Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Σε πόνεσε ο κώλος σου πολύ τότε...φτωχομπινέ.
Την καινούργια κρέμα θα την βάλω όταν τελειώσει η Spf30 αρχές Νοέμβρη,γιατί δεν έχει προστασία από τον ήλιο.
Την καινούργια κρέμα θα την βάλω όταν τελειώσει η Spf30 αρχές Νοέμβρη,γιατί δεν έχει προστασία από τον ήλιο.
Καλά, τόσες κρέμες δεν είχε ούτε ο Λίλας.
Ούτε η συχωρεμένη η Δανάη δεν θα είχε τόσες κρέμες.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1265265[/img[/URL]]
Τι Spf30 ρε βλήτο;
Τι να το κάνεις το Spf30. Σάμπως έχει ήλιο στην Ρωσία; ¨Η μήπως βγαίνεις έξω από την τρύπα σου και θα καεί η φαλάκρα;
Κρέμα με αντηλιακή προστασία αγοράζει το χαϊβάνι...... [/quote]
Όλα αυτά τα προϊόντα είναι για σύσφιξη κωλοτρυπίδας μετά από απαίτηση του...Αλγερινού.:confused::confused::confused:
Τι σαπίλα και σκουριά είναι αυτή ?? Ψυγείο είναι???
Από πότε έχεις να το καθαρίσεις ???
Εκεί μέσα χέζεις ??? Ψόφα πούστη στη φτώχια σου ...
Καλά, τόσες κρέμες δεν είχε ούτε ο Λίλας.
Ούτε η συχωρεμένη η Δανάη δεν θα είχε τόσες κρέμες.
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum?controller=attachment&task=download&tmpl=component&id=1265265[/img[/URL]]
Τι Spf30 ρε βλήτο;
Τι να το κάνεις το Spf30. Σάμπως έχει ήλιο στην Ρωσία; ¨Η μήπως βγαίνεις έξω από την τρύπα σου και θα καεί η φαλάκρα;
Κρέμα με αντηλιακή προστασία αγοράζει το χαϊβάνι...... [/quote]Αν είχες παει σχολείο θα ήξερες ότι υπάρχει και η υπρεριώδης ακτινοβολία που γερνάει το δέρμα.Εσύ είσαι ο πιό ηλίθιος απ'όλους τους φουκαράδες εδώ μέσα :2funny:
[QUOTE="Markelos., post: 9664025 "]Φιλαράκι ξέρεις κανένα καλό Κρος η τραβελι να ΓΑΜΑΝΕ χωρίς λεφτά? :2funny: 50 φεύγα ειμαι, κουράστηκα να ζητάω φώτο με πουτσες, ας της δω αληθινές :2funny: [/quote]Αφου δε του σηκώνετε του Ιωσήφ είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να τον παίρνει :2funny::2funny::2funny:
το πρόβλημα είναι ότι δεν πρέπει να έχει και λεφτά :2funny:άλλο τι μας λέει :2funny::jerking:οπότε δύσκολο να βρει κάποιον να τον :knockinb:
[QUOTE="Karamanis Stratos, post: 9663991 "]Εριξε ατομικες μπομπες ο Δημητρακης και σημερα!
Τρομπαδουροι και σια στα καταφυγια... :sunglasses: :rockon:
Τωρα αναμενουμε ποτε θα πεσει το ξυλικι μεταξυ ΒΠ και Μητσου στο πρωην Λενινγκραντ!
:2funny::2funny::rockon::rockon: [/quote]Τον έφαγαν πάλι :2funny:όσα δίνω εγώ γιά κρέμες αυτοί μπορούν να περάσουν 2-3 μήνες γ'αυτό τα παίζουν :2funny:
Τους της έβαλα φώτο της κρέμες και ανοικτές :2funny:και το πρόβλημα τους ήταν ότι είναι βρώμικο το ψυγείο μου :2funny::jerking:ότι είχε ανοιγμένες κρέμες αξίας γύρω στα 1.000 Ευρώ στο ψυγείο μου :2funny: δεν το είδανε καθόλου :2funny::jerking: ή μάλλον το είδανε και έπαθαν ζημιά :2funny::2funny::2funny::banghead:
Αν είχες παει σχολείο θα ήξερες ότι υπάρχει και η υπρεριώδης ακτινοβολία που γερνάει το δέρμα
Ο Ιωσήφ δεν έχει γίνει ακόμα πούστης ανίκανος είναιΡε Μήτσο .... εδώ παίζουν τέτοια γαμημένα πουσταριά , που λένε πουστιές για όλα.
Είχα βάλει μια φωτογραφία με το φανελάκι πριν χρόνια
ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ...
1)ότι φαινόταν η κοιλιά μου από το φανελάκι (είχα κοιλιά γιατί έπινα μπύρες)
2)ότι το ... φανελάκι ήταν βρώμικο !!!!!
Θα σχολίαζε άνδρας το φανελάκι άλλου ;;; ΜΟΝΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
Παίζουν κάτι πούστηδες που διαβάζουν άρλεκιν όλη μέρα όλη τους τη ζωή
και χαλβαδιάζουν με γεροντοκόρες αζήτητες εδώ μέσα, που αν τις δει φυσιολογικός άνδρας
δεν θα του σηκώνεται για 2 χρόνια , ούτε με γερανό λιμανιού, από αυτούς που σηκώνουν κοντέηνερ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ;
Οι φτωχομπινέδες πάντος δεν έχουνΆραγε,έχουν όλοι οι άντρες το ψυγείο τους γεμάτο κρέμες;
Ή ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;
Ποιές κρέμες εσύ δεν έχεις λεφτά να πάρεις ένα ρούχο και πήγες ραντεβού με την Αλβανίδα φορώντας ένα μπλουζάκι που πήρες από το παζάριΩιμε ωιμε
Αλι και τρισαλι
Τι δυστυχια, τι μιζερη ζωη που εχω, τι κακομοιρια.
Πόσο φουκαρας ειμαι που δεν εχω κρεμες να βαζω στην μαπα μου
Τι θα γινω μεσα στην ζωη , τι θα απογινω
Κλαψ κλαψ
Αν είχες παει σχολείο θα ήξερες ότι υπάρχει και η υπρεριώδης ακτινοβολία που γερνάει το δέρμα.Εσύ είσαι ο πιό ηλίθιος απ'όλους τους φουκαράδες εδώ μέσα