Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Το ότι λέτε ένα ναυάγιο γκασταρμπαιτερ που κοιμάται δίπλα σε πτωματα και περιμένει να πάει μια φορά το χρόνο Μύκονο δείχνει την κατάντια σας, αν τα βλέπε αυτά ένας γνήσιος πορνοτουριστας των παλιών δεκαετιών θα γέλαγε :2funny: οι παλιοί σπόνσορες είχαν και μια εμφάνιση εσείς είστε άστα να πάνε :2funny: ΥΓ εντομεταξυ δεν καταλαβαίνω τον ρόλο του ιωσηφ 3-4 κλώνους γράφει όλη μέρα ασυναρτησίες :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Την καινούργια κρέμα θα την βάλω όταν τελειώσει η Spf30 αρχές Νοέμβρη,γιατί δεν έχει προστασία από τον ήλιο.

Καλά, τόσες κρέμες δεν είχε ούτε ο Λίλας.

Ούτε η συχωρεμένη η Δανάη δεν θα είχε τόσες κρέμες.

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1265265[/img[/URL]]

Τι Spf30 ρε βλήτο;

Τι να το κάνεις το Spf30. Σάμπως έχει ήλιο στην Ρωσία; ¨Η μήπως βγαίνεις έξω από την τρύπα σου και θα καεί η φαλάκρα;

Κρέμα με αντηλιακή προστασία αγοράζει το χαϊβάνι......

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εριξε ατομικες μπομπες ο Δημητρακης και σημερα!

Τρομπαδουροι και σια στα καταφυγια... :sunglasses: :rockon:

Τωρα αναμενουμε ποτε θα πεσει το ξυλικι μεταξυ ΒΠ και Μητσου στο πρωην Λενινγκραντ!

:2funny::2funny::rockon::rockon:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Την καινούργια κρέμα θα την βάλω όταν τελειώσει η Spf30 αρχές Νοέμβρη,γιατί δεν έχει προστασία από τον ήλιο.

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1265265[/img[/URL]]

Τι Spf30 ρε βλήτο;

Τι να το κάνεις το Spf30. Σάμπως έχει ήλιο στην Ρωσία; ¨Η μήπως βγαίνεις έξω από την τρύπα σου και θα καεί η φαλάκρα;

Κρέμα με αντηλιακή προστασία αγοράζει το χαϊβάνι...... [/quote]

Όλα αυτά τα προϊόντα είναι για σύσφιξη κωλοτρυπίδας μετά από απαίτηση του...Αλγερινού.:confused::confused::confused:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τι σαπίλα και σκουριά είναι αυτή ?? Ψυγείο είναι???

Από πότε έχεις να το καθαρίσεις ???

Εκεί μέσα χέζεις ??? Ψόφα πούστη στη φτώχια σου ...

Εκεί μέσα κάνουν πάρτυ τα βακτηρίδια και οι μύκητες. Γι΄αυτό όταν βάζει αυτές τις κρέμες βγάζει καυλόσπυρα και κοκκινίλες.

Τώρα που τις άνοιξε ο βλάκας θα τις φάνε τα μαμούνια.

Το ψυγείο, ο Μήτσος, το χρησιμοποιεί για να διατηρεί τα γεύματα του (κουράδες). Τις βάζει μέσα σε σακουλάκια και τις αποθηκεύει.

Έτσι επέζησε όταν είχαμε κάπιταλ κοντρόλς και δεν μπορούσαν να του στείλουν λεφτά στην Ρωσία.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Θα μάθουμε με ποιους κλώνους γράφεις δίπλα και ζητιανευες τσάμπα ραντεβού με Κρος :2funny: μην χαθείς σαν τον Βαλκάνιο φουκαρά για μήνες πάλι :2funny:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Πάντα με μια ανησυχία η Μαρκέλλα για ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΡΙΑ :tooth::tooth::tooth:

Συνημμένα

• ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    ΜΑΡΚΕΛΛΟΣ-ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ.png
    376,6 KB · Εμφανίσεις: 29

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Φιλαράκι ξέρεις κανένα καλό Κρος η τραβελι να ΓΑΜΑΝΕ χωρίς λεφτά? :2funny: 50 φεύγα ειμαι, κουράστηκα να ζητάω φώτο με πουτσες, ας της δω αληθινές :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Τι Spf30 ρε βλήτο;

Κρέμα με αντηλιακή προστασία αγοράζει το χαϊβάνι...... [/quote]Αν είχες παει σχολείο θα ήξερες ότι υπάρχει και η υπρεριώδης ακτινοβολία που γερνάει το δέρμα.Εσύ είσαι ο πιό ηλίθιος απ'όλους τους φουκαράδες εδώ μέσα :2funny:

[QUOTE="Markelos., post: 9664025 "]Φιλαράκι ξέρεις κανένα καλό Κρος η τραβελι να ΓΑΜΑΝΕ χωρίς λεφτά? :2funny: 50 φεύγα ειμαι, κουράστηκα να ζητάω φώτο με πουτσες, ας της δω αληθινές :2funny: [/quote]Αφου δε του σηκώνετε του Ιωσήφ είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να τον παίρνει :2funny::2funny::2funny:
το πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει να έχει και λεφτά :2funny:άλλο τι μας λέει :2funny::jerking:οπότε δύσκολο να βρει κάποιον να τον :knockinb:

[QUOTE="Karamanis Stratos, post: 9663991 "]Εριξε ατομικες μπομπες ο Δημητρακης και σημερα!

Τρομπαδουροι και σια στα καταφυγια... :sunglasses: :rockon:

Τωρα αναμενουμε ποτε θα πεσει το ξυλικι μεταξυ ΒΠ και Μητσου στο πρωην Λενινγκραντ!

:2funny::2funny::rockon::rockon: [/quote]Τον έφαγαν πάλι :2funny:όσα δίνω εγώ γιά κρέμες αυτοί μπορούν να περάσουν 2-3 μήνες γ'αυτό τα παίζουν :2funny:
Τους της έβαλα φώτο της κρέμες και ανοικτές :2funny:και το πρόβλημα τους ήταν ότι είναι βρώμικο το ψυγείο μου :2funny::jerking:ότι είχε ανοιγμένες κρέμες αξίας γύρω στα 1.000 Ευρώ στο ψυγείο μου :2funny: δεν το είδανε καθόλου :2funny::jerking: ή μάλλον το είδανε και έπαθαν ζημιά :2funny::2funny::2funny::banghead:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• καραφλοπιθηκας.gif
    καραφλοπιθηκας.gif
    204,1 KB · Εμφανίσεις: 26

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.208
Πόντοι
606
Ρε Μήτσο .... εδώ παίζουν τέτοια γαμημένα πουσταριά , που λένε πουστιές για όλα.
Είχα βάλει μια φωτογραφία με το φανελάκι πριν χρόνια
ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ...

1)ότι φαινόταν η κοιλιά μου από το φανελάκι (είχα κοιλιά γιατί έπινα μπύρες)
2)ότι το ... φανελάκι ήταν βρώμικο !!!!!

Θα σχολίαζε άνδρας το φανελάκι άλλου ;;; ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
Παίζουν κάτι πούστηδες που διαβάζουν άρλεκιν όλη μέρα όλη τους τη ζωή
και χαλβαδιάζουν με γεροντοκόρες αζήτητες εδώ μέσα, που αν τις δει φυσιολογικός άνδρας
δεν θα του σηκώνεται για 2 χρόνια , ούτε με γερανό λιμανιού, από αυτούς που σηκώνουν κοντέηνερ.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ;

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Άραγε,έχουν όλοι οι άντρες το ψυγείο τους γεμάτο κρέμες;
Ή ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.682
Πόντοι
1.706
Ωιμε ωιμε

Αλι και τρισαλι

Τι δυστυχια, τι μιζερη ζωη που εχω, τι κακομοιρια.

Πόσο φουκαρας ειμαι που δεν εχω κρεμες να βαζω στην μαπα μου

Τι θα γινω μεσα στην ζωη , τι θα απογινω

Κλαψ κλαψ

Συνημμένα

• 20200716_014025.png
    20200716_014025.png
    309,2 KB · Εμφανίσεις: 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε Μήτσο .... εδώ παίζουν τέτοια γαμημένα πουσταριά , που λένε πουστιές για όλα.
Είχα βάλει μια φωτογραφία με το φανελάκι πριν χρόνια
ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ...

1)ότι φαινόταν η κοιλιά μου από το φανελάκι (είχα κοιλιά γιατί έπινα μπύρες)
2)ότι το ... φανελάκι ήταν βρώμικο !!!!!

Θα σχολίαζε άνδρας το φανελάκι άλλου ;;; ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
Παίζουν κάτι πούστηδες που διαβάζουν άρλεκιν όλη μέρα όλη τους τη ζωή
και χαλβαδιάζουν με γεροντοκόρες αζήτητες εδώ μέσα, που αν τις δει φυσιολογικός άνδρας
δεν θα του σηκώνεται για 2 χρόνια , ούτε με γερανό λιμανιού, από αυτούς που σηκώνουν κοντέηνερ.

ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ;
Ο Ιωσήφ δεν έχει γίνει ακόμα πούστης :2funny:ανίκανος είναι :2funny:
Άραγε,έχουν όλοι οι άντρες το ψυγείο τους γεμάτο κρέμες;
Ή ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;

:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
Οι φτωχομπινέδες πάντος δεν έχουν :2funny:

Ωιμε ωιμε

Αλι και τρισαλι

Τι δυστυχια, τι μιζερη ζωη που εχω, τι κακομοιρια.

Πόσο φουκαρας ειμαι που δεν εχω κρεμες να βαζω στην μαπα μου

Τι θα γινω μεσα στην ζωη , τι θα απογινω

Κλαψ κλαψ
Ποιές κρέμες :2funny:εσύ δεν έχεις λεφτά να πάρεις ένα ρούχο και πήγες ραντεβού με την Αλβανίδα φορώντας ένα μπλουζάκι που πήρες από το παζάρι :2funny:
Εσύ με τα 1.000 ευρώ που κάνουν οι κρέμες που έχω στο ψυγείο μου περνάς άνετα τρεις μήνες :2funny::2funny::2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Αν είχες παει σχολείο θα ήξερες ότι υπάρχει και η υπρεριώδης ακτινοβολία που γερνάει το δέρμα.Εσύ είσαι ο πιό ηλίθιος απ'όλους τους φουκαράδες εδώ μέσα :2funny:

Ναι, και η υπεριώδης ακτινοβολία δεν έχει καμία σχέση με τον ήλιο και ηλιοφάνεια.

Μήπως προέρχεται από τον Άρη, τον Ερμή ή τον Κρόνο;

¨Η μήπως προέρχεται από τη ραδιενεργή κεφάλα σου που λάμπει μέρα νύχτα;

Άϊντε, θα μας μάθεις και Φυσική τώρα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.208
Πόντοι
606
Οι περισσότεροι ρε μήτσο λογικά θα είναι μουσάτοι. Δεν παίρνουν μια κρέμα ξυρίσματος των 3 ευρώ κι εσύ τους λες για ακριβές κρέμες ;
Επίσης ειναι και αγράμματοι . Ο barock πουλάει μούρη ότι ... είναι ακόμη σερβιτόρος σε μαγαζί και ήταν από τη δεκαετία του 1990 !!!!!
ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ ;;;;;;
Μόνο στην ξεφτιλισμένη Ελλάδα γίνονταν και γίνονται αυτά.

Μιλάμε για κομπλεξάρα, που δεν έχει ούτε απολυτήριο γενικού λυκείου. Κανά τεχνικό νυχτερινό πήγαινε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom