Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 184K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Την θηλυκοτητα...και καυλότητα των Σλάβων,δεν την έχουν οι Σκανδιναβές

Όπως και τη γλώσσα,καυλώνει κανένας...με νορβηγικά;Ενώ με ρωσικά,τσεχικά,ακομα και με αγγλικά...σου γίνεται πυραυλος
Σοβαρά ρε είναι δυνατόν εσύ κ ο κμαν να καυλώνεται με σλαβικά ;;μιλάμε μαζί με τις γερμανικές γλώσσες για της πιο άσχημες ....πολλά σύμφωνα γλωσσοδέτες ...στο κρεββάτι θέλει φωνήεντα :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Όχι είναι παρεμφερές οι σλάβοι και δεν έχει καμία διάφορα ο ρώσος με τον ουκρανό.
Οι τατάρες έχουν μερικά περίεργα χαρακτηριστικά πολύ λεία και απαλή επιδερμίδα ,
οι περισσότερες εντελώς άτριχες και μελαμψές στο χρώμα του δέρματος όταν είναι από μεικτούς γάμους έχουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά κάθως και γαλανά η πράσινα μάτια και εντελώς εξωτικά χαρακτηριστικά.
Όπως η Ειρηνα έτσι και οι άλλες ,και η τραγουδίστρια Αlsy τατάρα κατά το ήμισυ είναι. Στα νιάτα της ήταν τρελό μνή
Είναι καρατσεκάρισμένο αυτό
Ασφαλώς κ θυμάμαι πάντα λέγαμε παλιά οι ωραιότερες γυναίκες ήταν οι ταταρορωσιδες
Και από Καζάν και από εκατερινεμπουργκ λόγω μίξης με αλλά τουρκικά φύλα και ασφαλώς μουρμανσκ σρχαγκελσκ ( φυσικά ήταν τα gossip την εποοχης
)

Γενικά υπήρχε κ ο μυθις ότι στο νικολαγιεβ Ουκρανία επειδή είχε ναυπηγείο κ καπετάνιους τότε φερναν τις πιο ωραίες κοπέλες από σοβιετική

Τέλος η κλασική Ρωσίδα μέχρι τον εικοστό αιώνα ήταν παχουλή με κόκκινα μαγουλακια ...αν διαβάζετε ρωσική λογοτεχνία( εγώ όχι ‍↔️ )έτσι παρουσιάζονταν οι ωραίες Ρωσίδες τότε
Άρα μάλλον ο κομμουνισμός τις αδυνάτισε κ έφερε αλλες συνήθειες ......

Μέχρι τον2000 λέξεις όπως prinou αδυνάτισμα bodyline ,διατροφολόγος διαιτολόγος ήταν λέξεις ανύπαρκτες στη Ρωσία και φάνταζαν για ανέκδοτο
Πλέον με τις δυτικές συνειθειες αυξάνονται οι παχύσαρκες ......

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.249
Πόντοι
506
Ασφαλώς κ θυμάμαι πάντα λέγαμε παλιά οι ωραιότερες γυναίκες ήταν οι ταταρορωσιδες
Και από Καζάν και από εκατερινεμπουργκ λόγω μίξης με αλλά τουρκικά φύλα και ασφαλώς μουρμανσκ σρχαγκελσκ ( φυσικά ήταν τα gossip την εποοχης
)

Γενικά υπήρχε κ ο μυθις ότι στο νικολαγιεβ Ουκρανία επειδή είχε ναυπηγείο κ καπετάνιους τότε φερναν τις πιο ωραίες κοπέλες από σοβιετική

Τέλος η κλασική Ρωσίδα μέχρι τον εικοστό αιώνα ήταν παχουλή με κόκκινα μαγουλακια ...αν διαβάζετε ρωσική λογοτεχνία( εγώ όχι ‍↔️ )έτσι παρουσιάζονταν οι ωραίες Ρωσίδες τότε
Άρα μάλλον ο κομμουνισμός τις αδυνάτισε κ έφερε αλλες συνήθειες ......

Μέχρι τον2000 λέξεις όπως prinou αδυνάτισμα bodyline ,διατροφολόγος διαιτολόγος ήταν λέξεις ανύπαρκτες στη Ρωσία και φάνταζαν για ανέκδοτο
Πλέον με τις δυτικές συνειθειες αυξάνονται οι παχύσαρκες ......

Πως να το εξηγήσεις αυτό στους άλλους έχεις περάσει εκεί την μισή σου ζωή και ο άλλος έχει έρθει τουρίστας πέντε τριήμερα και τα ξέρει όλα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Τα έχω γράψει και θα τα ξαναπώ να τα ακούνε τα βλήματα

Αν στο εξωτερικό ένας Πακιστανός/Ινδος καρυβρωμυλος χαμουρης έχει Ευρωπαία γκομενα , η γκομενα θα είναι είτε ελληνίδα ,είτε Ιταλίδα είτε Πολωνέζα, με την πλειοψηφία τις πρώτες δυο.

Οι ίδιες βρομιάρες ψωλες που το παίζουν κύριες και μουναρες με μπούτια φιάλης πετρογκάζ τσιμπουκωνουν και ρουφάνε πακοχυσια

Ακριβώς τα ίδια έχω δει και εγώ..
Επίσης μου έχουν παινέψει αναρίθμητοι τύποι την Ελλάδα σαν προορισμό, φαγητό,κ.λ.π.
όμως δεν μου έχει πει κανείς κάτι για τις γυναίκες...

Τέσπα,έτσι κι αλλιώς δεν ασχολούμαι,αν και κάποιες σκάνε φορτσάτες μάλλον νομίζοντας ότι θα παίξει ειδική μεταχείριση λόγω καταγωγής..
Μπα..

Αρχηγέ,δηλώνω πανάσχετος με δαχτυλίδια και σε ποιο δάχτυλο σημαίνει τι,αλλά είχα ρίξει μερικούς πούτσους και καυλια σε μια Πολωνέζα,την οποία πέτυχα πριν λίγο τυχαία να δουλεύει στην γραμματεία ενός ιατρείου.
Όταν με είδε ξαφνιάστηκε, της έδωσα κάτι χαρτιά στα χέρι και ενώ φορούσε δαχτυλίδι, όταν γύρισα να ξαναπάρω τα χαρτιά το είχε βγάλει :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Πως να το εξηγήσεις αυτό στους άλλους έχεις περάσει εκεί την μισή σου ζωή και ο άλλος έχει έρθει τουρίστας πέντε τριήμερα και τα ξέρει όλα.

Σιγά, εδώ τα ξέρουν όλα άτομα που δεν έχουν πάει καν στα μέρη που συζητάμε :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ,δηλώνω πανάσχετος με δαχτυλίδια και σε ποιο δάχτυλο σημαίνει τι,αλλά είχα ρίξει μερικούς πούτσους και καυλια σε μια Πολωνέζα,την οποία πέτυχα πριν λίγο τυχαία να δουλεύει στην γραμματεία ενός ιατρείου.
Όταν με είδε ξαφνιάστηκε, της έδωσα κάτι χαρτιά στα χέρι και ενώ φορούσε δαχτυλίδι, όταν γύρισα να ξαναπάρω τα χαρτιά το είχε βγάλει :confused:

Λες να το έκλεψε κανάς Αράπης?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Σκανδιναβές ... να τον έχεις έξω και να τον παίζεις ... θεές !

Τα γερμανικά είναι σούπερ γλώσσα.
Συμφωνείτε Κμαν και Βαλκάνιε ;;;;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.629
Πόντοι
3.656
Σοβαρά ρε είναι δυνατόν εσύ κ ο κμαν να καυλώνεται με σλαβικά ;;μιλάμε μαζί με τις γερμανικές γλώσσες για της πιο άσχημες ....πολλά σύμφωνα γλωσσοδέτες ...στο κρεββάτι θέλει φωνήεντα :confused:

Δεν περίμενα να το πεις αυτό.Δηλαδή δεν καυλώνεις με ρωσικά,τσεχικά,σερβικά;Να τα ακους απο γκόμενες εννοείται.

Πολλοί έχουν για ερωτική γλώσσα τα ισπανικά,αλλά εμένα δε μου λένε τίποτα.Όπως και τα γαλλικά.Αγγλικά Αγγλίας,άντε και ιταλικά βάζω απο τις μη σλαβικες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.889
Πόντοι
3.656
Δηλαδή δεν καυλώνεις με ρωσικά,τσεχικά,σερβικά;
Τσέχικα ... είναι πιο καβλωτικά από σλάβικες γλώσσες .... ακόμη και η φωνή στο μετρό ....
είναι ψιλοκαβλωτική .... ναμίσκι μίρου ... ζελίφσκεχο .... φλόρα ...

Οι δυτικές σλάβικες γλώσσες που γράφονται με λατινικό αλφάβητο μου φαίνονται πιο σέξυ
από τις ανατολικές με το κυριλικό ....

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.702
Πόντοι
1.706
Νομίζω το πιο βασικό είναι το ελικόπτερο.
Το πιο βασικό είναι να ελέγχεις τη γκόμενα. Εσύ είπες ότι κάποια πήγε στο μπαρ και ήπιε ένα ποτό 200€ χωρίς να σε ρωτήσει. Δηλαδή ήπιε ένα ελικόπτερο, διότι με αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολλές πτήσεις για δύο άτομα. Η πτήση θα της μείνει, ενώ το ποτό σε μισή ώρα θα το κατουρήσει και τέλος.

Έπειτα λες συχνά «αυτό που κάνω εγώ δεν το κάνουν οι άλλοι, γιατί δεν θέλουν να ξεβολευτούν». Και αντιδράς με τον ίδιο τόπο, επειδή κι εσύ έχεις μάθει σε κάποιες πρακτικές και δεν θέλεις να ξεβολευτείς. Ίσως να ψαρώνεις όπως και οι άλλοι μπροστά σε αυτά που κάνεις εσύ, ενώ πρόκειται για κάτι εύκολο.

Ορίστε η διαδικασία: κάνεις λογαριασμό στο wingly.io, επιλέγεις περιοχή και ψάχνεις πτήσεις σύμφωνα με το budget σου, διαβάζεις τα reviews για να αποφασίσεις, κάνεις booking. Ενδεχομένως στέλνεις μήνυμα στον πιλότο για το μέρος που θα συναντηθείτε, αν δεν το έχει καθορίσει. Το πιο συνηθισμένο είναι να έρθει να σας πάρει με το αυτοκίνητό του. Όταν φτάσετε στην πίστα, του δίνεις αν θες ένα φιλοδώρημα 5-10€ (ανάλογα με το κόστος της πτήσης) για να βγάλετε φωτογραφίες πριν την πτήση. Αυτό είναι όλο.

Το ελικόπτερο έχει ένα long-term effect, που σημαίνει ότι οι αμέσως επόμενες παροχές μπορεί να είναι πιο μπανάλ κι εξοικονομείς από κει. Βέβαια όλα αυτά μπορεί να μην ταιριάζουν καθόλου στην περίπτωσή σου, διότι εξαρτώνται κι από το είδος των γυναικών που συναναστρέφεται κανείς.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Σκανδιναβές ... να τον έχεις έξω και να τον παίζεις ... θεές !

Τα γερμανικά είναι σούπερ γλώσσα.
Συμφωνείτε Κμαν και Βαλκάνιε ;;;;

Ίσως το μοναδικό καλό εκεί που μένει ο Αρχηγός είναι ότι απολαμβάνει τα καλύτερα γερμανικά της Γερμανίας.
Υπάρχουν άλλα μέρη που πονάνε τα αυτιά σου,όπως και στην Ελβετία..

Αν και μου αρέσουν, τα γερμανικά είναι γλώσσα λογιστών,νομικών και για να γράφεις κάνα εμβατήριο.
Τα ελληνικά κατουράνε τα γερμανικά στη μάπα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Ηχογραφημένο μήνυμα όλο λάθη
Καβλωνετε με έψιλον δεύτερο πληθυντικό πρόσωπο
Κ τις πιο άσχημες ..το τις με Γιώτα .. πληθυντικός ....

:confused:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.356
Πόντοι
206
Βλέπουμε εδώ κλίμακα εισοδημάτω.Βαρσοβία στα 1880 ευρώ μέσο καθαρό εισόδημα,Αθήνα στο χιλιάρικο.

Αντε να εξηγησεις αυτο ακριβως στις θειες σου, οτι οι ανατολικοευρωπαιες που φερνεις για διακοπες, δεν εχουν σκοπο να σε τυλιξουν για τα λεφτα σου. Πιο πιθανο να το επιχειρησει μια Ελληνιδα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Αυτό ξαναπές το.. και χωρις γλώσσα σε αριστο επιπεδο βεβαίως-βεβαιως.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Τσέχες με παραδοσιακές στολές Ελβετίδων.Δε νομι΄ζω να μπερδεύουν κάποιον οι στολές.

nCiK5z.png

cZ4f0S.png

Αμα δείτε τέτοιο συνδυασμό βρίσκεστε στην ανατολική Ευρώπη.

WEOXbX.png

nw8ibz.png

Sexy τσέχικη προφορά από Τσέχα ΜΙΛΦ.

Τελευταία τροποποίηση:

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.356
Πόντοι
206
Αυτό ξαναπές το.. και χωρις γλώσσα σε αριστο επιπεδο βεβαίως-βεβαιως.
Μια χαρα γαμας στο μπλοκ και χωρις την γλωσσα.
Φυσικα δεν μιλαμε για γυναικες που τελειωσαν το λυκειο επι Γκορμπατσωφ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.609
Πόντοι
1.056
Ίσως το μοναδικό καλό εκεί που μένει ο Αρχηγός είναι ότι απολαμβάνει τα καλύτερα γερμανικά της Γερμανίας.
Υπάρχουν άλλα μέρη που πονάνε τα αυτιά σου,όπως και στην Ελβετία..

Αν και μου αρέσουν, τα γερμανικά είναι γλώσσα λογιστών,νομικών και για να γράφεις κάνα εμβατήριο.
Τα ελληνικά κατουράνε τα γερμανικά στη μάπα.

Επίσης τα γερμανικά είναι η καλύτερη γλώσσα για την εκπαίδευση σκύλων.Υπακούουν οι σκύλοι αμέσως στις διαταγές.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.911
Πόντοι
456
Αντε να εξηγησεις αυτο ακριβως στις θειες σου, οτι οι ανατολικοευρωπαιες που φερνεις για διακοπες, δεν εχουν σκοπο να σε τυλιξουν για τα λεφτα σου. Πιο πιθανο να το επιχειρησει μια Ελληνιδα

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι θείες αυτού του κόσμου,που δεν έχει περάσει η χώρα τους ανέχεια,είναι πως πολλές γυναίκες μπορούν να γίνουν "ανατολικοευρωπαίες" αν μπει το αγγούρι στον κωλο..

Μετακομίζοντας Ζυρίχη,είδα ότι και Γερμανίδες και Ελληνίδες μπορούν να γίνουν "ανατολικοευρωπαίες".
Σε φάση να κατεβαίνω Ελλάδα και γυναίκες από τον κύκλο μου ή το παρελθόν μου,π.χ.παλιες φοιτητριες μας που πλέον έπιασαν τα 30, να μου γράφουν ή να κάνουν τραγικά πράγματα..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936
Μια χαρα γαμας στο μπλοκ και χωρις την γλωσσα.
Φυσικα δεν μιλαμε για γυναικες που τελειωσαν το λυκειο επι Γκορμπατσωφ
Εσύ δεν έχεις καταλάβει ακόμη τα βασικά και πεταγεσαι σαν ελατήριο μόνο κ μόνο για να πεις κάτι. Και επί σημαδεμενου κάποιες μιλούσαν μια χαρά αγγλικά, γαλλικά κ ιταλικά, αλλά τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικά οταν γνωριζεις την γλώσσα τους. Αν συμβαίνει αυτό βρίσκεσαι αυτοματως 10 σκαλοπάτια πιο πάνω από αυτές, αλλά κ πιο κοντά στο στόχο σου. Διαφορετικά μόνο με αγγλικά πάντα θα είσαι γι αυτες ο ξένος, το εύκολο θύμα για ξεπουπουλιασμα, και αυτος που θα κανει διπλο κ τριπλο κόπο Ή προσφορα σε πολλαπλασιο χρημα για να σκοραρει. Επίσης παίζει ρόλο και η παραμονή σε μια χώρα για να εγκλιματιστεις και να καταλάβεις τι παιζει ετσι ωστε να μπεις στο πετσί τους (που λενε). Εάν γίνει αυτο θα φορτώνεις αβέρτα εφοσον εισαι παίκτης. Τουλάχιστον έτσι παιζοταν το έργο- για σοβαρά αποτελέσματα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.768
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom