dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Κ'εδώ το καλοκαίρι έχει ακτινοβολία ο ήλιος,εκτός αυτού η μέρα είναι 20 ώρες το 24ωρο.Βέβαια αυτά γιά σένα είναι ΚινέζικαΑν είχες παει σχολείο θα ήξερες ότι υπάρχει και η υπρεριώδης ακτινοβολία που γερνάει το δέρμα.Εσύ είσαι ο πιό ηλίθιος απ'όλους τους φουκαράδες εδώ μέσα
Ναι, και η υπεριώδης ακτινοβολία δεν έχει καμία σχέση με τον ήλιο και ηλιοφάνεια.
Μήπως προέρχεται από τον Άρη, τον Ερμή ή τον Κρόνο;
¨Η μήπως προέρχεται από τη ραδιενεργή κεφάλα σου που λάμπει μέρα νύχτα;
Άϊντε, θα μας μάθεις και Φυσική τώρα.
Μπορεί ο ήλιος να μην ανεβαίνει τόσο ψηλά όσο στην Ελλάδα αλλά φτάνει γιά να σου κάνει ζημιά στο δέρμα και να γίνεις σαν κ'εσένα τίγκα στις ρυτίδες
Οι περισσότεροι ρε μήτσο λογικά θα είναι μουσάτοι. Δεν παίρνουν μια κρέμα ξυρίσματος των 3 ευρώ κι εσύ τους λες για ακριβές κρέμες ;
Επίσης ειναι και αγράμματοι . Ο barock πουλάει μούρη ότι ... είναι ακόμη σερβιτόρος σε μαγαζί και ήταν από τη δεκαετία του 1990 !!!!!
ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ;;;;;;
Μόνο στην ξεφτιλισμένη Ελλάδα γίνονταν και γίνονται αυτά.
Μιλάμε για κομπλεξάρα, που δεν έχει ούτε απολυτήριο γενικού λυκείου. Κανά τεχνικό νυχτερινό πήγαινε ....
Το ξέρω μιλάμε γιά πολύ κακομοίρηδες δεν μπορούν να το πιστέψουν ότι οι κρέμες μου κάνουν τόσα λεφτά!Τους φένεται κάτι το εξωπραγματικό! Γ'αυτό και ο Πούστλερ μου είπε να της βάλω φωτογραφία ανοικτές και τους της έβαλα και τον φάγανε Με αυτά τα λεφτά αυτοί περνάνε άνετα τρεις μήνες ο νυχτοφύλακας δεν έχει ένα ρούχο να βάλει στο ραντεβού που πήγε με την Αλβανίδα ποιές κρέμες?
Εδώ αν είσαι σερβιτόρος ή ταξιτζής είναι ότι πιό υποτημιτικό Ελλάδα όμως είναι χά'ι'