπίζοντας σε γρήγορη κληρονομιά η πλούσιο διαζύγιο.
Μιλάω για ''νορμαλ'' γυναίκες.

Και σχέσεις η ''σχέσεις'' με προοπτική είναι αυτές στις οποίες η διαφορά ηλικίας είναι 10 άντε 15 χρόνια και ίσως πολλά λέω.
Στο 99,9% των περιπτώσεων αποδεικνύεται βέβαια de Facto ότι δεν είχαν καμμία προοπτική και οι γκόμενες παίρνουν τα αρχίδια τους.

Σε πολλές λοιπόν περιπτώσεις τους γεννιέται η ανάγκη να δούν και κάτι στο χαλαρό, χωρίς καμμία προοπτική, μόνο για τη καλοπέραση τους.
Λειτουργεί σαν ένα είδος αντίδρασης στην οπτική που βλεπουν ότι οι άντρες έχουν, που κοιτάζουν δηλαδή μόνο πως θα καλοπεράσουν.
Οταν αλλεπάλληλες δοκιμές με άντρες που κάνουν αποτυγχάνουν και αυτές απηυδούν.

Και ποιός μπορεί να τους εξασφαλίσει σε short term τη καλοπέρασή τους ?

Ο Αφραγκος συνομίλικός τους που πέρα απο ένα καλό γαμήσι, και άσκοπο λοιώσιμο στα ξενύχτια, δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει ??

Οχι είναι η απάντηση. Αυτό τους το εξαφαλίσει ένας μεσήλικας που έχει την οικονομική δυνατότητα να τους το εξασφαλίσει. Αρκεί βέβαια ο μεσήλικας στοιχειωδώς να βλέπεται και να μην είναι χρέπι που σιχαίνεται την ώρα και τη στιγμή που ξαπλώνει μαζί του, να έχει μια ισσοροπία ανάμεσα στη σοβαρότητα και στο χιούμορ ώστε να μην φαίνεται σα σαχλός Κωνσταντάρας παλιμπαιδιστής, να δουλεύει το κεφάλι του, και το κυριώτερο να μπορεί να της ανοίξει το κεφάλι και να της δείξει και 5 πράγματα απο την εμπειρία του που αυτή δεν έβλεπε.Λειτουργεί πολλές φορές και ως αφροδισιακό.

Πίστεψέ με δουλεύει. Δεν είναι εύκολο. Και είναι σπάνιο. Αλλά δουλεύει.

Αυτά για απόψε.:hi::hi:
Μέσα στο μυαλό της γκόμενας απλά δουλεύεις σαν υποκατάστατο μέχρι να βρει έναν συνομίληκό της.
Μου το έχουν πει μικρότερες όταν σταμάτησα να τις γαμάω και δεν περίμεναν κάτι άλλο.
Αντιστοίχως η δίμετρη Βόρεια, που ψάχνει τον Βίκινγκ και βολεύεται με έναν Μεσογειακό π.χ.
Πρέπει να είσαι τυχερός και να θέλει να "αράξει" περιστασιακά και αυτό πάλι υπό όρους. Καταβάλλεις πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια και η γκόμενα με την πρώτη μαλακία έσπασε.
Γι' αυτό ο Τσομπάνης σου λέει: γάμησε τα όλα, δεν έχει νόημα. Και δώσε βάρος ή στο γαμπριλίκι, ή στο σπονσοριλίκι.
Το γαμπριλίκι έχει ημερομηνία λήξεως και εκεί είναι που μπερδεύονται.
Πρέπει να ερμηνεύεις σωστά, να διαβάζεις μέσα από τα συμφραζόμενα! :hi:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936

ΥΓ Eγώ ως μπαχαλάκιας σας αφήνω στη σοφία της ''αρχηγάρας'' διότι είναι προφανές ότι η παρουσία μου τον ενοχλεί και δεν θέλω να στεναχορώ ανθρώπους. Αλλωστε το έχω υποσχεθεί.

Συνέχεια προσπαθείς να τον μειώσεις αποκαλώντας τον αρχηγάρα ενώ είναι ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.035
Πόντοι
3.556
εντωμεταξυ λεει ο τυπος ο mind οτι δεν θελει να στεναχωρεί ανθρώπους και σεβεται το νήμα. αλλα λιγο πιο πανω λεει τον κμαν χρέπι για λύπηση :tooth::tooth:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206

Βρείτε ένα αρπακτικό απο το διαδίκτυο η και απο live game, κόψτε του ένα τρακοσάρι το μήνα για τα βασικά του και θα το συναντάτε μια το πολύ δυο φορές το χρόνο.

Τις φορές βέβαια που το συναντάτε θα πληρώνετε extra τόσο σε χρήμα όσο και σε διάφορα δώρα plus ολα τα έξοδα διασκέδασης.

Επιπλέον θα ξέρετε πολύ καλά ότι αυτό που κάνει μαζί σας το κάνει με άλλους 5-6 δυτικούς οι οποίοι επισκέπτονται το Κίεβο διαβολοτριήμερα σε Rotation Base.

Φροντίστε να αφήνετε και λίγο χρόνο ανάμεσα στα τριήμερα γιατί πρέπει το κορίτσι να βλέπει και το μόνιμο εν Κιέβω γαμιά της.

Τέλος πάνω από όλα μην ξεχνάτε. Για γκόμενες μιλάμε όχι για πουτάνες !!

Ολόσωστος!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.753
Πόντοι
2.606
Ρε μαιντ ο καθένας στο είδος του γιατί μπαίνεις στη διαδικασία σύγκρισης με τον αρχηγό εσυ κανεις αυτό που ικανοποιεί εσένα ο αρχηγός ποστάρει χρυσοπληρωμένα χυδοδοχια αλλά είναι Τοπ οι περισσότερες και ευρωπαιες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
εντωμεταξυ λεει ο τυπος ο mind οτι δεν θελει να στεναχωρεί ανθρώπους και σεβεται το νήμα. αλλα λιγο πιο πανω λεει τον κμαν χρέπι για λύπηση :tooth::tooth:

Υπάρχει παλιά κόντρα για το ποιος είναι το Άλφα male στο ανατολικό μπλόκ.....:confused::confused::confused:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.827
Πόντοι
456
Άρχοντας ψωλειρο σκόραρε πολλάκις το 2020 κοντρα στον κορώνα

:knockinb::knockinb::knockinb: