Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 345K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
25
Like
3.695
Πόντοι
4.827
Δεν έχω πάει αλλά γάμησα αρκετές Βαλτικές τελευταία και έχω περιέργεια.Φαίνονται πολύ πρόθυμες,βέβαια είναι θεόψυχρες,δεν έχουν το σλαβικό ταπεραμέντο.
Σίγουρα γαμάς Ρίγα αν και είναι άντρο σεξοτουριστών.Εχει και πολύ μεγάλη ρωσική μειονότητα.
στο skyline στο ραντισον μπορει να πετυχεις τιποτα..εχει παιχνιδι εκει..η ποιοτητα δεν μ αρεσε οταν ειχα παει....μπορεις αν μεινεις εκει να ναι καλυτερα..ειναι εξευτελιστικες οι τιμες για 4*μετα την πρωτοχρονια..θα πηγαινα αν δεν ηταν sold out τα αεροπορικα..

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Σίγουρα γαμάς Ρίγα αν και είναι άντρο σεξοτουριστών.Εχει και πολύ μεγάλη ρωσική μειονότητα.
Ναι, οταν ειχαν ακομα τα lat και με αντιστροιχα των 50 cents επαιρνες μπυρα και υπηρχε ακομα πιατσα εκει που σημερα ειναι το radisson park

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
στο skyline στο ραντισον μπορει να πετυχεις τιποτα..εχει παιχνιδι εκει..η ποιοτητα δεν μ αρεσε οταν ειχα παει....μπορεις αν μεινεις εκει να ναι καλυτερα..ειναι εξευτελιστικες οι τιμες για 4*μετα την πρωτοχρονια..θα πηγαινα αν δεν ηταν sold out τα αεροπορικα..
Τιμές τζάπα εννοείς πόσα για τι αγαπητέ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Αν από ένα σημείο και μετά ... πάψεις να σκέφτεσαι τα μουνιά ...
και κοιτάς να αυγατίζεις την περιουσία που σου δίνει παθητικό εισόδημα ...
ενώ για την ηρεμία σου και την ισορροπία σου ... δεν μένεις αγάμητος (πουτάνες υπάρχουν)
από ένα σημείο και μετά ... έχεις και γκόμενες στο πιάτο . Κι αυτό μετράει πολύ.
Να έχεις ένα στυλ ... οπότε στοχεύεις σε μια συγκεκριμένη κατηγορία.
Και να είσαι καλός σε αυτό .

Τότε από το συγκεκριμένο συνάφι , έχεις κάποιες εύκολες.
Στο πιάτο .
Δεν παίζουν αυτά δυτική Ευρώπη εκτός από αν είσαι χωμένος σε μπιτκοιν κλπ από πριν. Παθητικό εισόδημα να κάνεις από νοίκια κλπ δηλ απ ότι καταλαβαίνω δεν σε φτάνουν τρις ζωές όταν ένα σπίτι της πλάκας έχει από 500χιλ στο Μόναχο έως 1 εκατ στην ελβετια η το Παρίσι
Ποιος να αγοράσει τι κ πως.. Οπότε πας να βγάλεις 25, 40, 5 0,;100, 150 την χρόνια και όσο μπορείς να αποφύγεις το φόρο. Και με αυτά κάνεις κάβα η τα τρως αλλά κμαν...
Έτερον ουδέν
Αυτά με τα σπίτια είναι βαλκανικό μοντέλο. Ήξερα Αλβανό ψηστη ντελιβερα 20χρονια Ελλάδα μέ δύο πουκάμισα τρία παντελόνια κι ένα σορτς.
Αγόρασε 8 σπίτια Αλβανία έφυγε στα 50 κ το παίζει αρχηγός σε μια μικρή πόλη
Μαζεύει κάνα 1500 το μήνα καθαρά μου είπε όλα πληρωμένα κ γυρίζει με κοστούμι κι ένα τσαντικο δερμάτινο στο χέρι.
Αααα.... . Πήρε κι αμάξι στα 48 του.. Ένα μερσεντες από Ελβετία με 600000χλμ, έτσι τον ξαναείδα, του 2005 μοντέλο πρώην ταξί, δηλ αυτός και ο κοινοταρχης το χουνε

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
25
Like
3.695
Πόντοι
4.827

Συνημμένα

• Screenshot_20241226_071359_Radisson Hotels.jpg
    Screenshot_20241226_071359_Radisson Hotels.jpg
    873,4 KB · Εμφανίσεις: 20

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056
Αν από ένα σημείο και μετά ... πάψεις να σκέφτεσαι τα μουνιά ...
και κοιτάς να αυγατίζεις την περιουσία που σου δίνει παθητικό εισόδημα ...
ενώ για την ηρεμία σου και την ισορροπία σου ... δεν μένεις αγάμητος (πουτάνες υπάρχουν)
από ένα σημείο και μετά ... έχεις και γκόμενες στο πιάτο . Κι αυτό μετράει πολύ.
Να έχεις ένα στυλ ... οπότε στοχεύεις σε μια συγκεκριμένη κατηγορία.
Και να είσαι καλός σε αυτό .

Τότε από το συγκεκριμένο συνάφι , έχεις κάποιες εύκολες.
Στο πιάτο .

Λάκη, καλά τα λέγαμε για τις γυναίκες, ας αφήσουμε καλύτερα τις επενδύσεις και τα παθητικά εισοδήματα..

Εγώ ας πούμε θεωρώ μεγάλο μάγκα τον Λεονάρντο Ντικάπριο που πριν μπαγιατέψουν τις στέλνει και μεγάλο ναυάγιο τον Αυστραλό ηθοποιό που παίζει τον Γούλβεριν και είναι παντρεμένος με μία θεία, ενώ θα μπορούσε να έχει τον αφρό...

Μεγάλο μάγκα τον Βενσάν Κασέλ που έριξε κρεμπιέ μέσα στη μουνάρα της Μπελούτσι όταν ήταν νέα
και τώρα γυρνάει με 20χρονα μοντέλα..

Αν κάποιος ισχυρίζεται πως καθαρά στο σεξουαλικό θέμα προτιμά μια 35χρονη-40χρονη από την 20χρονη-25χρονη version της, είναι για μένα οριακά ανώμαλος...

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056

Γενικά η τακτική μου είναι να τσεκάρω τέτοια μέρη στην εκάστοτε πόλη,
αλλά να μην μένω στο ίδιο hotel, γιατί πολλές φορές η αίσθηση ότι είσαι το θήραμα
τη λαμβάνεις από τη reception μέχρι τις καμαριέρες και δε μου αρέσει.

Eπίσης θέλω να κάνω τον ανήξερο που τυχαία μπήκα να πιω ένα ποτό
και όχι κάρτα πορνοτουρίστας μαζί με μπάρμπες ή τίποτα τούρκους μαλάκες.

Το Μάρτιο που πήγα, του 2024 εννοώ(βλέπε Ρίγα thread) και όχι όταν πλήρωνες με ρούβλια :2funny:, έμεινα σε γνωστή αλυσίδα στο κέντρο, που όμως συγκεντρώνει τον κόσμο που θέλω και που ακόμη και αν το πεις σε καμιά ντόπια,
δε σε βάζει σε καμία κατηγορία..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.501
Πόντοι
3.506
Λάκη, καλά τα λέγαμε για τις γυναίκες, ας αφήσουμε καλύτερα τις επενδύσεις και τα παθητικά εισοδήματα..

Εγώ ας πούμε θεωρώ μεγάλο μάγκα τον Λεονάρντο Ντικάπριο που πριν μπαγιατέψουν τις στέλνει και μεγάλο ναυάγιο τον Αυστραλό ηθοποιό που παίζει τον Γούλβεριν και είναι παντρεμένος με μία θεία, ενώ θα μπορούσε να έχει τον αφρό...

Μεγάλο μάγκα τον Βενσάν Κασέλ που έριξε κρεμπιέ μέσα στη μουνάρα της Μπελούτσι όταν ήταν νέα
και τώρα γυρνάει με 20χρονα μοντέλα..

Αν κάποιος ισχυρίζεται πως καθαρά στο σεξουαλικό θέμα προτιμά μια 35χρονη-40χρονη από την 20χρονη-25χρονη version της, είναι για μένα οριακά ανώμαλος...

Ο Ντι Κάπριο ε΄χει γαμήσει πολύ.Μου έλεγε μια μοντέλα οτι ερχόταν ο Ντι Κάπριο στα πάρτυ που κάνανε τα μοντέλα στο Παρίσι,το Μιλάνο κτλ και τις ξεμούνιαζε στο υπόγειο.
Πάνω πάρτυ,δεξιώσεις,πασαρέλα και κάτω στο υπόγειο ξεμούνιασμα.
Μάλιστα δεν ήξερε πώς τον λέγανε,τον αναγνώρισε σε ένα φιλμ που βλέπαμε μαζί,λέει αυτόν τον έχω δει,ερχόταν στα πάρτυ και πήδαγε τις κοπέλες.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
1
Γενικά η τακτική μου είναι να τσεκάρω τέτοια μέρη στην εκάστοτε πόλη,
αλλά να μην μένω στο ίδιο hotel, γιατί πολλές φορές η αίσθηση ότι είσαι το θήραμα
τη λαμβάνεις από τη reception μέχρι τις καμαριέρες και δε μου αρέσει.

Eπίσης θέλω να κάνω τον ανήξερο που τυχαία μπήκα να πιω ένα ποτό
και όχι κάρτα πορνοτουρίστας μαζί με μπάρμπες ή τίποτα τούρκους μαλάκες.

Το Μάρτιο που πήγα, του 2024 εννοώ(βλέπε Ρίγα thread) και όχι όταν πλήρωνες με ρούβλια :2funny:, έμεινα σε γνωστή αλυσίδα στο κέντρο, που όμως συγκεντρώνει τον κόσμο που θέλω και που ακόμη και αν το πεις σε καμιά ντόπια,
δε σε βάζει σε καμία κατηγορία..

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.501
Πόντοι
3.506
Τέτοιος που είναι ο Ζελένσκυ τον κόβω ικανό για εισβολή Λευκορρωσία πριν πέσει ο Μπάιντεν με σκοπό αποσταθεροποίηση και ανατροπή Λούκα.Ενα αρχίδι θα πιάσει βέβαια.
Για να δούμε.Το θέμα είναι μην πας Λευκορρωσία να γαμήσεις και εγκλωβιστείς.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056
@Μπουλης Αγαμηδης
Βλέπω το κωλοσουφρίδι σου ζητάει και άλλο ξεφτίλισμα:fuck1:

Κατέβασε τις φωτογραφίες από το παρακάτω ποστ,βρες τους σειριακούς αριθμούς και βάλε τους πάλι στον ΠΑΤΟ σου

7 Μαρτίου το ποστ

Πολύ παλιά είχα αναφερθεί ξανά στα σκαμομάγαζα της Ρίγας, αλλά την τελευταία φορά που είχα πάει ήταν κλειστά. Είχαν γίνει και πολλές καταγγελίες από τουρίστες.
Εν τω μεταξύ δε θυμάμαι άλλη πόλη που τέτοια μαγαζιά να είναι τόσο κεντρικά και φάτσα κάρτα.
Λοιπόν, από Laima Clock ξεκινάει η Kalku iela.
Στο αριστερό χέρι βρίσκουμε με τη σειρά το καραόκε Club, Medusa και Mythos.

Δεν είναι απλά μέρη κωλομπαρα ή μαγαζιά που αράζουν πουτανοειδή.
Παίζει το γνωστό σκαμαρισμα με τις διαφορετικές χρεώσεις στον κατάλογο, δήθεν σεξουαλικες υπηρεσίες και τραμπουκισμοι

Αυτή με το σκουφί είναι κράχτης και τα δυο μαλακιστηρια βολτάρουν λέγοντας :"Will you come to drink something with us" και γδέρνουν τουρίστες

IMG_20240306_220244.jpg

IMG_20240306_220255_1.jpg

6 Μαρτίου ξεκινάει και η κράτηση στο booking.com

Screenshot_2024-12-26-12-16-20-951_com.booking~4.jpg

:2on1::2on1::2on1:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.501
Πόντοι
3.506
Εγώ βάζω αποδείξεις από εστιατόρια,μαγαζιά με ημερομηνίες κτλ μαζί με τις φωτός οπότε δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και πάλι βλέπεις αντιρρήσεις.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
60e για τετραστερο ειναι πολυ καλα..
Όντως
Πολύ καλά
Αν κινειναι εναντίον των χοτελ γενικά όταν πας για γκόμενες
Πάντως η τιμή είναι πολύ φτηνή για 4στερο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ βάζω αποδείξεις από εστιατόρια,μαγαζιά με ημερομηνίες κτλ μαζί με τις φωτός οπότε δεν μπορούν να αμφισβητηθούν και πάλι βλέπεις αντιρρήσεις.
Μην αγχώνεσαι αρχηγέ, τους ισχυρούς πολεμούν

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.632
Πόντοι
1.056

Αυτοί όλοι θέλουν ένα καλό γαμησι για να έρθουν στα ίσια τους,αλλά στην Ελλάδα παίζει πολύ αγάπη και προδερμ στους μπουλούκους γόνους..

Για την ώρα ας αρκεστουν στο ψηφιακό γαμησι και χάρη τους κάνουμε που ασχολούμαστε με παρακαλογλυφομουνάκηδες του 10ευρου...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
1
@Μπουλης Αγαμηδης
Βλέπω το κωλοσουφρίδι σου ζητάει και άλλο ξεφτίλισμα:fuck1:

Κατέβασε τις φωτογραφίες από το παρακάτω ποστ,βρες τους σειριακούς αριθμούς και βάλε τους πάλι στον ΠΑΤΟ σου

7 Μαρτίου το ποστ

6 Μαρτίου ξεκινάει και η κράτηση στο booking.com

Screenshot_2024-12-26-12-16-20-951_com.booking~4.jpg

:2on1::2on1::2on1:
Με τέτοια screenshots μας κανείς τα μούτρα κιμά. :2funny:
Όπως είχες κάνει και του Δημητράκη 29 τότε που πηγές Αγία Πετρούπολη και τον έστειλες στο νοσοκομείο :2funny::2funny::2funny:
Με τα πιο απλά προγράμματα τον windows φτιάχνεις εκατοντάδες τέτοια σε ένα μισάωρο.
Και στην τελική ρε βλακα ο Kman εδώ ποστάρει σε φωτογραφίες τα μουνέτα ,τον εαυτό του και το μέρος που βρίσκονται. Και εσύ ποστάρεις ποτήρια για γκόμενες και booking.com για μέρη που έχεις επισκεφτεί :jerking:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.506
Πόντοι
6.056
Ο Ντι Κάπριο ε΄χει γαμήσει πολύ.Μου έλεγε μια μοντέλα οτι ερχόταν ο Ντι Κάπριο στα πάρτυ που κάνανε τα μοντέλα στο Παρίσι,το Μιλάνο κτλ και τις ξεμούνιαζε στο υπόγειο.
Πάνω πάρτυ,δεξιώσεις,πασαρέλα και κάτω στο υπόγειο ξεμούνιασμα.
Μάλιστα δεν ήξερε πώς τον λέγανε,τον αναγνώρισε σε ένα φιλμ που βλέπαμε μαζί,λέει αυτόν τον έχω δει,ερχόταν στα πάρτυ και πήδαγε τις κοπέλες.

Μήπως ήταν ο Ρωσος σωσίας του Ντι Κάπριο;Πρέπει να'χει ξεμουνιάσει πολλές κι αυτός :tooth:

57dc320d-c8a4-4f53-9b50-fbd1c2617c57_c281444d.jpg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.501
Πόντοι
3.506
Μήπως ήταν ο Ρωσος σωσίας του Ντι Κάπριο;Πρέπει να'χει ξεμουνιάσει πολλές κι αυτός :tooth:

57dc320d-c8a4-4f53-9b50-fbd1c2617c57_c281444d.jpg

Ο Ντι Κάπριο η΄ταν.Αυτοί γαμάνε αβέρτα,μοντέλα,σταρλετίτσες,τους καλούνε σε όλα τα πάρτυ και όλες μαγεύονται και ψήνονται για το promotion.
Στάνταρντ μετά από καμιά εικοσαριά χρόνια θα τον κυνηγάνε τον Κάπριο οι μυτούδες όταν θυμηθούν οτι τις γάμησε.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.506
Πόντοι
6.056
Ο Ντι Κάπριο η΄ταν.Αυτοί γαμάνε αβέρτα,μοντέλα,σταρλετίτσες,τους καλούνε σε όλα τα πάρτυ και όλες μαγεύονται και ψήνονται για το promotion.

Σίγουρα κάποιες θα εντυπωσιάζονταν που ο Ντι Κάπριο ήξερε και ρωσικά :tooth:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.501
Πόντοι
3.506
Σίγουρα κάποιες θα εντυπωσιάζονταν που ο Ντι Κάπριο ήξερε και ρωσικά :tooth:

Αυτή μου είπε οτι οι Ρωσίδες μοντέλες το έπαιζαν ντίβες ενώ οι Τσέχες,Σλοβάκες,Πολωνέζες ήταν πιο γλυκομίλητες και προσιτές.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656
Με τέτοια screenshots μας κανείς τα μούτρα κιμά. :2funny:
Όπως είχες κάνει και του Δημητράκη 29 τότε που πηγές Αγία Πετρούπολη και τον έστειλες στο νοσοκομείο :2funny::2funny::2funny:
Με τα πιο απλά προγράμματα τον windows φτιάχνεις εκατοντάδες τέτοια σε ένα μισάωρο.
Και στην τελική ρε βλακα ο Kman εδώ ποστάρει σε φωτογραφίες τα μουνέτα ,τον εαυτό του και το μέρος που βρίσκονται. Και εσύ ποστάρεις ποτήρια για γκόμενες και booking.com για μέρη που έχεις επισκεφτεί :jerking:
Φίλε. Μπούλη μάλλον πέταξες κερκίδα την μπάλα...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom