Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.768
Πόντοι
3.506
Ακριβώς τα ίδια έχω δει και εγώ..
Επίσης μου έχουν παινέψει αναρίθμητοι τύποι την Ελλάδα σαν προορισμό, φαγητό,κ.λ.π.
όμως δεν μου έχει πει κανείς κάτι για τις γυναίκες...

Τέσπα,έτσι κι αλλιώς δεν ασχολούμαι,αν και κάποιες σκάνε φορτσάτες μάλλον νομίζοντας ότι θα παίξει ειδική μεταχείριση λόγω καταγωγής..
Μπα..

Αρχηγέ,δηλώνω πανάσχετος με δαχτυλίδια και σε ποιο δάχτυλο σημαίνει τι,αλλά είχα ρίξει μερικούς πούτσους και καυλια σε μια Πολωνέζα,την οποία πέτυχα πριν λίγο τυχαία να δουλεύει στην γραμματεία ενός ιατρείου.
Όταν με είδε ξαφνιάστηκε, της έδωσα κάτι χαρτιά στα χέρι και ενώ φορούσε δαχτυλίδι, όταν γύρισα να ξαναπάρω τα χαρτιά το είχε βγάλει :confused:
Μου έχουν πει για τις ελλεηνιδες ότι είναι ωραίες δυο άτομα

1) ένας Αυστριακός που του είχε κάτσει μια μουναρα που τώρα έγινε μάνα από Έλληνα
2) Ένας Ινδός που είχε γαμησει μια χοντρούλα και την είχε θεοποιήσει. Θα την μπέρδεψε με γελαδα , είναι μέρος της θρησκείας τους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.768
Πόντοι
3.506
Ηχογραφημένο μήνυμα όλο λάθη
Καβλωνετε με έψιλον δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο
Κ τις πιο άσχημες ..το τις με Γιώτα .. πληθυντικός ....

:confused:
Μπήκε ο Ζανουλης μέσα σου , θεός σχωρεστον

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.356
Πόντοι
206
Εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη τα βασικά και πεταγεσαι σαν ελατήριο μόνο κ μόνο για να πεις κάτι. Και επί σημαδεμενου κάποιες μιλούσαν μια χαρά αγγλικά, γαλλικά κ ιταλικά, αλλά τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικά οταν γνωριζεις την γλώσσα τους. Αν συμβαίνει αυτό βρίσκεσαι αυτοματως 10 σκαλοπάτια πιο πάνω από αυτές, αλλά κ πιο κοντά στο στόχο σου. Διαφορετικά μόνο με αγγλικά πάντα θα είσαι γι αυτες ο ξένος, το εύκολο θύμα για ξεπουπουλιασμα, και αυτος που θα κανει διπλο κ τριπλο κόπο Ή προσφορα σε πολλαπλασιο χρημα για να σκοραρει. Επίσης παίζει ρόλο και η παραμονή σε μια χώρα για να εγκλιματιστεις και να καταλάβεις τι παιζει ετσι ωστε να μπεις στο πετσί τους (που λενε). Εάν γίνει αυτο θα φορτώνεις αβέρτα εφοσον εισαι παίκτης. Τουλάχιστον έτσι παιζοταν το έργο- για σοβαρά αποτελέσματα.
Απο το 2017 που εχω επαφη με μπλοκ ( η επαφη συμπεριλαμβανε και διαμερισμα στην Μοσχα ως εργαζομενος) δεν παρατηρησα κολλημα σε τουλαχιστον γεννημενες μετα το 90 να μπλεξουν με ατομα που δεν γνωριζουν την γλωσσα τους. Και μιλουσαν αγγλικα σε ικανοποιητικο επιπεδο
Για το τι γινοταν το 93 δεν μπορω να εκφερω γνωμη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Απο το 2017 που εχω επαφη με μπλοκ ( η επαφη συμπεριλαμβανε και διαμερισμα στην Μοσχα ως εργαζομενος) δεν παρατηρησα κολλημα σε τουλαχιστον γεννημενες μετα το 90 να μπλεξουν με ατομα που δεν γνωριζουν την γλωσσα τους. Και μιλουσαν αγγλικα σε ικανοποιητικο επιπεδο
Για το τι γινοταν το 93 δεν μπορω να εκφερω γνωμη

Γενικά το θέμα με τα αγγλικά στο μπλοκ είναι ότι δεν ήταν "υποχρεωτικά" σαν εμάς, αλλά μάθημα επιλογής στο σχολείο.
Στο Πανεπιστήμιο υπαρχουν σχολές που είναι υποχρεωτικό.

Οι γεννημένες μετά το 1990,έμαθαν και με άλλους τρόπους.
Σειρές, ταινίες,μουσική, YouTube ,Apps,Netflix,gaming..

Τώρα αν μιλάμε μόνο για πουτανες ή άλλες καημένες που κατέβηκαν από το χωριό,χαίρω πολύ.

Όσες νορμάλ γνώρισα,ήξεραν και για πέρα από απλή συνεννόηση

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.356
Πόντοι
206
Είδα και κάποιους με μόνο αγγλικά το 2023 στο Ταλίν που δεν προλάβαιναν να μετράνε χυλοπίτες.
Στην Εστονια οι γκομενες μιλανε συνηθως απταιστα αγγλικα.
Οι λογοι που ετρωγαν χιλοπιτες ηταν διαφορετικοι και μπορω να υποθεσω αρκετους

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.356
Πόντοι
206
Γενικά το θέμα με τα αγγλικά στο μπλοκ είναι ότι δεν ήταν "υποχρεωτικά" σαν εμάς, αλλά μάθημα επιλογής στο σχολείο.
Στο Πανεπιστήμιο υπαρχουν σχολές που είναι υποχρεωτικό.

Οι γεννημένες μετά το 1990,έμαθαν και με άλλους τρόπους.
Σειρές, ταινίες,μουσική, YouTube ,Apps,Netflix,gaming..

Τώρα αν μιλάμε μόνο για πουτανες ή άλλες καημένες που κατέβηκαν από το χωριό,χαίρω πολύ.

Όσες νορμάλ γνώρισα,ήξεραν και για πέρα από απλή συνεννόηση
Κοπελες με προσδοκειες, ηταν αρκετα προθυμες να μαθουν αγγλικα. Φυσικα τα πηγαν αρκετα καλα γενικοτερα. Για αυτες μιλαμε και οχι για χαζοπουτανακια

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Μου έχουν τύχει πάντως Πολωνέζες και Τσέχες ιδίως από χωριά που δε μιλάνε αγγλικά.Ρωσία επαρχία οι περισσότερες δε μιλάνε αγγλικά,ούτε 10% δε μιλάνε θα έλεγα.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.356
Πόντοι
206
Μου έχουν τύχει πάντως Πολωνέζες και Τσέχες ιδίως από χωριά που δε μιλάνε αγγλικά.Ρωσία επαρχία οι περισσότερες δε μιλάνε αγγλικά,ούτε 10% δε μιλάνε θα έλεγα.
Εχω γνωρισει και απο Εκατερινεμπουργκ και Τομσκ Σιβηριας, ηρθαν και οι δυο Χαλκιδικαρα προσκεκλημενες αργοτερα. Μια χαρα μιλουσαν αγγλικα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Εχω γνωρισει και απο Εκατερινεμπουργκ και Τομσκ Σιβηριας, ηρθαν και οι δυο Χαλκιδικαρα προσκεκλημενες αργοτερα. Μια χαρα μιλουσαν αγγλικα

Μιλάτε για διαφορετικές γκόμενες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056

Προφανώς τις είχες γνωρίσει σε αγγλικό σάιτ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ, γιατί δεν λες στο φιλοθεάμων κοινό, ότι η Ευρωπαία που καλιγώνει, μπορεί να πει καμιά ιστορία για Filmriss..
Ότι δηλαδή μπορεί να υπήρξαν στιγμές στη ζωή της που να ξύπνησε σε ένα κρεβάτι ενώ την πονούσε η σούφρα της,
πλάι σε κάποιον άγνωστο, χωρίς να θυμάται πως κατέληξε εκεί..
Και όλο αυτό να είναι οκέι ας πούμε, γιατί με το αλκοόλ τέτοια πράγματα συμβαίνουν..

Γιατί δε λες ότι η άλλη πιθανόν να μη μασήσει να σου πει ότι την έχουν παρτουζώσει.
Ότι άμα είναι τσόλι πιθανόν να την έχει γαμήσει και κανένας αράπης ή κανάς χασάν..

Και άλλα πολλά, που επειδή νταραβερίζομαι 90% με δυτικές, ένας Έλληνας δεν θα την πάλευε..

Αυτό ισχύει.εκεί την πάτησε και ο Roosh.Προσπαθούσε να μετατρέψει την ψώλα που γνώριζε στο κλαμπ σε marriage material και φυσικά αποτύγχανε.Μετά έγραφε παίζει ρόλο το περιβάλλον.
Βέβαια αν ο Ελληνας επιχειρήσει να φέρει τη Δυτική σε ελληνικό περιβάλλον και πάει να τη μαντρώσει η γκόμενα θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια.Οι Ρωσίδες βέβαια έχουν περισσότερη υπομονή.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Να σας πω ένα μυστικό .
Μία αλήθεια που ανακάλυψα μόνο εγώ.
Δεν υπάρχει marriage material .

Μπορεί ιστορικά, στο τέλος της ζωής τους να δείτε κάποιους που τους έκατσε.
Δεν λέει κάτι .

Και αν 100.000 παίκτες ρευστοποιήσουν όλη τους την περιουσία
και πάνε και την ποντάρουν σε ένα νούμερο στη ρουλέτα με μία,
κάποιοι θα κερδίσουν . Στους 100.000 ίσως 500 .
Τι πάει να πει αυτό ;;;

Ότι περιμένεις να σου κάτσει το ένα νούμερο στο οποίο ποντάρεις τα πάντα ;;

Σε κάθε γάμο ... αν είσαι ρεαλιστής ... πρέπει να είσαι έτοιμος να φύγεις όπως οι τζογαδόροι από το τραπέζι της ρουλέτας. Χάραμα.

Αν κερδίσεις , δεν λέει κάτι . Αυτοί που χάνουν , είναι πάντα χιλιαπλάσιοι .

Το θέμα είναι να μη σε σκοτώσει η χασούρα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Να σας πω ένα μυστικό .
Μία αλήθεια που ανακάλυψα μόνο εγώ.
Δεν υπάρχει marriage material .

Μπορεί ιστορικά, στο τέλος της ζωής τους να δείτε κάποιους που τους έκατσε.
Δεν λέει κάτι .

Και αν 100.000 παίκτες ρευστοποιήσουν όλη τους την περιουσία
και πάνε και την ποντάρουν σε ένα νούμερο στη ρουλέτα με μία,
κάποιοι θα κερδίσουν . Στους 100.000 ίσως 500 .
Τι πάει να πει αυτό ;;;

Ότι περιμένεις να σου κάτσει το ένα νούμερο στο οποίο ποντάρεις τα πάντα ;;

Σε κάθε γάμο ... αν είσαι ρεαλιστής ... πρέπει να είσαι έτοιμος να φύγεις όπως οι τζογαδόροι από το τραπέζι της ρουλέτας. Χάραμα.

Αν κερδίσεις , δεν λέει κάτι . Αυτοί που χάνουν , είναι πάντα χιλιαπλάσιοι .

Το θέμα είναι να μη σε σκοτώσει η χασούρα.

Οι παλιές γυναίκες ήτανε marriage material.Επαιρνες πακέτο.Μαγείρεμα,καθάρισμα,πλύσιμο,σιδέρωμα,πίπα ήταν δεδομένα.Συν ανατροφή παιδιών μην πούμε και για προίκα.
Τώρα τι παίρνεις?Πρόσβαση στο σεξ?Τρίχες μπορεί η άλλη μετά το γάμο να μειώσει τις επαφές να παχύνει κτλ.
Μόνο αν κάποιος θέλει να τεκνοποιήσει πρέπει να την ψάχνει για marriage material.Βασικά μόνο Ρωσίδες,Πολωνέζες έχουν κάποια θετικά χαρακτηριστικά σε αυτή την κατεύθυνση.Αντε και Τσέχες για κάποιο διάστημα.
Βλέπω κάτι Πολωνέζες που είχα προ εικοσαπενταετίας που πίεζαν για γάμους κτλ πώς έχουν γίνει και ευγνωμονώ την τύχη που δεν ενέδωσα.Ακόμα και αυτές που γαμούσα προ δεκαετίας έχουν χειροτερεύσει αισθητά ενώ συνεχώς ανανεώνω το ρόστερ.Κάποιες βέβαια καλές Ρωσίδες,Πολωνέζες τις κρατάω εδώ και δεκαπέντε χρόνια παρόλο που έχουν πέσει εμφανισιακά γιατί είναι σωστές.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Ωραία Πολωνία.Βολτάρεις μουνάκια παντού,ούτε τζάνκια,ούτε γύφτουλες ούτε ζήτουλες,ούτε πουστέ,πολύχρωμοι,πα΄κια,αραπάδες να σου διαταρράσουν το οπτικό πεδίο.Ωραία πράγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom